0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

محدودیت سرعت اینترنت کاربران خانگی حذف می‌شود

ایتنا- اخوان بهابادی: این سرعت به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

 
محدودیت سرعت اینترنت کاربران خانگی حذف می‌شود




به گزارش ایتنا از خبرآنلاین، دکتر مهدی اخوان بهابادی  گفت به زودی سرعت دسترسی به اینترنت برای کاربران خانگی تصویب می‌شود.


دبیر شوراب عالی فضای مجازی و رییس مرکز ملی فضای مجازی افزود قرار است محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت برای کاربران خانگی برداشته شود و به میزان قابل توجهی افزایش یابد. 

به گفته وی میزان پهنای باند باید ابتدا به تصویب شورا و مسئولان برسد که بعد اعلام خواهد شد. 


وی تاکید کرد همچنین به زودی سرعت دسترسی به سایت‌های داخلی نیز چند برابر خواهد شد.
 

 

http://itna.ir/vdch-zni.23nmkdftt2.html

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:49 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

اختلال چند دقیقه‌ای در عملکرد سایت آمازون

ایتنا – وقفه 45 دقیقه‌ای در سرویس‌دهی سایتی در حد و اندازه آمازون دات کام بسیار غیرعادی است.

 
اختلال چند دقیقه‌ای در عملکرد سایت آمازون



آمازون دات کام، یکی از پربازدیدترین وب‌سایت‌های اینترنتی به مدت ۴۵ دقیقه از کار افتاد. 

هر چند شاید اختلال چند دقیقه‌ای در یک وب‌سایت اینترنتی چندان مهم نباشد ولی آمازون به دلیل اعتبار و اهمیت فوق‌العاده خود، همواره زیر ذره‌بین کاربران و کارشناسان قرار دارد. 

به گزارش ایتنا به نقل از تک کرانچ، چندی پیش برخی کاربران amazon.com با مراجعه به این سایت، پیغام خطای Http/۱.۱ Service Unavailable را مشاهده کردند. 

آنها همچنین به هنگام لاگین کردن در سایت با خطای ۵۰۳ مواجه شدند. 

این خطا حاکی از آن است که سرور سایت به دلیل تعمیرات یا بازدیدهای بیش از حد، موقتاً غیرفعال شده است. 

معمولاً پیام خطای ۵۰۳ به دلیل وقوع حملات DDoS توسط هکرها صورت می‌گیرد ولی این بدان معنا نیست که آمازون در معرض حمله هکری قرار گرفته بلکه به احتمال زیاد اختلالات اخیر از فشار زیادی که بر سرورهای سایت وارد شده نشات می‌گیرد. 

این در حالی است که به نظر می‌رسید لینک‌های اینترنتی سایت آمازون درست کار می‌کند، هر چند مقداری از سرعت عملکرد آن کاسته شده بود. 

بر اساس این گزارش، خدمات ابری آمازون به دیگر وب‌سایت‌ها (موسوم به AWS) نیز بدون اشکال و اختلال کار می‌کرد. 

وقفه ۴۵ دقیقه‌ای در سرویس‌دهی سایتی در حد و اندازه آمازون دات کام بسیار غیرعادی است. 

آمازون تا کنون توضیحی در این خصوص منتشر نکرده است. 

گفتنی است چندی پیش موسسه تحقیقاتی ForeSee، سایت آمازون را به دلیل ارائه طیف گسترده‌ای از کالاها و نیز سهولت کار با آن، «بهترین فروشگاه آنلاین» لقب داده بود. 

 

http://itna.ir/vdcivzar.t1awp2bcct.html

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:50 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

شگرد شرکت زیرساخت برای پوشاندن اختلال در اینترنت کشور

ایتنا - به نحوی عمل می‌شود که تنها چند شرکت دچار کندی می‌شوند و کندی همه‌گیر نیست که به گردن تامین کننده اصلی اینترنت کشور باشد.

 
شگرد شرکت زیرساخت برای پوشاندن اختلال در اینترنت کشور



با یک بام و دو هوای اختلال یک ماهه اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند گویای این است که انگار زیرساخت کندی اینترنت را بین شرکت‌ها نوبتی کرده است. 


به گزارش ایتنا از فارس، کندی سرعت یک ماهه اینترنت برخی مواقع به قطعی کامل در برخی سرویس‌دهنده‌ها و کندی عمومی سرعت منجر شد. 
داستان کندی سرعت اینترنت به روزهای گذشته ختم نمی‌شود بلکه بیش از یک ماه است که نبض اینترنت کشور کند می‌زند. 

این روزها این اختلال گسترده اینترنت در حالی اتفاق افتاده که مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت‌ ارتباطات زیرساخت اطمینان داد که هم‌اکنون هیچ اختلالی در شبکه زیرساخت نیست. 
با این صحبت خدایی باز هم توپ به زمین شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌افتد. 

در یک ماهه اخیر کندی سرعت اینترنت آخرین باری که خدایی کندی سرعت را تایید کرد ۱۸ دی‌ماه بود. 
در آن زمان در حالی که از مخابراتی‌ها خبر می‌رسید از یک هفته‌ای است که اینترنت برخی استان‌ها از سمت زیرساخت با اختلال تامین می‌شود و این اختلال ناشی از قطعی لینک گرجستان است، خدایی به خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزله‌ای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است. 

یک هفته پس از قطعی لینک گرجستان اوایل بهمن ماه باز کندی سرعت اینترنت شدت گرفت.
این بار از مخابراتی‌ها خبر رسید که کندی ناشی از لینک اینترنت روسیه است. 

بررسی جریان کندی اینترنت کشور در یک ماهه اخیر نشان می‌دهد زمانی که چند شرکت با کندی و کمی اینترنت از سمت زیرساخت روبه‌رو بودند، برخی شرکت‌ها اینترنت خوبی دریافت می‌‌کردند و مدتی بعد این روند معکوس ‌شده است و این روند در یک ماهه اخیر تکرار شده است. 

یکی از مصداق‌های این گفته کاهش چشمگیر سرعت اینترنت کاربران مخابرات در یک بازه‌ زمانی است؛ در حالی که در همان زمان کاربران چند شرکت‌ بزرگ PAP اینترنت بدون نقصی را دریافت می‌کردند. 
از این رو برخی معتقدند شرکت ارتباطات زیرساخت در مواقع بروز کندی سرعت اینترنت برای کاهش نمود کندی، با استفاده از شگرد جابجایی کمی اینترنت روی لینک‌های شرکت‌ها، به نحوی عمل می‌کند که کندی همواره برای تمام شرکت‌ها بروز پیدا نکند بلکه مقطعی بین شرکت‌ها تقسیم شود.
از این روست که هر بار تنها چند شرکت دچار کندی می‌شوند و کندی همه‌گیر نیست که به گردن تامین کننده اصلی اینترنت کشور باشد. 

نکته‌ای که به صورت زیرکانه در گفته همیشگی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت به چشم می‌خورد: " اگر کندی از زیرساخت باشد باید برای همه باشد نه فقط چند شرکت."

بنابراین از یک بام و دو هوای اختلال در اینترنت کشور که در عین کندی اینترنت ورودی برخی شرکت‌ها، برخی دیگر اینترنت بی‌نقصی از زیرساخت دریافت می‌کنند و تکرار این رویه در یک ماه اخیر به نظر می‌رسد شرکت زیرساخت برای کاهش نمود کندی، کندی سرعت اینترنت را به صورت چرخشی روی شرکت‌ها اعمال می‌کند تا کندی بر همه بروز پیدا نکند.
 

 

http://itna.ir/vdcepz8w.jh8nzi9bbj.html

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:50 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

نسل جدید ارتباطات با نور مرئی

ایتنا- روش انتقال اطلاعات از طریق نور هوشمند به مراتب سریع‌تر ودارای امنیت بیشتری نسبت به تکنولوژی ارتباطات شبکه در حال حاضرمی باشد.

 
نسل جدید ارتباطات با نور مرئی


نوشین هژبرنژارد
نسل بعدی فناوری ارتباطات بی‌سیم، از طریق تابش نور است. در این تکنولوژی، داده‌ها روی امواج نور قرار می‌گیرند و با امواج نورانی منتقل می‌شوند. 
سرعت انتقال داده در شبکه نوری بسیار بالا بوده و مقدار مصرف انرژی در آن بسیار پایین است، همچنین این شبکه از امنیت بالایی برخوردار است و امکان تداخل الکترومغناطیسی در آن وجود ندارد. 

روش انتقال اطلاعات از طریق نور سریع و آسان است، زیرا نور سریع‌ترین حامل انتقال دادهاست.
در این شبکه، نور در جهات مختلف پخش می‌شود و دستگاه دریافت کننده، امواج نور را گرفته و آنها را تبدیل به داده‌هایی می‌کند که قابل استفاده در کامپیوتر و قابل دیدن در صفحه مونیتور باشد.
پیش از این نیز از امواج نور برای انتقال اطلاعات استفاده شده بود ولی آنچه در این پروژه اهمیت دارد تبدیل نور به زبان رايج داده‌هاست. 

