پاسخ به:بانك اس ام اس هاي زيبا
طرف ميره نونوايی ، يه 5 ريالي ميده به نانوا ، نانوا ميگه : 5 ريالی كه نون نميشه ! طرف ميگه : صداشو در نيار من ماكسی ميليانوس هستم !
abolfazl 65
میخه میفته تو آب زنگ می زنه در میره!
شعر غغنفر برا دوست دخترش : صبح که در پنجرتون وا میشه ظهر که در پنجرتون وا میشه شب که در پنجرتون وا میشه وای که چقدر پنجرتون وا میشه
به غضنفر می گن : شما آشغالاتون رو تو چی می ریزید ؟ می گه : لای نون می گن : لای نون ؟ می گه : نمی دونم ، لای نون یا نای لون
غضنفر از یه دختره می پرسه اسم شما چیه؟ دختره می گه اسم من توی تمام باغچه ها هست. غضنفر می گه: آهان فهمیدم، شلنگه
دکتر از غضنفر میپرسه: این همه قاشق تو شکم تو چیکار میکنه؟!! میگه: خودتون گفتین روزی یه قاشق بخور ***
به غضنفر ميگن: چند تا حيوون نام ببر كه پرواز كنه. ميگه: كبوتر، كلاغ، خر! بهش ميگن: بابا خر كه پرواز نميكنه! ميگه: بابا خره ديگه، يهو ديدي پرواز كرد!
ذوقم که میرسد به تو فعال میشود / دور از تو خاک میخوردو چال میشود / این عاشق خجالتی از شرم چشمت / هر وقت میرسد به تو بی صدا میشود
در سینه دلی به وسعت غم دارم / بر زخم دلم نیاز به مرهم دارم / هر چیز بر خود فراهم کردم / در زندگی ام تو را فقط کم دارم
غضنفر تو اتوبوس يه دختره خوشگل رو ميبينه، پياده كه ميشه شماره اتوبوس رو بر ميداره!
به چراغعلی میگن تو چرا ریش نداری؟ میگه من به مامانم رفتم!
غم به هر جا که رود سر زده آید به دلم، چه کنم خانه من بر سر راه افتادست
صرف فعل نشستن به گویش چراغعلی: مو بنشینم، تونم بنشینی، اونم بنشینه، ما که بنشینم، شمام که بنشینید، دیه جا نی اونا بنشینن!
يه روز سه تا ديوونه رو مي اندازن تو يه اتاق دو تاشون مى رقصن، يکيشون هم ميگه: سبز – آبى – قرمز ازش مي پرسن چرا اين جورى مي گى؟ ميگه من رقص نورم!!!