0

اظهارات جنجالی ایراهیم تهامی در برنامه نود

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

اظهارات جنجالی ایراهیم تهامی در برنامه نود

سلام

شاید شما هم اظهارات جنجالی ابراهیم جنجالی در برنامه نود پنج شنبه شب را شنیده باشید

چند جمله جنجالی از این مصاحبه را انتخاب کرده ام که با هم بخوانیم:

1- شب بازی ایران و استرالیا خداداد عزیزی و علی دایی با هم درگیری لفظی داشتند که البته خیلی زود با وساطتت ملی پوشان دیگر جدا شدند.

2- از مجموعه بازیکنان حاضر در استرالیا تنها من به جام جهانی نرفتم. نگذاشتند من به همراه تیم ملی به جام جهانی بروم. بازیکنانی مثل سراج و علی لطیفی در حالی به جام جهانی رفتند که حقشان نبود. یک بازیکن مصدوم بجای من به جام جهانی رفت !

3-  آخرین سفر من با تیم ملی به هنگ کنگ رفتم، گفتند که من و مهرداد میناوند جایی رفتیم که نباید می رفتیم، البته من دم در آنجا بودم و میناوند داخل رفته بود. اما سوال من اینجاست اگر قرار بود به دلیل حضور در آن جای خاص به جام جهانی نرویم، چرا میناوند را بردند؟

4-  مایلی کهن از من خوشش نمی آمد و من را به تیم ملی دعوت نمی کرد.

5- من قرار بود در ترکیب باشم که به جای من نعیم سعداوی در ترکیب قرار گرفت. از تهران سفارش شد.

6- من در فوتبال به حقم نرسیدم، باید بگویم که دیگر در فوتبال جهان و ایران بازیکنی مانند من نخواهد آمد!

نظر شما راجع به جملات بالا چیست؟ آیا مطرح کردن آنها درست بوده است؟ آیا تهامی آن طور که ادعا می کند به حقش نرسیده است؟ آیا نام بردن از افراد درست بود؟

شنبه 11 آذر 1391  1:34 PM
تشکرات از این پست
darya1391 nikbakht88
darya1391
darya1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 123

پاسخ به:اظهارات جنجالی ایراهیم تهامی در برنامه نود

ازاین فوتبالیها هرچیزی برمی اید    ماهی  خداتومن  پول میگیرن وبعداز جند وقت که سیرشدن به هم میپرن خیال میکنن مردم هالویند

السلام علیک یااباعبدالله
شنبه 11 آذر 1391  2:41 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 salmanjavan
دسترسی سریع به انجمن ها