با سلام خدمت تمامی دوستان
طرحی جدید مبتنی بر استفاده از اساتید برجسته کشور در انجمن کنکور برای کمک و پاسخگوئی به شما کنکوری های عزیز ایجاد گردیده است که تا کنون با استاد درس زیست شناسی صحبت شده و ایشان آماده پاسخگوئی به سولات تخصصی شما در زمینه زیست شناسی می باشد همچنین ایشان مشاور هم هستند ولی رشته اصلی آن ها درس زیست شناسی است هم اکنون نیز در حال هاهنگی با سایر اساتید نیز هستیم.
جناب دکتر پیمان کوچک زاده: 1- پیمان کوچک زاده هستم دانشجوی دو رشته هم زمان دکترای داروسازی و رشته mba
2-مولف و مدرس کتب زیست شناسی ، ارائه دهنده روش های رمز گردانی درزیست شناسی و دروس مختلف، مشاور و برنامه ریز در استان تهران و البرز و ارائه دهنده روش های علمی مطالعه : pqrstc و pq6r
که از این به بعد در خدمت شما دانش پژوهان عزیز هستم.
3- شما می توانید سوالات خود را اعم از بحث های مشاوره ای ، شیوه صحیح خواندن دروس مختلف مخصوصا رشته تجربی و درس زیست شناسی که تخصص من است ،استفاده از کدام منابع اموزشی(سی دی آموزشی ،کتب و جزوه آموزشی موسسات) و هر انچه که برای موفقیت در کنکور و رتبه برتر شدن نیاز دارید در همین تاپیک از بنده بپرسید
2- جناب سید محمد جواد سادات
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
به امید خدا از این به بعد در بخش های ریاضی و فیزیک پاسخ گوی سوالات شما بزرگواران خواهم بود.
بنده رتبه ی 8 کنکور کارشناسی ارشد فوتونیک و 4 الکترواپتیک هستم. امیدوارم که بتونم کمکی به دوستای عزیز بکنم.
به امید خدا به زودی شرایط برگزاری کلاس های آنلاین و آزمون های آنلاین ایجاد میشه که بیشتر با هم در ارتباط خواهیم بود.
شما عزیزان می توانید جهت درج سولات خود از اساتید محترم از این قسمت استفاده کنید
در حال گفتوگو با دیگر اساتید نیز هستیم که در صورت توافق نهائی به شما عزیزان معرفی می شوند.
با تشکر