با سلام خدمت شما
از نظرات همه تشکر می کنیم موارد خوبی مطرخ شد.پس دیگه به پست ها تشکر نمی زنیم اما بدونید که ممنونیم.
فکر مطرح کردن این مورد، اتفاقی بود که اخیرا افتاد و ما شاهد اون بودیم.
تا اونجایی که ما متوجه شدم ما یه قدرت نه گفتن داریم یه قدرت پذیرش حرف نه.
مثلا در یک پرونده اسید پاشی پسر جوونی از دختری خواستگاری کرده بود که با حرف نه دختر خانم مواجه شده بود و یکی از عوامل اسید پاشی در این مورد عدم تحمل حرف نه هست.
اینکه خواستگاری بعد از شنیدن حرف نه خودکشی می کنه و یا دست به کارهایی دیگه می زنه، می تونه دلیل همه یا قسمت از اون برای عدم تحمل باشه.
در واقع حرف نه به نوعی می تونه حرف حق هم باشه که عده ای تحمل پذیرش اون رو ندارن.
ما با طرف رودربایستی داریم، برامون کاری انجام داده خلاصه نه گفتن برامون هزینه داره سراغش نمی ریم.
نمی خواییم براش کاری انجام بدیم اما بنا به دلایل بالا نمیشه.
و از راه کارهای جایگزین استفاده می کنیم.
یعنی بر خلاف میلمون کاری انجام می دیدیم که درست نیست. چرا درست نیست؟
یه جا پیش میاد سیگار تعارف می زنن اگر اینجا رو هم رودربایستی کنیم و هزینه نه گفتن رو پرداخت نکنیم دچار مشکل می شیم.
یا مثلا در ازدواج و انتخاب همسر گیر می کنیم تو رودربایستی پدر و دیگران و برخلاف معیارها و میلمون بله می گیم و دچار مشکل میشیم.
اگه یاد نگیریم که نه بگیم یه سری جاهای حساس و شرنوست ساز دچار مشکل میشیم.
یا اگه تحملون رو برای شنیدن حرف نه بالا نبریم بازم دچار مشکل میشیم.
حالا سوال پیش میاد چه طور قدرت پذیرش نه رو داشته باشیم تا هم طرف مقابل بتونه راحت به ما نه بگه و هم ما دچار مشکل نشیم؟
ایا قدرت پذیرش حرف نه ارتباطی به انتظارات متقبل از هم داره؟(فلانی برای من کار انجام داده یا من برای فلانی کار انجام دادم و مواردی از این دست) .
با احترام