0

آیا وام مسکن عامل گرانی خانه؟!

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آیا وام مسکن عامل گرانی خانه؟!

وام مسکن عامل گرانی خانه؟!

همواره از وام مسکن به عنوان عامل کمکی خرید خانه صحبت می شود، اما آیا می توان ادعا کرد که به خاطر شرایط خاص مسکن در کلان شهر ها به گرانی مسکن منجر می شود؟

همواره هنگامی که از بانک مسکن سۆال می‌شود چرا با توجه به اینکه شخصی به مدت معلومی مبلغ 6 یا 9 میلیون تومان سپرده خود را در بانک نگهداری کرد، پس از مدت معینی وام 18 یا 20 یا 25 میلیونی به او تعلق می‌گیرد، عنوان می‌کنند ما هدفمان خانه‌دار کردن مردم است، حال خانه‌ای وجود خارجی داشته باشد یا خیر و اکثراً خانه‌ای در کار نیست و وجود خارجی ندارد و فاجعه دائمی روی می دهد و همواره با این مشکل روبه‌رو هستیم و این مسئله همواره تکرار می‌شود و باعث افزایش قیمت مسکن می‌شویم و سپس فکر می‌کنیم که با توجه به اینکه قیمت مسکن افزایش یافته باید وام خرید مسکن را افزایش دهیم و کار را بدتر از بد می‌کنیم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 16 آذر 1391  8:24 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer nikbakht88
mosi_bamaram11
mosi_bamaram11
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1159

پاسخ به:آیا وام مسکن عامل گرانی خانه؟!

به نظر من تغيير در ديگر ايتمها مثه دلار و.تورم و از همه مهمتر نبود نظارت و دل بازي باعث اين قضيه شده است

تا که بودیم نبودیم کسی                                                               کشت ما را غم بی هم نفسی

تا که رفتیم همه یار شدند                                                               خفته ایم و همه بیدار شدند

پنج شنبه 16 آذر 1391  9:13 AM
تشکرات از این پست
farshon nargese_montazer nikbakht88 hojat20
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر

برای ساخت یک مسکن عوامل زیادی دخیلند. از جمله مصالح ساختمانی، نیروی کار، سرمایه و زمین. افزایش قیمت یکی از این عوامل باعث افزایش قیمت مسکن می شود. وام ساخت یا خرید مسکن در بخش سرمایه موثر است و به محض افایش میزان آن توسط بانکها، قیمت مسکن افزایش می یابد. غافل از اینکه سهم وام مسکن در تامین سرمایه لازم ناچیز است. بانک مسکن در بهترین شرایط و با هزار دردسر 20 میلیونی وام می دهد که در قبال خرید مسکن بالای 100 میلیون و حتی بیشتر که این روزها رایج شده است بسیار ناچیز است. 

لذا هر چند تاثیر وام در افزایش قیمت مسکن موثر می باشد اما در واقع این وام مسکن دردی دوا نمی کند و با بروکراسی پیچیده دریافت آن، مسیر سخت و طاقت فرسایی را برای فرد ایجاد می کند.

با تشکر

جمعه 17 آذر 1391  11:44 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer hojat20
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

من این موضوع را قبول دارم

متاسفانه در بسیاری از "شهرهایی کوچک" مسکن مهر باعث افزایش قیمت شد

من یادم است که در یکی از شهرکهای اطراف ما آپارتمان بسیار ارزان بود ولی با مسکن مهر اصلا سطح توقعات رفت بالا و قیمتها بسیار بالا رفت

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

دوشنبه 20 آذر 1391  1:43 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 hojat20
دسترسی سریع به انجمن ها