تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

 
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

در این تاپیک می توانید تمامی سوالات مربوط به برنامه نویسی را مطرح کنید و ما در اسرع وقت به سوال شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

در صورتی که سوال شما مربوط به زیر تالار خاصی از این بخش است لطفا سوال خود را در تاپیکی با همین عنوان در زیرتالار مربوطه مطرح نمایید.

با تشکر

سه شنبه 23 آبان 1391  11:00 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qodrat mohammadreza135
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 3148
محل سکونت : زادگاه خمینی کبیر

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام خدمت مدیر انجمن برنامه نویسی

دوست عزیز در مورد اون نرم افزار مدیریت کانون چند هفته پیش با نمایندگی کانون های فرهنگی هنری شهرستان خمین صحبت شد و قرار بر این شد که برنامه ای برای تمامی کانون های شهرستان خمین نوشته شود اما این امر مستلزم تائیدیه توسط استان یعنی اراک بود که متاسفانه موافقت نکردند و قول دادند که نرم افزاری طراحی کرده و در تمام مساجد کشور پخش نمایند که طبق قول آن ها این نرم افزار باید تا اوخر اسفند به ما بدهند که بنده به شخصه بعید می دانم . (با عرض معذرت اگر  اطلاع رسانی در مورد این امر به تعوق افتاد این بود که ما منتظر جوابیه استان بویدم که آن ها هم به قول معروف وعده سر خرمن دادند)

در ضمن این آدرس وبلاگ کانون می باشد که قالب اون  رو یکی از دوستان برای ما اختصاصی کرده ولی این قالب درمرورگر اینترنت اکسپلوره یه جور هایی به هم ریخته و متن ها زیر بلوک ها نمایش داده می شوند ولی در سایر مرورگر ها به شکل خوب و عالی عمل می کند.

مشکل از چیست؟ آیا امکان برطرف کردن این مشکل وجود دارد ؟

در صورت لزوم اگر لازم است می توانم نام کاربری و کلمه عبور را به آدرس ایمیلتان ارسال نمایم

 

 

یک شنبه 8 بهمن 1391  8:23 PM
تشکرات از این پست
fazli1184r132
fazli1184r132
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 4054
محل سکونت : تهران

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام و وقت بخیر

خواستم بپرسم اطلاعات کامل به همراه نمونه های کاربردی از افزونه stimul report اگه در اختیار دارید من مشتاقانه منتظر هستم.

با تشکر

 

 

 

یک شنبه 8 بهمن 1391  8:45 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول fazli1184r132

با سلام و وقت بخیر

خواستم بپرسم اطلاعات کامل به همراه نمونه های کاربردی از افزونه stimul report اگه در اختیار دارید من مشتاقانه منتظر هستم.

با تشکر


با سلام و احترام خدمت شما

همانطور که قبلاً هم گفته بودم ، من بیشتر با Fast Report کار کردم و زیاد با stimul report کار نکردم ولی چند مدت پیش به یک مجموعه آموزشی در باره stimul report بر خوردم که اون رو در لینک زیر برای دانلود قرار دادم ، امیدوارم که بهتون کمک کنه

مجموعه آموزشی از نرم افزار گزارش گیری Stimulsoft Reports

موفق باشید

دوشنبه 9 بهمن 1391  7:59 AM
تشکرات از این پست
mahdi522
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6060
محل سکونت : اصفهان
پنج شنبه 10 اسفند 1391  12:53 PM
تشکرات از این پست
aliabbasi68
aliabbasi68
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 17
محل سکونت : گلستان

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

درود بر آقا حسین عزیز و دیگر دوستان راسخونی

یک پیشنهاد،اگر فضایی را به دوستان فراگیر آموزشی اختصاص می دادید و کارهای خود را در آنجا آپلود می کردند،به نظرم خیلی زیباتر میشد!

