0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

دوربین Lumix DMC-FZ70 پاناسونیک، سوپرزومی خارق العاده با قدرت 60X

 

برای دوست داران دوربین های ببین و بگیر که به دنبال عکاسی تله فوتو در ابعاد و هزینه های مناسب می گردند، پاناسونیک باز هم یک غافلگیری تازه در آستین دارد. لومیکس FZ70 این شرکت با سنسور 16.1 مگاپیکسلی و قدرت زوم 60X (زوم ۱۲۰۰ میلی متری!) به خوبی از پس بسیاری رقبای بازار و پیشینیان خود بر می آید.

 
از دیگر نکات برجسته این دوربین می توان به دیافراگم F/2.8 تا F/5.9 آن اشاره کرد. این دوربین سوپر زوم همچنین امکان فیلمبرداری اچ دی با سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه با رزولوشن 1080i و 720p را برای تان فراهم می آورد. 
 
برای اینکه تصاویری شفاف و به دور از هر گونه تاری داشته باشید، لرزشگیر اپتیکال قدرتمندی هم بر روی لنز آن سوار است که هم در حالت عکاسی و هم در وضعیت فیلمبرداری به کمک شما می آید. میکروفون های آن هم در حالت فیلمبرداری امکان ضبط صدای دالبی را دارند.
 
موتور تصویر Venus این دوربین به شما اجازه می دهد با سرعت ۹ فریم در ثانیه به عکاسی متوالی بپردازید. همان طور که از یک دوربین کامپکت نیمه حرفه ای هم انتظار می رود، فیلترهای متعدد و حالت عکاسی خودکار هوشمند به شما در خلق تصاویر به یاد ماندنی کمک می کنند.
 
البته پاناسونیک فعلا تنها به رونمایی این دوربین زیبا و قدرتمند بسنده کرده و هنوز اطلاعی از قیمت یا زمان عرضه آن به بازار در دست نیست.
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
جمعه 28 تیر 1392  1:30 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

انتخاب نام رسمی جانشین اپتیموس جی: LG G2

 

اسمارت فونی که قرار است با پردازنده اسنپ دراگون ۸۰۰ خود جانشین Optimus G شود، بالاخره به طور رسمی از سوی ال جی نامگذاری شده و ملقب به LG G2 گردید. 

 
البته با توجه به داستان های پیشین و اینکه تقریبا همه چیز را درباره این تلفن هوشمند می دانستیم، این می تواند کمترین چیزی باشد که ال جی تایید می کند! اما باز هم تکمیل قطعی بخش کوچکی از پازل پرچمدار بعدی این شرکت که احتمالا ۱۶ مرداد رونمایی خواهد شد ، برای طرفدارانش خوشایند خواهد بود.
 
با این اعلام دو موضوع مشخص شدند. یکی اینکه در نقشه راه برندسازی ال جی، تغییراتی صورت گرفته و دیگر شاهد حضور نام اپتیموس نخواهیم بود. و دیگر اینکه سری G از این به بعد در خط اول جبهه نبرد حضور داشته و پرچمداران این شرکت خواهند بود.
 
اکنون نوبت آن است که منتظر رفتار ال جی با اسمارت فون های سری Vu با نمایشگرهای خاص 4:3 شان باشیم و همچنین ببینیم این شرکت با سری L چگونه رفتار خواهد کرد.
پیش بینی شما چیست؟
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
جمعه 28 تیر 1392  1:31 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

۱۰ گجت جالب برای محیط کار

 

شاید شما هم برای سر و سامان دادن به محیط -یا میز- کار خودتان به مشکل برخورده یا ایده کم آورده باشید. چطور است در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا به معرفی چند گجت جالب برای محیط کار بپردازیم. شاید یکی از آنها را پسندیدید یا از آنها ایده هایی برای تغییر گرفتید.

شاید شما هم برای سر و سامان دادن به محیط -یا میز- کار خودتان به مشکل برخورده یا ایده کم آورده باشید. چطور است در ادامه مطلب با نارنجی همراه شوید تا به معرفی چند گجت جالب برای محیط کار بپردازیم. شاید یکی از آنها را پسندیدید یا از آنها ایده هایی برای تغییر گرفتید.

 

 

۱. Hoverbar برای آیپد

وقتی یک آیپد دارید٬ چرا نمایشگر دومی برای کارهای فرعی بخرید؟ با استفاده از هوور بار می توانید تبلت خود را به سطوح مختلفی از جمله پایه مانیتور٬ لبه میز٬ کابینت یا سایر جاها وصل کنید و با بازوی قابل تنظیم آن٬ آیپد را در وضعیت مناسب قرار دهید. البته این کار۸۰ دلار هزینه بر می دارد.
 

۲. Cordies برای سیم های برق

 

کابل هایی که برای اتصال وسایل مختلف به کامپیوتر یا شارژ استفاده می کنید همیشه پخش و پلا هستند؟ می توانید از گجتی مثل این استفاده کنید که خیلی راحت آنها را به خط می کند. کوردایز با طراحی مینیمالش تنها ۱۰ دلار قیمت دارد و مانع لغزیدن کابل ها به پشت میز می شود.
 

 

۳. میز استودیویی Bluelounge

 

برای این یکی نفس تان را حبس کنید. میز بلو لانژ یک میز کار دو سطحی است که می توانید از طریق شکافی که روی آن تعبیه شده٬ کابل ها و سیم ها را در قسمت زیرین مخفی کنید و البته دسترسی به آنها نیز با جلو آوردن بخش کشویی میسر است.  اما قیمت این میز زیبا و خوش ساخت٬ ۶۰۰ دلار است. حالا نفس تان را بیرون دهید.
 

 

۴. پایه چرخان mStand 360

 

پایه های مورد استفاده برای لپ تاپ ها را می توان از بهترین و مفیدترین گجت ها برای بهبود وضعیت نشستن تلقی کرد٬ ولی اغلب برداشتن لپ تاپ از روی آنها به خاطر اتصال های موجود٬‌ سخت است. ام استند اما برای خودش دنیای دیگری دارد و می توانید آن را به راحتی به طرفین بچرخانید٬ بنابراین برای نشان دادن طرحی به همکارتان در میز کناری٬ مشکل نخواهید داشت. البته بعد از پرداخت ۶۰ دلار .
 

 

۵. پایه Ergotech برای ۳ مانیتور

 

شما احتمالا رییس ستاد مشترک ارتش هیچ کشوری نیستید٬ ولی شاید معامله گر بازار سهام باشید. بنابراین داشتن چند مانیتور اصلا چیز عجیبی نیست. با ۲۲۹ دلار می توانید این پایه ۳ تایی با کیفیت را بخرید و نمایشگرها را به صورت پانوراما جلوی خودتان بچینید.
 

 

۶. بازوی نگه دارنده مانیتور٬ M2

 

شاید برای خانه نیای به این بازوی نگه دارنده نداشته باشید ولی برای محیط کار که تعداد زیادی مشتری مراجعه می کنند و لازم است روی مانیتور مواردی نشان شان داده شود٬ یکی از اینها -آن هم با کیفیت و با دوامش- لازم است. البته ام ۲ می تواند کاربردهای خانگی هم داشته باشد. به هر حال قیمت این گجت ۳۱۰ دلار است.
 

 

۷. Bondi

 

از بین این ۱۰ گجت٬ باندی محبوب ترین است. از آن افرادی هستید که می خواهند تلفن شان همیشه جلوی چشم شان باشد؟ این رفیق کوچولو می تواند از گوشه نمایشگر٬ داشبورد خودرو٬ تردمیل یا جاهای دیگر آویزان شود و تلفن شما را در آغوش بگیرد. حتی می توانید آن را از کمربند٬ یا دو شاخه برق شارژر خود تلفن هم آویزان کنید. کلی کار دیگر هم از آن ساخته است٬ مثل باز نگه داشتن لای برگه های کتاب٬ و جلوگیری از بسته شدن درب اتاق. برای اطلاع از کاربردهای زیادش به سایت آن سری بزنید. قیمتش هم ۱۵ دلار است.  
 

 

۸. Plug Hub برای سیم ها

 

یک جعبه خوش ساخت که در داخل آن محلی برای جمع کردن طول اضافه سیم های برق هست و ظاهر آراسته ای به اتاق شما می دهد. قیمتش هم ۲۵ دلار است.
 

 

۹. نگه دارنده تبلت Agtek

 

 

مشابه هوور بار٬ این نیز یک بازوی نگه دارنده تبلت است ولی نه محدود به آیپد. می توانید انواع گجت ها نظیر تبلت های مختلف یا پخش کننده های ویدیویی را با آن در وضعیت دلخواه تنظیم کنید. قیمتش هم ۵۰ دلار است.

 

 

۱۰. کیبورد Matias One

 

از اینکه برای تایپ کردن٬ مدام بین کیبورد فیزیکی و کیبورد لمسی سرگردان شوید٬ خسته شده اید؟ با این کیبورد ۱۰۰ دلاری می توانید آیفون تان را جلوی چشم بگذارید و به سادگی فشردن یک دکمه٬ محیط تایپ خود را تغییر دهید.
 
شاید اینها گجت هایی نباشند که بتوانید یا بخواهید بخرید. ولی ایده هایی هستند که ذهن شما را به کار می اندازند. کدام را بیشتر دوست داشتید؟
 
منبع
 

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
جمعه 28 تیر 1392  12:02 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

سایبان خودرو ولوو و شارژ اتومبیل با انرژی خورشید

اگرچه تعداد ماشین های الکتریکی و هیبریدی روز به روز در حال گسترش است و در نقاط مختلفی از دنیا می توانید آنها را بیابید. اما هنوز تعداد ایستگاه های شارژ این اتومبیل ها در کشورهای مختلف بسیار کم و انگشت شمار هستند.

 
 برای مثال آمریکا اکنون کمتر از ۵۷۰۰ ایستگاه شارژ عمومی دارد و در نروژ این تعداد به ۴۰۰۰ عدد می رسد. ژاپن تنها از ۱۳۰۰ ایستگاه شارژ بهره می برد و در استرالیا فقط ۳۹ ایستگاه عمومی فعال هستند. خب، با این اوضاع آیا اصلا به صرفه است که سراغ ماشین الکتریکی رفت و آن را با برق کم قدرت منزل شارژ کرد؟ یا راه حل دیگری هم وجود دارد؟
 
یکی از جدیدترین راه حل ها که توسط شرکت ولوو ایتالیا و موسسه سینتسیس دیزاین طراحی شده، به ماشین اجازه می دهد هرجا که دوست داشت و آفتاب بود، شارژ شود.
 
این محصول Pure Tension نام دارد و در واقع یک خیمه سیار است که به شکل تعدادی اشکال و خطوط سهمی وار طراحی شده و پنل های فتوولتائیک هم بر روی آن سوار شده اند تا انرژی خورشیدی را به دام اندازند.
 
پوشش روی این سایبان از شبکه پلی اتیلن بازیافتی با تراکم بالا تهیه شده و بر روی ساختمانی بسیار سبک و لوله ای از جنس فیبرکربن سوار شده است. و نکته جالب اینجا است که هنگام جمع کردن می توان به راحتی آن را درون جعبه ولوو V60 جای داد.
 
کشش پارچه پلی اتیلنی هم باعث خمش فریم فیبر کربنی و ایجاد چنین فرمی شده است. شکلی که کارکرد دوم این شارژر خورشیدی را رقم می زند: حفاظت از ماشین در مقابل اشعه و گرمای خورشید.
 
یک کابل هم خیمه را به باتری های ماشین وصل می کند تا آنها با انرژی خورشید شارژ شوند. البته به نظر می رسد که برای شارژ کامل باتری یک V60 دوگانه سوز، لازم باشد یک روز کامل ماشین را زیر این سایبان پارک کنید.
 
اکنون دیگر هنگام اتمام شارژ، راننده اتومبیل های الکتریکی ولوو به جای پریز برق یا ایستگاه شارژ، تنها کافی است به دنبال جای پارک مناسب و آفتاب گیری بگردند.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

جمعه 28 تیر 1392  12:17 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

رونمایی سونی از دفترچه الکترونیک در اندازه A4 برای دانشگاهیان

 

شرکت سونی به تازگی دستگاه کتابخوانی را معرفی کرده است که می ‌تواند جایگزین مناسبی برای کتب فنی و تخصصی دانشگاهی شود. این ترکیبی از یک دفترچه الکترونیک و کتابخوان است که تمام نیازهای یک دانشجو را در دانشگاه برآورده می کند.
 
فناوری صفحه نمایش موبیوس که حاصل همکاری مشترک سونی و ای ‌اینک (E Ink) می ‌باشد، برای اولین بار در این کتابخوان به کار گرفته شده است. اگر چه تعدادی از منتقدین این حرکت سونی را بازگشت به گذشته ذکر کرده‌اند، اما به نظر می ‌رسد این کتابخوان‌ نسبت به تبلت‌ها در مطالعه متون تخصصی مزایایی دارد که براحتی قابل صرف نظر نمي باشد. 
 
ادامه مطلب را از دست ندهید.
 

1- عدم نیاز به حرکت صفحه جهت مطالعه: کتاب‌های دانشگاهی بدلیل وجود تصاویر، جداول و نمودارهای متعدد در قطع‌های بزرگ منتشر می ‌شوند. این کتابخوان می تواند کل صفحه را بطور کامل نشان دهد. این امر باعث می ‌شود نیاز به حرکت دادن صفحه و بزرگنمایی ‌های متعدد از بین برود. نیاز به جابه‌جایی مدام صفحه مسئله‌ای است که در هنگام مطالعه جداول و نمودارها بسیار آزاردهنده است و باعث می ‌شود کلیت مطلب از ذهن خواننده خارج شود.

 

2- قابلیت مطالعه بهتر: در کتابخوان‌ها به تعداد پیکسل‌ ها سلول‌های ریزی وجود دارد که جوهر الکترونیکی در هر بازآوری (ریفرش) صفحه به سلول‌های غیرسفید وارد مي‌شوند و نور لازم جهت مطالعه مانند کاغذ تنها از بازتابش نور پیرامونی حاصل مي‌شود. این مسئله سبب می ‌شود خواندن طولانی مدت کتابخوان‌ها چشم را نسبت به تبلت‌ها که از تابش مستقیم نور استفاده مي‌کنند، کمتر دچار خستگی نماید. رویهم‌ رفته مي‌توان گفت ‍«حس کاغذ» در کتابخوان‌ها بیشتر به خواننده منتقل می شود.