در این تکنولوژی از لامپ‌هایLight Emitting Diodes (LED) استفاده می‌شود زیرا اینگونه لامپ‌ها نور را در جهات مختلف پخش کرده و به همین دلیل شبکه گسترده‌ای از ارتباطات مبتنی بر نور را امکان‌پذیر می‌کنند. 
هنگامی که یک دستگاه بی‌سیم بسیار کوچک در لامپ LED قرار گیرد در محدود روشنایی این لامپ اطلاعات بسادگی ارسال و دریافت می‌شود. 

هم اکنون سرعت تبادل داده‌ها از ۱ تا ۱۰ مگابایت در ثانیه محاسبه شده است.
پيش‌بينی مي‌شود که در آزمایشگاه‌های پیشرفته، میزان سرعت انتقال داده‌ها از طریق امواج نور افزايش یابد و به ۸٠٠ مگابايت در ثانيه یا حتی به يک گيگابايت در ثانيه هم برسد. 

هر شعاع LED برای دسترسی به یک نقطه از شبکه تعبیه می‌شود. چنین شبکه‌ای دارای پتانسیل بالایی است که پهنای باند بیشتری را نسبت به تکنولوژی RF به کاربران ارائه دهد. 
نقل و انتقال داده از طریق نور مرئی شامل فوتون‌های نورانی است که چشم انسان می‌تواند آنها را ببیند. 

در این شبکه لامپ‌هایی از نوع LED بکار می‌رود که بجای رشته‌ها و گازهای داغ که در لامپ‌های ساده موجود است، از دیود‌های پخش کننده نور یا نور جامد استفاده شده است، با این تفاوت که روشنایی LED حالت جامد به سرعت به حالت اعتدال می‌رسد و خارج می‌شود، ولی چشم انسان نمی‌تواند این تغییر حالت را ببیند، داده‌ها روی سیگنال‌های به حالت تعادل رسیده سوار شده و انتقال می‌یابد در این شرایط چشم انسان تنها از روشنایی محیط استفاده می‌کند و متوجه انتقال داده‌ها نمی‌شود. 

لامپ‌های LED از نوع دیود پخش کننده نور با اندازه استاندارد و نور ثابت، کد‌های باینری را منتقل می‌کنند این نقل و انتقال از طریق مودم مخصوصی که نسبت به امواج نورانی واکنش نشان می‌دهد انجام می‌گیرد. 
کلید استفاده از این تکنولوژی در خاموش و روشن کردن چراغ‌های LED است. 
نور کم، که اصطلاحا به آن سوسو می‌گویند هم قادر به انتقال داده‌هاست و لازم نیست که نور اتاق حتما زیاد باشد.


این تکنولوژی محدود به داخل اتاق یا محیط‌های بسته نیست بلکه در فضا‌های باز هم قابل استفاده می‌باشد بعنوان نمونه در کارخانه اتومبیل‌سازی این تکنولوژی آزمایش شده است. 
تصور کنید با روشن کردن کلید برق اتاقتان کامپیوتر، آی‌فون، تلویزیون، رادیو و ترموستات‌های گوناگونی که در طول روز استفاده می‌کنید بخوبی کار کنند. پروفسور Thomas Little بیان می‌کند که شبکه ارتباطی مبتنی بر LED که نور و روشنایی هم تولید می‌کند انرژی بسیار کمی مصرف کرده و نیز از قابلیت اطمینان بالایی برخوردار است، این در شرایطی است که تداخل الکترومغناطیسی در این سیستم وجود ندارد، بعبارتی در این سیستم تنها لامپ LED است که عمل روشنایی و مبادله اطلاعات را انجام می‌دهد.

پژوهشگران در این پروژه در صدد هستند که قابلیتی ایجاد کنند تا داده‌ها از طریق لامپ‌هایLED یا دیودهای ساطع نور ضعیف هم منتقل شوند، زیرا سوسو زدن یا کم زیاد شدن نور چراغ‌های سقف اتاق‌ها آنقدر سریع اتفاق می‌افتد که چشم انسان قادر به درک آن نیست در این شرایط امکان انتقال کدها با سرعتی بالا از طریق حسگرهای نوری به کامپیوتر وجود دارد. 
روش انتقال اطلاعات از طریق نور هوشمند به مراتب سریع‌تر ودارای امنیت بیشتری نسبت به تکنولوژی ارتباطات شبکه در حال حاضر می‌باشد. 

به گفته پروفسور Thomas Littleاین تکنولوژی فرصتی استثنایی را فراهم می‌کند تا با استفاده از انرژی نهفته در امواج نورانی نسل جدیدی در ارتباطات بی‌سیم که از امنیت بالایی نیز برخوردار است فراهم شود. 
او بیان کرد که در سال آینده همزمان با خاموش و روشن کردن نوعی از لامپ‌های LEDمی توانیم ارتباطات سریع‌تر و امن‌تری داشته باشیم که هزینه کمتری نسبت نمونه‌های فعلی دارد و بطور حتم باعث ایجاد تحولاتی گسترده و امکان بروز دستاوردهای غیرمنتظره خواهد شد. 

او پیش‌بینی کرده است که ارتباطات شبکه نوری بی‌سیم تنها با استفاده از نور سفید لامپ LED در یک اتاق انجام می‌شود و نحوه عملکرد آن شبیه به دستگاه کنترل تلویزیون یا دستگاه برقرار کننده ارتباط با اینترنت، ارتباطات تلفنی، امواج رادیویی و تلویزیونی و ترموستات‌های کنترل درجه حرارات محیط می باشد. 
تحقیقات در رابطه اینترنت نوری از سال ۲۰۰۸ میلادی درکالج مهندسی دانشگاه بوستون شروع شد. 

بدلیل حساسیت و اهمیت این موضوع تاکنون سرمایه‌گذاری‌های زیادی در این رابطه صورت گرفته است، بعنوان نمونه این پروژه تحت حمایت مالی بنیاد ملی علوم می‌باشد و محققان در تلاشند تا هر چه زودتر نسل بعدی تکنولوژی ارتباطات بی‌سیم که مبتنی برنور مرئی است را جایگزین ارتباطات با امواج رادیویی فعلی نمایند. 
هم اکنون این پروژه در مرکز تحقیقات مهندسی روشنایی هوشمند در دانشگاه بوستون درحال انجام است. اینترنت نوری با سرمایه‌گذاری اولیه ۵/۱۸میلیون دلار و با همکاری مؤسسه پلی‌تکنیک Rensselaer و دانشگاه نیومکزیکو آغاز بکار کرد. 

هدف از این پروژه، جایگزینی نورLED با شبکه بی‌سیم فعلی اعلام شده، این جایگزینی نوآورانه ممکن است در دستگاه‌های نورپردازی امروزی، تحولی اساسی ایجاد کند. 
علاقه‌مندان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایتhttp://smartlighting.bu.edu مراجعه کنند. 

در مراکز تحقیقاتی دانشگاه بوستون، اپلیکشن‌هایی با تکنولوژی نور خالص، که ستون فقرات شبکه‌های نوری است طراحی و پیاده‌سازی می‌شود. بودجه این پروژه در دانشگاه بوستون بطور تقریبی ۱میلیون دلار در سال تخمین زده شده و بازه زمانی آن را ۱۰سال پیش‌بینی کرده‌اند. 
این پروژه از نظر سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و کار آفرینی بسیار مهم ارزیابی شده است.


مصرف انرژی در تکنولوژی LED به مراتب کمتر از تکنولوژی بی‌سیم RFاست، بنابراین فرصت‌های تازه‌ای در جهت ایجاد شبکه‌های ارتباطی بوجود می‌آورد بدون اینکه هزینه زیادی از لحاظ مصرف انرژی داشته باشد و نیز باعث کاهش کربن منتشر شده در طول زمان می‌شود که از جهت زیست محیطی بسیار حائز اهمیت است. 
این تکنولوژی باعث می‌شود تا دسترسی به اینترنت بی‌سیم در همه مکان‌ها یا محیط‌ها امکان‌پذیر شود بویژه در مناطقی که امکان اتصال به اينترنت در آنها وجود ندارد یا به سختی امکان‌پذیر است. 

طبق گزارشات اعلام شده در چندین مرکز با نصب لامپ‌های سقفی در اتاق‌ها و تجهیز کامپیوتر‌ها به حسگرهای ویژه، داده‌ها از طریق امواج نورانی با موفقیت منتقل شده است. 
InderMonga مدیر بخش تحقیقات شبکه‌های پیشرفته در نورتل(Nortel) می‌گوید ایده نوآورانه شبکه هوشمند روشنایی، ERC ظرفیت بسیار بالایی در جهت تحولات گسترده در زمینه‌های گوناگون را دارد. 

او معتقد است که با این تکنولوژی نوین فرصت‌های بالقوه‌ای بوجود می‌آید و در آینده، کاربران هم از کیفیت بالا و هزینه پایین انرژی و هم از دسترسی آسان و امنیت اطلاعات در این شبکه رضایت کامل خواهند داشت. 
از آنجا که نور سفید در سطوح تیره مانند دیوار نفوذ نمی‌کند، بنابراین سطح بالایی از امنیت در این روش وجود دارد مانند استراق سمع که از پشت دیوار امکان‌پذیر نیست. 