در ضمن تشکر می کنم از وقتی که در راستای انتقال تجربه شخصی و آموزش رایگان خودتان گذاشته اید.

تازه فیلم ها را دارم دانلود می کنم،امیدوارم به دردم بخوره،چون به یادگیری این زبان نیازمندم

آرزوی موفقیت برای شما و دیگر عزیزان

پنج شنبه 10 اسفند 1391  9:20 PM
تشکرات از این پست
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 6060
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

ضمن سلام و عرض ادب ؛ جناب بقال با تشکر از ایجاد دوره های آموزشی ویدیویی .

می توانم بدانم نرم افزار تصویر برداری و تهیه فیلم های آموزشی چیست ؟

شنبه 21 اردیبهشت 1392  10:38 PM
تشکرات از این پست
shaghayegh2013
shaghayegh2013
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 56
محل سکونت : تهران

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

باسلام

همونطور که برای تایپ کردن باید از برنامه microsoft wordاستفاده کرد،برای  برنامه نویسی هم باید از برنامه خاصی استفاده کنم؟

 بر حاشیه برگ شقایق بنویسید:

گل تاب فشار در و دیوار ندارد...

یا فاطمه الزهرا(س)

 

وبلاگ کاج 

جمعه 29 شهریور 1392  9:00 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول shaghayegh2013

باسلام

همونطور که برای تایپ کردن باید از برنامه microsoft wordاستفاده کرد،برای  برنامه نویسی هم باید از برنامه خاصی استفاده کنم؟


با سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی

بله برای برنامه نویسی هم ، با توجه به زبان برنامه نویسی مورد نظرتان که می خواهید بنویسید ، باید از نرم افزار خاصی برای برنامه نویسی استفاده کنید

برای مثال اگر می خواهید به زبانهای c c# C++  و ویژوال بیسیک برنامه بنویسید می توانید از Microsoft Visual Studio استقاده کنید و اگر می خواهید به زبان جاوا برنامه بنویسید می توانید از Netbeans استفاده کنید

موفق باشید

شنبه 30 شهریور 1392  1:01 PM
تشکرات از این پست
mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 915

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

سلام من دارم برنامه زیر رو مینویسم یک خطش رو که مشخص کردم خطا داره علت این خطا چیه؟
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
 
namespace ConsoleApplication3
{
public class matrix
{
public const int row = 3;
public const int cloumn = 3;
public int[,] mat = new int[row, cloumn];
public void aader()
{
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
Console.WriteLine("enter[{0},{1}]", i, j);
string str = Console.ReadLine();
int x = Convert.ToInt32(str);
mat[i, j] = x;
 
}
}
}
}
 
class Program
{
 
static void Main()
{
matrix matrix1 = new matrix();
matrix matrix2 = new matrix();
Console.WriteLine("ماتریس اول");
matrix1.aader();
Console.WriteLine("ماتریس دوم");
matrix2.aader();
Console.WriteLine("حاصل جمع ماتریس ها");
int[,] mat3 = new int[3, 3];
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
mat3[i, j] = matrix1[i, j] + matrix2[i, j];// خطای برنامه در اینجاس؟
}
}
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
Console.WriteLine("matrix[{0},{1}]={2}", i, j, mat3[i, j]);
}
}
 
 
 
 
}
}
}
دوشنبه 21 بهمن 1392  9:16 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول mfathi
سلام من دارم برنامه زیر رو مینویسم یک خطش رو که مشخص کردم خطا داره علت این خطا چیه؟
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
 
namespace ConsoleApplication3
{
public class matrix
{
public const int row = 3;
public const int cloumn = 3;
public int[,] mat = new int[row, cloumn];
public void aader()
{
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
Console.WriteLine("enter[{0},{1}]", i, j);
string str = Console.ReadLine();
int x = Convert.ToInt32(str);
mat[i, j] = x;
 
