0

قدرت نه گفتن، چگونه؟

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

قدرت نه گفتن، چگونه؟

با سلام خدمت شما

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟

یا اینکه ترجیح می دید از روش های دیگه استفاده کنید؟

برای اینکه قدرت نه گفتن رو پیدا کنیم چه راه کار هایی پیشنهاد می کنید؟

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟

با احترام

یک شنبه 21 آبان 1391  9:09 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer nikbakht88 farshon mina_k_h siasport23 mehdi0014 iman_karbala mahmoodsafari hojat20 yasbagheri nazaninfatemeh darya1391
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:قدرت نه گفتن، چگونه؟ (تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟درمواردیکه بخواهم مخالفت خودراابرازنمایم ازاین کلمه استغاده می کنم.بله درمواردی

یا اینکه ترجیح می دید از روش های دیگه استفاده کنید؟ یکاین ی ازروشهای مخالفت است که بعضی افرادهمیشه دچارآن هستن.

برای اینکه قدرت نه گفتن رو پیدا کنیم چه راه کار هایی پیشنهاد می کنید؟ جرات داشتن،تاحدودی تحکم علیه خود،اجتماعی بودن ، تمرین خودباوری کردن.

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟ بله.بدخلقی، مزاحم دیگران شدن.

با احترام

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 23 آبان 1391  11:02 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 mehdi0014 iman_karbala qodrat nikbakht88 hojat20 yasbagheri
azizjoon6772
azizjoon6772
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ آره ولی خیلی کم.

یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟ تا دلت بخواد توی رودربایستی و یا تعارفات و ... گیر کردم.

یا اینکه ترجیح می دید از روش های دیگه استفاده کنید؟ بعضی موقع ها سعی میکنم با آوردن دلیل منطقی به طرف یه جورایی حرفم رو حالی کنم.

برای اینکه قدرت نه گفتن رو پیدا کنیم چه راه کار هایی پیشنهاد می کنید؟ به نظر من یکی از کار هایی که میشه انجام داد بالابردن سطح اطلاعات با مطالعه است.چون ممکنه که ما بخاطر ندانستن مطلبی کاری را بدون نه گفتن انجام بدهیم.

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟ همین آوردن دلیل منطقی و مثال ها و عبرت هاست.

سه شنبه 23 آبان 1391  11:34 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 mehdi0014 iman_karbala qodrat nikbakht88 hojat20
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

چرا باید نه بگوییم؟

از آنجایی كه زندگی اجتماعی مستلزم رعایت مواردی است كه هم حقوق دیگران و هم حقوق فرد در آن باید مورد توجه قرار گیرد مهارت نه گفتن یكی از لازمه‌های موفقیت فرد در زندگی شخصی و اجتماعی‌اش است.

- آیا نه گفتن یك مهارت است؟
- چگونه می‌توان این مهارت را یاد گرفت؟
اینها سوالاتی هستند كه شاید برای برخی افراد مطرح شده باشند. از آنجایی كه زندگی اجتماعی مستلزم رعایت مواردی است كه هم حقوق دیگران و هم حقوق فرد در آن باید مورد توجه قرار گیرد مهارت نه گفتن یكی از لازمه‌های موفقیت فرد در زندگی شخصی و اجتماعی‌اش است. هر فردی، برای خود عقاید، ایده‌ها و اهدافی دارد، شیوه‌ای زندگی را برای خود برگزیده است و لازم است در مواردی كه احساس كند این اهداف و ایده‌ها در برآورده شدن آنها با احتمال بروز مشكل روبه‌رو خواهد شد از مهارت‌های خاصی استفاده كند تا بتواند خود را در مسیر مناسبی كه برای خود انتخاب كرده نگه دارد. انسان اراده و اختیار و آگاهی دارد. بر اساس اراده خود می‌تواند تصمیماتی برای زندگی داشته باشد. این تصمیم‌ها موارد بسیار جزیی یا موارد بزرگ و پراهمیت را شامل می‌شود، آنچه كه به عنوان مانعی او را از عملی کردن تصمیمات خود باز دارد باید به نحوی از گذر مسیر او برداشته شود. برای چنین اقدامی قاطعیت، قدرت و به عبارتی مهارت‌هایی چون نه گفتن و... مورد نیاز است.