طبق بررسی‌های بعمل آمده با استفاده از این روش ۳۰ تا ۸۰ در صد در مصرف انرژی، صرفه‌جویی می‌شود. در این تکنولوژی هوشمند، هنگامی که افراد مشغول بکار هستند محیط پیرامون آنها روشن شده و هنگامی که افراد حاضر در محیط مشغولیتی ندارند روشنایی بطور خودکار کم می‌شود. 
این تکنولوژی بمنظور ایمنی در خودروهای آینده بکار مي‌رود. امروزه چراغ‌های ترمز اتومبیل‌ها از LED ساخته می‌شود با بکار بردن حسگرهایی که به نور این چراغ‌ها واکنش نشان می‌دهند راننده از ترمز اتومبیل جلویی آگاه شده یا بطور اتوماتیک سرعت خودرو کم می‌شود.
 
سیستم Light Visually X-Transceiving (LVX) سیستمی است که با نصب آن، داده‌ها از طریق امواج نوری منتقل می‌شوند؛ این سیستم با روش‌هایی خاص امواج رادیویی را متراکم می‌کند تا تداخلی در کار این سیستم ایجاد نشود. 
امروزه ارتباطات از طریق امواج رادیویی با تجهیزات الکترونیکی مرتبط با آن برقرار می‌شود، شبکه ۳G، WiFi و بلوتوث با امواج رادیویی مغناطیسی کار می‌کنند. 
سیستم LVX از طریق نور مرئی و با امنیت بالا، داده‌ها را مبادله می‌کند. این سرویس جایگزین سیستم بی‌سیمRF خواهد شد. این سیستم امکان استفاده چندین کاربر را از شبکه می‌دهد بدون اینکه اثر اخلال کننده‌ای روی سیگنال‌های RF داشته باشد. 

امروزه ۵۵ شرکت در سراسر دنیا از این سیستم استفاده می‌کنند. با پیاده‌سازی سرویسLVX در مراکز دولتی، مدارس و مراکز خصوصی و... انواع خدمات به کاربران از طریق سیستم ارتباط نوری ارائه خواهد شد.این سیستم دسترسی آسان و راحتی را به شبکه بی‌سیم نور مرئی و یا ارتباط با انواع دستگاه‌های الکترونیکی فراهم می‌کند. سیستم LVX یا در دستگاه الکترونیکی تعبیه می‌شود یا از طریق یک آداپتور قابل استفاده است. سرعت انتقال داده‌ها در این سیستم ۳ مگابیت در ثانیه است. 

به زودی این پروژه تحولات گسترده‌ای در زمینه ارتباطات ایجاد خواهد کرد. پژوهشگران با درک بیشتر کاربردهای تکنولوژی روشنایی هوشمند و یافتن مواد اولیه لازم برای دستگاه‌های بی‌سیم خواهند توانست نسل جدیدی از ارتباطات را ارائه دهند که باعث تحولات گسترده‌ای خواهد شد.
 

 

http://itna.ir/vdcb9ab5.rhb5spiuur.html

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

ایمیل‌ها را از روی عینکتان چک کنید

ایتنا- عینکتان، دست راستتان خواهد شد! چرا که علاوه بر اعلام آب‌وهوا و ارائه نقشه، می‌توانید به وسیله آن ایمیلتان را هم چک کنید!

 
ایمیل‌ها را از روی عینکتان چک کنید



دیگر نیازی نیست برای مشاهده زمان، چک کردن پیامک‌ها، مشاهده نقشه، اطلاع از پیش‌بینی آب و هوا و یا مشاهده دفتر برنامه‌های روزانه، تلفن هوشمند خود را از کیف یا جیبتان خارج سازید.
 

به گزارش ایتنا از مهر، تمامی این اطلاعات و حتی اطلاعات بسیار بیشتر را به زودی می‌توان از طریق عینک‌های لنز افزوده و از طریق یک پروژکتور کوچک که بر روی فریم عینک قرار می‌گیرد، دید.
 
این در حالی است که کاربر می‌تواند از لنزهای تماسی دلخواه استفاده کند.

دانشمندان مرکز EPFL در آزمایشگاه وسایل فوتونیک در حال کار بر روی نمونه اولیه این پروژه هستند که بهار سال جاری توسط گوگل اعلام شد.

برای نهایی سازی این پروژه، این محققان باید بر تعدادی از چالش‌های فنی و تکنولوژیکی فائق آیند که مهم‌ترین آن یافتن راهی است که به کاربران امکان دهد تا به طور همزمان اطلاعات نمایش داده شده را بر روی لنزها ببنید که بسیار به چشم نزدیک است که برای این باید به طور طبیعی بر آن تمرکز شود و از سوی دیگر فرد باید محیط اطرافش را نیز ببیند. 

پروفسور کریستوف موزر گفت: محققان این مشکل را با ساخت لنزهای تماسی که طراحی خاصی دارند حل کردند. در این شیوه میکرولنزهایی در مرکز این لنز تماسی قرار می‌گیرد و به چشم امکان می‌دهد بر روی تصویر تمرکز کند. این فناوری فواید بسیار زیادی دارد.

وی افزود: این شیوه تصاویر بسیار شفاف و دقیقی فراهم می‌آورد و برخلاف دیگر مدل ها از این نوع، کل میدان دید را حفظ می‌کند و به ما امکان می‌دهد تا از طراحی عینک‌های کنونی استفاده کنیم.

اغلب کاربران این ایده را که مجبور باشند هم لنز تماسی به چشم بگذارند و هم عینک بزنند، دوست ندارند.

به گفته موزر برای بیشتر کاربران استفاده از عینک بیش از لنز تماسی امکان دارد اما کیفیت بالای تصاویر ممکن است با استفاده از عینک تا حدودی کاهش یابد.

محققان برای ساخت یک پروژکتور(تصویرگر) میکرویی کیفیت بالا که به طور نامحسوسی بر روی دسته سمت راست عینک قرار بگیرد با شرکت Lemoptix که متخصص در ساخت سیستم‌های تصویری مینیاتوری است وارد همکاری شده‌اند.
 
از این پروژکتور تصاویر و اطلاعات از طریق هولوگرافی به لنزهای شیشه‌ای بسیار خاص فرستاده می‌شود. 

این فرایندی است که در آن نور در اطراف شی پراکنده می‌شود و سپس در عدم حضور شی آن را به صورت سه بعدی بازسازی می‌کند. 

در مورد شیشه‌های افزوده، این هولوگرام بر روی لنزها تصویر می‌اندازد، به شیوه‌ای که تصویر در مسیر چشم منعکس می‌شود و این در حالی است که لنزها هنوز شفاف به نظر می‌رسند. 

کاربر می‌تواند از طریق عینک ببیند. پیش از اینکه این ابداع تجاری سازی شود تمامی این فناوری‌ها باید اصلاح آزمایش و تلفیق شوند. 

احتمالا دو تا پنج سال تا پیش از این بتوان این عینک‌ها را به چشم زد زمان مانده است.

 

http://itna.ir/vdccm4qi.2bq118laa2.html

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

قطعی فیبر دلیل اختلال در اینترنت/ مشکل اینترنت مخابرات برطرف شد

ایتنا- به گفته داود زارعیان، اگر مشکل از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت باشد، این شرکت موظف به پرداخت خسارت به شرکت‌های ارائه کننده اینترنت است.

 


به دنبال قطعی اینترنت مخابرات در روز گذشته مدیر کل روابط عمومی مخابرات ایران از برطرف شدن این مشکل خبر داده و گفت: اختلالاتی که روز گذشته در برخی نقاط تهران رخ داد یک مشکل جزئی داخلی بود که از شب گذشته حل شده و در بسیاری موارد که وضعیت را چک کردیم مشکلی وجود نداشته است. 


به گزارش ایتنا از ایسنا، داوود زارعیان اظهار کرد: روز پنج‌شنبه شاهد یک قطعی فیبر بودیم که به دنبال آن اختلالاتی در شبکه ما ایجاد شد. این اختلالات هم بیشتر مربوط به تهران بود و در شهرستان‌ها مشکلی گزارش نشده بود. در تهران هم اختلال و قطعی بصورت سراسری نبوده و تنها در برخی مناطق وجود داشت و در سایر قسمت‌ها گاهی به عنوان مثال نیم ساعت مشکل داشتیم و یا اصلا مشکلی وجود نداشت. 


اما مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران در ارتباط با پرداخت خسارت به کاربرانی که اینترنت آنها قطع بوده این گونه توضیح داد که بر اساس قوانین پرداخت خسارت دو وجه دارد که در وجه اول اگر مشکل از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت باشد این شرکت موظف به پرداخت خسارت به شرکت‌های ارائه کننده اینترنت می‌شود و در مرحله بعد نیز این شرکت‌ها موظف به پرداخت جریمه به کاربران خود می‌شوند. 


