ترشی انبه
ترشی انبه
|
سرکه : ۰.۵ لیتر
نمک : قدری
آب لیموترش : ۰.۵ لیتر
انبه : ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل : ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین : ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند : ۱.۵ قاشق مربا خوری
چون معمولاً انبه خشک در دسترس میباشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به طریق ذیل عمل میکنیم:
انبه را یک شب در آب لیمو حل میکنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط مینمائیم
و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه میکنیم، مقدار
خاک قند و سایر ادویهجات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست
داریم میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
بعد سرکه را میریزیم و بههم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی
کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
سه شنبه 25 آبان 1389 8:59 AM
تشکرات از این پست