تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

 
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

در این تاپیک می توانید تمامی سوالات مربوط به  #Visual c را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

با تشکر

سه شنبه 23 آبان 1391  11:42 ق.ظ
تشکرات از این پست
fazli1184r132 ravabet_rasekhoon hasansalimabadi aminq10 mty1378
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

باسلام زمانی که من در محیط visual studio2012 یک دیتابیس و سپس میخواهم یک جدول بسازم خطای زیر را نشان میدهد:
"problem loading"
"the designer encountered an error in loading table..."
لطفا راهنمایی ام کنید

 

 

 

سه شنبه 23 آبان 1391  07:50 ب.ظ
تشکرات از این پست
hosseinb68 ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول fazli1184r132

باسلام زمانی که من در محیط visual studio2012 یک دیتابیس و سپس میخواهم یک جدول بسازم خطای زیر را نشان میدهد:
"problem loading"
"the designer encountered an error in loading table..."
لطفا راهنمایی ام کنید


با سلام خدمت شما کاربر گرامی

آیا به دیتابیس متصل می شوید و وقتی که روی آن کلیک می کنید به راحتی جزئیات دیتابیس قابل مشاهده است و این پیغام تنها زمانی است که شما می خواهید در دیتابیس جدول بسازید؟

آیا اولین بار است که در این برنامه دیتابیس می سازید یا قبلاً با آن دیتابیس ساخته اید و مشکلی نداشته و یک باره اینطور شده؟

از چه ویندوزی استفاده می کنید؟

چهارشنبه 24 آبان 1391  07:47 ق.ظ
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

من میخوام یه مسیری روی فرمم داشته باشم و یه کنترل مثل باتن روی این مسیر باشه و با دکمه های بالا پایین و چپ و راست هدایتش کنم البته اینجاشو مشکل ندارم فقط میخوام نمیدونم چطوری باید اون مسیرو بسازم که کنترلم از اون بیرون نزنه?

 

 

 

جمعه 10 آذر 1391  12:12 ب.ظ
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول fazli1184r132

من میخوام یه مسیری روی فرمم داشته باشم و یه کنترل مثل باتن روی این مسیر باشه و با دکمه های بالا پایین و چپ و راست هدایتش کنم البته اینجاشو مشکل ندارم فقط میخوام نمیدونم چطوری باید اون مسیرو بسازم که کنترلم از اون بیرون نزنه?


با سلام

متاسفانه اصلاً منظورتون رو متوجه نمیشم اگر براتون امکان داره تصویری از محیط برنامه ای ساختین رو قرار بدین یا از طریق ایمیلی که توی امضام قراردادم برای من ارسال کنید و سوالتون رو بر اساس اون مطرح کنید تا بتونم به سوالتون پاسخ بدم

موفق باشید

جمعه 10 آذر 1391  02:42 ب.ظ
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
hasansalimabadi
hasansalimabadi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3
محل سکونت : اراک

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

سلام و عرض ادب

آقا من باید چی کار کنم تا یه برنامه نویس در حد مبتدی نه پیشرفته بشم

از کجا باید شروع کنم ؟

دوشنبه 4 دی 1391  10:01 ق.ظ
تشکرات از این پست
hosseinb68 ravabet_rasekhoon seeedmortezamosavi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول hasansalimabadi

سلام و عرض ادب

آقا من باید چی کار کنم تا یه برنامه نویس در حد مبتدی نه پیشرفته بشم

از کجا باید شروع کنم ؟


با سلام خدمت شما کاربر گرامی

در گام اول شما باید یک زبان رو که می خواید با اون برنامه نویسی کنید رو انتخاب کنید

بعد از اون از منابع خوب و استاندارد استفاده کنید و سعی کنید یک کتاب مرجع رو که توی دانشگاهها هم اون رو استفاده می کنن پیدا کنید و به عنوان مرجع تون ازش استفاده کنید

اینکه هرچی جزوه توی اینترنت هست رو دانلود کرده و بخونید ، مطمئناً شما رو بیشتر گیج می کنه.

بعد از پیداکردن یه منبع خوب ، حالا دیگه باید خودتون تمرین کنید و سعی کنید برنامه های کوچیک رو بنویسید برای مثال برنامه ای که مثل ماشین حساب باشه و اعمال ریاضی رو روی داده ها انجام بده و یا کار با فایلها مثلاً دریافت یک متن از کاربر و ذخیره اون به عنوان فایل تکست و خیلی های دیگه.

یه نکته مهم اینه که سعی نکنید دنبال سورس های اماده باشین و بیشتر سعی کنید خودتون یه راهی برای نوشتن برنامه استفاده کنید چون اگر زیاد از سورس های آماده استفاده کنید دیگه نمی تونید از خودتون ایده و راهی برای نوشتن برنامه داشته باشید و این کار درست نیست.

ما توی تالار سی شارپ فایلهای آموزشی و کتاب ها و جزوه های برنامه نویسی سی شارپ رو قرار میدیم و هرجا که سوالی داشتید می تونید مطرح کنید و در حد توانمون پاسخگوی شما کاربران خواهیم بود.

موفق باشید

دوشنبه 4 دی 1391  10:23 ق.ظ
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

سلام و وقت بخیر

آموزش کامل کار با ابزار Tree View و توضیح عملکرد دستورات مهمش را پیگیر هستم ممنون.

 

 

 

یک شنبه 17 دی 1391  03:00 ب.ظ
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام و احترام 

نحوه بایند کردن یک لیست یا ستون از بانک به تکس باکس های جانوس و همچنین نحوه ارسال اطلاعات یک گرید ویوی جانوس به اکسل را می خواستم ببینم چطوریه ؟

در کل کار با ابزار های مختلف جانوس مخصوصا مواردی که گفتم رو بدنبلشم.

با تشکر

 

 

 

دوشنبه 30 بهمن 1391  11:46 ق.ظ
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول fazli1184r132

با سلام و احترام 

نحوه بایند کردن یک لیست یا ستون از بانک به تکس باکس های جانوس و همچنین نحوه ارسال اطلاعات یک گرید ویوی جانوس به اکسل را می خواستم ببینم چطوریه ؟

در کل کار با ابزار های مختلف جانوس مخصوصا مواردی که گفتم رو بدنبلشم.

با تشکر


با سلام و احترام خدمت شما كاربر گرامي

در صورت امكان لينك دانلود كامپوننت Janus را كه شما از آن استفاده مي كنيد قرار دهيد ، و اگر امكان دارد يك نمونه فايلي كه مي خواهيد آن را بسازيد رو برام بفرستيد تا نيازمنديهاتون  رو توضيح بدم و راهنماييتون كنم

موفق باشيد

دوشنبه 30 بهمن 1391  04:43 ب.ظ
تشکرات از این پست
fazli1184r132 ravabet_rasekhoon
ebrahim_68_68
ebrahim_68_68
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 61
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

به نام خدا با عرض سلام خدمت تمام دوستان و مدير محترم........

لينك سوالم http://up.toca.ir/images/ijtxdr5v3tsunel4dl8o.rar

با تشكر از شما اگه توضيحي مختصر در مورد كد هاي كه استفاده ميكنيد بدهيد ممنون ميشم

با تشكر فراوان

                    یا امام رضا عليه السلام

چهارشنبه 30 اسفند 1391  09:53 ب.ظ
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول ebrahim_68_68

به نام خدا با عرض سلام خدمت تمام دوستان و مدير محترم........

لينك سوالم http://up.toca.ir/images/ijtxdr5v3tsunel4dl8o.rar

با تشكر از شما اگه توضيحي مختصر در مورد كد هاي كه استفاده ميكنيد بدهيد ممنون ميشم

با تشكر فراوان


 

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

من پاسخ سوالتون رو همون روز که پست گذاشته بودید بدست اوردم ولی متاسفانه فراموش کردم بهتون پاسخ بدم ، از این بابت ازتون معذرت می خوام

پاسخ سوال 2 :

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Drawing.Imaging;


namespace WindowsFormsApplication2
{
    public partial class Form1 : Form
    {
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {

            System.Drawing.Bitmap pic = new Bitmap("e:\\300.jpg");
            
            
            Graphics g = Graphics.FromImage(pic);

            
            for (int j = 300; j < 500; j++)
                pic.SetPixel(j, 400, Color.Gold);

            for (int i = 300; i < 500; i++)
                pic.SetPixel(i, 200, Color.Green);

            for (int j = 200; j < 400; j++)
                pic.SetPixel(300, j, Color.Silver);

            for (int i = 200; i < 400; i++)
                pic.SetPixel(500, i, Color.Red);

            SolidBrush s2 = new SolidBrush(Color.Red);

            g.FillEllipse(s2, 10, 10, 50, 50);


            System.IO.MemoryStream s = new System.IO.MemoryStream();
           
            pic.Save(s, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Bmp);
            pic.Dispose();
            System.IO.FileStream s1 = new System.IO.FileStream("e:\\output300.jpg", System.IO.FileMode.OpenOrCreate);
            s.WriteTo(s1);
            s.Close();
            s1.Close();

        }
    }
}

قسمت های قرمز رنگ رو من به کد شما اضافه کردم

Graphics g = Graphics.FromImage(pic);

با این کد ما یک شی گرافیک می سازیم و تصویرمون رو توی اون قرار میدیم تا از متدهای موجود توی گرافیک استفاده کنیم ، مثلاً بتونیم دایره ، مربع و سایر اشکال هندسی رو رسم کنیم

اما دستورات بعدی:

SolidBrush s2 = new SolidBrush(Color.Red);

g.FillEllipse(s2, 10, 10, 50, 50);

خط اول مربوط به ایجاد یک براش یا همون مداد و خطی هست که می خوایم داشته باشیم و رنگ اون خط رو مشخص می کنیم

و در خط دوم با این دستور یک دایره با براش مورد نظر و نقطه x,نقطه y و عرض و ارتفاع رو مشخص می کنید تا براتون روی عکستون رسم کنه.

در مورد سوال اول شما تونسته بودید دو تصویر رو با هم ادغام کنید ، گفتم بیام و دو تصویر ادغام شده و به عنوان یک تصویر در نظر بگیرم و با تصویر سوم ادغام کنم که متاسفانه این روش هم جواب نداد ، در صورتی که راه مناسبی پیدا کردم حتما بهتون پاسخ خواهم داد

با تشکر / موفق باشید

یک شنبه 4 فروردین 1392  03:38 ب.ظ
تشکرات از این پست
ebrahim_68_68
ebrahim_68_68
ebrahim_68_68
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 61
محل سکونت : خوزستان

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول ebrahim_68_68

به نام خدا با عرض سلام خدمت تمام دوستان و مدير محترم........

لينك سوالم http://up.toca.ir/images/ijtxdr5v3tsunel4dl8o.rar

با تشكر از شما اگه توضيحي مختصر در مورد كد هاي كه استفاده ميكنيد بدهيد ممنون ميشم

با تشكر فراوان


با تشكر از دوست خوبم.اگه سوال يك رو پيدا كردي بهم بگو بسيار نياز دارم.
ميگم سوال 2 دايره توپر هست چطور بايد تو خالي بشه

                    یا امام رضا عليه السلام

سه شنبه 6 فروردین 1392  04:30 ب.ظ
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول ebrahim_68_68

نقل قول ebrahim_68_68

به نام خدا با عرض سلام خدمت تمام دوستان و مدير محترم........

لينك سوالم http://up.toca.ir/images/ijtxdr5v3tsunel4dl8o.rar

با تشكر از شما اگه توضيحي مختصر در مورد كد هاي كه استفاده ميكنيد بدهيد ممنون ميشم

با تشكر فراوان


با تشكر از دوست خوبم.اگه سوال يك رو پيدا كردي بهم بگو بسيار نياز دارم.
ميگم سوال 2 دايره توپر هست چطور بايد تو خالي بشه


با سلام و احترام

پاسخ سوال دایره تو خالی رو براتون به صورت پیام توی سایت فرستادم

موفق باشید

پنج شنبه 8 فروردین 1392  04:35 ب.ظ
تشکرات از این پست
AliFanoodi
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به: تاپیک تخصصی #Visual c: پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

نقل قول hosseinb68

نقل قول fazli1184r132

با سلام و احترام 

نحوه بایند کردن یک لیست یا ستون از بانک به تکس باکس های جانوس و همچنین نحوه ارسال اطلاعات یک گرید ویوی جانوس به اکسل را می خواستم ببینم چطوریه ؟

در کل کار با ابزار های مختلف جانوس مخصوصا مواردی که گفتم رو بدنبلشم.

با تشکر


با سلام و احترام خدمت شما كاربر گرامي

در صورت امكان لينك دانلود كامپوننت Janus را كه شما از آن استفاده مي كنيد قرار دهيد ، و اگر امكان دارد يك نمونه فايلي كه مي خواهيد آن را بسازيد رو برام بفرستيد تا نيازمنديهاتون  رو توضيح بدم و راهنماييتون كنم

موفق باشيد

با سلام و احترام

http://www.barnamenevis.org/showthread.php?319524-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3/page7&highlight=%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3
در لینک فوق هم کامپوننت و هم نمونه برنامه گذاشته شده اما من چند تا سوال داشتم که نتونستم پاسخشو پیدا کنم شما نگاهی به آدرس و کامپوننت بندازید تا من سوالاتمو مطرح کنم.

با تشکر

 

 

 

پنج شنبه 8 فروردین 1392  06:01 ب.ظ
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها