نقل قول adel_71
سلام مجدد!!!
* شما درست می فرمایید لفظ اهدای خون بهتر بود!!!
** در ضمن به نظر من این جمله که * اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .* نمی تواند دلیل خوبی بر رد قمه زنی باشد؛ چون :
1. همان طور که قبلا گفتم: « کسانی که قمه می زنند پس از قمه زنی که سرشان را با آب می شویند دیگر جای قمه روی سرشان باقی نمی ماند!!!» پس من فکر نمی کنم ضرر قابل توجهی به انسان وارد شود!!!
2. طبق این اصلی که شما می فرمایید ( اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .) خیلی کار هایی که افراد بطور روزانه انجام می دهند مثل: خوردن شکر، خوردن نوشابه، خوردن فست فود ها و یا حتی قدم زدن در خیابان های تهران وقتی که هوا آلوده است (!!!) حرام می باشد !!!!
سلام
خداوند همه رو آزاد آفریده ؛ پس شخص میتونه سودو زیان چیزی رو در نظر بگیره و هم میتونه نسبت به اون بی تفاوت باشه
مثال خوب برای درک اینکه اسلام با ضرر دیدن و ضرر رساندن مخالف هستش ؛ واجب بودن روزه ی ماه مبارک رمضانه که بر فرد واجبه و اگه روزه گرفتن برای شخص ضرر داشته باشه همون واجبه براش حرام میشه
من قمه زنی رو رد نمیکنم ؛ هرکسی میتونه طبق میل خودش رفتار کنه ویا حتی میتونه سینه زنی هم نکنه ؛
مسئله ی مهم اینکه باید عقاید و تفکرات امام حسین (ع) رو درک کنیم و بدونیم که این امام بزرگوار تشنه ی لبیک بودند و هدف از قیام امام و چرایی شهادتشون رو بدونیم
چیزی مثل قمه زنی به هیچ عنوان نمیتونه فرد رو به درک هیچ کدوم از اینها برسونه و شخص فقط یه جورایی از این بابت آسوده خاطره که این وسط عزاداری کرده و خونی هم جاری شده ؛ اما واقعا سود این کار چیه ؟
سینه زنی هم نشونه ی حزن فرد هستش که از شدت ناراحتی به سینه میزنه ؛ اما بعضی ها واقعا افراطی عمل میکنند