0

ترشی انبه

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

ترشی انبه

ترشی انبه

 

سرکه  :  ۰.۵ لیتر
نمک  :   قدری
آب لیموترش  :  ۰.۵ لیتر
انبه  :  ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم
زعفران  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به طریق ذیل عمل می‌کنیم:
انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویه‌جات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
بعد سرکه را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد.

 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 25 آبان 1389  8:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها