0

سوال از رئیس جمهور درست یا نادرست؟

abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

سوال از رئیس جمهور درست یا نادرست؟

با سلام

چند وقتی است طرح سوال از رئیس جمهور دوباره مطرح شده و برخی نمایندگان مجلس اصرار دارند که این سوال انجام شود.

این موضوع در فضای سیاسی و اجتماعی کشور در بین خواص و عامه مردم واکنش های مختلفی رو داشته.

حالا نظر شما دوستان در این باره چیه؟

آیا در شرایط فعلی کشور ( شایط اقتصادی و پایان کار دولت ) این طرح خوبه؟

آیا با توجه به سوال اول از رئیس جمهور و پاسخ های ایشون طرح دوباره این سوال باعث جنجال بیشتر خواهد شد؟

آیا ادبیات رئیس جمهور را در پاسخ به سوالات در دور قبل مناسب بود؟

به نظرتون روند مناسب طرح سوال چیه ؟

...

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

سه شنبه 23 آبان 1391  7:14 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 hasantaleb
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:سوال از رئیس جمهور درست یا نادرست؟

نقل قول abiri064

با سلام

چند وقتی است طرح سوال از رئیس جمهور دوباره مطرح شده و برخی نمایندگان مجلس اصرار دارند که این سوال انجام شود.

این موضوع در فضای سیاسی و اجتماعی کشور در بین خواص و عامه مردم واکنش های مختلفی رو داشته.

حالا نظر شما دوستان در این باره چیه؟

آیا در شرایط فعلی کشور ( شایط اقتصادی و پایان کار دولت ) این طرح خوبه؟

آیا با توجه به سوال اول از رئیس جمهور و پاسخ های ایشون طرح دوباره این سوال باعث جنجال بیشتر خواهد شد؟

آیا ادبیات رئیس جمهور را در پاسخ به سوالات در دور قبل مناسب بود؟

به نظرتون روند مناسب طرح سوال چیه ؟

...

ضمن سلام و تشکر

اولا به دلایلی از جمله فرمایشات رهبر معظم این کار (سوال از رئیس جمهور) درست نیست. و ثانیا مگه در دور قبل که سوال پرسیدن چی شد؟ جز تحقیر برای مجلسی ها هیچ چیزی بهمراه نداشت. بعیده در این ماههای پایانی بتوان ایشون را عزل کرد. البته به قصد تحقیر ایشون و اطرافیانشون این کار شاید پیگیری می شود اما مردم ما آگاه هستند و  اشتباه نمی کنند.

موفق باشید.

چهارشنبه 24 آبان 1391  10:08 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer abiri064
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

به نظر من کاملا درسته

چون روش رئیس جمهور یک روش استبدادگونه است و به هیچ کس در مورد کارهایشان جواب نمی دهد

نمایندگان بالاخره منتخب ملت هستند و حق دارند در مورد این به هم ریختگی اقتصادی سوال کنند

اتفاقا در این شرایط اقتصادی این کار درستی است

فقط باید قانون در برخی موارد فوریت را هم ببیند. این که رئیس جمهور یک ماه فرصت دارد زیاد است

تابوی سوال از رئیس جمهور باید شکسته شود و رئیس جمهور پاسخگو باشد

لحن رئیس جمهور را هم که دیگر همه می دانند درست نبود

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 24 آبان 1391  1:03 PM
تشکرات از این پست
abiri064 nikbakht88 nargese_montazer
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

ضمن سلام و تشکر

اولا به دلایلی از جمله فرمایشات رهبر معظم این کار (سوال از رئیس جمهور) درست نیست. و ثانیا مگه در دور قبل که سوال پرسیدن چی شد؟ جز تحقیر برای مجلسی ها هیچ چیزی بهمراه نداشت. بعیده در این ماههای پایانی بتوان ایشون را عزل کرد. البته به قصد تحقیر ایشون و اطرافیانشون این کار شاید پیگیری می شود اما مردم ما آگاه هستند و  اشتباه نمی کنند.

موفق باشید.

سلام

تاکید رهبری بر کشاندن اختلافات به میان مردم بوده

در حالی که نمایندگان در این طرح در مورد شرایط نابسامان اقتصادی سوال دارند و رئیس جمهور می تواند بدون هیچ گونه حاشیه سازی و پریدن به شاخه های دیگر و تحقیر جواب علمی و مستدل بدهد تا مردم هم در ریز شرایط قرار بگیرند

چطور تا پارسال ایشان می گفتند تحریمها هیچ اثری ندارند ولی امروز این گرانی ها و بی ثباتی نرخ ارز را به گردن تحریمها می اندازند؟

چگونه است که معاون رئیس جمهور گرانی ارز را به گردن یک دلال به نام جمشید بسم ا... می اندازد؟ این که خیلی زشت است که بگوییم دولت با این همه کیکیه و دبدبه مقابل یک دلال که به قول خودشان روی چهارپایه قیمت را بالا می برده است کم آورده؟؟