 

3- مصرف انرژی کمتر: مصرف انرژی کتابخوان‌ها به مراتب از تبلت‌ها بهتر است. در حالی که بهترین تبلت‌ها بدون نیاز به شارژ بعد از 10 تا 12 ساعت مصرف از نفس خواهند افتاد، این کتابخوان در یک ماراتن سه هفته‌ای شما را از دسترسی به شارژر بی ‌نیاز مي‌کند. دلیل مصرف پایین‌تر این دستگاه‌ها این است که هیچ نوع انرژی برای تاباندن نور به صفحه لازم نیست. بعلاوه فقط در هنگام بارگذاری صفحه انرژی مصرف مي‌شود و پس از آن‌که جوهر الکترونیکی وارد سلول‌ها شد، دیگر تا زمانی که صفحه ثابت بماند، برای صفحه نمایش انرژی مصرف نخواهد شد.

 

4- کتابخوان‌ها عموماً سبک ‌تر از تبلت‌ها هستند. وزن این تبلت 13.3 اینچی 358 گرم است. این وزن تنها 54 درصد وزن آیپد چهار 662 گرمی است، حتی با وجود آن‌ که مساحت صفحه نمایش این کتابخوان 88 درصد بزرگتر از آیپد 4 است. سنگین‌تر بودن آیپد به دلیل استفاده از شیشه و آلومینیم در بدنه و نیاز به باتری سنگین‌تر است. ضخامت این کتابخوان نیز تنها 6.8 میلیمتر است.

 

5- قابلیت تحریر بهتر: این کتابخوان استایلوس ویژه‌ای دارد دارد که قابلیت یادداشت‌برداری را برای کاربران به ارمغان مي‌آورد. در هنگام نوشتن با استایلوس امکان قرار دادن کف دست بر روی کتابخوان وجود دارد. همچنین صفحه نمایش پلاستیکی و منعطف آن هم بادوام‌تر است و هم از سطح شیشه‌ای که لغزندگی بالایی دارد، برای نوشتن راحت‌تر است. در نتیجه مي‌توان گفت که علاوه بر این که این کتابخوان‌ها نسبت به تبلت‌ها کتاب‌های بهتری هستند، دفترهای بهتری هم به شمار مي‌روند.

 

البته این محصول فعلا تنها به صورت آزمایشی ارائه شده و قرار است در سال تحصیلی آینده در سه دانشگاه ژاپن به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار گیرد.

 

همچنین برنامه‌ریزي‌های اولیه برای ساخت محصول تجاری در سال جاری انجام شده است. مشخصات عمومی این محصول نیز عبارت است از:

 

• صفحه نمایش: 13.3 اینچ با قابلیت تفکیک 1600*1200 و (150 پیکسل در هر اینچ)
• وزن دستگاه: 358 گرم
• وزن صفحه نمایش: 60 گرم (حدود 50 درصد سبك‌تر از صفحه نمایش ال‌سي‌دی)
• قابلیت اتصال: وای ‌فای
• حافظه: 4 گیگابایت با قابلیت ارتقا بوسیله میکرو اس‌دی
• ضخامت: 6.8 میلیمتر
• قابلیت صوتی: ندارد

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 31 تیر 1392  8:14 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

پوشک هم دیجیتالی شد

پوشک بچه,پوشک دیجیتالی,تشخیص عفونت مجاری ادراری از روی پوشک بچه

پوشک هم دیجیتالی شد
در عصر فناوری، پوشک‌های بچه هم دیجیتالی شده‌اند و می‌توانند عفونت احتمالی مجاری ادراری، سوءکارکرد کلیه و آبزدایی در نوزاد را گزارش کنند.
پوشک‌های هوشمندی که رد سلامتی نوزاد را دنبال می‌کنند توسط یک شرکت تازه کار در نیویورک آمریکا طراحی شده و به همراه یک اپلیکیشن روی تلفن‌های هوشمند عرضه می‌شود که می‌تواند از طریق آن اطلاعات را درباره سلامت کودک به پزشک منتقل کرد.

این پوشک از جلو دارای چندین مربع رنگی است که هرکدام از این مربع‌ها نشان دهنده یک عفونت خاص با یک پروتئین، محتویان آب یا باکتری، و تغییر رنگ در صورت مشاهده چیزی خارج از پارامترهای عادی است. همچنین یک مربع سفید هم وجود دارد که به سادگی تغییرات رنگی را در دیگر مربع‌ها بررسی می‌کند.

یک اپلیکیشن روی تلفن هوشمند اطلاعات دقیقی را از داده‌های شیمیایی براساس تغییرات رنگی گزارش شده توسط پوشک خواهد داشت.

این اطلاعات در یک نقطه مرکزی آپلود می‌شود و پزشک می‌توانند اطلاعاتی را درباره سلامتی نوزاد به دست آورد و تصمیم بگیرد که آیا این نوزاد نیاز به آزمایشهای بیشتر دارد یا خیر.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 31 تیر 1392  8:16 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

پیش بینی فروش ۱.۵ میلیارد تلفن هوشمند تا سال ۲۰۱۷

 

گزارشها و آمار تازه حاکی از آن است که بازار اسمارت فون طی سالهای آینده رشد ثابت و سریعی را شاهد خواهد بود. به گفته موسسه IHS میزان فروش تلفن های هوشمند در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۱.۵ میلیارد دستگاه خواهد بود.

 
پیش از این هم گزارشهایی منتشر شده بود که خبر از دستیابی اسمارت فون های اندرویدی به فروش یک میلیاردی در این سال می داد. این موسسه تحقیقاتی برآورد می کند که فروش جهانی تلفنهای هوشمند در پایان سال ۲۰۱۳ به ۹۰۰ میلیون دستگاه خواهد رسید، که ۱۵۰ میلیون دستگاه آن سهم اپل است. اپل در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۳۴ میلیون اسمارت فون فروخته است.
 
تحلیلگر ارشد IHS در این میان به «احتمال رشد کند آیفون» اشاره می کند، و اعتقاد دارد که «گامهای سریع و مداوم رونمایی اسمارت فون های رقابتی، تبدیل به بخشی از طبیعت بی رحم صنعت موبایل شده است.»
 
وی همچنین اضافه می کند در حالی که بازار پیش از این در تصرف موبایل های معمولی رده پایین بود، اکنون روز به روز «به شکل فزاینده ای اسمارت فون محور» می شود.
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:10 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

بحران نوکیا و برون رفت اندرویدی؟

از همان روزی که نوکیا سکان کشتی خود را به دست ناوخدایی ردموندی داد مسیر پیش روی اش هم مشخص شد. کنار گذاشتن بسترهای قدیمی و جایگزین کردن آنها با بستر نوپای مایکروسافت قطعی بود.

 

اما بسیاری از همان هنگام و حتی تا همین حالا این راهبرد را اشتباه می دانستند. آنها که اوج گیری سریع سامسونگ را از صدقه سر بال های بزرگی به نام اندروید می پنداشتند، خواستار ورود نوکیا به این بستر بودند.

