کاری مخلوط با سبزیجات
● مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر
▪ سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
▪ پیاز قرمز متوسط: ۲ عدد
▪ هویج متوسط: ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد
▪ نخود فرنگی آبپز: نصف پیمانه
▪ فلفل دلمهای قرمز و سبز: یک عدد
▪ روغن زیتون: دو قاشق غذا خوری
▪ پودر سیروزیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
▪ زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
▪ پودر کاری: یک قاشق چایخوری
▪ ماست کمچرب: ۲ قاشق غذا خوری
▪ نارگیل پرپر شده: ۱/۴ پیمانه
▪ آب جوش: ۱پیمانه
▪ قارچ : به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در یک کاسه متوسط، نارگیل و آب جوش را هم بزنید و بگذارید بماند. سبزیجات و سیبزمینیها را بپزید، بعد به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. در ماهی تابه روغن را داغ کرده پیازها را برشهای بزرگ زده همراه با سیر تکه شده سرخ میکنیم. سپس زیره سیاه، فلفل، زنجبیل، پودر کاری و نمک را اضافه میکنیم. فلفل دلمهای و هویج را به صورت مکعبی خرد کرده به مواد بالا اضافه میکنیم. این مواد را کمی تفت میدهیم و حدود ۵ دقیقه میگذاریم تا نرم شوند. حالا نارگیل را از صافی رد میکنیم و در آبکش فشار میدهیم تا شیره آن گرفته شود تفاله آن را دور ریخته و شیره نارگیل را به گوجه فرنگی و سیبزمینی اضافه میکنیم. وقتی قلقل کرد، در آن را گذاشته و حرارت را کم میکنیم. حدود ۱۰ دقیقه طول میکشد تا سبزیجات پخته شوند. در آخر نخود فرنگی آبپز شده، ماست و نمک را اضافه میکنیم. کمی بعد غذا آماده سرو است.سپس روی آن را با قارچ پخته شده تزیین می کنیم.