در مورد دفعه قبل هم مجلس منفعل بود. تحقیر مجلس چرا؟؟ مگر مجلس کار خلاف قانون انجام داده بود؟؟ خوشبختانه با اصلاح قانون اگر شخصی بخواهد مجلس را که به گفته امام راحل در راس امور است ، زیر سوال ببرد خودش کارت زرد دریافت خواهد کرد

نیازی هم به عزل ایشان نیست اما همین که برای پاسخگویی به عصاره ملت به مجلس بیایند خودش اجرای یک اصل قانون اساسی و در راستای سوگند نمایندگان مجلس است

چهارشنبه 24 آبان 1391  1:11 PM
تشکرات از این پست
salamat595
salamat595
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19536

به نظر من با توجه به شرایط فعلی کشورما درست نیست که از رئیس جمهور سوال بشه 

امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم

http://s5.picofile.com/file/8139849018/%D8%A7%D8%AB%D8%B1_%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA.jpg

چهارشنبه 24 آبان 1391  2:23 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

ضمن سلام و تشکر

جناب abiri064 از آنجا که ایجاد یک پست با موضوع مشترک در دو تالار غیر مجاز است، منتظر شنیدن نظرتون در این زمینه هستم:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/181098/page32/

یا

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/181098/1217660/

موفق باشید.

پنج شنبه 25 آبان 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
abiri064 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

به نظر من کاملا درسته

چون روش رئیس جمهور یک روش استبدادگونه است و به هیچ کس در مورد کارهایشان جواب نمی دهد

نمایندگان بالاخره منتخب ملت هستند و حق دارند در مورد این به هم ریختگی اقتصادی سوال کنند

اتفاقا در این شرایط اقتصادی این کار درستی است

فقط باید قانون در برخی موارد فوریت را هم ببیند. این که رئیس جمهور یک ماه فرصت دارد زیاد است

تابوی سوال از رئیس جمهور باید شکسته شود و رئیس جمهور پاسخگو باشد

لحن رئیس جمهور را هم که دیگر همه می دانند درست نبود

سلام و تشکر

دقت کردید قبلا هر از گاهی رئیس جمهور مهمان برنامه های صدا و سیما بودند و پخش زنده داشتند؟ چرا الان ندارند؟ چرا در سخنرانیهای زنده ایشون با تاخیر برنامه اجرا می شود؟ 

حرف زدن که مالیات ندارد حداقل برای برخی ها!! اگر پاسخ سوالات ایشون در جلسه قبلی به نظر شما تحقیر کننده نبود پس چی بود؟ برای فرار از پاسخ یا دفاع از اقدامات اجرایی دولت، خیلی راحت می توان بهانه تراشید. اگر همه چی طبق مرادمون بود که به به و چه چه می کنیم و اگر مخالف بود به در و دیوار دایورت می کنیم؟ چطوره؟ 

در ضمن اگر پاسخ سوال ایشان قانع کننده نباشد و رای اعتماد کسب نکنند، وارد مراحل بعدی و نظر از رهبر گرامی الزامی می شود که مسلما ایشان بر ابقای رئیس جمهور تاکید خواهند کرد اما آنچه باقی می ماند یکسری حرفهایی است که رئیس زده اند و بدلایلی همچنان صلاح بر ماندن ایشان دانسته شده است.....

این وسط عرایض ایشان می ماند و مجلسی که هیچ کاری در قبال خطاهای ایشون نتوانسته انجام دهد تازه حرفهایی نوش جان کرده اند و تا حدی محکوم شده اند.

پنج شنبه 25 آبان 1391  11:58 AM
تشکرات از این پست
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792

در اين شرايط حساس كنوني فعلا سوال از رييس جمهور معنايي ندارد فعلا همدلي و وحدت بين همه لازم است

پنج شنبه 25 آبان 1391  12:26 PM
تشکرات از این پست
abiri064 nargese_montazer nikbakht88
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای

نقل قول nikbakht88

ضمن سلام و تشکر

جناب abiri064 از آنجا که ایجاد یک پست با موضوع مشترک در دو تالار غیر مجاز است، منتظر شنیدن نظرتون در این زمینه هستم:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/181098/page32/

یا

http://www.rasekhoon.net/forum/post/show/181098/1217660/

موفق باشید.

با سلام خدمت مدیر محترم جناب nikbakht88

من ابتدا این گفتگو را در تالار سیاست ایجاد کردم چون یه بحث سیاسی بود. اما بعدا ترجیح دادم نظر دوستانی که در تالار گفتگوی آزاد هم فعالیت میکنن در این رابطه بدونم.

به هر حال اگر کاری بر خلاف قوانین انجمن ها انجام دادم عذر خواهی می کنم. امیدوارم دیگه از این اشتباهات نکنم.

پنج شنبه 25 آبان 1391  4:37 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064
سلام و تشکر از لطفتون
اگر شما و جناب قدرت موافق باشند بحث :
را به تالار سیاست منتقل کنیم.
موفق باشید.

جمعه 26 آبان 1391  12:07 PM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر

دقت کردید قبلا هر از گاهی رئیس جمهور مهمان برنامه های صدا و سیما بودند و پخش زنده داشتند؟ چرا الان ندارند؟ چرا در سخنرانیهای زنده ایشون با تاخیر برنامه اجرا می شود؟ 

حرف زدن که مالیات ندارد حداقل برای برخی ها!! اگر پاسخ سوالات ایشون در جلسه قبلی به نظر شما تحقیر کننده نبود پس چی بود؟ برای فرار از پاسخ یا دفاع از اقدامات اجرایی دولت، خیلی راحت می توان بهانه تراشید. اگر همه چی طبق مرادمون بود که به به و چه چه می کنیم و اگر مخالف بود به در و دیوار دایورت می کنیم؟ چطوره؟ 

در ضمن اگر پاسخ سوال ایشان قانع کننده نباشد و رای اعتماد کسب نکنند، وارد مراحل بعدی و نظر از رهبر گرامی الزامی می شود که مسلما ایشان بر ابقای رئیس جمهور تاکید خواهند کرد اما آنچه باقی می ماند یکسری حرفهایی است که رئیس زده اند و بدلایلی همچنان صلاح بر ماندن ایشان دانسته شده است.....

این وسط عرایض ایشان می ماند و مجلسی که هیچ کاری در قبال خطاهای ایشون نتوانسته انجام دهد تازه حرفهایی نوش جان کرده اند و تا حدی محکوم شده اند.

سلام

البته به همین سرعت وارد مرحله عزل نمی شود

ظاهرا اگر چند بار کارت زرد داده شود آن وقت وارد مرحله عزل می شود

ولی حتی اگر هیچ فایده ای نداشته باشد لااقل در تاریخ می نویسند که نمایندگان مجلس دکور نبودند و رئیس جمهور را برای پاسخگویی به مجلس کشیدند

جمعه 26 آبان 1391  1:08 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 abiri064 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

البته به همین سرعت وارد مرحله عزل نمی شود

ظاهرا اگر چند بار کارت زرد داده شود آن وقت وارد مرحله عزل می شود

ولی حتی اگر هیچ فایده ای نداشته باشد لااقل در تاریخ می نویسند که نمایندگان مجلس دکور نبودند و رئیس جمهور را برای پاسخگویی به مجلس کشیدند

سلام و تشکر

منکر خدمات دلیرانه جناب رئیس جمهور نیستم. جاهایی قدم گذاشتند که عمرا رئیس جمهور دیگری وارد می شدند اما سخت مخالف سوال هستم فقط بخاطر اینکه بی نتیجه است و جز تحقیر برای مجلسی ها و خالی کردن دل مردم چیزی بدنبال ندارد. 

توی این هفت هشت سال ریاست ایشون نشان داده اند که حرف حرف خودشون است و نباید روز حرفشون حرفی زد که عاقبت ندارد. گزارش تفریغ بودجه تاکیدی بر صحت برداشت بنده دارد. 

موفق باشید.

جمعه 26 آبان 1391  5:20 PM
تشکرات از این پست
architect0811 abiri064 nargese_montazer
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

باتوجه به دستور مقام معظم رهبری این سوال از رئیس جمهورنادرست است

عالم محضر خداست درمحضر خدا گناه نکنید حضرت امام (ره)

جمعه 3 آذر 1391  8:55 PM
تشکرات از این پست
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای

با سلام و تشکر از همه دوستان راسخون

به عنوان شروع کننده این پست از مدیر محترم درخواست میکنم با توجه به توصیه رهبری مبنی بر عدم طرح سوال از رئیس جمهور این پست حذف شود.

با تشکر

یک شنبه 5 آذر 1391  10:03 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1

نقل قول abiri064

با سلام و تشکر از همه دوستان راسخون

به عنوان شروع کننده این پست از مدیر محترم درخواست میکنم با توجه به توصیه رهبری مبنی بر عدم طرح سوال از رئیس جمهور این پست حذف شود.

با تشکر

سلام و تشکر

نیازی به حذف تاپیک نیست. دوستان نظرات خود را اعلام کردند اما نهایتا حرف رهبر باید ملاک سنجش و عمل قرار گیرد. چند مدت قبل رهبر معظم در بیاناتی به این امر اشاره داشتند که در اوضاع کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد. برخی ها بصیرت داشتند و درس گرفتند برخی ها که با کلام مدعی پیروی از دستورات ایشان شدند بدلیل بی بصیرتی در دام افتادن. و نهایتا رهبر گرانقدر برای آن دسته که هنوز شبهه داشتند صراحتا اعلام کردند که سوال از رئیس جمهور خوب است اما نه در شرایط کنونی.

با اجازه جنابعالی تاپیک شما از حالت ویژه خارج خواهد شد و از کلیه دوستان و شما تشکر می کنم که در این تالار مشارکت نمودید و بحثی را ایجاد فرمودید.

موفق باشید.

دوشنبه 6 آذر 1391  11:08 AM
تشکرات از این پست
abiri064 salmanjavan
دسترسی سریع به انجمن ها