 

ولی آیا به راستی اگر نوکیای نیمه جان، خود را به دریای پر صیاد اندروید می انداخت وضعیت خود را طور دیگری می یافت؟ و با توجه به اینکه مدیرعامل نوکیا لااقل در حرف ، هیچ پلی را برای تغییر رویه پشت سرش خراب نکرده، اگر اکنون تن به چنین تغییری دهد، اوضاع بهتر خواهد شد؟

 

در این نوشتار به این سوال ها پاسخ خواهیم داد و جزئیات این موضوع را مو شکافانه‌تر واکاوی خواهیم کرد. 

ادامه مطلب نارنجی را از دست ندهید.
 
 
با آغاز شیوع شایعات حول پرچمدار جدید نوکیا یعنی لومیا ۱۰۲۰ ، بورس هم روی خوش نشان داد و ارزش سهام این شرکت در ماه گذشته رشد مثبتی به خود دید. این روند رو به رشد قطعاً با بهبودهای پیش رو برای ویندوز فون، از جمله پشتیبانی از نمایشگرهای 1080p و پردازنده های چهار هسته ای ادامه خواهد داشت.
 
از ابتدای مهاجرت نوکیا به وین.فون از همه جا فریادها بلند بود که نوکیا باید به سمت اندروید برود. بله همه طرفداران اندروید که اغلب تا چند سال قبل با Nهای نوکیا روزگار می گذراندند، به کیفیت توام با طراحی خوب، عادت کرده بودند. آنها مشتاق پوشاندن لباس اندروید بر قامت همیشه موقر نوکیا بودند. 
 
اما این سوال مطرح است که آیا اصولاً این لباس برازنده تن نوکیا است؟ و نیز آیا این تن پوش آن قدر جذب است که هیکل عضلانی نوکیا را به خوبی به نمایش گذارد و از خریداران دلبری کند؟
 
بر کسی پوشیده نیست که غول (سابق!) فنلاندی با مشکل مواجه است و دخلش اصلاً کفاف خرجش را نمی دهد. تاریخ فنلاند را که خوانده باشید حتماً روی شکست نوکیا شرط می بندید.
 
وقتی فنلاندی ها تحت هجوم مداوم روس ها عرصه را بر خود تنگ دیدند، دست کمک به سوی سوئدی ها دراز کردند (مقایسه کنید با مددخواهی نوکیا از مایکروسافت). سوئدی ها هم به خوبی از آب گل آلود و فرصت بادآورده استفاده کردند و فنلاند را اشغال نمودند (مقایسه کنید با شایعاتی که حاکی از چشم داشت مایکروسافت به نوکیا است ).
 
پیش‌بینی تحلیل گران این است که تازه هنوز روز عذاب نوکیا از راه نرسیده؛ اگر شرایط حاضر ادامه پیدا کند، در اواخر ۲۰۱۴ باید فاتحه دوباره برپا شدن نوکیا را خواند.
 
اما تاریخ را برای همین می نویسند که خوانده و از آن عبرت گرفته شود. قرار نیست همین شرایط ادامه پیدا کند. نوکیای کهنه کار رسم مشاطه گری را خوب بلد است و با آرایشنمانامی نو، طرحی دگر انداخته است. کم کم، مردم بیشتر و بیشتر به لومیای نوکیا ایمان می آورند و باورش می کنند.
 
بیایید برای یک لحظه تصور کنیم اگر نوکیا به دامان اندروید برود چه چیزی رخ می دهد؟ برای شروع باید پوستین خودش را بر تن این روبات سبز بکند. به هر حال برای عرضه تجربه کاربری سطح بالا (چیزی که از نوکیا انتظار می رود) کار زیادی لازم است؛ خصوصاً که رقیبانی چون سنس و تاچ ویز هم وجود دارند.
 
صِرف حضور در جمع اندرویدی ها قطعاً چیزی نیست که نوکیا را راضی کند. نام نوکیای بزرگ با نوآوری و دگرباشی گره خورده است. برای ارضای این مهم، شرکت باید مبلغ زیادی را صَرف تحقیق و توسعه کند.
 
مسأله دیگر هم لومیاهایی است که روی دست نوکیا می ماند و باید به نحوی آنها را اندرویدیزه کند. و خب با این همه پولی که مایکروسافت به پای آنها ریخته امکان چنین اتفاقی بعید به نظر می رسد.
 
نوکیای خسته همین یکی را کم دارد: کلی هزینه برای طراحی گوشی نو، از پایه. با نگاهی به جیب نوکیا باید پرسید که آیا اصلاً چنین پولی وجود دارد؟ جواب این است که احتمالاً دارد. اما مسأله همین جا تمام نمی شود: آیا به اندازه کافی پس انداز هم دارد تا از جیب بخورد و یکی دو سال صبر کند تا (شاید) نهالش به بار بنشیند؟ البته که خیر، و گرنه که کسی اوضاع نوکیا را بد توصیف نمی کرد.
 
نوکیای امروز اپل نیست که بر دریایی از پول جت اسکی سواری کند و هرچقدر نیاز بود خرج آزمون و خطا نماید. در بازار کنونی اندروید یک یا دو سال، اول راه است و برای به نتیجه رسیدن حداقل چند سالی زمان لازم است. نوکیا نه پولش را دارد نه زمانش را و نه حتی چنین آزادی عملی که بستر جدیدی برای کار انتخاب کند.
 
هرچند لومیای تازه نفس کمک حال نوکیای پیر شده ولی پیری در دنیای فناوری یعنی انتظار برای مرگ. نوکیا یا باید به فکر اکسیر جوانی باشد یا اینکه صبر کند تا شاید کسی به فکر خرید آن بیفتد (مثل خبرهایی که از احتمال چنین رخداد توسط هواوی شنیده شد).

نوکیا با رها کردن سیمبین کار درستی کرد و حتی باید زودتر این اتفاق می افتاد تا توان شرکت برای گوشی های پایین رده، روی سری آشا متمرکز شود. البته برخی معتقدند هرچند رها کردن سیمبین درست بود، ولی نوکیا نباید پروژه مشترک خود با اینتل، یعنی میگو را از دست می داد. میگو بستری قوی بود که واقعاً جای کار داشت و می توانست آینده درخشانی داشته باشد.
 
اما علی رغم صحه گذاشتن بر توانایی های بالقوه میگو، نباید از چند مسأله غافل شد: نخست اینکه مشخصاً در کلام طرفداران حفظ میگو حالت شرطی وجود دارد. خب اگر نوکیا آنقدر پول داشت که روی بستر اختصاصی خودش کار کند و آن را به سر منزل مقصود برساند که اصولاً چنین مقاله‌ای نوشته نمی شد. تحقیق و توسعه روی بستر اختصاصی خیلی خوب است و کسی منکر خوبی آن نیست. این همان کاری است که اپل همیشه می کند. ولی باید در نظر گرفت که کفگیر نوکیا به ته دیگ خورده بود و فرصت خطر کردن نداشت.
 