كودكان در حدود سنین چهار، پنج سالگی تمایل دارند استقلال بیشتری داشته باشند. در مقابل خواسته‌های دیگران مخالفت می‌كنند و به عبارتی لج‌بازی می‌كنند. این دوره سنی به سن نه گفتن معروف است. به‌طوری كه رفتار معكوس به نحوی در اكثر عملكردهای كودك دیده می‌شود و او به نحوی می‌خواهد برخلاف خواسته والدین خود عمل بكند. این ویژگی‌ها به‌طور طبیعی در این سنین آغاز می‌شوند و می‌توان گفت تمرینات اولیه‌ای برای پیدا كردن مهارت‌های مرتبط در سنین بزرگسالی هستند. مشابه این حالت را ما یك‌بار دیگر در دوره نوجوانی مشاهده می‌كنیم. در این دوره سنی نیز فرد به ویژه نسبت به خواسته‌های والدین فرد حالت عناد و منفی‌كاری به خود می‌گیرد و تلاش می‌كند بیشتر مطابق با خواسته‌ها و نظرات خود عمل كند. این كار روشی برای نشان دادن حس استقلال در نوجوان است. با وجود اینكه این دوره‌ها به عنوان دوره‌های اختصاصی نه گفتن معروفند، اما یادگیری نه گفتن در هر سنی امكان‌پذیر است.

انواع نه گفتن
اگر بخواهیم انواع مواردی كه ما در آنها ناچار به استفاده از این مهارت هستیم را دسته‌بندی كنیم، به دو طبقه كلی می‌رسیم؛ نه گفتن به خود و نه‌گفتن به دیگران.
نه گفتن به خود: هر فرد برای خود اهدافی در نظر می‌گیرد و بر این اساس تصمیماتی اتخاذ می‌كند. بر این اساس و برای عملی كردن تصمیمات خود لازم است با هر آنچه كه در ارتباط با خود و مانع عملی شدن تصمیمات او می‌شود، مبارزه كند. در چنین حالتی فرد باید به خواسته‌های خود نه بگوید تا بتواند به اهداف خود برسد. تصور كنید فردی را كه تصمیم گرفته است با اجرای یك رژیم غذایی مناسب مقداری از وزن خود را كاهش دهد. كاهش دادن وزن هدف اساسی اوست كه برای رسیدن به آن باید دست از برخی رفتارهای خوردن بردارد. مثلا از خوردن شیرینی‌جات دست بردارد. زمانی كه فرد در مقابل وسوسه خوردن یك تكه شیرینی خوشمزه مقاومت می‌كند، در واقع به خواسته‌های خود جواب نه می‌دهد. خواسته‌هایی كه با خواسته‌های اساسی‌تر او منافات دارد. به عنوان مثال دیگر، دانش‌آموزی را در نظر بگیرید كه قصد دارد نمرات بالایی در امتحان پایان سال به دست آورد. برنامه‌ریزی می‌كند و تصمیماتی می‌گیرد. طبعا در چنین برنامه‌ریزی زمان كمتری صرف تفریحات و غیره خواهد شد. زمانی كه فرد در مقابل وسوسه تماشای یك برنامه تلویزیونی مقاومت می‌كند، در واقع از مهارت خود برای نه گفتن به خود استفاده می‌كند.

نه گفتن به دیگران: زمانی كه خواسته‌های فرد و تمایلات فرد با خواسته‌های دیگران منافات پیدا می‌كند. در این حالت فردی كه تمایلات و خواسته‌های خود را ترجیح می‌دهد، ناچار است در مقابل خواسته‌های دیگران مقاومت كند. چگونه می‌تواند این كار را انجام دهد؟ تصور كنید دانش‌آموزی كه كتاب درسی خود را برای مطالعه خودش لازم دارد در مقابل درخواست دوستش كه كتاب او را شب امتحان به امانت می‌خواهد، چه عكس‌العملی باید داشته باشد. در چنین مواردی معمولا مهارت نه گفتن احساس می‌شود.

در چه مواردی نه می‌گوییم؟
آیا در همه موارد باید از این مهارت استفاده كرد؟ آیا باید همیشه در مقابل خواسته‌های دیگران مقاومت كرد و با جدیت جواب رد به آنها داد؟ مسلم است كه باید طبقه‌بندی مناسبی روی موارد و موضوعاتی كه نه گفتن در آنها لازم به نظر می‌رسد، داشته باشیم. زمانی كه قبول درخواست‌ها خطرات و مشكلات جدی برای فرد به همراه دارد لازم است فرد با قاطعیت رفتار كند. مثل درخواست فردی مبنی بر استفاده از سیگار.
اینها مواردی هستند كه نتایج وخیم و جدی برای فرد به بار می‌آورند و لازم است فرد، حتما مهارت لازم برای ابراز قاطعیت در این موارد را داشته باشد. در موارد دیگری چون امانت دادن كتاب به دوستی كه خودمان آن را نیاز داریم یا موارد مشابه دیگری می‌توان در ابتدا به دنبال راهكارهای دیگر بود و در صورت عدم وجود این راهكارها از این مهارت‌ها استفاده كرد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 23 آبان 1391  12:06 PM
تشکرات از این پست
siasport23 mehdi0014 nargese_montazer iman_karbala qodrat nikbakht88 hojat20
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت شما

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟

بله من تقریبا شخصیتی کاملا جدی دارم و خیلی هم رک هستم،اگر لازم باشه حتما نه رو هم میگم بدون رودربایستی

دو سه راه پیشنهاد میکنم که خودم هم استفاده میکنم:

1- بدون هیچگونه دلیل تراشی مخالفت خود را با انجام کار پیشنهادی بدهید.

2-یا اینکه علاقه مندی خود را به پیشنهادی که برایتان شده بکنید ولی بگویید در حال حاظر شرایط انجام آن را ندارید

3-نه گفتن را همراه دلیل نه گفتنتان بیان کنید، بدون رودربایستی دلیلتان را برای نه گفتن بگویید.

همیشه به آخر و عاقبت کارمون فکر کنیم، تا نکنه تو رودربایستی گیر کنیم و بعد پشیمان شویم، پس چه بهتر که همون اول کار با کمی اقتدار نه رو بگیم تا بعد پشیمان نشویم

تو اینجور کارها نباید خجالتی باشیم

اعتماد به نفس خودتان را تقویت کنید

اهداف مشخصی در زندگیتان داشته باشید و مسیرهایی را برای رسیدن به این هدفهایتان مشخص کنید.

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟

زیاد روش خاصی ندیده ام جز دروغ و سر شیره مالیدن

با احترام

سه شنبه 23 آبان 1391  4:17 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 iman_karbala qodrat nikbakht88 labeik_ya_khameneei hojat20
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

از نظرات همه تشکر می کنیم موارد خوبی مطرخ شد.پس دیگه به پست ها تشکر نمی زنیم اما بدونید که ممنونیم.

فکر مطرح کردن این مورد، اتفاقی بود که اخیرا افتاد و ما شاهد اون بودیم.

تا اونجایی که ما متوجه شدم ما یه قدرت نه گفتن داریم یه قدرت پذیرش حرف نه.

مثلا در یک پرونده اسید پاشی پسر جوونی از دختری خواستگاری کرده بود که با حرف نه دختر خانم مواجه شده بود و یکی از عوامل اسید پاشی در این مورد عدم تحمل حرف نه هست.

اینکه خواستگاری بعد از شنیدن حرف نه خودکشی می کنه و یا دست به کارهایی دیگه می زنه، می تونه دلیل همه یا قسمت از اون برای عدم تحمل باشه.

در واقع حرف نه به نوعی می تونه حرف حق هم باشه که عده ای تحمل پذیرش اون رو ندارن.

ما با طرف رودربایستی داریم، برامون کاری انجام داده  خلاصه نه گفتن برامون هزینه داره سراغش نمی ریم.

نمی خواییم براش کاری انجام بدیم اما بنا به دلایل بالا نمیشه.

و از راه کارهای جایگزین استفاده می کنیم.

یعنی بر خلاف میلمون کاری انجام می دیدیم که درست نیست. چرا درست نیست؟

یه جا پیش میاد سیگار تعارف می زنن اگر اینجا رو هم رودربایستی کنیم و هزینه نه گفتن رو پرداخت نکنیم دچار مشکل می شیم.

یا مثلا در ازدواج و انتخاب همسر گیر می کنیم تو رودربایستی پدر و دیگران و برخلاف معیارها و میلمون بله می گیم و دچار مشکل میشیم.

اگه یاد نگیریم که نه بگیم یه سری جاهای حساس  و شرنوست ساز دچار مشکل میشیم.

یا اگه تحملون رو برای شنیدن حرف نه بالا نبریم بازم دچار مشکل میشیم.

حالا سوال پیش میاد چه طور قدرت پذیرش نه رو داشته باشیم تا هم طرف مقابل بتونه راحت به ما نه بگه و هم ما دچار مشکل نشیم؟

ایا قدرت پذیرش حرف نه ارتباطی به انتظارات متقبل از هم داره؟(فلانی برای من کار انجام داده یا من برای فلانی کار انجام دادم و مواردی از این دست) .

با احترام

سه شنبه 23 آبان 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
architect0811 nargese_montazer mehdi0014 siasport23 iman_karbala nikbakht88 hojat20 farshon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

از نظرات همه تشکر می کنیم موارد خوبی مطرخ شد.پس دیگه به پست ها تشکر نمی زنیم اما بدونید که ممنونیم.

سلام

ببخشید یه سوال ؟؟؟

چرا با وجود اینکه پستارو میخونید تشکر نمیزنید ؟؟؟؟

کار سختی نیستا

خدا میدونه خیلی دل دارید که تشکر نمیزنید!!!!!!!!!!

سه شنبه 23 آبان 1391  9:52 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 siasport23 iman_karbala qodrat nikbakht88 hojat20 nazarianali
rashid_63
rashid_63
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 223

با سلام

به راحتی نه میگم البته در بعضی موارد نمیشه مستقیم گفت

ببینید چون سالهای ساله جواب مثبت دادیم یکم نه گفتن سخته نباید فراموش کنیم که نه گفتن قوی در جای خودش لازمه

ما سه گروه آدم داریم الف)مهرطلب ب)برتری طلب ج)میانه رو یا عزلت طلب اول یاید ببینی جز کدوم گروهی چون از بحث خارجه توضیحشون نمی دم

ابتدا باید سعی کنی برای خودت حریم درست کنی تا کسی نتونه بهش تجاوز کنه وقتی حریم رو واسه خودمون تعریف کنیم یه چارچوب داریم و متوجه میشیم که اول در مقابل خودمون مسئولیم تا دیگران

بعد از تعیین چارچوب نه گفتن رو با اطرافیان نزدیک تمرین کنید راحت ترین شیوه نه گفتن با یک عذرخواهی بعد نه شما همراهه 

ناگفته نمانه که چندین مدل نه گفتن داریم مثلا اگر نمیتونیم نه بگیم یکم وقت بخریم، بگیم تا نیم ساعت دیگه جواب میدم یا اینکه تو دو تا جمله مثبت نه بگیم مثل این جمله: با پیشنهادت خیلی حال کردم اما نمیشه یا نمی تونم یا نمی رسم فدای معرفتت

نه گفتنن از نظر روانشناسی یه بحث خیلی مفصلی داره خیلی راحت میشه استرس نه گفتن رو از روی خودمون بر داریم فقط باید تمرین کرد

چهارشنبه 24 آبان 1391  12:19 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 siasport23 iman_karbala qodrat architect0811 nikbakht88 nargese_montazer hojat20
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

بستگی داره طرف کی باشه. برا آشنایان و دوستان نزدیک نه گفتن کمی سخت هست

نه زیاد نمیگم ولی وقتی میبینم نمیتونم کاری رو که میگن انجام بدن سعی میکنم بگم بعدا انجام میدیم کار خوبیه

اعتماد به نفس خودمان را بالا ببریم بهتر می تونیم نه بگیم

سرکار گذاشتن: منظورم اینه که میگن بله ما هستیم ولی وقتی موعد قرار میرسه پیداشون نمیشه

با احترام

حسین  منی و انا من حسین

چهارشنبه 24 آبان 1391  10:56 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat siasport23 nikbakht88 hojat20
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

من هم مثل اکثر مردم قدرت نه گفتن کمی دارم ولی سعی میکنم به گونه ای از زیر مسایلی که نیاز به نه گفتن دارن فرار کنم و تو اون موقعیت قرار نگیرم.البته....

به نظر من باید تمرین کرد تا قدرت نه گفتن را بدست بیاریم.

بله دیگران یا تسلیم میشوند یا سعی میکنند در اون موقعیت قرار نگیرن و....

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 27 آبان 1391  9:31 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer nikbakht88 qodrat hojat20 nazarianali
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ بله تا حدودی !

یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟  یکی از مشکالات خودم هست که در رودربایتی گرار می گیرم 

یا اینکه ترجیح می دید از روش های دیگه استفاده کنید؟ خیلی دوست دارم ولی نمی تونم چون توانایی زبانیم بالا نیست ( پر رو نیستم )

برای اینکه قدرت نه گفتن رو پیدا کنیم چه راه کار هایی پیشنهاد می کنید؟ باید آموزش دید وتلاش بسیار کرد و باید توجه داشت که نه گفتن با خودخواهی فرق دارد بهترین زمان برای آموخت زمان کودکی است 

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟ راحت توی صورت طرف نگاه می کنند و می گویند شرمندهای - یا گونه ای برخورد می کنند که انگار نه انگار کسی درخواستی کرده است 

با احترام

پنج شنبه 2 آذر 1391  2:45 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 qodrat hojat20 siasport23 yasbagheri
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

با سلام خدمت شما دوستان عزیز راسخونی

آیا شما اهل گفتن حرف نه هستید؟ یا اینکه دچار رودربایستی. و یا مواردی از این دست می شوید؟ من تا حدودی هستم ، من خیلی رودربایسی

برای اینکه قدرت نه گفتن رو پیدا کنیم چه راه کار هایی پیشنهاد می کنید؟ اعتناد ، به نفس ، غلبه بر نفس خود ،

ایا روش هایی که اطرافیان به جای گفتن نه از ان  استفاده می کنند رو می تونید بگید؟ خیر هر کس عقیده ای دارد

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 3 آذر 1391  8:45 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer yasbagheri nikbakht88 qodrat
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بعضی ازافرادهستندکه گفتن این کلمه برایشان یادشواراست ویانمی خواهندازاین کلمه استفاده نمایندگروهی هم هستندکه اصلا" حواسشان به صحبتهای شمانیست وسریعا" ازاین کلمه استفاده می نمایندبعضی هاهم ازروی اینکه سرشون شلوغه یه جوابی هرجندمنفی می دهندولی کلا"دربعضی مواردازجمله بعنوان مثال آدرس پرسیدن اگرواقعا"یادنداریم بگوئیم نه هم خیال خودمان راراحت کردیم وهم بنده خدارابه چالش نیانداختیم ولی جایی که صحبت احساس مسئولیت است بایدخوب تفکرکنیم وسریع تصمیم نگیریم امیدوارم توانسته باشم مفهوم روبرسونم.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 9 آذر 1391  8:19 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer yasbagheri nikbakht88 qodrat
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

همه ما بارها و بارها در موقعیت هایی قرار گرفته ایم كه گفتن كلمه «نه» برایمان دشوار بوده است

شاید به خاطر اینکه مثل بقیه افراد از نه گفتن احساس گناه می كنید، چون یاد گرفته ایم که برای اجتناب از آسیب وارد كردن به احساسات دیگران، خواسته‌های خود دست بكشید. بنابراین احساس مسئولیت ما در قبال احساسات شخصی دیگران ارجحیت دارد، و گویی شادی آنها در گرو موافقت ماست. بدین ترتیب ممكن است مااحساس كنیم با نفی آنهابه دلیل خودخواهی انسان بدی هستیم زیرا به ما یاد داده اند كه باید فداكار باشید وخود را نادیده بگیرید.

بنابراین، ما بیش از خودمان دلواپس و متوجه دیگران هستیم و وقتی از ما تقاضایی می‌شود ممكن است احساس كنیم مورد لطف وموهبت قرار گرفته‌ایم. این امر سبب می‌شود تا احساس مهم بودن كنیم ونگران آن باشیم كه در صورت مخالفت هرگز دوباره چنین تقاضایی از ما نشود. اینها، نمونه‌هایی از احساسات دست و پا گیر هستند كه می‌توانند در آزادی عمل ما مداخله كنند و به راحتی نتوانیم نه بگوییم  . ممكن است نگران از دست دادن ارتباطات مؤثر یا نگران واردآمدن آسیبی به روابط باشیم .

هر قدر به احساس شخصی و خواسته‌های خودمون توجه كنیم . از گفتن « بله »‌به دیگران احساس رضایت‌مندی بیشتری خواهیم كرد.

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 9 آذر 1391  9:22 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer qodrat ali_kamali nazaninfatemeh
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

من از انجایی که خودم آدم روکی هستم و هیچ تعارفی با هیچ کسی ندارم همیشه توان نه گفتن را دارم.

در موارد خیلی  کم از سایر روش ها استفاده می کنم.

صادق بودن و تعارف نداشتن با اشخاص. ما هیشه باید کارها را سنجیده انجام دهیم تا بعدا از عاقبت کارامون پشیمون نشیم.

به قول خودمون پیچوندن و سر شیره مالوندن

سه شنبه 14 آذر 1391  2:38 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali nikbakht88 nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها