0

آشپزی ویژه مادر شوهر

 
rassool
rassool
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1387 
تعداد پست ها : 471
محل سکونت : اصفهان

آشپزی ویژه مادر شوهر

عنوان :دستورالعمل آشپزي ويژه ي مادر شوهر و خواهر شوهر
استفاده براي  بقيه اعضاء خانواده ممنوع
توصيه ايمني :اين دستور پخت را تنها براي مادر شوهر و خواهر شوهر به کار ببريد بقيه اعضاي فاميل گناه دارند طفلکي ها!
چگونه جوجه کباب درست کنيم:
مواد لازم:
شوهر /يک عدد
مرغ /به مقدارکافي
سيخ/ چندتايي
آتش /به مقدارزياد
منقل /يه دونه
شماره تلفن /يک عدد
لطفا از حاصل جمع شوهر+سيخ+منقل به نتايج بدي نرسيد.
طرز تهيه:
ابتدا شوهر خود را شير کنيد و به او بگوييد که مدت هاست دل تان جوجه کباب مي خواهد، براي شيرکردن آقايان همانطور که خودتان استاد مسلم هستيد بايد از کلماتي چون عزيزم، جونم، الهي فدات بشم، تمام دنيا يه طرف تو يه طرف عزيزم و...واستفاده کنيد، مردها معمولاً خيلي زود جوگير مي شوند(توصيه ايمني براي دخترخانم هاي که تازه ازدواج کرده اند).در اين لحظه مرغ ها را از يخچال بيرون آورده و با روش شيرسازي از شوهرتان بخواهيد آنها را قطعه قطعه کند به او بگوييد که دست تان درد مي کند يا چاقو کند است يا ايشان به دليل اينکه ورزشکار هستند و پنجه هاي قوي دارند به همين دليل راحت تر از پس مرغ ها برمي آيند،اين روش ها همه امتحان شده است و علاوه بر آرم استاندارد گواهي نامه ISO 14000داشته و تحت ليسانس شرکت شوهر کشون زيمباوه است.
يادتان باشدهنگامي که آقاي شوهر مشغول اين کار است از او فاصله بگيريد به دو دليل:
1-نفله شدن نصفي از گوشت مرغ را نبينيد و سکته نزنيد
2-ايشان براي آن که ثابت کند ورزشکار است دچار جوگرفتگي نشود ودست خودش يا سر شما را قطع نکند.
به سيخ زدن گوشت مرغ هم از آن پروسه هايي است که بايد اميدوار باشيد به خير وخوشي بگذرد، در اين مرحله هم فاصله تان را حفظ کنيد چون تجربه نشان داده است که آقايان دراين موارد به شدت احساس خود سامورايي بيني مي کنند و به ياد ايام طفوليت شان«26-4سالگي»به شدت علاقمند با پرتاب نيزه، شمشيربازي و سوارکاري مي شوند خلاصه اگر جان تان را دوست داريد و نمي خواهيد مثل قبايل آفريقايي از بيني تان سيخ رد شود حتماً برويد يک جاي امن قايم شويد.در مرحله بعد از او بخواهيد منقل را روشن کند محض احتياط گوشي دست تان باشد و شماره آتش نشاني را آماده باش بگيريد بهتر است شماره يک بيمارستان خوب سوانح و سوختگي درجه سه را هم درجايي يادداشت کنيد.اگراز اين مرحله هم به سلامتي رد شديد يعني خانه آتش نگرفت منقل نترکيد، آقاي شوهر به آقاي جزغاله تبديل نشد و...از او بخواهيد گوشت ها را نسوزاند، البته آقايان اکثراً در اين کار استاد هستند يعني يک طرف را کاملاً خام و به سبک فرانسوي ها خوني در مي آورند و طرف ديگر را جزغاله مي کنند جوري که حتي گربه ها هم حاضر نيستند آن را تست کنند.
نتيجه گيري اخلاقي:اين روش آشپزي نوعي رو کم کني، بدون دعوا و خين و خين ريزي است!براي مردهايي به کارمي رود که مدام نق مي زنند و ادعاي شان مي شود که کافيست اراده کنند و پارتي بازي شده و حق شان را خورده اند و گرنه الان بهترين سرآشپز تاريخ مي شدند با اين کار شما عملاً دست وزبان شوهرتان را از هرگونه دخالت در امور آشپزي قطع خواهيد کرد و از آن به بعد مي توانيد هرچيز من درآوردي را به عنوان غذا به آنها تحويل بدهيد و آنها هم نه تنها تا ته ظرف را بليسند بلکه سخاوتمندانه هم از شما تشکر کنند.
منبع:مجله خانواده سبزشماره 13.
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
دوشنبه 19 مرداد 1388  2:35 PM
تشکرات از این پست
rassool
rassool
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : تیر 1387 
تعداد پست ها : 471
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی ویژه مادر شوهر

