سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه ای کبابی
سالاد پاستابا قارچ و فلفل دلمه ای کبابی
|
●مواد لازم برای ۶ نفر
۱ـ فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
۲ـ فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
۳ـ فلفل دلمه ای زرد یا نارنجی ۱ عدد
۴ـ پاستای حلزونی ۳۵۰ گرم
۵ـ روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
۶ـ سركه بالزامیك ۲ قاشق غذاخوری
۷ـ آب گوجه فرنگی (گوجه فرنگی رنده شده) ۵ قاشق غذاخوری
۸ـ ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
۹ـ پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
۱۰ـ قارچ معمولی ۱۷۵ گرم
۱۱ـ قارچ صدفی ۱۷۵ گرم (قارچ های پهن بزرگ به اندازه نعلبكی)
۱۲ـ لوبیا سبز ۴۰۰ گرم (پخته و آبكشی شده)
۱۳ـ كشمش طلایی - زرد سه چهارم پیمانه
۱۴ـ پیازچه خرد شده ۱ دسته
۱۵ـ نمك و فلفل سیاه مقداری
●طرز تهیه
فر را از قبل روشن وفلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم كنید و روی
صفحه میله ای فر قرار دهید و بگذارید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا
كاملاً كبابی و نرم شوند . در این حالت پوستشان چروك و كمی سوخته می شود
سپس روی آنها را با یك پارچه تمیز نم دار بپوشانید و در جایی قرار دهید تا
سرد شوند.
سپس پاستاها را در یك ظرف آبجوش و نمك قرار دهید و اجازه دهید تا پاستاها
نرم و پخته شوند و سپس آبكشی كنید.روغن، سركه، آب گوجه فرنگی، ریحان و
آویشن را به پاستای گرم اضافه و مخلوط كنید.پوست نرم شده و سوخته فلفل دلمه
ای را از آنها جدا كنید و آنها را به صورت باریك و بلند ببرید و به پاستا
اضافه كنید.
می توانید قارچ ها را كمی تفت دهید در مقدار كمی كره و یا اینكه آنها را
نیز مانند فلفل دلمه ای در فر قرار دهید تا كبابی و پخته شوند. سپس قارچ
ها، لوبیا سبز، كشمش و پیازچه ها را به همراه نمك و فلفل به پاستا اضافه و
سرو كنید. در صورت دلخواه می توانید روی ظرف را با یك پلاستیك بپوشانید و
در یخچال قرار دهید و بعد از سرد شدن سرو كنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 25 آبان 1389 2:38 PM
تشکرات از این پست