0

ترشی سبزی مخلوط

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

ترشی سبزی مخلوط

ترشی سبزی مخلوط

 

سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری
بادمجان  :  ۲۰۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب  :  ۱۰۰۰ گرم
هویج  :  ۱۰۰۰ گرم
گل کلم  :  ۱ عدد
لوبیا سبز  :  ۵۰۰ گرم
سیب زمینی  :  ۵۰۰ گرم
موسیر  :  ۳۰۰ گرم
کرفس خرد شده  :  ۳ فنجان
نعناع  :  ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۱۰۰ گرم
گشنیز  :  ۱۰۰ گرم
ریحان  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :  ۱۰۰ گرم
بادمجان‌ها را می‌توانیم در فر یا روی آتش کبابی کنیم به حدی که پوست بادمجان به‌راحتی کنده شده و گوشت آن کاملاً بپزد. بعد پوست بادمجان‌ها را میکنیم و در الک یا آبکش چوبی می‌چینیم و روی آن را پارچه می‌کشیم و شیئ سنگینی روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب بادمجان کاملاً گرفته شود (باید یک روز به این طریق بماند) بعد بادمجان‌ها را روی پارچه می‌چینیم بازهم یک روز می‌گذاریم بماند تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود، مقداری نمک روی آنها می‌پاشیم و آنها را ساطوری می‌کنیم و مقداری سرکه روی آنها می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا مایه کمی شل شود. بعد سبزی‌ها را تمیز می‌کنیم و می‌شویم و رطوبت آنها را می‌گیریم به‌طوری که به هیچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد می‌کنیم و بلافاصله در سرکه می‌ریزیم تا سیاه نشود.
سپس خیار و هویج و گل کلم را و لوبیا سبز و سیب زمینی ترشی و کرفس و فلفل سبز را پوست و ریشه گرفته و ریز خرد می‌کنیم. کمی نمک به آنها می‌پاشیم و آنها را روی پارچه‌ای پهن می‌کنیم و یک روز می‌گذاریم بماند تا رطوبت آنها نیز گرفته شود. بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط می‌کنیم و مقداری سرکه به حدی که ترشی زیاد شل نشود به آن اضافه می‌کنیم. ممکن است کمی گلپر کوبیده نیز به ترشی اضافه کنیم که عطر آن بیشتر شود. موسیر را مطابق دستور ترشی موسیر آماده می‌کنیم، بعد داخل ترشی می‌ریزیم.

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 25 آبان 1389  9:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها