0

تاپیک انتقادات،پیشنهادات تالار درخواستهای مربوط به برنامه نویسی

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

تاپیک انتقادات،پیشنهادات تالار درخواستهای مربوط به برنامه نویسی

با سلام

لطفا انتقادات و پیشنهادات و نظرات خود را درباره این تالار اعلام فرمایید تا از نظرات ارزشمند شما کاربران عزیز در بهتر شدن این تالار استفاده نماییم.

با تشکر

یک شنبه 28 آبان 1391  12:32 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 AliFanoodi
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:تاپیک انتقادات،پیشنهادات تالار درخواستهای مربوط به برنامه نویسی

مدیر و دوست عزیزم سلام .

بنده در بخش فناوری اطلاعات کانون فرهنگی هنری شهید ترابی  مسجد امام خمینی (ره)  شهرستان خمین فعالیت می کنم و درخواستی از بنده شده و آن هم این است که نرم افزاری برای این کانون فرهنگی در نظر گرفته شود که دارای امکاناتی از قبیل حضور و غیاب و صدور کارت و... باشد و همانطور که خودتان مطلع هستید بوجه ای که برای کانون های فرهنگی در نظر می گیرد بسیار اندک است و کانون ها باید خود کفا باشند حال بنده می خواستم با کمترین امکانات و هزینه  بیشترین مزایا را به دست بیاورم که ناگهان نام شما و  برنامه ای که برای آموزش مجازی راسخون  برگزار کردید به یادم آمد که از شما یک همچین درخواستی داشته باشیم .

حال اگر افتخار این همکاری با این امر خیر را می دهید  و خودتان را سرور ما می کنید به بنده اعلام بفرمائید تا با شما صحبت داشته باشم که آدرس ایمیل بنده در بخش امضای انجمن من موجود است ، اگر مایل بودید شماره تلفن همراه خود را به آن آدرس ایمیل بنده ارسال کنید

در ضمن قصد ما برای ایجاد یک دامنه و سایت برای مسجد و کانون  جدی است که از شما درخواست مشاوره در این باب داریم.

انشاءالله اگر عمری بباقی بود در آینده در پست های بعدی به شما در این باب توضیح خواهم داد

با تشکر

mahdi.mohammadi522@yahoo.com

چهارشنبه 6 دی 1391  9:49 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

نقل قول mahdi522

مدیر و دوست عزیزم سلام .

بنده در بخش فناوری اطلاعات کانون فرهنگی هنری شهید ترابی  مسجد امام خمینی (ره)  شهرستان خمین فعالیت می کنم و درخواستی از بنده شده و آن هم این است که نرم افزاری برای این کانون فرهنگی در نظر گرفته شود که دارای امکاناتی از قبیل حضور و غیاب و صدور کارت و... باشد و همانطور که خودتان مطلع هستید بوجه ای که برای کانون های فرهنگی در نظر می گیرد بسیار اندک است و کانون ها باید خود کفا باشند حال بنده می خواستم با کمترین امکانات و هزینه  بیشترین مزایا را به دست بیاورم که ناگهان نام شما و  برنامه ای که برای آموزش مجازی راسخون  برگزار کردید به یادم آمد که از شما یک همچین درخواستی داشته باشیم .

حال اگر افتخار این همکاری با این امر خیر را می دهید  و خودتان را سرور ما می کنید به بنده اعلام بفرمائید تا با شما صحبت داشته باشم که آدرس ایمیل بنده در بخش امضای انجمن من موجود است ، اگر مایل بودید شماره تلفن همراه خود را به آن آدرس ایمیل بنده ارسال کنید

در ضمن قصد ما برای ایجاد یک دامنه و سایت برای مسجد و کانون  جدی است که از شما درخواست مشاوره در این باب داریم.

انشاءالله اگر عمری بباقی بود در آینده در پست های بعدی به شما در این باب توضیح خواهم داد

با تشکر

mahdi.mohammadi522@yahoo.com

با سلام  و احترام خدمت دوست گرامی

من پاسخ شما را از طریق ایمیل دادم ، در صورتی که ایمیل به دستتان نرسیده به من اطلاع دهید تا دوباره براتون ارسال کنم .

پنج شنبه 7 دی 1391  8:50 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

نقل قول hosseinb68

با سلام  و احترام خدمت دوست گرامی

من پاسخ شما را از طریق ایمیل دادم ، در صورتی که ایمیل به دستتان نرسیده به من اطلاع دهید تا دوباره براتون ارسال کنم .

با سلام

حسین جان ممنون ایمیلت به دستم رسید . توضیحات بیشتر رو در مورد نرم افزار در ایمیل بهتون توضیح می دم

با تشکر

پنج شنبه 7 دی 1391  9:50 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
دسترسی سریع به انجمن ها