0

گل عفاف 1

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

گل عفاف 1

گل عفاف 1

هيچ باغباني را سرزنش نمي‌كنند كه چرا دور باغ خود حصار و پرچين كشيده است، چون باغ بي‌ديوار ازآسيب مصون نيست وميوه ومحصولي براي باغبان نمي‌ماند.
هيـچ كس هم با نـام «آزادي» ديـوار خانه خود را برنمي‌دارد و شب ها در حياطش را باز نمي‌گذارد، چون خطر رخنه دزد جدي است.
 هيچ صاحب گنج وگوهري هم جواهرات خود را بدون حفاظ در معرض ديـد رهـگذران نمي‌گذارد تـا بدرخشد، جلوه كند و چشم و دل بـربايد، چـون خـود جـواهـر ربوده مي‌شود.
هرچيز كه قيمتي‌تر باشد، درصد مراقبت از آن بالاتر مي‌رود. هرچه كه نفيس‌ترباشد، بيم ربودن وغارت بيشتراست ومواظبت، لازم‌تر.
اگـر، درشيشه عطررا بازبگذاري عطرش مي‌پرد.
اگررشته مرواريدي را در كمد وصندوق نگذاري ودر آن را نبندي، گم مي‌شود.
 اگـر در مقابل پنجره خانه‌ات تـوري نزني، از نيش پشـه ‌ها و مزاحمت مگس ها در امان نخواهي بود.
وقتي راه ورود پشه‌ها را مي‌بندي، خود را «مصون» ساختـه‌اي، نه «محدود» و زنداني. وقتي در خانه را مي‌بندي ، يا پشت پنجـره اتـاقت پـرده مي‌آويزي، خانه خود را از ورود بيگانه و نـگاه هاي مـزاحم در پنـاه قـرار داده‌اي، نـه كه خود را در قيد و بند وحصار افكنده باشي. اگـر بـراي ايمني از خطرها و آسودگي از مزاحمان، خود را بپوشاني، نـه كسي ايـراد مي‌گيـرد و نـه اگـر هـم ايـراد بگيـرد اعتـنـا مي‌كـني. چـرا كه سخنش را بي‌منطق ونا‌آگاهانه مي‌داني و مي‌بيني.
اينـكه «فقط دل بـايـد پـاك باشد» بهانـه‌اي براي گريز جاهلانه از همين مصونيت است و آويختـن به شاخـه «لاقيـدي»، و گرنه از دل پاك هم نبايد جز نگاه و رفتار پاك برخيزد. ظاهر،آينه باطن است و «ازكوزه همان برون تراود كه دراوست».
زن بـه خاطر ارزش و كـرامتي كـه دارد، نبـايد دردسـت هاي خشن
كامجويان ديو سيرت، كه نقاب مهرباني وعشق به چهره دارند، پژمرده
 شود و پس از اينكه گل عصمتش را چيدند، او را دور اندازند، يا 
زيرپايشان له كنند. زن به خاطرعصمتي كه دارد و ميراث‌دار پاكي مريم
 است نبايد بازيچه هـوس وآلودة به ويروس گناه گردد. گوهرعفاف و پاكي ، كم‌ارزشتر از طلا و پول و محصول باغ و وسايل
خانه نيست. دزدان ايمان و غارتگران شرف نيز فراوانند. سادگي وخامي
است كه كسي خود را درمعرض ديد و تماشاي نگاه هاي مسمـوم و
 چشم هاي ناپاك قـرار دهد و به دلبري و جلوه‌گري بپردازد و خيال كند بيماردلان و رهزنان عفاف را به وسوسه نمي‌اندازد و از زهرنگاه ها و نيش پشه‌ هاي شهوت در امان مي‌ماند. بعضي از« نـگاه ها» ويـروس«گناه» منتشرمي‌كند و بعضي از چهره‌ها حشره مزاحمت جمع مي‌كند.
خراب كردن همه ديوارها و برداشتن همه پرده‌هـا و بـازگذاشتـن همـه پنجـره ‌ها، نشانـه تيـره ‌انـديشي اسـت، نـه روشنفـكـري ! علامـت جاهليت است نـه تمدن! مي‌گـويي نه؟ به طومار كسـاني نـگاه كـن كه پس از رسوايي و بي‌آبرويي، با دو دست پشيماني بر سر غفلت خويش مي‌زنند و بـر جهالت خود لعنت مي‌فرستنـد.
كسي كه از «جماعت رسوا» نگريزد «رسواي جماعت» مي‌شود!
آنكه ايمان را بـه لقمـه‌اي نـان مي‌فروشد، آنـكـه يـوسف زيبـايي را بـا چند سكـه قلب عوض مي‌كند، آنـكه «كودك عفاف» را جـلوي صـدها گـرگ گرسنه مي‌برد و به تماشا مي‌گذارد، روزي هم «پشت ديوار ندامت» اشك حسرت بر دامن پشيماني خواهد ريخت و درآخرت هم به آتش بي‌پروايي خود خواهد سوخت.
از اول كه جامـه عفاف سفيـد و شفاف است، نبايـد گذاشت چركابه گناه بر آن بپاشد. ازاول بايد مواظب بود كه اين كاسه چيني نشكند واين جام بلورين تـرك برنـدارد. از اول نبايد به پاي بيگانه، اجازه ورود به مزرعـه نجابت داد، كه بوته هاي نورس عصمت را لگد مال كند.
ولـي گريـه بي ‌حاصل است و بي‌ثمر، وقتي كه شاخه شكست و گل چيده شد.   

