0

"قــــــمــــــه زنـــــــی"

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

پاسخ به:"قــــــمــــــه زنـــــــی"

امیدوارم که دیگه هیچوقت شاهد قمه زنی نباشیم.چون چهره ی مسلمونا رو زشت جلوه میده.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

جمعه 24 آذر 1391  12:56 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 tahmores salmanjavan
adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

نقل قول architect0811

سلام دوستم

بهتربود که به جای خون دهی میگفتید  اهدای خون

آخه من تا آخر؛ پستتتون رو خوندم تا متوجه شدم از خون دهی منظورتون اهدای خونه

و اما جایز نبودن قمه زنی فکر میکنم به این دلیل باشه که* اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .*

همین

سلام مجدد!!!

* شما درست می فرمایید لفظ اهدای خون بهتر بود!!! 

** در ضمن به نظر من این جمله که * اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .* نمی تواند دلیل خوبی بر رد قمه زنی باشد؛ چون :

1. همان طور که قبلا گفتم: « کسانی که قمه می زنند پس از قمه زنی که سرشان را با آب می شویند دیگر جای قمه روی سرشان باقی نمی ماند!!!» پس من فکر نمی کنم ضرر قابل توجهی به انسان وارد شود!!!

2. طبق این اصلی که شما می فرمایید ( اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .) خیلی کار هایی که افراد بطور روزانه انجام می دهند مثل: خوردن شکر، خوردن نوشابه، خوردن فست فود ها و یا حتی قدم زدن در خیابان های تهران وقتی که هوا آلوده است (!!!) حرام می باشد !!!!

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

جمعه 24 آذر 1391  6:42 PM
تشکرات از این پست
architect0811 tahmores salmanjavan
javad2012_1
javad2012_1
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 217

broken heart فقط شکستن قلب  دارد

لبیک یا حسین

صلوات

جمعه 24 آذر 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
tahmores salmanjavan
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول adel_71

سلام مجدد!!!

* شما درست می فرمایید لفظ اهدای خون بهتر بود!!! 

** در ضمن به نظر من این جمله که * اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .* نمی تواند دلیل خوبی بر رد قمه زنی باشد؛ چون :

1. همان طور که قبلا گفتم: « کسانی که قمه می زنند پس از قمه زنی که سرشان را با آب می شویند دیگر جای قمه روی سرشان باقی نمی ماند!!!» پس من فکر نمی کنم ضرر قابل توجهی به انسان وارد شود!!!

2. طبق این اصلی که شما می فرمایید ( اسلام با ضرر دیدن و ضرر رسانندن مخالف است .) خیلی کار هایی که افراد بطور روزانه انجام می دهند مثل: خوردن شکر، خوردن نوشابه، خوردن فست فود ها و یا حتی قدم زدن در خیابان های تهران وقتی که هوا آلوده است (!!!) حرام می باشد !!!!

سلام

خداوند همه رو آزاد آفریده ؛ پس شخص میتونه سودو زیان چیزی رو در نظر بگیره و هم میتونه نسبت به اون بی تفاوت باشه

مثال خوب برای درک اینکه اسلام با ضرر دیدن و ضرر رساندن مخالف هستش ؛ واجب بودن روزه ی ماه مبارک رمضانه که بر فرد واجبه و اگه روزه گرفتن برای شخص ضرر داشته باشه همون واجبه براش حرام میشه

من قمه زنی رو رد نمیکنم ؛ هرکسی میتونه طبق میل خودش رفتار کنه ویا حتی میتونه سینه زنی هم نکنه ؛

مسئله ی مهم اینکه باید عقاید و تفکرات امام حسین (ع) رو درک کنیم و بدونیم که این امام بزرگوار تشنه ی لبیک بودند و هدف از قیام امام و چرایی شهادتشون رو بدونیم

چیزی مثل قمه زنی  به هیچ عنوان نمیتونه فرد رو به درک هیچ کدوم از اینها برسونه و شخص فقط یه جورایی از این بابت آسوده خاطره که این وسط عزاداری کرده و خونی هم جاری شده ؛ اما واقعا سود این کار چیه ؟

سینه زنی هم نشونه ی حزن فرد هستش که از شدت ناراحتی به سینه میزنه ؛ اما بعضی ها واقعا افراطی عمل میکنند

جمعه 24 آذر 1391  9:57 PM
تشکرات از این پست
tahmores salmanjavan
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

در گذشته تعدادی از علما قمه زنی را مستحب دانسته  و اجازه میدادند  اما  به خاطر این کار کم کم چهره بدی رو برای اسلام رقم زدد  و به مسلمان ها لقب خون خوار بودن رو  دادن و اینکه مسلمان ها وحشی هستند به  این خاطر که داشتن اذهان عموم را   تحت تاثیر قرار میدن  و چهره اسلام رو خدشه دار میکنند مراجع تقلید از  مردم تقاضا کردند  این  عمل را انجام ندهند  

جمعه 24 آذر 1391  10:21 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
دسترسی سریع به انجمن ها