0

چگونه عاشورایی بمانیم

prompet
prompet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

چگونه عاشورایی بمانیم

سلام به تمامی کاربران فعال تالار گفتگوی آزاد

ماه محرم آمد و عاشورا آمد و تا سالی دیگر و عاشورایی دیگر . . .

چه کنیم تا عاشورایی بمانیم؟

برای اینکه حال و هوای معنوی و خاص این ماه بخصوص ایام خاص تاسوعاو عاشورا همچنان در درونمان زنده بماند چه کنیم؟

از تمامی دوستانی که دوست دارند حال معنوی محرم را حفظ کنند دعوت می کنم در این بحث شرکت کنند

از شما تقاضا می کنم که سعی کنید به هیچ عنوان از مطالب کپی استفاده نکنید وآنچه در دل دارید را بیان کنید

سه شنبه 7 آذر 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
farshon nikbakht88 mahmoodsafari nargese_montazer nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:چگونه عاشورایی بمانیم

باتشکرازتاپیک موردبحث ، برای اینکه یادوخاطرسیدالشهداهمیشه دراذهان عمومی باقی بماندبایدپیروودنباله رواهداف وآیین دینمان اسلام باشیم وهمیشه این نکته رادرنظرداشته باشیم که دشمن درهرلحظه ودرهرمکان درکمین ماست بعنوان مثال تحریف حقایق عاشوراوتضعیف نمودن عقایدامت درجامعه کنونی یک معضلی است که مشاهده می شودبنابراین برای جلوگیری ازاین عوامل باید به خودسازی وانسان سازی وانسان محوری وآموزش کودکان وجوانانمان برای رسیدن به هدف پایداری دینمان "اسلام" عزیزوحفظ فرهنگهای مذهبیمان ازجمله فرهنگ عاشورارابنمائیم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 8 آذر 1391  8:03 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 prompet mahmoodsafari nargese_montazer
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

با سلام

ما میتونیم با حفظ ارزشها و فرهنگ عاشورا تا قرن ها عاشورایی بمانیم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 22 آذر 1391  12:03 PM
تشکرات از این پست
prompet nikbakht88 nargese_montazer
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4054

مهمترین مرحله سلوک عاشورایی((بلا))است که قدم اوّل آن را خود امام در کربلا بر داشتند

هر کس می خواهد دست امام همیشه بر سرش باشد باید از این بلا بچشد وسوختن در این مصیبت،به نوعی چشیدن از این بلاست.

خود پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله چون یقین کامل نسبت به واقعه عاشورا داشتند،قبل از هر کس از این بلا چشیده اند ودر حقیقت این بلا وامتحان مال رسول الله بوده است.

وقتی حضرت ابراهیم علیه السلام مامور شد،فرزندش را قربانی کند،این امتحان حضرت ابراهیم علیه السلامبود نه حضرت اسماعیل علیه السلام.

ما اگر در مصیبت عاشورابسوزیم گوئی در این بلا شریک غم اماممان بوده ایم.

جمعه 1 دی 1391  8:47 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer prompet
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

اگر ما در كار خود محاسبه‌ بكنيم ـ چه در باب فرصتها، چه در باب امكانات، چه در باب نعمتي كه خدا در اختيار ما گذاشته است ـ يقيناً به موارد متعددي برخورد خواهيم كرد كه ما قدر ناشناسي كرده‌ايم؛ اين نعمت و اين فرصت و اين امكان و اين معرفت و اين احساس مسؤوليتي را كه در ما بود، تضييع كرديم و از آن حداكثر استفاده را نكرديم.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 15 دی 1391  6:05 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer prompet
دسترسی سریع به انجمن ها