0

به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)

سلام

اگه نخوام تعصبی برخورد کنم؛ واقعا دوست دارم رتبه ی 1 به اون بدم

برای افزایش تقویت هم در کل میشه گفت انجمن ، چون کاربران بیشترین فعالیت رو در انجمن ها دارند و بهترین راه کسب امتیاز و حسنه انجمنه و همچنین تنها جایی هستش که راسخونی ها میتونن کنار هم باشن

روش جدید برای کسب امتیازم چیزی در ذهن ندارم ؛ اما فکر میکنم که بهتره امتیاز نظر دهی به مقالات ؛ اخبار و ...... رو افزایش بدن که  کاربرا رغبت بیشتری برای خوندن و همچنین نظردهی داشته باشن؛ چون کامنت های بیشتر حس خوبی به مخاطب القا میکنه ؛البته نه هرنوع نظری

انجمن راسخون قویترین انجمنه البته از نظر من و بیشتر هم به این دلیل که کاربر این اجازه رو نداره که هرنوع پست کوتاه و بدون محتوایی بذاره

نقطه ی ضعف هم اینکه برای مناسبت های مختلف برنامه ی ویژه ای وجود ندارد ؛ البته هرزگاهی این کوتاهی پیش میاد

توقعی از راسخون ندارم ؛ همین که مارو قابل دونسته یه دنیا ارزش داره

اما یه چیزی من فکر میکنم که مسئولین سایت در صورتی که فرصتش پیش اومد با کاربرا ؛ حتی برای یکبار تماس حاصل پیدا کنند ؛ چون در قسمت های مختلف و در تاپیک های مختلف مشاهده شده که کاربرای عزیز از این موضوع به شدت خوشحال شدند و اینکار باعث ترغیب و افزایش فعالیتشون شده

مسابقه هم که هرچقدر بیشتر بشه ؛ دغدغه برای شرکت در مسابقه و کسب جایزه افزایش پیدا میکنه  و باعث  حضور و فعالیت بیشتر کاربران میشه و محیط رو از یکنواختی در میاره

راسخون _ رمز اطلاعات ؛ سرور ؛ خرسندی و نشاط

در آخر هم نه خسته به خودم ؛ سوالات سخت و زیاد بود و نیاز به فکر کردن داشت که فکر منم تا اینجا قد داد

با سپاس فراوان

پنج شنبه 18 آبان 1391  7:30 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer siasport23 nikbakht88
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)

با عرض سلام

نمره8

1- به نظر بنده باید برای قرار دادن امتیاز برای پست زدن در انجمن یه جور هایی هدفمند بشه به این دلیل که  ما شاهد هستیم یه عده ای از کاربر ها فقط برای کسب امتیاز پست می زنند و پست هایی بی معنی و مفهوم و یا کپی پیست هستند اگر این مشکل حل شود خیلی از پست های بی معنی از بین می روند

2- پایین بودن بارگزاری صفحات از مشکل های دیگر آن است

3- مکان کم تبلیغات  در صفحات اصلی وب سایت

اگر این 3 مشکل حل شود راسخون نمره قبولی از بنده را گرفته است و نمره 10 را کسب کرده و البته در حال حاضر هم به نظر بنده بهترین است

با تشکر از مدیران تالار گفتو گوی آزاد

پنج شنبه 18 آبان 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
medline
medline
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

سلام با توجه به گستردگی امتیاز 9 میدهم.بهتره اطلاع رسانی بیشتر صورت بگیره.

جمعه 19 آبان 1391  2:22 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer onehamed siasport23 nikbakht88
fatemehalipor
fatemehalipor
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 132

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟

9 – چون یک سایت جامعی هستش که تمامی نیاز های مخاطب رو برطرف می کند

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟

بخش مسابقات – به گونه ای که در جهت افزایش دانش فرد باشد به خصوص در زمینه دینی

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید .

افزایش تعداد برندگان مسابقات – امتیازدهی برای ورود به سایت به صورت روزانه – دادن امتیاز مازاد برای پست های ویژه انجمن که حاصل کپی پیست نبوده و مورد استقبال قرار گرفته

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.