زارعیان در عین حال یادآور شد: اما در کل برای پرداخت خسارت باید SLA (تفاهم‌نامه سطح خدمات) نوشته شود که تاکنون این مسئله انجام نشده و اگر این SLAها نوشته شود، ما می‌توانیم براساس آنها عمل کنیم که اتفاقا عملیاتی شدن این مسئله طرح خوبی هم خواهد بود.
 
http://itna.ir/vdccoxqi.2bqpm8laa2.html
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

ارایه اینترنت پرسرعت رایگان در همه پارک‌های قطر

ایتنا - تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

 


مرکز تنظیم مقررات مخابراتی و ارتباطی قطر موسوم به ictQATAR با همکاری شهرداری و وزارت برنامه‌ریزی شهری قطر طرحی را به مرحله اجرا می‌رسانند که به موجب آن تمام پارک‌های این کشور از اینترنت بی‌سیم پرسرعت رایگان برخوردار می‌شوند. 


به گزارش ایتنا بر اساس این طرح قرار است که تا سال ۲۰۱۴ میلادی تمام پارک‌های قطر به اینترنت بی‌سیم پرسرعت مجهز شوند تا افراد حاضر در این مراکز بتوانند از این خدمات شهری به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

این طرح جامع که ارائه اینترنت پرسرعت رایگان بخشی از آن محسوب می‌شود iPark نام دارد و طی آن تمام هفت منطقه بزرگ شهری در کشور قطر از سرویس یاد شده بهره‌مند می‌شوند.

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

این اینترنت رایگان تاکنون توسط هزاران نفر مورد استفاده قرار گرفته است و مردم بسیار از این سرویس راضی بوده‌اند.
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

راه‌اندازی سه موتور جست‌وجو و یک ایمیل در آینده نزدیک

ایتنا- به احتمال زیاد تا پایان سال ایمیل‌ها و جست‌وجوگرها به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید.

 


رئیس سازمان فناوری اطلاعات از راه‌اندازی سه جست‌وجوگر و حداقل یک ایمیل در آینده نزدیک خبر داد. 


به گزارش ایتنا از ایسنا حکیم‌جوادی در پاسخ به سوالی که درباره سرنوشت و وضعیت فعلی موتور جست‌وجو و ایمیل فخر و فجر مطرح شده بود، اظهار کرد: فخر و فجر در واقع فراخوانی برای شناسایی علاقه‌مندان همکاری در حوزه موتورهای جستجو و پست‌های الکترونیکی بود تا علاقه‌مندان این بخش اعلام آمادگی کرده و با گرفتن مجوز‌های لازم به فعالیت بپردازند، لذا محصولی با این نام وجود نداشته است. 

معاون وزیر ICT درعین حال یادآور شد: در حال حاضر چندین موتور جست‌وجو در مراحل نهایی کار قرار دارند و در آینده‌ای نزدیک زمان بهره‌برداری از آنها اعلام خواهد شد. 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات همچنین عنوان کرد: در زمینه‌ پست الکترونیکی هم مواردی وجود دارد اما به دلیل آنکه ما قول دادیم اسامی این موتورهای جست‌وجو و ایمیل‌ها را اعلام نکنیم تا زمان بهره‌برداری نامی از این پروژه‌ها نخواهیم برد. 

حکیم جوادی هم‌چنین اظهار کرد: اکنون برخی از ایمیل‌های داخلی هم در مرحله‌ تست‌های آزمایشی قرار دارند و به محض آنکه این ایمیل‌ها برای بهره‌برداری آماده شوند، حتما اسامی آنها را اعلام خواهیم کرد. 

اما وی در پاسخ به زمان بهره‌برداری از این موتورهای جست‌وجو و ایمیل‌ها اظهار کرد: تمام تلاش ما بر آن است که تا پایان سال این موارد مورد بهره‌برداری قرار گیرند. 

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: برخی از این پروژه‌ها از جمله برخی موتورهای جست‌وجو هم آماده هستند، اما به دلیل حساسیت‌هایی که در این بخش وجود دارد اگر این جست‌وجوگرها از کیفیت لازم برخوردار نباشند ممکن است بعدها آن طور که شایسته است توسط مردم مورد استفاده قرار نگیرند، به همین دلیل لازم است روند بهره‌برداری از این جست‌وجوگر‌ها با دقت کافی صورت بگیرد.

وی در عین حال یادآور شد: تمام این موارد توسط بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان دنبال می‌شود. 

حکیم‌جوادی در ادامه خاطر نشان کرد: برای بهره‌برداری از این طرح‌ها دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری باید مورد توجه قرار گیرند که اکنون از نظر نرم‌افزاری وضعیت ما بسیار خوب است و در زمینه‌ تامین تجهیزات هم امور به خوبی پیش می‌رود اما از آنجا که ممکن است پس از راه‌اندازی، این سایت‌ها به یکباره با مراجعات متعدد مواجه شوند، لازم است که تعداد سرورهای آن‌ها به حد نصاب برسد تا هیچ گونه مشکلی در این زمینه رخ ندهد. 

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در نهایت چند موتور جست‌وجو و ایمیل در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد، اظهار کرد: اکنون سه موتور جست‌وجو همزمان با یکدیگر پیش می‌روند و وضعیت امیدوار‌کننده‌ای دارند. حداقل یک ایمیل هم در شرایط خوب قرار دارد که البته در نهایت مجموع طرح‌ها بیش از این حد است. 

حکیم جوادی در پایان یادآور شد: باید این نکته را هم مدنظر داشت که جست‌وجوگر‌ها به مراتب از اهمیت و سرمایه‌گذاری بیشتری نسبت به ایمیل‌ها برخوردارند. 

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
دوشنبه 16 بهمن 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ریموت کنترل تلفن همراه

 

معضل ابعاد بزرگ، باعث شده تا شرکت های سازنده تلفن همراه برای محصولات خود ریموت کنترل بسازند.
ریموت کنترل تلفن همراه
 
سی _نت، به تازگی شرکت HTC‌ تلفن همراه خود را با صفحه ی 5 اینچی عرضه کرده است از امکانات همراه با این تلفن همراه هوشمند که بیشتر شبیه یک لپ تاپ کوچک است، همراه بودن یک ریموت کنترل می باشد.

این ریموت کنترل که HTC MINI‌ نام دارد توسط بلوتوث به گوشی یاد شده متصل می گردد.با استفاده از این دستگاه می توان پیامک ارسال کرد و یا فهرست تماس های دریافتی را کنترل نمود.
این دستگاه مشکل افرادی که می خواهند از تلفن های همراه بزرگ استفاده کنند ولی با ابعاد آن مشکل دارند را حل می کند.
این محصول از چین وارد بازار می شود و به صورت رایگان از ملحقات گوشی HTC Butterfly می باشد.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 17 بهمن 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

گزارش نارنجی: مراسم ال جی و معرفی رسمی نکسوس ۴

 

ال‌ جی یکی از کمپانی هایی است که می توان ۲۰۱۲ را برای آن سال موفقی دانست. در این بازه موفقیت های این شرکت در زمینه لوازم منزل تداوم پیدا کردند، به نحوی که اکنون آمریکای شمالی، به تنهایی ۳۵ درصد از سود این شرکت را در این حوزه تامین می کند. اما مهمترین گام این کمپانی کره ای در سال ۲۰۱۲ را شاید بتوان رسیدن به تعریفی صحیح از بازار موبایل و اسمارت فون دانست. عرضه محصول قدرتمند Optimus G و همکاری با گوگل جهت تولید Nexus 4‍، از قدم هایی بودند که ال جی را در مسیر موفقیت قرار دادند. 

امروز (۱۶ بهمن) سالن همایش های صدا و سیما میزبان کنفرانس ال جی بود. در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید تا در جریان جزییات هر آنچه که در این مراسم گذشت، قرار گیرید.


این مراسم به معرفی شریک تجاری جدید ال جی در ایران، یعنی شرکت مدیا پردازش اختصاص داشت. اما مجموعه محصولاتی که در خارج از سالن کنفرانس چیده شده بودند، خبر از معرفی محصولات نیز می دادند. 

همایش با جلسه پرسش و پاسخ بین اصحاب رسانه و مسئولان ال جی، آغاز شد. آقای جنابزاده به عنوان قائم مقام ال جی در ایران، ضمن خوش آمدگویی، شروع جلسه را اعلام کردند و سپس این خبرنگاران بودند که دغدغه های ذهنی خود را در قالب سؤال های متنوعی مطرح می کردند. 

در ابتدا توضیحاتی در مورد شرکت مدیا پردازش ارائه شد. این شرکت که وظیفه پخش و فروش محصولات بخش موبایل ال جی را به عهده دارد، در کارنامه خود حضور در بازار لپتاپ و کامپیوترهای All-in-one را ثبت کرده است و همچنین طبق توضیحی که ارائه شد، نمایندگی خودروهای Alpha Romeo و MG را نیز در ایران عهده دار است. مسئولین ال جی تأکید کردند که تنها وظیفه فروش محصولات با مدیا پردازش است و این خود ال جی است که مسئولیت گارانتی و خدمات پس از فروش را بر عهده می گیرد. پس از این مقدمه سؤالات داغ تری مطرح شد.


IMG_1834.JPG

- نکسوس 4؟ این دستگاه به صورت رسمی از دو هفته دیگر وارد بازار ایران خواهد شد که تنها ۲-۳ ماه از عرضه جهانی آن عقب تر است. آقای محمدی به عنوان مدیر فروش ال جی، تاکید کرد که با توجه به قیمت کنونی ارز، پیش بینی قیمت برای نکسوس 4 بین ۱.۶۰۰.۰۰۰ تا ۱.۸۰۰.۰۰۰ تومان است. آقای منصوری، مدیر روابط عمومی، اضافه کرد که عرضه این دستگاه در سراسر جهان احتیاج به هماهنگی با گوگل دارد و این موضوع معرفی آن به بازار ایران را کمی به تاخیر انداخت که در نهایت مانع از پخش زودتر آن در ایران شد. 

- اپتیموس جی ؟ به گفته مسئولین ال جی، این دستگاه یکی از محصولات استراتژیک این کمپانی به شمار می رود و از اهمیت بالایی برخوردار است. زمان ارائه این محصول ۱ ماه پس از عرضه نکسوس 4 است. اما با توجه به اینکه چند هفته دیگر احتمالا شاهد معرفی اپتیموس 2 در نمایشگاه MWC خواهیم بود، دلیل این دیرکرد چه می تواند باشد؟ آقای جنابزاده توضیح دادند که دفتر ال جی در ایران سعی دارد تا برخی از برنامه های فارسی را بر روی این دستگاه اضافه کند و فرآیند کنترل کیفی این موضوع، عرضه اپتیموس جی را به تاخیر انداخته است. 

بستر سازی برای کاربر ایرانی ؟ بالاتر اشاره کردیم که ال جی قصد دارد تا اپتیموس جی را به برخی از اپلیکیشن های فارسی مجهز سازد. اما غیر از این مورد، چه تلاش دیگری برای کاربر ایرانی صورت پذیرفته است؟ آقای امجدی، مدیر بازاریابی، توضیح دادند که در حال حاضر سایت LG World در نقش یک فروشگاه اپلیکیشن مشغول به فعالیت است و سعی می کند تا برترین برنامه ها و محتواهای بومی را به دست کاربران ایرانی برساند.


IMG_1836.JPG

اما ما نیز به نمایندگی از شما چند سؤال را مطرح کردیم. سؤال اول در رابطه با تأمین قطعات یدکی بود. همان طور که می دانید و در گزارش کنفرانس ایسوس نیز به آن اشاره کردیم، برخی از محدودیت ها باعث کمبود قطعات یدکی در داخل کشور شده است که این موضوع امر تعمیرات را با اختلال مواجه ساخته است. اما خوشبختانه آقای جنابزاده در پاسخ به این سؤال گفتند که دفتر ال جی ایران قراردادی طولانی مدت با طرف کره ای در این زمینه دارد و هیچ گونه نگرانی از باب تامین قطعات وجود نخواهد داشت. 

در سؤال دوم بحث لوازم جانبی را هدف گرفتیم. در این رابطه اعلام شد که نمایندگی لوازم جانبی نیز به شرکت مدیا پردازش سپرده شده است. خانم نیلوفری، مدیر فروش شرکت مدیا، اضافه کردند که سفارش مجموعه ای کامل از لوازم جانبی داده شده است و به زودی وارد بازار خواهند شد. ایشان همچنین بر روی وسایل نکسوس 4 بسیار تاکید کردند و گفتند که علاوه بر هدست های ویژه، شارژر وایرلس گوگل نیز برای این محصول در بازار ایران عرضه خواهد شد. 

در سؤال های بعدی نیز فرصت را غنیمت شمرده و در رابطه با همکاری های آینده ال جی با گوگل و همچنین تلویزیون های Curve که در CES مورد پرده برداری قرار گرفتند، پرسیدیم. در رابطه با مورد نخست جواب روشنی دریافت نکردیم اما به گفته مسئولین گوگل از همکاری با ال جی بسیار خرسند است و به علت حضور این کمپانی کره ای در زمینه ساخت صفحات نمایش و... احتمال همکاری های آینده نیز وجود دارد. در مورد تلویزیون های انعطاف پذیر نیز آقای جنابزاده پاسخ دادند که این محصول هنوز به مرحله تولید نرسیده است و ال جی تنها قصد داشته تا توانایی ساخت این تکنولوژی را در نمایشگاه CES نشان دهد. ایشان خاطر نشان کردند که در صورت تولید این محصول، تلاش خواهند کرد که ورود آن به بازار ایران، در کمترین زمان ممکن میسر شود.


IMG_1830.jpg

پس از این جلسه پرسش و پاسخ پر بار، نوبت به معرفی موبایل های مختلف رسید، که شاید در بین آن ها بتوان فبلت Optimus Vu را هیجان انگیز ترین مورد دانست. این دستگاه، که در نگاه اول چندان زیبا به چشم مان نیامد، دارای یک صفحه نمایش ۵ اینچی با وضوح ۷۶۸ در ۱۰۲۴ پیکسل است و به پنل IPS مجهز شده. پردازنده این دستگاه غول آسا دو هسته ای و با سرعت 1.5 گیگاهرتز است که از خانواده Snapdragon نیز به شمار می رود. قسمت ناامید کننده اندروید این دستگاه است. Optimus Vu مجهز به اندروید نسخه 2.3 نان زنجبیلی است و ظاهرا برنامه ای برای آپدیت شدن آن نیز وجود ندارد. وزن این محصول ۱۶۸ گرم و دوربین آن ۸ مگاپیکسلی است. Optimus L9 نیز یکی دیگر از موبایل های معرفی شده در این همایش بود.

 

http://narenji.ir/8013-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%85-lg-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D9%86%DA%A9%D8%B3%D9%88%D8%B3-%DB%B4-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

 

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:44 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

تفاوت میان جیلبریک، روت کردن و آنلاک کردن چیست؟

 

 

امشب جیلبیرک پایدار (untethered jailbreak) آی او اس نسخه 6.X بالاخره پس از مدت ها انتظار عرضه شد. اما بد نیست به بهانه عرضه جیلبرک آی او اس، به تعریف جیلبریک و تفاوت آن با دو عبارت دیگری بپردازیم که در دنیای سیستم عامل موبایل بسیار شنیده می شوند. 

اگر خوره موبایل و تبلت باشید، حتما تا کنون عنوان جیلبریک، آنلاک یا روت به گوش تان خورده. اما آیا می دانید که آنها چه هستند و چه تفاوت هایی با هم دارند؟ در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.


جیلبریک کردن

sshot20100802213344-004-500px-narenji-ir.jpg

جیلبریک کردن شامل فرآیند حذف محدودیت هایی است که توسط کارخانه بر روی دستگاه شما قرار گرفته اند. معمولا عبارت جیلبریک کردن برای ابزارهای iOS اپل، از قبیل آیفون یا آیپد مورد استفاده قرار می گیرد. جیلبریک کردن محدودیت هایی را که اپل در سیستم عامل موبایلش قرار داده بر طرف می کند و به شما اجازه می دهد تا نرم افزارهای دیگر توسعه دهندگان خارج از اپ استور را روی ابزارهای اپلی تان نصب کنید. 

برخی مردم فکر می کنند که جیلبریک کردن تنها برای سرقت مالکیت حقوقی اپلیکیشن ها است، اما تنها چنین نیست. جیلبریک کردن به شما اجازه می دهد تا کارهای زیادی را روی ابزارتان انجام دهید، مانند اینکه مرورگر یا کلاینت ایمیل پیش فرض آیفون تان را تغییر دهید. و مهم تر از آن، از اپلیکیشن هایی استفاده کنید که اپل آنها را تایید نکرده و اجازه کار با آنها را نمی دهد. 

جیلبریک بر روی دیگر ابزارهای با محدودیت های مشابه و سیستم عامل های متفاوت هم با شیوه های دیگری نیز قابل انجام است. برای مثال اکنون سرفیس آر تی مایکروسافت را هم جیلبریک کرده اند که به شما اجازه می دهد برنامه های دسک تاپ تایید نشده را نصب کنید. به صورت پیش فرض، سیستم های ویندوز آر تی تنها اجازه می دهند شما اپلیکیشن های دسک تاپی را اجرا کنید که توسط مایکروسافت نوشته شده باشند. 

اگرچه اپلیکیشن های دسک تاپ باید با پردازنده ARM سازگار باشند، در غیر این صورت شما نمی توانید برنامه های ویندوزی را که از قبل داشته اید روی آن اجرا کنید. 

شرکت هایی همچون اپل و مایکروسافت دوست ندارند که شما با جیلبریک کردن محدودیت های دستگاه های آنها را پشت سر بگذارید. زیرا با این کار می توانید برنامه های پیش فرض iOS را تغییر دهید. یا اینکه اپلیکیشن های دسک تاپ دیگر توسعه دهندگان را روی ویندوز آر تی نصب کنید. 

برای انجام جیلبریک، بعضی افراد به دنبال حفره های امنیتی می گردند که به آنها اجازه دهد تا به دستگاه نفوذ کرده و دیواره های امنیتی کارخانه را دور بزنند. 

اندروید به کاربرانش اجازه می دهد تا اپلیکیشن های دیگر تولید کنندگان و توسعه دهندگان را حتی خارج از اپ استور گوگل (گوگل پلی) نصب کنند و نیازی به جیلبریک ندارد.


روت کردن

image172-002-500px-narenji-ir.jpg

روت کردن فرآیندی است که دسترسی روت یا ریشه ابزار را برای تان فراهم می آورد. این عمل معمولا در ابزارهای اندرویدی انجام می گیرد. البته در دیگر دستگاه های بر پایه لینوکس هم، از قبیل برخی موبایل های سیمبیان نوکیا قابل انجام است. 

در لینوکس و دیگر سیستم عامل های یونیکس مانند، کاربر روت را می توان همانند کاربر Administrator در ویندوز دانست. پس از روت کردن، شما می توانید به اپلیکیشن های خاصی دسترسی ها و مجوزهای روت را بدهید، یا به آنها اجازه دهید که هر کاری را با سیستم عامل انجام دهند. برای مثال، یک اپلیکیشن با مجوزهای روت می تواند اپلیکیشن های سیستمی را حذف یا uninstall کند، پرمیشن ها و مجوزهای ضروری اپلیکیشن های نصب شده را لغو کند و یا هر کار دیگری را که دوست داشته باشد با سیستم عامل تان انجام دهد. تقریبا هر چیزی را که شما با یک سیستم لینوکسی می توانید انجام دهید، با دسترسی روت موبایل تان هم قابل انجام است. 

روت کردن به نوعی گرداگرد معماری امنیتی اندروید می چرخد و اگر کاربران ندانند که چه کاری می کنند و کجا می روند، به طور بالقوه می تواند باعث مشکلات امنیتی متعددی گردد. برای همین است که اندروید به صورت روت شده به بازار نمی آید. 

روی برخی از ابزارها، روت کردن نیازمند برخی از نفوذهای امنیتی است. درست مانند جیلبریک کردن، کارخانه ها معمولا نمی خواهند که شما دستگاه تان را روت کنید. البته روی برخی از ابزارها، همانند نکسوس ها، یا مدل هایی که برای توسعه دهندگان عرضه می شوند، روت کردن نیازی به نفوذهای امنیتی ندارد.


آنلاک کردن بوت-لودر

cyanogenmod-header-001-500px-narenji-ir.jpg

آندروید یک سیستم عامل بازمتن است، لذا هرکسی می تواند کد منبع اندروید را دریافت کرده و نسخه ویژه خودش را بسازد. این کار اجازه تولید کاستوم رام هایی همانند سیانوژن مد را می دهد. کاستوم رام های فراوانی برای اندروید وجود دارد. از پروژه های بزرگی که مجموعه بزرگی از دستگاه ها را پشتیبانی می کنند، تا نمونه هایی که تنها چند تم ساده را به ابزار اندرویدی اضافه می نمایند. 

این نه تنها می تواند برای گیک ها مفید باشد، بلکه برای کاربران عادی هم کارایی خوبی دارد. برای مثال سیانوژن مد نسخه های جدید اندروید را به ابزارهایی می آورد که کارخانه ها دیگر از آنها پشتیبانی نکرده و نسخه جدید را برای شان عرضه نمی کنند. این شیوه همچنین برای تجربه یک نسخه خالص اندروید هم مفید است. زیرا برخی کاربران دوست دارند که جایگزینی برای اندروید دستکاری شده کارخانه با رابط کاربری تغییر یافته روی دستگاه شان داشته باشند. 

آنلاک کردن یا باز کردن قفل بوت-لودر دستگاه ممکن است نیازمند نفوذهای امنیتی هم باشد. شرکت هایی مانند اچ تی سی و موتورولا اجازه آنلاک کردن برخی ابزارهای شان را می دهند. ابزارهای نکسوس و نسخه های عرضه شده ویژه توسعه دهندگان هم به سادگی آنلاک می شوند. 

آنلاک کردن بوت-لودر به صورت تئوری به شما اجازه می دهد که سیستم عامل هایی غیر از اندروید را هم نصب کنید. برای مثال، شما می توانید از اوبونتوی ویژه موبایل یا WebOS بر روی گلکسی نکسوس بهره ببرید. همچنین نسخه دسک تاپ اوبونتو روی نکسوس 7 هم قابل نصب است. البته سیستم عامل باید با دستگاه مورد نظر سازگار باشد و این سیستم عامل ها به طور معمول پایدار نیستند. اما توسعه دهندگان و برنامه نویسان می توانند از این روش برای استفاده از سیستم عامل های مختلف روی ابزارهای شان بهره ببرند.


آنلاک کردن موبایل

locked-t-mobile-phone-003-500px-narenji-ir.jpg

بسیاری از تلفن ها، به خصوص موبایل هایی که با کمک هزینه قراردادی اپراتورها عرضه می شوند، معمولا بر روی همان اپراتور Lock شده یا قفل هستند. این تلفن همراه تنها بر روی شبکه همان سرویس دهنده قابل استفاده است. اگر شما سیم کارت اپراتور دیگری را روی آن قرار دهید، پیامی را خواهید دید که اشاره می کند تلفن همراه تان قفل شده و با سیم کارت مورد نظر قابل استفاده نیست. 

آنلاک کردن یک موبایل به شما اجازه می دهد از سیم کارت های متفاوتی از اپراتورهای مختلف در تمام نقاط دنیا استفاده نمایید. یا اینکه هنگامی قراردادتان با شرکت قبلی تمام می شود، به راحتی بتوانید از موبایل تان با سیم کارت شرکت جدید بهره ببرید. 

شما معمولا برای آنلاک کردن چنین تلفن همراهی به کد نیاز دارید. بسیاری از اپراتورها پس از آنکه قراردادتان تمام شود، این کد را در اختیارتان می گذارند. البته راه های فراوانی وجود دارد که شما یک تلفن را بدون مجوز اپرتورتان آنلاک کنید.

 

http://narenji.ir/8012-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%AC%DB%8C%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D9%88%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DA%A9

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:45 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

همه چیز در مورد جیلبریک

 

 

در سال ۲۰۰۷ که برای نخستین بار استیو جابز آیفون را به جهان معرفی کرد، افراد زیادی شیفته این گوشی فوق العاده شدند؛ اما سیستم عامل این دستگاه، که iOS نامیده میشود، بنا بر سیاست های اپل محدودیت های بسیاری داشت. برای مثال شما حتی نمیتوانستید زنگ مورد علاقه خود را بر روی گوشی بگذارید. همین موضوع ساده سبب شد تا هکر ها دست به کار شوند و سعی در برداشتن محدودیت های مشابه در این سیستم عامل بکنند. 

این کار JailBreak نامیده میشود. هکرها با عرضه هر نسخه جدید از iOS دنبال راهی برای نفوذ به آن میگردند و به محض اتمام کار، برنامه هایی را برای کاربران عادی منتشر میکنند که با انجام چند گام ساده کاربر میتواند iPhone ، iPod و iPad خود را JailBreak کند. احتمالا شما با این اصطلاح و موارد مرتبط با آن آشنا هستید. اما در عین حال کاربران زیادی وجود دارند که هنوز در مورد جیلبریک اطلاعات کافی را ندارند. بنابراین اگر جزو این دسته هستید، این مطلب را از دست ندهید. 

برای جیل‌بریک کردن دو اصطلاح وجود دارد که بد نیست تا با آنها آشنا شویم:‌ جیل‌بریک ‍Tether و unTether. 

جیل‌بریک Tether معمولا زودتر از مدل دیگر از طرف هکرها عرضه میشود و معنای آن موفقیت نخستین هکرها در نفوذ به سیستم عامل است، نکته ای که در مورد این مدل از جیل‌بریک وجود دارد، این است که نباید بگذارید تا دستگاه شما خاموش شود، زیرا پس از خاموش شدن مجبورید دوباره آن را به کامپیوتر متصل کرده و با برنامه مربوطه سیستم عامل را مجددا بالا بیاورید. اما نسخه unTether چنین مشکلی را ندارد و هکرها به خوبی کار خود انجام داده اند و نسخه نهایی کار در اختیار شما است.


جیل‌بریک چه فایده ای دارد ؟

در بالا توضیح دادیم که مقصود از جیل‌بریک برداشتن برخی محدودیت های موجود است، اما اجازه دهید کمی با جزییات بیشتری به این موضوع بپردازیم. شما پس از جیلبریک کردن میتوانید امکانات متنوعی را به دستگاه خود اضافه کنید، برای مثال تم ها و قالب های بیشماری در اختیار شما قرار میگیرد و یا می توانید ویژگی هایی مانند دریافت Delivery پیامک ها، امکان انتقال فایل با بلوتوث و… ،که اپل بنابر دلایلی آن ها را به صورت پیش‌فرض در سیستم عاملش قرار نداده، را فعال کنید. اما جیل‌بریک کردن یک امکان دیگر نیز به شما میدهد که شاید مخالفان بسیاری داشته باشد، و آن هم امکان استفاده از اپلیکیشن های کرک شده بدون پرداخت مبلغی بابت آنها است.


اما این قابلیت ها از کجا فعال میشوند ؟

پس از جیل‌بریک کردن اپلیکیشنی به نام Cydia برای شما نصب میشود؛ سیدیا که نام آن اشاره به اسم Cydia pomonella یا همان کرم سیب دارد، به زبان ساده محفلی برای جیل‌بریک کنندگان است، جایی که تمام محصولات تولید شده برای جیل‌بریک کنندگان در آن قرار میگیرد.‌ اما در سیدیا چه چیزهایی میتوان پیدا کرد؟ محصولات سیدیا به چند قسمت عمده تقسیم میشوند: اپلیکیشن ها، Tweak ها، قالب ها و Ringtone ها. 

همانطور که میدانید اپل قوانین سفت و سختی برای اپ استور خود دارد و نمیگذارد هر اپلیکیشنی به آن راه یابد، معمولا اپلیکیشن هایی که بنابه دلایل مختلف نتوانستند به اپ استور راه پیدا کنند را در سیدیا میتوانید پیدا کنید. Tweak ها اما قابلیت هایی هستند که به سیستم عامل شما اضافه میشوند و کار را برای شما لذت بخش تر میکنند، برای مثال در هفته گذشته یکی از آنها را در رابطه با Notification Center در نازک نارنجی معرفی کردیم. 

محصولات سیدیا داخل Repository های مختلفی قرار دارند، ریپازیتوری ها در واقع منابعی هستند که هرکدامشون محصولات مختلفی را در سیدیا در اختیار شما میگذارند، چند Repo معروف به صورت پیش‌فرض داخل سیدیا قرار دارد، اما اگر میخواهید از محصولات متنوع تری استفاده کنید باید Repo مربوطه را خودتان به سیدیا اضافه کنید. این نکته را هم بدانید که همه محصولات ارائه شده در سورس‌ها رایگان نیستند و برای برخی از آنها باید مبلغی را بپردازید؛ برخی از سورس ها نیز حاوی اپلیکیشن های کرک شده هستند که در اینجا به آنها نمی پردازیم.


جیل بریک بله یا خیر ؟

هرکس از یک منظر ممکن است به این سوال پاسخ دهد، برخی از کاربران از جیل بریک استفاده می کنند تا آزادی بیشتری در کار با آی او اس داشته باشند و بتوانند امکانات بیشتری به آن اضافه کنند اما در عین حال از نصب اپلیکیشن های کرک خودداری می کنند و با حمایت از توسعه دهندگان اپلیکیشن های خودشان را خریداری می کنند. برخی دیگر هم به جیلبریک به عنوان روشی برای نصب اپلیکیشن های کرک شده نگاه می کنند… 

برخی دیگر هم دستکاری در سیستم عامل را موجب ناپایدار شدن آن میدانند و از آن پرهیز میکنند. در نهایت تصمیم با شماست اما با وجود اینکه در این پست در مورد مزایای جیل بریک صحبت کردیم بد نیست قبل از تصمیم نهایی این مطلب نارنجی را نیز مطالعه کنید:چهار دلیل برای جیل بریک نکردن.

 
 
http://narenji.ir/4003
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

چهار دلیل برای جیل بریک نکردن آیفون و آی پد

 

 

ما جیل بریک کردن آیفون، آیپاد تاچ و آیپد را دوست داریم. چون جیل بریک بسیاری از قابلیت های عالی را برایمان باز می کند که در حالت عادی نمی توان از آن ها بهره برد. در همین حال، جیل بریک پتانسیل این را دارد که سبب بسیاری از مشکلات و دردسر ها برای دستگاه هایمان بشود. بنابر این، ممکن است شما به چهار دلیل بزرگ دست به جیل بریک کردن دستگاه iOS خودتان نزنید. در این مطلب می خواهیم به همین چهار دلیل بپردازیم. اما نخست اجازه دهید که تعریفی از جیل بریک ارائه کنیم. ادامه مطلب را از دست ندهید.

 


- جیل بریک (Jailbreak)

1.jpg

جیل بریک یعنی شکستن حصار. نوعی هک است که به وسیله ی بعضی نرم افزار ها روی سیستم عامل آی.او.اس انجام می شود تا امکاناتی را که اپل از آن ها پشتیبانی نمی کند، به iOS اضافه نماید. مثلا تا قبل از سال 2008 (قبل از شروع کار اپ استور) از جیل بریک برای نصب راحتتر اپلیکیشن های شخص ثالث استفاده می کردند. اپل در آن زمان اعلام کرد قصد ندارد آپدیت ویژه ای برای مقابله با این اپلیکیشن ها منتشر کند. البته با هر آپدیت آی.او.اس، جیل بریک ها سخت تر و سخت تر انجام می شد. اما تاکنون جلوی آن ها به طور کامل گرفته نشده است. (البته اپل همواره سعی کرده که با اپلیکیشن هایی که به آنلاک کردن غیر رسمی سیم کارت ها کمک می کنند، مقابله نماید.)

 


از زمانی که اپ استور و اپلیکیشن های شخص ثالث (رسمی) پدیدار شدند؛ تمرکز جیل بریک بر روی مساله دیگری قرار گرفت. از آن زمان تا کنون، اصلی ترین دلیل استفاده از جیل بریک؛ فعال کردن قابلیت استفاده از تم ها و شخصی سازی بیشتر در نرم افزار هایی مثل Springboard (که مدیریت صفحه خانگی را بر عهده دارد) بود. علاوه بر این، در دستگاه های قدیمی تر مبتنی بر iOS مانند آیفون 3G؛ هنوز هم امکان مولتی تسکینگ وجود ندارد. بعضی از جیل بریک ها بستری را فراهم می کنند که بتوان مولتی تسکینگ را هم در این سیستم عامل (برای آیفون های قدیمی) ایجاد کرد. اگر چه به کیفیت اصلی نمی رسد، اما از هیچ بهتر است!

 


البته ناگفته نماند که معمولا جیل بریک ها اجازه می دهند که کاربر اپلیکیشن های پولی اپ استور را به طور غیر قانونی (با نقض قانون کپی رایت) به اشتراک بگذارد. البته این کار بحث ها و منازعات زیادی را بر انگیخت اما مساله این جاست که این کار مهم ترین هدف جیل بریک نیست و به نوعی یک کار حاشیه ای و غیر قانونی است که بعضی جیل بریک ها اجازه ی انجام آن را می دهند.

 


پس در آخر می توان گفت: هدف جیل بریک اضافه کردن امکاناتی است که دستگاه های اپل فاقد آن هستند یا از آن پشتیبانی نمی کنند و در کنارش افراد زیادی هم از آن برای نصب اپلیکیشن های فقل شکسته استفاده می کنند.

 


تا این جا همه چیز خوب بود. اما حالا باید به نقاط منفی جیل بریک هم بپردازیم. پس از انجام یک جیل بریک، انتظار این ها را داشته باشید:

 


- خداحافظ پایداری، خدانگهدار امنیت:

3.jpg

در عین حال که JailBreak می تواند به شما گزینه های بسیاری برای افزایش کارایی دستگاه iOS – یا اصطلاحا iDevice – را بدهد؛ می تواند سبب انجام کار های غیر منتظره ای شود. بعضی افزونه ها می توانند باعث کرش کردن برنامه ها شوند. حالا شما باید به تنهایی کشف کنید که چه چیزی باعث این مشکل شده است. جیل بریک همچنین موبایل شما را به کامپیوتری تبدیل می کند که حل مشکلاتش چندان آسان نخواهد بود – یعنی اگر مشکلی برایتان پیش بیاید باید ضمن داشتن دانش، برای رفع آن کوشش کنید و اگر دانش نداشتید، باید برای رفع آن تلاش بسیاری انجام دهید. بله، ابزار هایی (مانند کرش ریپورتر) هم وجود دارند که به شما در یافتن و حل مشکلات کمک می کنند. اما حتی در این صورت هم، حل مشکلات کاری آسان به نظر نمی رسد و طبعا شما هیچگاه مایل نخواهید بود که دائم در حال حل آنها باشید. پس اگر دوست دارید که همه چیز بدون مشکل خاصی، مطابق معمولش کار کند؛ شاید جیل بریک کردن، بهترین انتخاب شما نباشد.

 


بعلاوه، بعضی از کارشناسان امنیتی باور دارند که جیل بریکینگ آی دیوایس ها؛ از نقطه نظر امنیتی امن به شمار نمی رود. باز کردن در دستگاه به سوی قابلیت های جدید، شاید باز کردن دری به روی آسیب پذیری های جدید هم باشد. البته می توانید قدم هایی برای جلوگیری از نقایص امنیتی هم بردارید. اما این کار به کوشش زیادی نیاز دارد که شاید مایل به انجام آن نباشید.

 


- نمی توانید سیستم عامل را به آسانی یا به سرعت گذشته، آپدیت کنید

4.jpg

به روز رسانی دستگاه های جیل بریک شده کار سختی است. وقتی سیستم عامل را به روز رسانی می کنید، جیل بریک شما از بین می رود. باید یک باردیگر هم جیل بریک انجام دهید و سپس احتمالا مجبورید دوباره تمام اپلیکیشن ها و افزونه های جیل بریک شده ی خود را نصب کنید. ابزار هایی مانند PkgBackup می توانند کار بازیابی این چیز ها را کمی آسان تر کنند. اما این باز هم همان چیزی نیست که هنگام آپدیت کردن معمولی سیستم عامل باید انجام دهید.

 


این کار می تواند خسته کننده باشد و ممکن است از آپدیت کردن عادی iOS جلو گیری کند. در برخی موارد هیچ عیبی ندارد که iOS را مدتی دیرتر دریافت کنید. اما برخی مشکلات قابل توجه هم در آی.او.اس وجود دارند که حل آن ها نیازمند آپدیت های مکرر سیستم عامل است. مانند باگی که در موقعیت یابی آیفون وجود داشت و جنجالی به وجود آورد. اینگونه باگ ها شاید برای شما بسیار مهم باشند. در این شرایط، اگر بخواهید دستگاهتان را جیل بریک شده نگهدارید، باید مدتی صبر کنید تا جیل بریک همگام با نسخه جدید هم، بیاید.

 


به همین دلیل است که این کار برای شما واقعا خسته کننده خواهد بود. مثل این است که به جای آپدیت کردن ویندوزتان، بخواهید دائما آن را عوض کنید و تمام فایل هایتان را از دست بدهید و بی صدا گریه کنید!

 


- دائما در حال بازیابی خواهید بود:

5.jpg

وقتی جیل بریک خوب کار کند، انجام دادن آن آسان است. اما گاهی اوقات به دلایلی غیر قابل وصف، جیل بریک فقط با مشکل مواجه می شود. در این حالت شما دو انتخاب دارید: اول این که آنقدر جیل بریک را ادامه دهید تا بالاخره کار کند. دوم این که از جیل بریک دست بکشید. خب، وقتی که از آن دست می کشید چه میشود؟ باید دوباره تمام موسیقی ها، تصاویر، ویدئو ها و همه چیز را بازیابی کنید. که این کاری زمان بر بوده و به هیچ عنوان سریع انجام نمی شود.

 


زمانی که در حال جیل بریک هستید، باید با خود تکرار کنید: "ممکن است به خاطر یک مشکل، تا چهار ساعت از وقتم را از دست بدهم." این چیزی نیست که همواره اتفاق بیافتد و برای بعضی ها حتی یک سالی هست که اتفاق نیافتده. اما برای بسیاری هم دائما اتفاق می افتد. در کل جیل بریک می تواند زمان بر باشد. پس اگر آدم کم حوصله ای هستید یا فردی هستید که وقت آزاد کمی دارید، بهتر است از جیل بریک خودداری کنید.

 


- اپلیکیشن های خوب جیل بریک، پولی هستند

6.jpg

اگر دوست ندارید که برای اپلیکیشن های موجود در اپ استور پول پرداخت کنید، احتمالا از پول پرداخت کردن برای اپلیکیشن های جیل بریکی Cydia استور، متنفرید!

 


من شخصا مشکلی برای پرداخت پول به توسعه دهنده ها ندارم. اما معمولا اپلیکیشن های بهتر، گران تر هستند. جالب این که متوسط قیمت آنها، از قیمتی که باید در آیتیونز پرداخت کنید بیشتر است! اگر دوست ندارید برای در اختیار داشتن بهترین گزینه ها مانند آگاه سازی بهتر، پیامک بهتر، سویچ کردن بهتر اپلیکیشن ها و... پول پرداخت کنید، ممکن است دوست داشته باشید که آی دیوایس خود را در همان حالت جیل بریک نشده اش نگه داشته و از آیتیونز خرید کنید.

 


سخن آخر این که، بسیاری از افراد، مخصوصا گیک ها باز هم ترجیح می دهند که آی دیوایس خود را جیل بریک کنند. بعضی فکر می کنند که داشتن امکانات بیشتر روی یک دستگاه جیل بریک شده، ارزش زحمتش را دارد. بعضی ها هم نیازی به بروز رسانی دائم دستگاه خود ندارند. با تمام این ها، باید گفت که جیل بریک برای هر کسی مناسب نیست. اما خوب است که قبل از انجام آن، جنبه های مثبت و منفی اش را هم در نظر بگیرید. شما آیفون یا آی پدتان را جیل بریک کرده اید؟ نظرتان در این مورد چیست؟ با آن موافق هستید یا مخالف؟

 

http://narenji.ir/2764

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

سرانجام: جیلبریک پایدار iOS 6.x عرضه شد

 

پنج ماهی از عرضه آیفون ۵ می گذرد، و سرانجام لحظه ای که خیلی از کاربران منتظرش بودند فرا رسیده است. جیلبریک آنتترد یا پایدار iOS 6.1 سرانجام از راه رسید. این نرم افزار که evasi0n نام دارد برای سیستم عامل های مک، ویندوز و لینوکس طراحی شده است. 

این جیلبریک برای دستگاهی مانند آیفون ۵، آیپد مینی، نسل چهارم آیپد، آیفون ۴ و ۴اس، آیپاد تاچ و در مجموع تمام دستگاه هایی که مجهز به سیستم عامل آی او اس ۶ تا ۶.۱ هستند، فعال است. تیمی که بر روی این جیلبریک کار کرده است evad3rs نام دارد که در بین اعضای آن نام هکرهای معروفی همچون Pod2g و MuscleNerd به چشم می خورد. 

جیلبریک به شما اجازه می دهد تا برخی از محدودیت های سیستم عامل اپل را از بین ببرید و از افزونه ها، قالب ها و برخی ترفند های دیگر بر روی دستگاه خود لذت ببرید. توجه کنید که بهتر است قبل از جیلبریک کردن دستگاه خود، حتما از آن Backup تهیه نمایید. 

برای دانلود نرم افزار evasi0n مناسب با سیستم عامل کامپیوتر خود، می توانید به سایت این برنامه مراجعه نمایید.

 

http://narenji.ir/8006-evasi0n-iOS-6x-untethered-jailbreak

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

تصمیم سامسونگ و ال جی برای مذاکرات پتنتی تکنولوژی OLED در خارج از راهروهای دادگاه

 

پس از ماه ها کشمکش و شکایت سامسونگ از ال جی با ادعای نقض پتنت های ال سی دی در دسامبر ۲۰۱۲، سپس اقدام تلافی جویانه ال جی و درخواست ممنوعیت فروش تبلت های سامسونگ در کره جنوبی ؛ اکنون نوبت به کمی آرامش رسیده است. ال جی و سامسونگ دیسپلی به توافق دو جانبه ای دست یافته اند که برای حل مشکل پتنتی شان نیازی به اقدامات قانونی و حقوقی نیست. 

به گزارش یک خبرگزاری کره ای، دو شرکت تصمیم گرفته اند که مشکل شان در خصوص پتنت های تکنولوژی OLED را از طریق گفتگوهای دوجانبه حل کنند و بحث در اتاق های دادگاه را به پایان برسانند. 

داستان درگیری حقوقی این دو شرکت کره ای از آنجا آغاز شد که سامسونگ دیسپلی در سال ۲۰۱۱به ۱۱ محقق خود شک کرد که جزئیاتی از تکنولوژی OLED را برای شرکت ال جی دیسپلی فاش کرده اند، که زیربنای سیستم های نمایشگر اسمارت فون ها، تبلت ها و تلویزیون ها است. 

در یکی از دعوای حقوقی این دو کمپانی سازنده پنل های نمایشگر، ال جی یک شکایت پتنتی را علیه سامسونگ مطرح کرده بود. و در پاسخ سامسونگ هم در نوامبر ۲۰۱۲ درخواست لغو ۷ پتنت ال جی را به دادگاه تسلیم کرده بود. 

پس از آن هم ال جی در سپتامبر دادخواست حقوقی علیه برخی محصولات پرچمدار سامسونگ همچون گلکسی اس سوم، گلکسی تب 7.7 و گلکسی نوت راه انداخت. این حرکت ال جی پاسخی به شکایت سامسونگ با ادعای فریبکاری ال جی برای دستیابی به جزئیات ۱۸ تکنولوژی محرمانه سامسونگ بود. 

ولی خوشبختانه به نظر می رسد که این داستان هم به پایان خوش خود نزدیک می شود. نظر شما چیست؟ آیا این دو اندرویدی برتر بازار دوستانه با یکدیگر کنار خواهند آمد؟

 

http://narenji.ir/7999-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-LG-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%AA%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-OLED

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 17 بهمن 1391  6:47 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها