0

از این تیپ دخترها نباشید

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

از این تیپ دخترها نباشید

شما حداقل یکى از این دختران را میشناسید. دخترانى که من میشناسم آن قدر  زیاد هستند که دیگر میتوانم خود را در این زمینه یک کارشناس بدانم.

همان دخترانى که از من مى‏پرسند، دوست دارى چند بچه داشته باشى و اینکه: آیا فکر میکنى هیچ وقت زندگی ات سر و سامان پیدا کند؟ (اگر بله، کى؟)، آن هم درست در دومین جلسه آشنایى یا حتى زودتر.

حتى یک بار دخترى پس از گذشت سى دقیقه از اولین قرار ملاقات از من پرسید که آیا براى ازدواج و پدر شدن آماده هستم؟!! او احساس میکرد که دیگر وقت ازدواجش رو به اتمام است و دلش نمیخواست با مردانى آشنا شود که در مورد ازدواج چندان جدى فکر نمیکردند. اگر از من میشنوید این روش خوبى براى شروع کردن اولین ملاقات نیست.

یک دختر با برنامه همان دخترى است که از وقتى یادگرفته است ساق دوش‏هاى عروس را تا ده بشمارد، برنامه ریزى براى جشن عروسى خود را شروع کرده است.

سرگرمی هاى او مطالعه مجله عروس مدرن و طراحى کردن حلقه نامزدى رؤیاهایش در سایت adiamond is forever.com است(خواهشا نپرسید از کجا میدانم!). او هر بار که یکى از دوستانش نامزد میکند در دل حسودى میکند، اما اولین کسى است که براى تکان دادن دسته گل در جشن عروسى حاضر است.

او از پانزده سالگى تصمیم خود را گرفته که چند بچه داشته باشد و اینکه در چه سنى آنها را به دنیا بیاورد، اما متأسفانه از آن سال به بعد دیگر ایده هایش را بازبینى نکرده است. او لیستى دارد که حداقل یک متر درازى آن است، لیستى که در صورت نیاز(مثلاً وقتى بیست و نه ساله شده و هنوز مجرد است) نشان میدهد شوهر مورد نظر وى باید چه ویژگى هایى داشته باشد. او با رضایت کامل به همسرى فردى در مى‏ آید که واجد پنج شرط اول  لیست وى باشد:

- ظاهر آراسته

- تحصیلات بالا در یک رشته با کلاس

- یک شغل ثابت در یک حوزه پردرآمد (لیسانس حقوقى که کار پردرآمدى نداشته باشد به چه دردى مى‏خورد؟)

- خانواده‏ دار

- آماده ازدواج

بفرمائید، این هم تمام آنچه یک دختر با برنامه نیاز دارد تا داستان پری‏ هاى عاشق را به واقعیت تبدیل کند. و حال حدس بزنید قضیه چیست؟ قضیه این است که من فقط در عرض یک ساعت، در اولین دیدار، تمام ذهن او را خواهم خواند، چگونه؟ این گونه که این یک ساعت، معمولاً همان زمانى است که طول میکشد تا او تصمیم بگیرد آیا میخواهد مرا در کسوت شوهر خانم با برنامه داماد کند یا نه!

البته تمام دختران با برنامه هم آن قدر  قابل تشخیص نیستید. بسیارى از این دختران با ذهنى باز رابطه خود را شروع میکنند یعنى تا پیش از زمان مناسب- پیش از زمانى که آن آماده ازدواج نشود- خود را لو نمیدهند. پس از اینکه آن پسر شرایط لازم را مهیا کرد، آن وقت است که تقاضاهاى عجولانه و اولتیماتوم‏هاى قطع کردن رابطه از سوى دختر برنامه وى را لو میدهد و اغلب رابطه به هم میخورد.

چهارشنبه 24 آبان 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
sarez1353 abdo_61
دسترسی سریع به انجمن ها