اميرمحمود هوشمند رتبه دو انساني در کنکور سال 91
از آقاي هوشمند خواهش مي کنم که ابتدا خودتان را معرفي کنيد بفرماييد که اهل کدام شهر هستيد و رتبه منطقه تان چند است؟
امير محمود هوشمند هستم از کرمان رتبه دو کشور در رشته انساني و رتبه يک منطقه 2
در چند آزمون شرکت کرديد و چند غيبت داشتيد؟
غيبت نداشتم.
بچه هاي کرمان امسال نتايج خيلي خوبي را به دست آوردند شما علت را چه مي دانيد؟
مدارس کرمان در سطح کشور مدارس مطرحي هستند، البته چون مدارس دخترانه و پسرانه با هم رقابت دارند آزمون هاي کانون باعث شد که رقابت بين مدارس بسيار شديدتر شود و باعث پيشرفت درسي بچه ها شده که از رتبه هاي برتر مشخص است.
شما در بين دو عامل هوش و استعداد و زحمت و تلاش کدام را در موفقيت خودتان مؤثر مي دانيد؟
نظر شخصي من اين است که 15% استعداد است و بقيه به تلاش و زحمت.
شما دفتر برنامه ريزي داشتيد؟
بله داشتم.
به طور متوسط هفته اي چند ساعت درس مي خوانديد؟
موقعي که تازه شروع کرده بودم حدوداً 40-50 ساعت در هفته بود اما در اواخر تا 70 ساعت هم رسيد.
در آغاز هم ساعت مطالعه تان زياد بود يعني از همان زماني که به مدرسه مي رفتيد هفته اي 50 ساعت مي خوانديد؟
بله من اين گونه حساب مي کنم که موقعي که در تاکسي بودم تا مدرسه و در زنگ هاي تفريح هم من درس مي خواندم و وقت تلف شده نداشتم تنها روز استراحت من جمعه قبل از آزمون سراسري بود.
سخت کوشي و تلاش را چگونه به دست آورديد از کودکي اين گونه بوديد و يا محيط خانواده تان اين گونه بود اين اراده از کجا در شما ايجاد شد؟
اين را مديون پدر و مادرم هستم.
آن ها چه کار کردند؟
شغل پدر من کشاورزي است. کشاورزي هم شغلي است که واقعاً به سخت کوشي نياز دارد و من اين سخت کوشي را از پدرم ياد گرفتم.
يعني از سال اول سخت کوش بوديد؟
بله من هميشه شاگرد اول بودم از ابتدايي تا دبيرستان.
وقتي در تاکسي درس مي خوانديد اطرافيان به شما طعنه نمي زدند؟
از اين حرف ها بود، ولي من توجه نمي کردم و فقط به هدفم فکر مي کردم.
شما آن ها را تحت تأثير قرار داديد يا آن ها آيا توانستيد که الگوي براي ساير دانش آموزان باشيد؟
بعضي از دانش آموزان وقتي من را مي ديدند آن ها هم درس مي خواندند ولي بعضي ها نه.
شما گفتيد که اصلاً غيبت نداشتيد يعني هيچ وقت پيش نيامده بود که نخواهيد در آزمون شرکت کنيد؟
البته پيش مي آيد که آدم از برنامه عقب بماند ولي از پشتيبانم آقاي زماني ياد گرفتم که ممکن است آدم از برنامه عقب بماند و به برنامه نرسد اما چيزي که مهم است اين ژ است که در آزمون بايد شرکت کنيد.
منبع: سایت کنکور