ترشی لیته بادمجان کبابی
ترشی لیته بادمجان کبابی
|
● مواد لازم
▪ بادمجان درشت ده عدد
▪ نصف گلکلم متوسط
▪ هویج سه عدد بزرگ
▪ سیر بیست حبه
▪ فلفل سبز کمی ( مقدار فلقل بستگی به ذائقه خودتان دارد که تند دوست داشته باشید یا نه)
▪ نمک و زردچوبه به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بادمجانها را در فر یا کبابپز کبابی میکنیم تا کاملن پخته شود. (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)
سپس آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و روی پارچه میچینیم تا آب آنها کاملن گرفته شود.
هویجها را رنده کرده و نمک میزنیم و روی پارچه میریزیم تا آب آن گرفته شود.
گل کلم و سیر و فلفل را هم خرد کرده و نمک زده و روی پارچه میریزیم تا آب
آنها هم گرفته شود.( یک نصف روز باید مواد به همین حالت بمانند)
سپس بادمجانها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه میکنیم و سرکه روی آن میریزیم.
این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد
ادویه ترشی به آن نمیریزیم فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه
میکنیم. نمک آن را هم بچشید چون مختلفات آن نمک زده بودند ممکن است به نمک
کمی نیاز باشد.این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 25 آبان 1389 2:27 PM
تشکرات از این پست