عنوان :مردمي که زود غذا مي خورند
مردم فرانسه يکي از اصيل ترين مردمان اروپا هستند که در زمينه غذا آداب خاصي دارند.
از معروف ترين رسوم آنها،زود غذا خوردن به ويژه براي صرف شام است آنان قبل از غروب خورشيد شام خود را ميل مي کنند ومعتقدند که نبايد با شکم پر به رختخواب رفت مردم فرانسه حداکثر تا ساعت 8 شب بر سر ميز شام مي نشينند.
همچنين رستوران هاي فرانسه به خصوص در پاريس از شهرت جهاني برخوردارند.مواد غذايي با کيفيت بالا.طرز تزئين رستوران و برخورد با مشتري از جزئيات اصلي رستوران ها به حساب مي آيد سرآشپزهاي فرانسوي بهترين غذاها را تهيه مي کنند.
غذا و مواد خام غذايي در فرانسه به قيمت گزافي به فروش مي رسد و خارجي هايي که پا به اين کشور مي گذارند از قيمت بالاي غذاها تعجب مي کنند سبک غذا و نوع پخت در شهرهاي مختلف فرانسه متفاوت است اما نان به  ويژه نان باگت يکي از مرسوم ترين نان ها در سراسر فرانسه است البته اين نوع نان بسيار سفت و سخت است و به نرمي نان هاي ساندويچي در ديگر کشورهاي جهان نيست در فرانسه صدها نوع پنير وجود دارد که با طعم ها و رنگ هاي مختلف عرضه مي شود.پنير کپک زده يکي از خوشمزه ترين پنيرها نزد مردم فرانسه است به طور کلي 87درصد فرانسويان آشپزخانه بزرگ را براي خانه هاي شان ترجيح مي دهند آنها معتقدند در آشپزخانه مي توان با خانواده در آرامش به خوردن غذا پرداخت.همچنين مهماني هاي معمولي خود را در آشپزخانه برگزار مي کنند.آنان غذاي خود را به آرامي ميل مي کنند و گاهي غذاخوردن شان 1الي2ساعت به طول مي انجامد.آنان از غذاي خود لذت مي برند وبا يکديگر برسر ميز غذا به گفتگو مي پردازند.جالب اينجاست که 72درصد مردم فرانسه روزانه بيش از 1ساعت را به آشپزي اختصاص مي دهند و به اين کار علاقه مند هستند.
غذاي مورد علاقه فرانسويان
پاچه شتر که همچون پاچه گوسفند است و به صورت آب پز ميل مي شود جزو دوست داشتني غذاهاي فرانسويان است. خوراک حلزون سرخ شده در کره و سير در ليست گران قيمت ترين منوهاي رستوران ها ي فرانسه مي باشد. مارچوبه سفيد به صورت دورچين غذا و طعم دهنده سوپ ها به کار مي رود. همچنين از بين غذاهاي متداول در فرانسه مي توان به سوپ پياز، ساندويچ ،باگت پنير، يا کالباس و پنير، موس ،شکلات، کيک شاهانه (شامل انواع مغزها و ميوه ها )و سوفله اشاره کرد.
منبع:مجله خانواده سبزشماره 13.
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
دوشنبه 19 مرداد 1388  3:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها