سالاد ذرت با لبو
سالاد ذرت با لبو
|
● مواد لازم:
▪ ذرت پخته یا کنسرو ذرت: یک و نیم پیمانه؛
▪ جعفری خرد شده: ۳ پیمانه؛
▪ پیازچه خرد شده (ساقه سفید): یک دوم پیمانه؛
▪ لبو پخته یا ترشی لبو: ۱ پیمانه؛
▪ فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری؛
▪ نمک: یک و نیم قاشق چایخوری؛
▪ آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری.
● طرز تهیه:
جعفری خرد شده را در ظرفی کم عمق بریزید. ذرت پخته شده را روی جعفری به شکل
گل در آورید. لبو خرد شده را در کنار ذرت و در کنار لبه ظرف بچینید. بعد
پیازچه خرد شده را به شکل های مختلف روی جعفری بچینید. می توان با هماهنگی
رنگ ها (سبز، زرد، قرمز و سفید) تزئینات زیبایی انجام داد (منظور رنگ مواد
اولیه) روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و روی
سالاد بریزید.
● نکته:
در صورت نداشتن ترشی لبو، ۲۴ ساعت قبل از استفاده، لبو پخته را در سرکه قرار دهید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 25 آبان 1389 2:44 PM
تشکرات از این پست