0

تاپیک تخصصی تالار توسعه وب : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

تاپیک تخصصی تالار توسعه وب : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

در این تاپیک می توانید تمامی سوالات مربوط به تکنولوژی وب را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به سوال شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

در صورتی که سوال شما مربوط به زیر تالار خاصی از این بخش است لطفا سوال خود را در تاپیکی با همین عنوان در زیرتالار مربوطه مطرح نمایید.

با تشکر

سه شنبه 23 آبان 1391  11:01 AM
تشکرات از این پست
el_137
el_137
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

مشکل در targetFrameWork

با سلام

من پروژه ای را قبلا با vb.net 2008 انجام داده بودم ولی الان وقتی باز میشه بعضی قسمت ها  ارور:  targetFrameworkMoniker attribute is not declared  را میده.فریم ورک سیستمم 4 و در قسمت webconfig هم 4 نوشته شده ولی داخل تنظیمات خود vb آخرین ورژن فریم ورک 3.5 هست

خیلی سریع باید این  پروژه را تحویل بدم،ممنون میشم راهنماییم کنین چه کاری باید انجام بدم

دوشنبه 27 آبان 1392  12:46 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار توسعه وب : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

نقل قول el_137

با سلام

من پروژه ای را قبلا با vb.net 2008 انجام داده بودم ولی الان وقتی باز میشه بعضی قسمت ها  ارور:  targetFrameworkMoniker attribute is not declared  را میده.فریم ورک سیستمم 4 و در قسمت webconfig هم 4 نوشته شده ولی داخل تنظیمات خود vb آخرین ورژن فریم ورک 3.5 هست

خیلی سریع باید این  پروژه را تحویل بدم،ممنون میشم راهنماییم کنین چه کاری باید انجام بدم

با سلام و احترام

این خطا زمانی رخ می دهد که فریم ورکی که با آن برنامه را نوشته اید با فریم ورکی که روی سیستم نصب است همخوانی ندارد

در این زمان یا باید دات نت فریم ورک سیستم را به دات نت مورد نظر تغییر دهید و دات نت فریم ورک 3.5 را روی سیستم نصب کنید تا هنگام دیباگ مشکل نداشته باشید یا اینکه پروژه ای را که قبلاً با دات نت 3.5 نوشته اید هنگامی که می خواهید با Visual studio 2010 باز کنید گزینه تغییر فریم ورک پروژه به 4 را انتخاب کنید تا مشکلی نداشته باشید

من راه دوم رو عموماً استفاده می کنم چون بهتره ، اگر نتونستید راه اول می تونه مشکلتون رو حل کنه.

موفق باشید

دوشنبه 27 آبان 1392  2:47 PM
تشکرات از این پست
el_137
el_137
el_137
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار توسعه وب : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

نقل قول hosseinb68

نقل قول el_137

با سلام

با سلام و احترام

این خطا زمانی رخ می دهد که فریم ورکی که با آن برنامه را نوشته اید با فریم ورکی که روی سیستم نصب است همخوانی ندارد

در این زمان یا باید دات نت فریم ورک سیستم را به دات نت مورد نظر تغییر دهید و دات نت فریم ورک 3.5 را روی سیستم نصب کنید تا هنگام دیباگ مشکل نداشته باشید یا اینکه پروژه ای را که قبلاً با دات نت 3.5 نوشته اید هنگامی که می خواهید با Visual studio 2010 باز کنید گزینه تغییر فریم ورک پروژه به 4 را انتخاب کنید تا مشکلی نداشته باشید

من راه دوم رو عموماً استفاده می کنم چون بهتره ، اگر نتونستید راه اول می تونه مشکلتون رو حل کنه.

موفق باشید

با تشکــر فراوان،حل شد

دوشنبه 27 آبان 1392  4:51 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
دسترسی سریع به انجمن ها