اگر ميخواهيد ساده ترين روشهاي آهار دار كردن پارچه هاي گوناگون را بدانيد اين مطلب را بخوانيد!
پارچه هايي از قبيل (تورووال، روميزي ، سفره ، سرودست ويقه هاي تزئيني زنانه و بچه گانه) با استفاده ازنشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتين آهار زده ميشوند.
طرزتهيه نشاسته پخته:
15 تا 16 گرم نشاسته در هر ليتر آب به نسبت آهار زدن مصرف ميشود.
آهار زدن پارچه هاي ضخيم:
از مخلوط نشاسته و براکس ،80 گرم نشاسته را در يکليتر آب سرد و 20 گرم براکس را در آب نيم گرم و به علاوه 4 گرم پارافين براي براق شدن آن استفاده ميکنيم.
آهار زدن پارچه هاي رنگين:
با استفاده از آب صمغ.
آهار زدن پارچه هاي لطيف:
با استفاده از آب بر نج.
آهار زدن پيش بند بچه يا تور هاي روميزي:
با استفاده از يک استکان نشاسته با کمي آب سرد.
آهازر زدن متقال بالش:
يک قاشق غذا خوري نشاسته با دو ليترآب.
طرز استفاده از ژلاتين براي آهار زدن:
با استفاده از يک عدد ژلاتين با دو ليتر آب جوش.
آهارزدن پارچه هاي نخي:
با استفاده ازنشاسته ميتوان پارچه هاي نخي را آهار زد