نويسنده: جواد محدثي   

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

دوشنبه 6 آذر 1391  8:21 AM
تشکرات از این پست
zahra_53 abdo_61 ravabet_rasekhoon hoseingh855 ahmadi86 saeid63 saeedakh amayen katastrof66 hojat20 rasekhoonzm yasbagheri nazaninfatemeh
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

پاسخ به:گل عفاف 1

باسلام

برهنگي تمدن نيست، قرآن مي‌گويد: «وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِيَّةِ الْأُولى‏» (احزاب/33) يعني اگر كسي خودش را برج كند،برگشته به زمان جاهليت. زمان جاهليت در مقابل زمان عالميت است .

ماهاتما گاندی:

زن با اینکه به ظاهر در صدد آزادی برآمد ولی در خطر جدیدی قرار گرفت و آن خطر بازیچه

قرار گرفتن و وسیله هوسرانی های مرد شدن است.

جمال زن نه خط و زلف پرشکن باشد...............................نه عارض چو مه و غنچه دهن باشد

نه ژوب اطلس و نه جامه کرب ژورژت...............................نه کفش برقی و نه چین پیرهن باشد

جمال زن به حقیقت کمال عفت اوست...........................چنین زنی همه جا شمع انجمن باشد

دکتر شریعتی:

«خانم گاندی با آن ساری که سه هزار سال،چهار هزار سال پیش که میپوشد و با همه رهبران

بزرگ دنیا ملاقات دارد،وارد سازمان ملل که میشود ۵۰۰نماینده بلند میشوند ونیم ساعت برایش دست

میزنند هرگز احساس حقارت نمیکند ...او با آن ساری میخواهد بگوید که من تمدن غرب ، فرهنگ دختر

شایسته،زن روز،بوردا و...را خوانده ام . با این لباس به فرانسه،آلمان غربی ،نیویورک،دیوان لاهه و

سازمان ملل می آیم که بگویم:شما دو قرن آمدید تلاش کردید ،جان کندید که ما را مثل خودتان کنید!

من به عنوان زن امروز هند ، با لباس خود آمده ام تا به شما بگویم که همه ی تلاشهایتان بیهوده بوده

و من خودم هستم.»

اینچنین افرادی وجود داشتند امّا امروز الگوها چه کسانی هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اامام رضا (ع):هر کس لباس بپوشد تا مباهات

و جلوه گری کند خدا رحمتش را از او باز میدارد.

سه شنبه 7 آذر 1391  10:13 AM
تشکرات از این پست
iran313 ravabet_rasekhoon saeid63 saeedakh amayen yasbagheri nazaninfatemeh abdo_61
arash90
arash90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 85

واقعا  ما واسه گسترش حجاب چه كاري انجام داده ايم؟؟؟

ولي واسه گسترش بدحجابي و بي حجابي همه كار شده است

سه شنبه 7 آذر 1391  11:55 AM
تشکرات از این پست
iran313 saeid63 saeedakh amayen yasbagheri nazaninfatemeh
arazahmadi
arazahmadi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 252

حجاب و عفاف از دیدگاه امام خميني (ره)

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ، اجبار حجاب بانوان در اداره هاو سطح کشور را از اولویت های برنامه های فرهنگی نظام قرار دادند و ذره ای در این امر نرمش از خود نشان ندادند، چرا که بی حجابی و بی بندوباری را به حق ترفند استعمار برای تخدیر و به نابودی کشیدن نسل کشورها می دانستند.