اجرای طرح های آموزشی که اولین آن طرح بها بود -جامعیت و چند وجهی بودن مطالب -انجمن فعال و سالم از لحاظ محتوا

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟

به نظرات کاربران احترام گذاشته  و بار علمی و مذهبی سایت روز به روز بیشتر شود

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟

اگر مسابقات روزانه و هفتگی هر دو اجرا شود ایده خوبی است ولی با جایگزین شدن آن مخالفم

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟

یک سایت مذهبی- ثابت قدم و استوارکه به سمت هدف خود حرکت می کند

جمعه 19 آبان 1391  11:05 AM
تشکرات از این پست
onehamed siasport23 nikbakht88 nargese_montazer
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16696

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟

رتبه 3؛ ولی با تلاش و همت مدیرا ن  گرامی و کاربران عزیز براحتی می توانیم رتبه دوم و حتی اول را بدست بیاوریم

فروشگاه سایت نسبت به قبل خیلی ضعیف شده.

نقطه قوت: پاسخ گویی به موقع مدیران ارشد و تالارها به پاسخ های کاربران و دوستان

نقطه ضعف: فروشگاه سایت

به کاربرا و مدیران زحمت کش بیشتر از این اهمیت دهد.

بسیار عالی می شود؛

برداشت خاصی ندارم

جمعه 19 آبان 1391  2:16 PM
تشکرات از این پست
onehamed nikbakht88 nargese_montazer
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول medline

سلام با توجه به گستردگی امتیاز 9 میدهم.بهتره اطلاع رسانی بیشتر صورت بگیره.

ضمن سلام و خیر مقدم

راسخونی گرامی در تاپیک هایی که چندین سوال پرسیده شده و عنوان تاپیک "ویژه ویژه" گرفته است، بهتر است به کلیه سوالات پاسخ دهید تا از امتیاز ویژه که 50 امتیاز می باشد استفاده کنید.

موفق باشید.

شنبه 20 آبان 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siasport23 onehamed nargese_montazer architect0811
jamaran
jamaran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 135

من از10نمره 6میدم یه روش تبلیغی میتونه آگهی تلویزیونی باشه

سه شنبه 23 آبان 1391  11:19 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

رتبه 7- به نظرم چون هنوز زیاد از تاسیسش نمی گذره و نوپاست و برای یه سایت چند ساله فکر کنم نمره 7 خوب باشه. :)

بخش فروشگاه و مسابقات

نقطه قوت: روابط عمومی فعال و همیشه در صحنه

نقطه ضعف: دیر به دیر اضافه شدن کالاهای جدید در فروشگاه- ارسال نشدن پیامک

یه خسته نباشید جانانه به مدیران زحمت کش تالارهای ;))

موافقم. همین باعث جذب بیشتر کاربر میشه.

خیلی دوستش دارم و منو یاد ماه رمضان و قرآن خوندن میندازه. نمی دونم چرا :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 23 آبان 1391  12:00 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer architect0811 siasport23 nikbakht88
azizjoon6772
azizjoon6772
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

نقل قول onehamed

رتبه یک،چون از همه نظر جامع هستش.میشه همه جور خبر ، مطلب و نرم افزار توی اون پیدا کرد.

به نظر من بخش مسابقات باید تقویت شود هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی(هم مسابقات و هم جوایز آنها).

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید .

1-  می توانیم برای  کاربرانی که بیشترین مراجعه ها رو به سایت دارن یه امتیازی اختصاص بدهیم.

2- با هربار دانلود نرم افزار وفیلم و مطلب و همچنین مطالعه مقالات به آنها امتیاز داد.

3- همین روش تاپیک های ویژه نیز بسیار خوب است.

نقاط قوت سایت همین مطالب و نرم افزار های مفیدی است که در سایت قرار داده شده... اما بروز نبودن بعضی از قسمت ها و تالارها از نقاط ضعف این سایت می باشد.

در ضمن اگر خرید از فروشگاه با امتیازها و حسنه های کسب شده انجام شود،کاربران زیادی به این سایت جذب می شوند.

اینه که تمام اطلاعات و قسمت های مختلف اون بروز باشه و به نظرات و پیشنهادات کاربران دقت داشته باشند.

بسیار عالی.....

به شرطی که هم کمیت و هم کیفیت جوایز هم بهتر بشه.

فکر مرکنم که راسخ همان بخشنده باشه...

راسخون یعنی کسانی که خدمات مختلفی رو به کاربرانشان می بخشند و هدیه می کنند.

در این پست علاوه بر 5 امتیاز دریافتی می توانید با دادن پاسخ ارزشمند 50 امتیازهدیه  نیز دریافت نمایید.

برای ارسال پست تا 10 آذر ماه فرصت است.

سه شنبه 23 آبان 1391  12:12 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer architect0811 siasport23 nikbakht88
darya1391
darya1391
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 123

نقل قول arazahmadi

نمره  9.5 چون در بحث مذهبی و فرهنگی واقعا غنی می باشد مخصوصا مقالات و چند رسانه ای

سوال دوم : بهتر فروشگاه  یک مقدار تقویت بشه .بعد از فروشگاه نرم افزار ها هم تقویت بشه  بد نیست.

برای  روش ها ی جدید در کسب امتیاز  بهتره یک قسمتی راه اندازی کنید که کاربران بتونن وارد بشن و مقالاتی رو که نیاز دارند ثبت کنند بعد شما این مقالات رو از کاربران بخواهید تهیه کنند و شما هم در عوض با دادن امتیاز جبران کنید .

من خودم بیشتر از مقالات و مسابقات و انجمن استفاده می کنم.

نقطه ضعف فروشگاه

نقطه قوت مقالات وانجمن

توقع من بهتر شدن فروشگاه (اجناس خیلی کم هستند مخصوصا رایانه)

منم صحبتهای ایشون روتایید میکنم

السلام علیک یااباعبدالله
سه شنبه 23 آبان 1391  12:18 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer architect0811 mahmoodsafari siasport23 nikbakht88
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

رتبه ی 9 چون هنوز با وجود تلاش های بسیار هنوز کاستی هایی دارد.

فروشگاه تقویت شود.

همین روش کسب امتیاز خوبه.

قابلیت جستجو هنوز مشکل دارد.

مسابقه ها هر چه بیشتر باشه بهتره.

توقع توجه بیشتر به کاربران.

راسخون ما همه راسخیم.

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

شنبه 27 آبان 1391  9:54 PM
تشکرات از این پست
siasport23 nargese_montazer onehamed nikbakht88
alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

شاید وقت تایپیک تموم شده باشه اما میخواستم نظرم رو بگم

من 7 میدم

به خاطر پر محتوا بودن سایت

3 نمره کم میدم به خاطر اینکه با ساختن قسمت های جدید زیاد پشتیبانیش هم سخت میشه به نظر من قسمت ها رو یکی یکی فعال کنید وبعد از این که به نتیجه رسید وبه قول معروف

روی غلطک افتاد بعد یه قسمت جدید

ممنون

یا علی

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

سه شنبه 30 آبان 1391  12:00 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer siasport23 onehamed
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول darya1391

نقل قول arazahmadi

نمره  9.5 چون در بحث مذهبی و فرهنگی واقعا غنی می باشد مخصوصا مقالات و چند رسانه ای

سوال دوم : بهتر فروشگاه  یک مقدار تقویت بشه .بعد از فروشگاه نرم افزار ها هم تقویت بشه  بد نیست.

برای  روش ها ی جدید در کسب امتیاز  بهتره یک قسمتی راه اندازی کنید که کاربران بتونن وارد بشن و مقالاتی رو که نیاز دارند ثبت کنند بعد شما این مقالات رو از کاربران بخواهید تهیه کنند و شما هم در عوض با دادن امتیاز جبران کنید .

من خودم بیشتر از مقالات و مسابقات و انجمن استفاده می کنم.

نقطه ضعف فروشگاه

نقطه قوت مقالات وانجمن

توقع من بهتر شدن فروشگاه (اجناس خیلی کم هستند مخصوصا رایانه)

منم صحبتهای ایشون روتایید میکنم

ضمن سلام و خیر مقدم

کاربر گرامی لطفا موافقت خود را با زدن گزینه تشکر اعلام بفرمائید. 

دوستان مشارکت کننده در بحث دقت داشته باشند که در تاپیک ویژه ویژه امتیاز بیشتر کسب خواهند کرد اگر به کلیه سوالات پاسخ دهند و نظرات تکراری ارائه ندهند. چه بسا نظرات تکراری یا غیر مرتبط حذف خواهند شد.

موفق باشید.

سه شنبه 30 آبان 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 onehamed
rezazn
rezazn
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 317

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟ رتبه 3 یا 4 - زیرا یکسری نقصهایی در بعضی از تالارها و قسمتهای سایت وجود دارد که امیدوارم با همکاری همه کاربران آنها را رفع کرده و به رتبه 1 برسانیم و یک سایت مرجعی بشه برای همه مردم ایران زمین.

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است؟ در حال حاضر قسمتهایی از سایت که به نظر بنده باید تقویت بشه عبارتند از:
فروشگاه: کالاهای متنوعی با قیمتهای مناسب گذاشته شود نه اینکه با هزینه پستی از منطقه خودمان هم گرانتر در آید.
تالار کتابها: در این مورد هرچه کار کنیم کم کرده ایم امیدوارم که فرهنگ کتابخوانی را رونق دهیم .
بخشهای نمایشگاهی: برای تبلیغ سایت هم شده ماهانه یا فصلی در هر یک از استانها نمایشگاه یا برنامه ای گذاشته شود تا هم کربران بیشتری جذب شود و هم کاربران قدیم هم با مسئولین و هم با کربران دیگر از نزدیک آشنا شوند.
مسابقات: بهتر در مناسبتهای مختلف مسابقات بیشتر البته با جوایز بهتری (نه تکراری) گذاشته شود تا بیشتر جذاب باشد تا اینکه دور کننده الان مسابقات فقط برای کسب امتیاز است وگرنه تمام جوایزش تکراری است. 

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید. چیز خاصی به ذهنم نمی رسد همین روش عالی است.

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید. نقاط قویت آن همین همدلی با کاربران و پاسخگویی مدیران تالارها به سوالات آنان است. نقاط ضعف هم که در بالا گفته شد و اطلاع رسانی به موقع و خوب در مورد تغییراتی که در سایت انجام می شود.

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟ پربار شدن هرچه بیشتر تالارها و تبدیل سایت راسخون به عنوان یک سایت مرجع در تمام امور که کار خیل خیلی سختی است اما با تلاشهای زیاد شدنی است و برگزاری جلسات و همایشهایی در استانها تا کاربران از نزدیک با هم آشنا شوند.

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست؟ البته که خوب است اما به جای اینکه تعداد جوایز را بیشتر کنید کیفیت جوایز را بهتر کنید تا تشویق شوند وگرنه مثل مسابقات روزانه است و فرقی با آن ندارد و رغبتی برای شرکت در آن نیست چون جوایزش تکراری است.

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید؟ اولین برداشتی که از اسم سایت می شود همان اسمش است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.:» بر چهره دلربای مهدی صلوات «:.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ـــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــ
ـــــ
ـ
پنج شنبه 9 آذر 1391  8:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nikbakht88 onehamed nargese_montazer siasport23
HOSNA1390
HOSNA1390
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 169

با سلام

من به این سایت امتیاز 10 میدهم چون اغلب فایلهایی که میخواهم را دارد و بسیار به روز است من حتی آدرس سایت را برای برنامه به روز که از شبکه 3 سیما در روز جمعه پخش میشود برای اطلاع رسانی بیشتر ارسال کردم ولی نمیدانم چرا اعلام نشد.به روز بودن سایت مخصوصا در بخش چندرسانه ای نقطه قوت و فروشگاه آن بدلیل عرضه کم محصولات نقطه ضعف آن است.امیدوارم مسابقات هفتگی با جوایز بیشتر درآن زیاد شود.اسم سایت برایم تداعی کننده کسانی است که در 8 سال دفاع مقدس ثابت قدم ایستادند. توقع من از سایت این است که کارشان را جدی گرفته و همیشه راسخون بمانند.

امیرالمومنین حضرت علی (ع)

دنیا آنان را طلب کرد اما آنان نطلبیدند و اسیرشان کرد اما جانشان را فدا و خود را رها کردند

نهج البلاغه خطبه 184

جمعه 10 آذر 1391  12:10 PM
تشکرات از این پست
onehamed nikbakht88 nargese_montazer siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها