پاسخ به:بانك اس ام اس هاي زيبا
اوقات خوش آن بود که با دوست به سر رفت باقی همه بی حاصلی و بی خبــــــری بود
برای خرید عشق هر کس هرچه داشت آورد. دیوانه هیچ نداشتو گریست. گمان کردند چون هیچ نیاورده می گرید ، هیچ کس ندانست قیمت عشق اشک است ...!
باران نم نم میبارید، کودکی آهسته گفت : خدایا گریـــه نکن همه چیز درست میشه ...
مشترک گرامی هر چه زودتر گوشی های خود را خاموش کنید، می خواهیم مخابرات را بشوییم.
یه موبایل کتاب جالب با فرمت جاوا که بانک اس ام اس و جوک هستش با طبقه بندی های مختلف
به پندار تو : جهانم زیباست ، جامه ام دیباست ، دیده ام بیناست ، زبانم گویاست ، قفسم هم طلاست ، به این ارزد که دلم تنهاست
در اين دنيای نامردان که مردانش عصا از کور می دزدند من خوش باور نادان محبت آرزو کردم
دختران روستا به شهر فكر مي كنند! دختران شهر در آرزوي روستا مي ميرند! مردان كوچك به آسايش مردان بزرگ فكر مي كنند! مردان بزرگ در آرزوي آرامش مردان كوچك مي ميرند!! كدامين پل در كجاي جهان شكسته است كه هيچ كس به خانه اش نمي رسد؟؟
با تشکر این قسمت پیامک خیلی غنی می باشد لطفا از این پیامک ها بیشتر قرار دهید خیلی استفاده می شود
اگر کسی گلی رو دوست داشته باشه که در کرورها و کرورها ستاره فقط یکی ازش هست برای احساس خوشبختی همینقدر بس است که نگاهی به آن همه ستاره بیندازه با خودش بگه "گل من یک جایی میان آن همه ستارست"
"د" دوستت دارمم راا کنـــار هر "مرد "ی که میگذارمم "مردد" می شود .!.
جهان مرا به سخره گرفته تو هم بگیر چه باك مرا از رنجش ایام و عریانی تو من به بابا می اندیشم !! تو به بابا طاهر...
تو آمدی سرد و آرام با تو ، باد آمد جنون باد ، پنجره را گرفته در این خانه ، كسی جیغ می كشد ومن برای همیشه قایم می شوم
جعبه سیاه در ارتفاع کوه درد افتاده است و از رو رفتن تسلبت را روی گونه های سرما می پراکند.. آی باران پرواز قطره هایت کو.. تا رطوبت امید چشمهایم را... بیاکند...!
دست که دراز میکنم انگار
صدای نفسهایت نزدیکتر میشوند...