بنابر این از همان روزهای اوّل انقلاب به مسئولان دولت وقت، برای جلوگیری از بی حجابی نهیب زدند: «الآن وزارتخانه‏ها- این را مى‏گویم که به دولت برسد، آنطورى که براى من نقل مى‏کنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نباید در آن معصیت بشود. در وزارتخانه‏هاى اسلامى نباید زنهاى (بى حجاب) بیایند؛ زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند؛ اما کار بکنند، لکن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند.» صحیفه نور ج‏6 32

امام خمینی (ره) چادر را حجاب برتر می دانستند و در خاطره یکی از همراهان امام راحل در «نوفل لوشاتو » می‌خوانیم: «در مورد حجاب هم وقتی از فرانسه آمدم، هنوز با مانتو و شلوار و مقنعه بودم. یک بار در مهران، پایم صدمه دید و من با عصا و با همان مانتو و شلوار خدمت امام رفتم تا گزارش بدهم. امام فرمودند: اگر چادر ندارید، بگویم احمد برایتان بخرد. عرض کردم: نه حاج آقا! چون به کوه می‌رفتم و اسلحه روی دوشم بود و فشنگ به کمرم و قمقمه به پهلویم و گاهی هم باید سه‌پایه تیربار را روی دوش می‌گرفتم، چادر سرکردن برایم دشوار بود. فرمودند: چادر برای زن بهتر است. من از آن روز چادر سر کردم.»

راسخون پاتوق بامرام ها

چهارشنبه 8 آذر 1391  8:08 AM
تشکرات از این پست
iran313 yasbagheri nazaninfatemeh abdo_61
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام ممنون از این موضوعی که طرح کردید

به نظر من حجاب یا پوشش یکی از احکام اسلامی ما است و ان شامل مردان و زنان میشود ولی متاسفانه حجاب به صورت عام مصطلح شده و فکر میکنند مختص زنان هست که در برابر مردان نامحرم پوشیده باشند درواقع به نظر من حجاب یا پوشش هم برای مردان و هم برای زنان طبق شریعت دین اسلام وضع شده و تمامی انسانها مکلف به رعایت حدود شرعی میباشند ولی خوب به ظاهر این قانون برای خانمها بیشتر مورد بحث میباشد .

ولی جا دارد دراینجا موردی را مطرح کنم و ان اینکه ما هشت سال جنگ تحمیلی داشتیم شهدای زیادی دادیم به خاطر حفظ ارزشها و پاسداری از دین و شریعت پس لااقل به حرمت خون شهدا و پاسداشت خون انها پایبند اصول اسلامی و عقاید و احکام دینی باشیم تا مدیون خون شهیدان نباشیم.

در برخی از وصیت نامه این شهدای عزیز نیز ذکر گشته خواهرم شما با حجاب خود راه مارا ادامه بدهید.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

چهارشنبه 8 آذر 1391  12:30 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh iran313 abdo_61
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

بی حجاب بی دین نیست

بی حجاب بی دین نیست ولی فردی است که یکی از اساسی ترین اصول اسلامی و ظاهرترین و بارزترین اصول در خانم ها را رعایت نمیکند.او در واقع خود رااز خدا بالاتر دانسته و احکام و دستورات

خدا را طبق سلیقه خود انتخاب کرده به آنهایی که خوشش می آید عمل میکند(مثلا ورزه،نماز و...) و به آنهایی که خوشش نمی آید عمل نمیکند ودر واقع مصداق این آیه ی قرآن است که

(نوءمن ببعض و نکفر ببعض)به بعضی از آنها ایمان دارد و منکر قسمت دیگری از آنهاست و این درحالی است که حجاب نسبت به نماز و روزه ابعاد اجتماعی بسیار گسترده تر وعمیق تری دارد

و میتواند در تحکیم یا سست کردن خانواده ها موءثر باشد.

حضرت محمد(ص) فرمودند :

هرکه چهار خصلت داشته باشد و از سر تا پا غرق گناه باشد ، خدا آنها را به حسنات تبدیل  می کند  و یکی از آنها حیاست.

امام علی(ع):     صیانت زن او را شادابتر و زیبایی اش را پایدارتر میکند   

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 8 آذر 1391  12:48 PM
تشکرات از این پست
iran313 yasbagheri abdo_61
iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

سلام و خسته نباشيد

حجاب محدويت دارد ولي مصونيت است /  خداي مهربانمان در سوره نور با مرد و زن در مورد حجاب صحبت مي كند/ 

و رعايت حجاب را توصيه مي كند/  تب هوس الود جامعه بالاست و  فكرهاي بيمار نيز.

با تشكر از كاربران و دوستداران عفاف در سراسر ايران

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

چهارشنبه 8 آذر 1391  1:20 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon amir_64 yasbagheri abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها