پاسخ به:بانك اس ام اس هاي زيبا
تو اتاق عمل بيمارستان مغز يك میوه فروش رو با يك روضه خوان عوض میکنن . بعد از بهبودي رفتن ديدند ميوه فروشه ميگه اگه خدا بخواد سيب كيلو 300 تومان و . . . رفتند مسجد ديدند روضه خونه تند تند دستاشو به هم مي زنه و ميگه بدو بدو كه امام حسينو كشتند . .
abolfazl 65
مادر پسره براش میره خواستگاری، پدر دختره میپرسه خوب پسرتون چه کاره هست؟ مادره میگه: پسرم دیپلماته پدر دختره میگه: اوه چه عالی! یعنی چی؟ مادره میگه: یعنی از وقتی پسرم دیپلمش گرفته همینطوری ماته
دوستت دارم، شاهدی ندارم، جز کوچه پس کوچه های خلوت دل
یارو لنگ بوده با کشتي ميره سفر… وقتي برميگرده رفيقش ميگه خب سفر خوش گذشت؟؟ ميگه نه بابا همش استرس داشتم هي مي گفتن لنگرو بندازين تو آب
از بچه یه آخونده میپرسن بابات چیکارست روش نمیشده بگه آخونده میگه کمربند مشکی قرآن داره
رئيس: خجالت نميكشي تو اداره داري جدول حل ميكني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نميذاره آدم بخوابه!
نه سیب، نه گندم است بین من و تو / معرفت گم است بین من و تو / این عشق که دیگران از او می گویند / یک سوءتفاهم است بین من و تو
مبانی کامپیوتر: آن بخش از یک سیستم را که میتوان با چکش خرد کرد، سختافزار و آن قسمت را که فقط میتوان به آن فحش داد، نرمافزار میگویند!
چندی ست که بیمار وفایت شده ام …… در بستر غم چشم به راهت شده ام …… این را تو بدان اگر بمیرم روزی …… مسئول تویی که من فدایت شده ام
انسان عادی مثل شهری است صد دروازه که تقدیر ازهردری که بخواهد بر او وارد می شود . اما انسان حکیم همانند کاخی ست با یک در که تقدیر قبل از ورود به آن در می زند .
زندگی رانفسی ارزش غم خوردن نیست و دلم بس تنگ است، بیخیالی سپر هردرد است باز هم میخندیم، آنقدر میخندیم که غم از رو برود
پدری به دخترش میگه: دخترم راجع به پیشنهاد ازدواجی که بهت داده اند خوب فکرهایت رو بکن. دختر گریه کنان میگه: ولی من می خواهم پیش مامانم باشم. پدر: خوب، اونم با خودت ببر عزیزم
پليس ماشين مسافر کشي را که با سرعت در خيابان ميراند ، متوقف کرد و گفت : هشت تا مسافر داری و با اين سرعت هم ميراني راننده با عجله گفت : آخه اگه تندتر نرم ، اون سه نفری که توی صندوق عقبند خفه ميشند
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 999 1000 5000 9999 10000 99999 100000 999999999 9999999999999999999999
تا کي مي خواي بشماري؟ بيشتر از اينا دوستت دارم!