با سلام خدمت شما
خوب یه تشکر ویژه کنم از راه انداز تاپیک .
مثل تاپیک، تشکر هم می تونه ویژه باشه.
دولت و کلا مجموعه هایی که در مورد آب و هوا و آلوگی اون مسئول هستند و باید کاری صورت بدهند.
به نظر من ساده ترین کار رو که همون تعطیلی مدارس ، ادارات و مواردی از این دست هست رو انتخاب کردند.
راه حل اساسی به نظر من از بین بردن دلایل این مورد هست.
خوب خودرو ها، موتور سیکلت ها که در این مورد به چشم نمیان. یه سری از کازخونه ها از جمله مواردی هستند در آلودگی هوا نقش دارند.
پس به نطر من اول باید ببینیم چه عواملی باعث آلودگی میشه بعد پیگیر اونا باشیم.
خودروها و سوخت ها و موتور سیکلت ها رو میشه استاندار کرد و فکر خوبیه هست.
اما ار بخواییم با همین وضعیت موجود خودروها و سوخت ها کاری کنیم که دچار آلودگی در شرایط بحرانی اضطرار و مواردی از این دست نشیم.
به نظر من باید خودروها رو بشناسیم.
بخش قابل توجهی از خودروهای موجودد در شهر که بخشی از آلودگی هوا رو تشکیل می دهن مسافر بران شخصی هستند.
اگر بیاییم براشون کار درستی دست و پا کنیم به طوری که دیگه نیازی به مسافر کشی نداشته باشن. هم به این بنده های خدا خدمت کردیم و هم به دارندگان تاکسی و هم به آلودگی.
همین مورد در مورد موتور سیکلت سواران هم صادق هست.
اگر تا جایی که ممکنه موتور سیکلت سواران رو براشون کار بدون موتور جور کنیم. از خیابونا جم میشن و یا کمتر میشن.
نتیجش جفظ جان این عزیزان، آلودگی کمتر و دعای خیر خانواده این افراد رو در پی داره.
این کار میشه با یه تیر چند نشون زدن.
اینم بگم برخورد قهری جواب نمیده.
یعنی یه طرح بزاریم موتوری ها رو جم کنیم یا یه طرح بزاریم مصافربران شخصی رو جم کنیم. جوابگو نیست.
این کار ها هم نیاز به صرف بودجه و زمان و انرژی هست.
به نظر من اولا با ما باید یه این سوال ها پاسخ بدیم.
آیا تعطیلات چاره ساز است؟
یا فقط یه راه حل گذرا می باشد و فقط به این خاطر است که کاری کرده باشیم؟
اصلا عوامل زمینه ساز برای این گونه الودگی ها چیست؟
کاربران بگن که با نظر ما که می گیم این(تعطیلات) ساده ترین کار هست موافقند یا نه.
اگر بله چرا؟ اگر نه چرا؟
با احترام