}
}
}
}
 
class Program
{
 
static void Main()
{
matrix matrix1 = new matrix();
matrix matrix2 = new matrix();
Console.WriteLine("ماتریس اول");
matrix1.aader();
Console.WriteLine("ماتریس دوم");
matrix2.aader();
Console.WriteLine("حاصل جمع ماتریس ها");
int[,] mat3 = new int[3, 3];
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
mat3[i, j] = matrix1[i, j] + matrix2[i, j];// خطای برنامه در اینجاس؟
}
}
for (int i = 0; i < 3; i++)
{
for (int j = 0; j < 3; j++)
{
Console.WriteLine("matrix[{0},{1}]={2}", i, j, mat3[i, j]);
}
}
 
 
 
 
}
}
}


 

با سلام و احترام

مشکل از اینجاست که دارید کلاس ماتریس رو با i و j  فراخوانی می کنید که اصلاً چنین چیزی وجود نداره .

بهتر است به جای کد

mat3[i, j] = matrix1[i, j] + matrix2[i, j];

از کد زیر استفاده کنید .

mat3[i, j] = matrix1.mat[i, j] + matrix2.mat[i, j];

آرایه mat در واقع همون آرایه ای هست که شما داده ها رو دارید درون اون می ریزید پس هنگام فراخوانی باید از همون آرایه ، داده ها رو دریافت کنید نه از کلاس اصلی.

منتظر پاسخ شما هستم

با تشکر / موفق باشید

دوشنبه 21 بهمن 1392  12:20 PM
تشکرات از این پست
yousefimr
yousefimr
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1392 
تعداد پست ها : 75
محل سکونت : چهارمحال و بختیاری
یک شنبه 27 بهمن 1392  7:16 PM
تشکرات از این پست
xperia_mini
xperia_mini
xperia_mini
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1394 
تعداد پست ها : 3

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام من یه برنامه ساده ی اندروید نوشتم که تو اون میخوام یه سری از فایلهای سیستمی گوشیو حذف کنم یا یه فایلیو کنارشون کپی کنم با دستورات کپی فایل تستش کردم ولی نشد!!! میخواستم بدونم آیا دسترسی روت میخواد ؟ اگه میخواد چجوری این دسترسیو به برنامم بدم ؟؟؟
دوشنبه 19 مرداد 1394  7:46 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1269
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی


نقل قول xperia_mini
با سلام من یه برنامه ساده ی اندروید نوشتم که تو اون میخوام یه سری از فایلهای سیستمی گوشیو حذف کنم یا یه فایلیو کنارشون کپی کنم با دستورات کپی فایل تستش کردم ولی نشد!!! میخواستم بدونم آیا دسترسی روت میخواد ؟ اگه میخواد چجوری این دسترسیو به برنامم بدم ؟؟؟


با سلام و احترام

در صورتی که ممکن است ، فایل سورس را به ایمیلم ارسال کنید تا بررسی کنم برنامه رو چطور نوشتید و بتونم راهنماییتون کنم .

موفق باشید

سه شنبه 20 مرداد 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
xperia_mini
xperia_mini
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1394 
تعداد پست ها : 3

پاسخ به:تاپیک تخصصی تالار برنامه نویسی : پاسخگویی به روز به کلیه سوالات عمومی و تخصصی

با سلام و خسته نباشید 

من یه برنامه اندرویدی نوشتم که وختی اس ام اس دریافت میکنم اونو تو دستور Toast نمایش بده ولی مشکل برنامم اینه که تا یه مدت کوتاهی که برنامه بسته شد کار میکنه  و حتما باید برنامه رو یه بار دیگه اجرا کنمو ببندم بعد باز کار کنه . خلاصه بگم میخوام برنامم همیشه فعال باشه عین برنامه ی دریافت اس ام اس خود گوشی که هیچ وخ غیر فعال نیس.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

با تشکر.

چهارشنبه 21 مرداد 1394  1:56 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68
دسترسی سریع به انجمن ها