پاسخ به:بانك اس ام اس هاي زيبا
ترکه با ضد هوايي يه هواپيما رو مي زنه و وقتي خلبانش با چتر پايين مي پره، رو به بچه هاي ديگه مي گه: بچه ها فرار کنين ....صاحبش اومد
abolfazl 65
ترکه داشته دعا می کرده: خدایا منو نیامرز!
ازش می پرسن چرا این جوری دعا می کنی؟
می گه دارم شکسته نفسی می کنم
ازچوپان دروغگو بعد از مردن مي پرسن اسمت چيه ميگه دهقان فداكار
یه روز یه ترك و یه اصفهانی و یه تهرونی رو میخواستن اعدام كنن بهشون میگن : سه نوع اعدام داریم = گیوتین ، طناب دار و تیر باران شما باید یكی از اینها رو انتخاب كنین . تهرونیه میگه : منو با گیوتین بكشین هیچی نفهمم . سر تهرونی رو میذارن زیر تیغ گیوتین تا تیغ میاد پایین دم گردنش گیر میكنه و تهرونیه آزاد میشه . اصفهونیه هم میگه : من رو هم با گیوتین اعدام كنین و با ز هم تیغه گیوتین گیر میكنه و اون هم آزاد میشه . بعد نوبت تركه میشه و میگه : این گیوتین كه خرابه …منو تیر باران كننید . !!!
ز روزی که یکی دلم را برده / تب دارم مثل طفل سرما خورده / گفتارم شعر، شعرهایم هذیان / دکتر جان، بنده زنده ام یا مرده؟
دلتنگ تو امروز شدم تا فردا / فردا شد و باز هم تو گفتی فردا / امروز دلم مانده و یک دنیا حرف / یک هیچ به نفع دل تو تا فردا
در میان دست هایت عشق پیدا میشود / زیر باران نگاهت، نسترن وا میشود / با عبور واژه ها از گوشه ی لب های تو / مهربانی خوب معنا میشود
گوشی رو بردار تا بگم دلم بازم تنگه برات / بذار هوای خونه مون، تازه شه از رنگ صدات / یه تلفن گریه دارم! یه عالمه حرف حساب / خودت بگو که این سوال، تا کی می مونه بی جواب؟
زندگی ابرهایی است به نام وفا / میریزد به جویی به نام صفا / میرود به رودی به نام عشق / میرسد به دریایی به نام وداع
تو آسمون نوشته، رو بال هر فرشته، تو مال هر کی باشی، دنیا واسش بهشته
دیگر بهار هم سرحالم نمیکند / چیزی شبیه گریه زلالم نمیکند / ای خدا مرا به کبوتر شدن چه کار؟ / وقتی که سنگ هم رحم به بالم نمیکند
چشمان تو رنگ آب بودند، آندم که تو را در آب دیدم، در غربت آن جهان بی شکل گویی که ترا بخواب دیدم
ناله پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است / رفت و برگشت سراسیمه که دنیا تنگ است / دل پیش تو و دیده به سوی دگرانم / تا خلق ندانند به سویت نگرانم
ای عشق مدد کن که به سامان برسم / چون مزرعه خسته به باران برسم /
یا من برسم به یار و یا یار به من/ یا هر دو بمیریم وبه پایان برسیم
اتل متل یه گلدون فرستادم براتون
گل نداره ببخشید شما بشید گل اون.