0

تاپیک تخصصی توسعه ASP.net : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

تاپیک تخصصی توسعه ASP.net : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

در این تاپیک می توانید تمامی سوالات مربوط به ASP.net را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

با تشکر

سه شنبه 23 آبان 1391  11:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi tuoraj
saeid2488@yahoo.com
saeid2488@yahoo.com
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 60

پاسخ به:تاپیک تخصصی توسعه ASP.net : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

سلام :

کجا منابع آموزش آنلاین طراحی وب سایت خبری  رو قرار دادید ،ما گشتیم نبود. خواهشمندم درست و حسابی اطلاع رسانی کنید، واقعاً سر در گم شدیم چند روزه!!!!!!!

کیست زهرا(سلام الله علیها)،دل ز یادش نور باران می شود.

التفاتی گر کند هر مشکل آسان می شود.

سه شنبه 5 دی 1391  1:54 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 ravabet_rasekhoon AliFanoodi
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

پاسخ به:تاپیک تخصصی توسعه ASP.net : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

نقل قول saeid2488@yahoo.com

سلام :

کجا منابع آموزش آنلاین طراحی وب سایت خبری  رو قرار دادید ،ما گشتیم نبود. خواهشمندم درست و حسابی اطلاع رسانی کنید، واقعاً سر در گم شدیم چند روزه!!!!!!!

با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

مطالب مربوط به دوره آموزشی طراحی صفحات وب در تاپیک دوره آموزشی طراحی وب سایت خبری با ASP.Net  قرار داده خواهد شد و تمامی مطالبی که کاربران در ان تاپیک نوشته اند غیر فعال شده تا دسترسی به مطالب و محتواهای آموزشی راحت تر باشد .

من همونطور که قبلاً هم گفته بودم تا اخر وقت اداری دیروز ( 4 دی ماه 1391 ) فایلهای مربوط به جلسه اول دوره را به مسئولین سایت تحویل دادم و چون قرار است مطالب و فیلم ها در سرور راسخون قرار گیرد ، ما بقی کار بر عهده مسئولین سایت است ، اما تا این لحظه که من پاسخ شما را می دهم هنوز این فایلها بارگذاری نشده اند ؛ با این وجود من با مدیریت انجمن ها صحبت خواهم کرد تا سریعتر این بارگذاری انجام شود .

با تشکر از صبر و شکیبایی شما دوست گرامی

سه شنبه 5 دی 1391  8:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon iran313
fatemehalipor
fatemehalipor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 132

سلام

راستش من چند تا مشکل با برنامه html pad دارم و اولین باری هست که وارد این برنامه شدم

قسمت سمت راست برنامه مثلا توی قسمت html ol طبق آموزش جلسه اول قسمتی به عنوان type وجود نداره حتی توی قسمت style  و بعدش text قسمت text align هم نیست

به نظر شما مشکل کجاست؟

چهارشنبه 4 بهمن 1391  7:07 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 ravabet_rasekhoon
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول fatemehalipor

سلام

راستش من چند تا مشکل با برنامه html pad دارم و اولین باری هست که وارد این برنامه شدم

قسمت سمت راست برنامه مثلا توی قسمت html ol طبق آموزش جلسه اول قسمتی به عنوان type وجود نداره حتی توی قسمت style  و بعدش text قسمت text align هم نیست

به نظر شما مشکل کجاست؟

من با htmlpad نسخه های 2008 و 2011 امتحان کردم و وقتی که توی قسمت شروع تگ ol کلیک می کنید و انتخاب میشه در قسمت سمت راست یکسری گزینه ها میاد و یکی از اونها type خواهد بود اما در صورتی که نیومد خودتون می تونید به صورت دستی کد رو وارد کنید

<"ol type="a>
     <li>
       گزینه 1
     </li>
     </ol>

می تونید به جای a از 1 برای مرتب سازی بر اساس اعداد و از i  برای مرتب سازی بر اساس اعداد یونانی استفاده کنید

موفق باشید

چهارشنبه 4 بهمن 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
fatemehalipor ravabet_rasekhoon
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 9109

توی قسمت سوم که می خواستید یک صفحه وب بسازید اون صفحه وب رو می خواستم تا ابتدا مثل شما جلو برم بعد صفحه های دیگه رو امتحان کنم

چهارشنبه 23 اسفند 1391  11:25 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول sajad2007

توی قسمت سوم که می خواستید یک صفحه وب بسازید اون صفحه وب رو می خواستم تا ابتدا مثل شما جلو برم بعد صفحه های دیگه رو امتحان کنم

متاسفانه متوجه منظور شما نمی شوم اگر امکان دارد بیشتر توضیح بدهید.

چهارشنبه 23 اسفند 1391  3:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1

نقل قول hosseinb68

نقل قول sajad2007

در قسمت ها سوم و چهارم از یک صفحه الگو استفاده کردید و با استفاده از کد نویسی انرا درست کردید آدرس صفحه الگو رو می خواستم تا ابتدا همراه با شما پیش برم سپس صفحه ای دیگر را الگو قرار بدم

چهارشنبه 23 اسفند 1391  11:03 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول sajad2007

نقل قول hosseinb68

نقل قول sajad2007

در قسمت ها سوم و چهارم از یک صفحه الگو استفاده کردید و با استفاده از کد نویسی انرا درست کردید آدرس صفحه الگو رو می خواستم تا ابتدا همراه با شما پیش برم سپس صفحه ای دیگر را الگو قرار بدم

من یک صفحه وبلاگ را به عنوان الگو در نظر گرفته بودم و سعی کردم چیزی شبیه یا نزدیک به اون رو طراحی کنم ، شما هم می تونید هر وبلاگ دیگه رو یا همین فایلی که من اماده کردم رو به عنوان الگو انتخاب کنید و اون رو پیاده سازی کنید .در صورتی که شما با تگهای html آشنایی داشته باشید می تونید هر الگویی رو در نظر گرفته و پیاده سازی کنید و یا حتی الگوهایی که با فتوشاپ هم طراحی شدن رو به یک قالب تبدیل کنید .

http://mihantheme.com/1389/05/%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C/

http://www.template.pichak.net/pichak/05/

این هم دو نمونه قالب که توی وبلاگها می تونید استفاده کنید و اگر بخواید می تونید اون رو به صفحه html تبدیل کنید

موفق باشید

پنج شنبه 24 اسفند 1391  7:48 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon alborz2017
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

با سلام و خسته نباشید خدمت شما

من یه مشکلی با یه قالب دارم ؛ که کدش رو دو بار براتون فرستادم(به آدرس hossein68_rasekhoon@yahoo.com) ولی  نمیدونم چرا یه مشکلی هست ؛ میگه ایمیل مشکل داره .

جمعه 25 اسفند 1391  9:41 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

نقل قول a_sadri

من یه مشکلی با یه قالب دارم ؛ که کدش رو دو بار براتون فرستادم(به آدرس hossein68_rasekhoon@yahoo.com) ولی  نمیدونم چرا یه مشکلی هست ؛ میگه ایمیل مشکل داره .

ببخشید یه اشتباهی شده ، تو قسمت 4 ،  ایمیلتون رو اینجوری نوشتین  منم اشتباهی ایمیل دادم . حالا درستش کردم .

جمعه 25 اسفند 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1

در بخش سوم (شروع طراحی یک وب سایت با HTML) الگویی که شما انتخاب کردید دو قسمت داشت که با استفاده از float آن را به دو بخش راست و چپ تقسیم کردید مشکل من اینجاست که الگویی که من انتخاب کردم سه بخش داره (راست،وسط،چپ) float وسط رو none انتخاب کردم ولی سمت چپ نمایش داده میشه لطفا راهنماییم کنید

تصویر الگو

http://8pic.ir/images/5savabv8kwqsd2e4alm5.jpg

تصویر بدست امده

http://8pic.ir/images/jf96cri41e4azev94nv.jpg

کد نوشته شده

http://8pic.ir/images/gxgx8bo1hdbriflpg2m2.jpg

جمعه 25 اسفند 1391  10:27 PM
تشکرات از این پست
sajad2007
sajad2007
کاربر طلایی1

در بخش چهارم در css در menu زمانی که line-height را 30 قرار میدم توی مرورگر کروم خوبه ولی در اکسپلور پایین نشان میده و زمانی که آن را صفر می کنم در اکسپلور خوبه ولی کروم آن را بالا نشان میدهد

لطفا راهنماییم کنید

جمعه 25 اسفند 1391  11:15 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول a_sadri

نقل قول a_sadri

ببخشید یه اشتباهی شده ، تو قسمت 4 ،  ایمیلتون رو اینجوری نوشتین  منم اشتباهی ایمیل دادم . حالا درستش کردم .

با سلام و احترام

پاسخ مشکل مورد نظرتان را به ایمیلتان ارسال کردم.امیدوارم که با پاسخ من مشکلتان حل شود .

موفق باشید

شنبه 26 اسفند 1391  8:11 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon a_sadri alborz2017
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1

نقل قول sajad2007

در بخش سوم (شروع طراحی یک وب سایت با HTML) الگویی که شما انتخاب کردید دو قسمت داشت که با استفاده از float آن را به دو بخش راست و چپ تقسیم کردید مشکل من اینجاست که الگویی که من انتخاب کردم سه بخش داره (راست،وسط،چپ) float وسط رو none انتخاب کردم ولی سمت چپ نمایش داده میشه لطفا راهنماییم کنید

تصویر الگو

http://8pic.ir/images/5savabv8kwqsd2e4alm5.jpg

تصویر بدست امده

http://8pic.ir/images/jf96cri41e4azev94nv.jpg

کد نوشته شده

http://8pic.ir/images/gxgx8bo1hdbriflpg2m2.jpg

با سلام و احترام

روشی که باید استفاده کنید بسیار ساده خواهد بود ، به این صورت که :

شما دو قسمت راست و وسط را در یک div قرار می دهید و مثلاً نام آنرا right1 در نظر گرفته و float آنرا right و عرض را عرض هر دو قسمت راست و وسط در نظر می گیرید و قسمت چپ را با float:left انتخاب می کنید

حالا در قسمت right1 دو قسمت راست و وسط را داریم که راست را با float:right و وسط را با float:left در نظر می گیریم

با این روش شما می توانید سه موقعیت را در کنار هم داشته باشید .

شنبه 26 اسفند 1391  8:16 AM
تشکرات از این پست
sajad2007 ravabet_rasekhoon ahadabasi
دسترسی سریع به انجمن ها