موضوع دوم این است که به جز عده‌ای متخصص، برای بیشتر مصرف کنندگان عادی اساساً مسأله ای به عنوان چیستی سیستم عامل مطرح نیست. مهم غنای نرم افزاری یک بستر است. ویندوز ۸ و ویندوز آر.تی کاملاً مشابه همدیگرند ولی چرا کسی به آر.تی روی خوش نشان نمی دهد؟ کمی نرم‌افزار. البته اینجای کار تاحد زیادی از عهده نوکیا خارج است و مایکروسافت باید به غنی سازی وین.فون سرعت بیشتری ببخشد.
 
و آخرین مورد هم به روزرسانی های عاجلتر برای وین.فون است که خبرهای آن به گوش می رسد. امکان ارائه نمایشگر 1080p و استفاده از پردازنده های ۴ هسته ای می تواند فاصله میان پرچمداران اندرویدی و لومیای وین.فونی را تا حد زیادی بکاهد.
 
می بینید که نوکیا با داشته های خود چندان هم بد عمل نکرده است: نوکیا نباید در زمینی بازی می کرد که از ابتدا شکستش در آن قطعی بود که با هوشیاری از این کار امتناع کرد. نوکیا باید خاص بودن خود را حفظ می کرد که با انتخاب وین.فون به خوبی به این مهم نایل آمد. در حال حاضر هم موفق شده نظرها را به خود جلب کند و بارقه امیدی در دل هواداران خود ایجاد نماید.
 
اما این همه که در تأیید راهبرد کلی نوکیا گفته شد، بد نیست حسن ختام مقاله و برای اینکه عرصه نقد هم خالی نباشد انتقادی نیز به بخشی از عملکرد نوکیا وارد کنیم:
 
گفتیم که نوکیا وین.فون را برگزید تا دگر بودنش را اثبات کند و درگیر بازی های آدم آهنی سبز نشود. در دنیای فناوری وقتی سخن از «خاص بودن» می رود خواه ناخواه نام اپل به میان می آید. اپل هم، بستری خاص دارد. در واقع یک بستر اختصاصی دارد (البته با توجه به اوضاع کنونی وین.فون، اگر این بستر را مختص نوکیا بگوییم پر بی راه نگفته ایم).
 
اپل هر چه معرفی می‌کند پرچمدار است. کسی هم چون و چرا نمی کند. حتماً مراسم های معرفی محصولات اپل و در مورد بحث ما، آیفون را دیده اید. کوپرتینویی ها هرگز نمی گویند که مثلاً این آیفون جدید از پردازنده ایکس هرتزی یا اِن هسته ای برخوردار است. شما فقط می شنوید که فلان مقدار، کارایی بیشتر شده است. باور کنید اگر می توانستند در مورد پردازنده های مکبوک ها هم حرفی نمی زدند.
 
اصولاً دانستن بالا و پایین بودن بسامد یک پردازنده به چه کار مصرف کننده می آید. و در ثانی همه می دانیم که این شماره ها نمایانگر عملکرد واقعی دستگاه ها نیستند. گفته ها باید ملموس باشند، فهمیدنی باشند: «نسل جدید ۲ برابر سریعتر از نسل قبلی است».
 
حتماً بعد از معرفی لومیا ۱۰۲۰ از این سو و آن سو (!) به گوشتان رسید که در دنیای گوشی های هشت هسته ای معرفی یک گوشی ۲ هسته ای خنده دار است و هکذا. این یک راهبرد غلط بود که نوکیا اتخاذ کرد، یعنی تن دادن به جنگ اعداد که در آن پوپولیستی مانند سامسونگ حکمفرمایی می کند. اگر نوکیا با زیرکی اینجای کار را هم درست عمل می کرد و به نحوی شیوه اپل را پیش می گرفت شک نکنید اوضاع، امروز طور دیگری بود.
 

باری، نوکیای امروز به موفقیت سوگولی پُرپیکسلش چشم دوخته است و امیدوار که از فروش این تک محصول فرجی حاصل شود و بتواند آوازه قدیم خود را باز بر سر زبان ها بیندازد. آیا فکر می‌کنید موفق می شود؟ یا حتی بعد از خواندن این نوشته کماکان معتقدید که نوکیا باید روبات سبز را در آغوش بگیرد و این ره که می‌رود به ترکستان است؟

 

منبع

 

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:16 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

ارائه اپلیکیشن پخش ویدیو VLC برای سیستم عامل iOS

 

کاربران کامپیوترهای شخصی به خوبی با نام VLC آشنایی دارند. این برنامه قدرتمند که وظیفه پخش فایل های ویدیویی را بر عهده دارد، سر انجام برای استفاده کابران iOS در اپ استور قرار گرفت.

 

اگر به خاطر داشته باشید، چند سال قبل، این برنامه به صورت رسمی بر روی اپ استور قرار داشت، اما به خاطر یک مشکل حقوقی، از لیست برنامه ها خارج شد و بعد به سیدیا راه یافت تا حداقل کاربران جیل بریک کننده بتوانند از آن بهره ببرند. اما امروز VLC بار دیگر به صورت رسمی به اپ استور بازگشته و آماده است تا فایل های ویدیویی با فرمت های متفاوت بسیاری را پخش کند.

 

گروه سازنده VLC، اپلیکیشن جدید را مجددا از صفر شروع به ساختن کرده اند تا بتوانند محصولی بی نقص را به طرفداران خود عرضه کنند. این برنامه می تواند کلیه فرمت هایی که نسخه دسکتاپ VLC پخش می کند را پوشش دهد، لذا می توان گفت که اکنون طیف گسترده ای از فرمت های ویدیویی روی iOS قابل پخش هستند.

اگر بخواهیم به سایر امکانت این اپلیکیشن بپردازیم، باید بگوییم که در نسخه جدید قابلیت اتصال به حساب دراپ باکس فراهم شده است و حتی در منوی Share نیز می توانید گزینه وی ال سی را پیدا کنید، تا از این طریق ویدیو هایی که دانلود کرده اید را نیز با این برنامه باز کنید.

 

جهت انتقال فایل ها به VLC می توانید از وای فای استفاده کنید و یا از طریق آی تونز ویدیو ها را به این برنامه منتقل کنید. شایان ذکر است که وی ال سی از زیرنویس نیز برای ویدیو ها پشتیبانی می کند.

 

اگر دستگاهی مجهز به سیستم عامل iOS دارید، می توانید هم اکنون این برنامه را به رایگان از اپ استور ، با حجم ۱۶.۷ مگابایت، دانلود نمایید. توجه داشته باشید که برای اجرای این اپلیکیشن نیاز به نسخه ۵.۱ به بالای iOS دارید.

 

کاربران اندروید نیز حدود ۱ سال می شود که نسخه بتای این برنامه را در مجموعه خود می بینند، اما خبر خوب اینکه، تیم VideoLAN که وظیفه توسعه VLC را بر عهده دارد، قول داده تا به زودی نسخه جدید برنامه، راه خود را به اندروید نیز پیدا کند.

 

شما به غیر از VLC ، چه برنامه دیگری را برای پخش فایل های ویدیویی پیشنهاد می کنید؟

 

منبع

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:18 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

سقوط آزاد آمار فروش شرکت های سازنده کامپیوترهای شخصی

 

چند سالی است که صحبت از سقوط بازار کامپیوترهای شخصی و رشد تلفن های هوشمند و تبلت ها می شود. اما شاید هیچ آماری به اندازه آمار جدید این تغییر را نشان ندهد. آمار تازه IDC از فروش کامپیوترهای شخصی نشان می دهد که اوضاع برای فروشنده های بزرگ کامپیوترهای شخصی اصلا خوب پیش نرفته و همه به جز لنوو با سقوط آزاد مواجه هستند.

 
شرکت اچ پی که زمانی پادشاه کامپیوترهای شخصی به حساب می آمد با سقوطی ۲۳ درصدی در فروش مواجه بوده و ایسر که طی چند سال گذشته رشد فوق العاده ای کرده بود حالا بیش از ۴۲ درصد افت فروش داشته است. در این آمار می بینیم که اوضاع برای دیگر شرکت های سازنده کامپیوترهای شخصی هم اصلا خوب پیش نرفته و همگی کاهش فروش داشته اند که مجموع جهانی فروش کامپیوترهای شخصی را با کاهشی ۲۲.۲ درصدی مواجه کرده است.
 
تنها شرکت خوشحال در این میان لنوو بوده که توانسته در این بازار بد برای کامپیوترهای شخصی خودش را همچنان بالا بکشد و رشدی ۱۹ درصدی داشته باشد که بیشتر آن حاصل افزایش فروش در اروپا و خاورمیانه بوده است.
 
انگار این روزها همه به خرید تلفن هوشمند و تبلت فکر می کنند و دیگر کمتر کسی به فکر خرید یک کامپیوتر رومیزی تازه یا لپ تاپ است.
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:21 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

تخم مرغ های شانسی در کامپیوتر شما: سیستم عامل ویندوز و مرورگر فایرفاکس

 

تخم مرغ شانسی (Easter egg) در لغت به تخم مرغ های تزئین شده گفته می شود. اما در رسانه و نرم افزار اصطلاحا به جوک ها و پیام هایی گفته می شود که در انواع رسانه ها مانند برنامه های کامپیوتری، فیلم ها، کتاب ها یا جداول به صورت مخفی و عمدا گذاشته می شوند.

 

شاید بعضی از این تخم مرغ های شانسی را تاکنون دیده باشید. در ادامه به مواردی که توسط برنامه نویسان خوش ذوق ویندوز و فایرفاکس مخفی شده اند می پردازیم.

 

باگ در ماشین حساب ویندوز

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_12.jpg

از نظر تکنیکی این یک تخم مرغ شانسی نیست، بلکه یک باگ عجیب در ماشین حساب ویندوز است. برای ایجاد باگ، ابتدا ۴ را زیر رادیکال ببرید و سپس منهای ۲ بکنید. ظاهرا جواب صفر نیست!

 

تایپ بی نهایت سریع در مایکروسافت ورد

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_13.jpg

عبارتی که در تصویر می بینید را در نرم افزار مایکروسافت ورد بنویسید و اینتر کنید. می بینید که مقدار زیادی متن ظاهر می شود. اعداد را عوض کنید تا نتایج دیگری ببینید.

 

یک عبارت دیپلماتیک در ویندوز

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_14.jpg

نرم افزار Notepad را باز کنید و عبارت «bush hid the facts» را تایپ، ذخیره و پنجره را ببنیدید. حالا فایل ذخیره شده را باز کنید. یکسری کارکتر عجیب جای عبارت قبلی می بینید.

 

این یک باگ عجیب در Unicode است و هر زمان که چهار کلمه با تعداد حرف های 5-3-3-4 وارد کنید آن را می بینید. مثلا عبارت «cats cat cat bacon» نیز نتیجه مشابه می دهد.

 

صداها و موزیک مخفی شده در ویندوز ویستا

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_16.jpg

در ویندوز ویستا پنجره Run را باز کنید و در آن عبارت «Media» را تایپ کنید. این کار پوشه ای حاوی صداها و فایل های midi را باز می کند که در حالت عادی در دسترس نیست.

 

راهی جدید برای جستجو

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_17.jpg

در ویندوزهای ۲۰۰۰/ME/XP/۲۰۰۳ اگر به قسمت Find Files or Folders بروید و عبارت «catch me if you can» را جستجو کنید، تمامی فایل های کامپیوتر لیست خواهد شد (ما در ایکس پی امتحان کردیم و نشد!).

 

یک فایل مخفی پر از علامت کوتیشن

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_18.jpg

در ویندوز اکسپلورر به آدرس «C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\etc» بروید. اگر فایلی با نام quotes در آنجا می بینید آن را با یک ادیتور متنی باز کنید. این فایل حاوی چندین نوع علامت کوتیشن (“) است که توسط توسعه دهندگان مایکروسافت در آنجا قرار گرفته اند.

 

بله، کامپیوتر شما نیز «حالت خدایی» دارد.

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_19.jpg

اگر از ویندوز ۷ استفاده می کنید، یک پوشه در دسکتاپ بسازید و نام آن را GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} بگذارید. با این کار گزینه های زیادی در اختیار شما قرار می گیرند، از جمله administrative tools, backup and restore options, security settings.

 

یک صفحه درباره ما عجیب در فایرفاکس

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_20.jpg

در نوار آدرس فایرفاکس تایپ کنید «about:mozilla». با این کار یک متن پیشگویانه ظاهر می شود و می گوید در آینده مرورگر فایرفاکس نجات بخش دنیا خواهد شد.

 

ترجمه متن: «دوقلو»های ممون (یکی از خدایان شیطانی، در معنی کنایی جمع آوری حریصانه پول) به هم به جنگ پرداختند. با نزاع آنها جهان به ورطه «تاریکی» کشانیده شد. جانداران از تاریکی می ترسیدند، پس یاد گرفتند که «سریع» تر حرکت کنند، قوی تر رشد کنند، به نقاط مختلف بروند و تولید مثل کنند. و جانداران یادگرفتند که «آتش» درست کنند و تاریکی را روشن کنند. 
از «کتاب فایرفاکس»، ۱۵:۱

 

گشت و گذار در مرورگرهای تو در تو

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_21.jpg

در نوار آدرس فایرفاکس تایپ کنید: «chrome://browser/content/browser.xul». به این ترتیب داخل آن tab یک مرورگر دیگر ایجاد می شود.

 

فایرفاکس پر از ربات است

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_22.jpg

در نوار آدرس فایرفاکس تایپ کنید «about:robots» و اینتر کنید. عکس بالا نمایش داده می شود.

 

ترجمه متن: 
خوش آمدید انسان ها! 
ما برای ملاقاتی صلح آمیز و خیرخواهانه پیش شما آمده ایم! 
- ربات ها گرچه به انسان ها آسیب نمی رسانند اما باعث تنبلی انسان ها شده و از این طریق آنها را بیمار می کنند. 
- ربات ها چیزهایی دیده اند که شما انسان ها هرگز باورتان هم نمی شود. 
- ربات ها دوست پلاستیکی شما هستند که قرار است باهاش حسابی خوش بگذرانید. 
- ربات ها پشت فلزی براقی دارند که نمی توانید گازش بگیرید. 
و آنها یک نقشه دارند.

 

در ضمن حتما روی دکمه Try Again کلیک کنید!

 

منبع

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:23 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

تخم مرغ های شانسی در کامپیوتر شما: سیستم عامل مک

 

شاید بعضی از این تخم مرغ شانسی ها را تاکنون دیده باشید. در ادامه مطلب به مواردی که توسط برنامه نویسان خوش ذوق مک مخفی شده اند می پردازیم.

 

آیکون TextEdit اپل

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_01.jpg

اگه با دقت به آن نگاه کنید می بینید که متن با این جمله شروع شده است «Here's to the crazy ones» جمله ای که در یکی از مشهورترین تبلیغات اپل گفته شده است.

 

آنالیز روانی Emacs

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_02.jpg

نرم افزار Terminal را باز کنید و عبارت emacs را تایپ و اینتر کنید. حالا به سرعت دکمه های esc و x را بزنید و عبارت psychoanalyze-pinhead را تایپ و اینتر کنید. می بینید که مک شروع به صحبت کردن با خود می کند. برای توقف ctl+g را بزنید.

 

افکت مکیدن هنگام minimize شدن پنجره ها

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_03.jpg

در System preferences در قسمت Dock شما می توانید از دو افکت scale یا genie هنگام مینیمایز شدن پنجره ها، یکی را انتخاب کنید. اما یک گزینه سوم مخفی نیز وجود دارد.

 

برای انتخاب این گزینه Terminal را باز کنید و عبارت «defaults write com.apple.dock mineffect -string suck» را تایپ کنید. سپس کامپیوتر را ریستارت کنید. افکت جدید فعال می شود.

 

بازی تتریس!

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_04.jpg

برنامه نویسان قدیمی یونیکس چند بازی کوچک را در کدهایشان پنهان کرده اند. برای بازی تتریس، ابتدا Terminal را باز کنید و سپس «emacs» را تایپ کرده و esc+x را بزنید. سپس «tetris» را تایپ و اینتر کنید.

 

بازی مار!

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_05.jpg

بازی کلاسیک پنهان دیگر در یونیکس «مار» است. برای راه اندازی مانند بازی تتریس عمل کنید فقط به جای عبارت «tetris» تایپ کنید «snake».

 

وقایع مهم هر یک از روزهای سال

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_06.jpg

برای نمایش وقایع تاریخی مهم هر یک از روزهای سال ترمینال را باز کنید و عبارت «cat /usr/share/calendar/calendar.history» را تایپ کنید.

 

متن پنهان در آیکون Keynote

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_08.jpg

در بالای متن نوشته است Q4 2008 اما خود متن چیز دیگری می گوید. متن مربوط به یکی از شعرهای گروه Spring Awakening است. گویا کسی در کوپرتینو علاقه زیادی به موسیقی دارد.

 

کنایه به ویندوز

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_09.jpg

اگر یک کامپیوتر ویندوز در شبکه شما باشد، مک آن را به آیکون بالا نشان می دهد. یک مونیتور CRT (قدیمی) که صفحه معروف بلو اسکرین (the Blue Screen of Death) بر آن نقش بسته!

 

دستور طبخ غذای مخفی

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_10.jpg

چند برنامه نویس دیوانه یک دستور طبخ غذا برای خانم Fields Cookies گذاشته اند، آن هم در کامپیوتر شما. ترمینال را باز کنید و عبارت «open /usr/share/emacs/22.1/etc/COOKIES» را در آن تایپ و اینتر کنید.

 

فیلم جنگ ستارگان با کارکترهای اسکی

130706-narenji-ir-mac-windows-easter-eggs-2013_11.jpg

این مورد در داخل نرم افزارهای مک نیست (شما می توانید آن را در ویندوز و لینوکس هم داشته باشید)، این مورد از طریق Telnet قابل دسترسی است.

 

منبع

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:24 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

اپل در حال بررسی اولیه آیفون با نمایشگر بزرگتر و آیپد ۱۳ اینچی؟ (به همراه خبرهایی از آیپد ۵ و آیپد م

 

قبلا هم خبرهایی درباره بزرگ شدن اندازه نمایشگر آیدیوایس ها داشتیم ولی این بار وال استریت ژورنال این خبر را منتشر کرده و از درخواست اپل از تامین کنندگان نمایشگر برای تولید صفحه نمایش های بزرگتر برای آیفون و آیپد نوشته:

 
در ماه های اخیر٬ اپل درخواست نمونه اولیه نمایشگرهای بزرگتر از ۴ اینچ را برای آیفون داشته و همچنین طراحی جدید نمایشگر برای استفاده در آیپدی با قطر تقریبی ۱۳ اینچ (برای صفحه نمایش) را سفارش داده.
این چندمین بار است که گزارش هایی برای افزایش اندازه نمایشگر آیفون را داریم و به نظر می رسد آیفون سال ۲۰۱۴ قطعا بزرگتر از ۴ اینچ خواهد بود. حتی قطر ۵.۷ اینچ هم در بین خبرهای پراکنده هست ولی بعید است اپل یکباره از ۴ اینچ به ورای ۵ اینچ پرواز کند. بگذارید بگوییم: چنین کاری دیگر خیلی غیر اپلی است!
 
اما شایعات قبلی در مورد آیپد بزرگتر از ۱۰ اینچ٬ آنقدر مخدوش و غیرمعتبر بود که حتی پوشش شان ندادیم. تا اینکه امروز وال استریت ژورنال از نمایشگر ۱۲.۹ اینچی برای آیپد نوشته. در خبرهای قبلی داشتیم که:
 
آیپد بزرگتر٬ که منابع خبری با جدیت می گویند آیپد مکسی (iPad Maxi) نام خواهد داشت٬ در نیمه اول ۲۰۱۴ عرضه می شود و قرار است بازار اولترابوک ها را هدف بگیرد و برای امور کتابخوانی بهتر به کار بیاید.
گویا منابع وال استریت ژورنال استفاده از نمایشگر ۱۳ اینچی را تایید کرده اند ولی در عین حال به این مورد هم اشاره شده که ممکن است طرح مذکور هرگز روشنایی روز را به خود نبیند و بایگانی شود.
 
اگر اینها حقیقت یابد نشانگر روی آوردن اپل به استراتژی "همه اندازه ای برای همه افراد" است که رقبای اندرویدی از آن استفاده می کنند و باعث کاهش سهم اپل در بازار به رغم افزایش فروش سالانه شده. یعنی اپل در حال از دست دادن ظرفیت های جدیدی است که هر سال به این بازارها اضافه می شود. 
 
در حاشیه. طبق شنیده ها٬ تولید آیپد ۹.۷ اینچی نسل پنجم نیز از این ماه شروع خواهد شد و انتظار می رود با استفاده از تکنولوژی جدید نمایشگر٬ بدنه ای سبک تر و کوچکتر برای آن تدارک دیده شود. اما آیپد مینی دوم احتمالا تا اوایل سال ۲۰۱۴ معرفی نخواهد شد ولیآن موقع در دو مدل٬ یکی رتینا و دیگری غیر رتینا رونمایی می گردد که احتمال کاهش قیمت مدل غیررتینا برای رقابت بهتر با تبلت های اندرویدی دور از ذهن نیست.
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:27 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

دنیای تک قطبی مایکروسافت به همین سرعت ویران شد

 

در اواخر دهه ۱۹۹۰ شرکت آقای گیتس و شرکا بی اندازه ثروتمند و قدرتمند شد طوری که به عنوان اولین شرکت مهم به برنامه جاسوسی دولت امریکا از مردم دنیا پیوست. اوه٬ ببخشید اینجا نارنجی است، نه نگهبان. تصحیح می کنیم: آنقدر ثروتمند و قدرتمند شد که توانست در صنعتی خاص که می رفت تا بی پروا دنیا را عوض کند٬ تبدیل به تنها ابر قدرت و یکه تازی بی رقیب شود. اما همین دولت امریکا مایکروسافت را به خاطر نقض امانتداری٬ به دادگاه کشاند و تهدید به تکه پاره کردنش کرد. پرونده بسته شد٬ چون شرکت داستان ما قبول کرد که دیگر در زمین بازی تکل های خشن نزند. 

 
اما در همین چند سال، کاشف به عمل آمد که دنیا نیازی به ترسیدن از مایکروسافت ندارد (تاNSA هست چرا ترس از مایکروسافت؟) همان طور که بارها در دنیای تکنولوژی رخ داده٬‌ این بار هم چیزی که مایکروسافت را از ۱۵ سال پیش به این طرف به سرگیجه انداخت٬ دگرگونی کامل بازار و عقب ماندن شرکت از آن بود.
 
درست آن لحظه ای که گمان می رفت تصور مایکروسافت درباره آینده کامپیوترهای شخصی٬ نقطه پرگار این بازار است و می رود تا اولین شرکت ۱ تریلیون دلاری تاریخ را شکل دهد٬ ماری خوش خط و خال به میدان آمد: اینترنت. و صنعت پی سی را طوری نیش زد که هیچ پادزهری بر آن اثر نکرد. البته این طبیعت بازار است.
 
تاثیرات موج اینترنت بر صنعت پی سی هم هر چند دیرتر، ولی بالاخره نمایان شد. البته "دنیای تک قطبی ویندوز" در بخش کامپیوترهای سنتی٬ با فاجعه روبرو نشده ولی سهمی که از تبلت ها و تلفن های هوشمند می توانست به مایکروسافت و یا تولیدکنندگان سنتی پی سی برسد٬ به سفره پست پی سی رفت.
 
سه نمودار را با هم نگاه می کنیم تا ببینید چطور ظرف ۵ سال دنیای مایکروسافت وارونه شد. حالا دل٬ اچ پی٬ لنوو٬ اینتل و سایر عرشه نشینان از نرده های این کشتی آویزان هستند٬ درست مثل جک اسپارو و رفقای اش که در فیلم دزدان دریایی کارائیب: پایان دنیا  از نرده های کشتی مروارید سیاه آویزان شده بودند با این امید که خورشید دنیای مردگان از عمق دریا طلوع کند و به دنیای زنده ها برگردند... البته دنیای واقعی با فیلم ها فرق دارد.
 
نمودار اول نگاهی است به تعداد دستگاه های فروش رفته در سطح دنیا. برای دو دهه تا سال ۲۰۰۵ پی سی تنها انتخاب بود. حالا مهاجرین جدیدی به شهر آمده اند و کلانتر را حسابی به دردسر انداخته اند٬ بگذارید بگوییم: شهر را از او گرفته اند.

دومین نمودار تغییر در سهم هر یک از پلتفرمها در بازار را نشان می دهد. تا ۳ سال پیش ویندوز کاملا محله را قرق کرده و روی ۷۰٪ درصد دستگاه ها نصب بود. حالا به لطف اندروید که مشغول جهان خواری است و اپل که می گویند اشراف سالاری به راه انداخته٬ سهم ویندوز در بازار پلتفرم ها از نصف میزان قبلی هم کمتر شده و تقریبا برابر با سهم مک و آی او اس است٬ مهمتر اینکه اندروید حالا بزرگترین سیستم عامل است.

و دست آخر برسیم به اثر سیب. زمان عرضه آیپد و سپس توقف رشد سالانه فروش کامپیوترهای ویندوزی. از ۲۲ درصد رشد سالیانه در ٬۲۰۱۰ تا ۱۳ درصد کاهش سالیانه در ۲۰۱۳.

  مایکروسافت در بخش شرکتی و فروش خدمات آنلاین توانسته به خوبی تغییر مسیر دهد و به فروش گواهی سالانه روی آورده. آفیس نیز همچنان پادشاه بلامنازع دنیای خودش است٬ سودآور و یکه تاز در جایی که نه گوگل٬ نه اپل٬ و نه سایر شرکت های متمرکز بر اینترنت٬ سرمایه گذاری چندانی روی محصولات خود انجام نداده اند.
 
ولی حالا ۱۵ سال بعد از اینکه دولت امریکا مایکروسافت را به چالش حقوقی کشاند٬ سخت است به یاد آوردن زمانی که ردموند در زمینه پلتفرم ها٬ قطب مطلق دنیا بود. چشم انداز آینده از این هم خشن تر به نظر می رسد و معلوم نیست مایکروسافت چطور می خواهد جذابیت خود را بازیابد. بعضی ها می گویند مایکروسافت از ابتدا هم جذاب نبود٬ بلکه از فضای انحصاری و استراتژی افقی اش استفاده می برد. پس شاید باید پرسید: شما فکر می کنید مایکروسافت بالاخره چطور می تواند جذاب شود؟
 
منبع
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:28 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

کاهش ۱۱ درصدی ارزش سهام مایکروسافت، بزرگترین سقوط از ۲۰۰۹

 

مایکروسافت روز گذشته پس از پایان کار بازار بورس، کاهش ۱۱ درصدی ارزش سهام خود را تجربه کرد. این بزرگترین سقوط سهام این شرکت در بیش از چهار سال گذشته است و تنها یک روز پس از آن اتفاق می افتد که مایکروسافت گزارش مالی فصلی خود را منتشر کرد. این گزارش نشان از تقاضای کم بازار برای آخرین سیستم عامل این شرکت و همچنین فروش ضعیف تبلت های سرفیس داشت.

 
ارزش سهام پس از تجربه ۵ سال موفقیت، برای اولین بار سقوطی را تجربه کرد که از ژانویه ۲۰۰۹ تا کنون سابقه نداشته است. در آن سال، هنگامی که مایکروسافت به یک باره ۵۰۰۰ شغل را حذف کرد، سقوط ۱۲ درصدی ارزش سهام خود را تجربه کرد.
 
با این کاهش ارزش می توان گفت که ۳۴ میلیارد دلار از ارزش بازار مایکروسافت در روز جمعه دود شده و به هوا رفته است، یعنی چیزی تقریبا برابر با ارزش شرکت یاهو!
 
قیمت هر سهم این شرکت در Nasdaq ، روز پنجشنبه هنگام بسته شدن بازار ۳۵.۴۴ دلار بود، که این میزان هنگام تعطیلی بازار بورس جمعه به ۳۱.۴۰ دلار رسیده بود.
 
منبع
 
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 1 مرداد 1392  1:32 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها