0

به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید

onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید .

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟

در این پست علاوه بر 5 امتیاز دریافتی می توانید با دادن پاسخ ارزشمند 50 امتیازهدیه  نیز دریافت نمایید.

برای ارسال پست تا 10 آذر ماه فرصت است.

دوشنبه 15 آبان 1391  11:43 PM
تشکرات از این پست
farshon iman_karbala mehdi0014 nargese_montazer nikbakht88 siasport23 labeik_ya_khameneei architect0811 ravabet_rasekhoon hamedmoghaddam mina_k_h eshag1 yasbagheri AliFanoodi
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)

با سلام و تشکر

کاربران گرامی منتظر پیشنهادات همه شما عزیزان هستیم .

سه شنبه 16 آبان 1391  12:23 PM
تشکرات از این پست
farshon onehamed nargese_montazer nikbakht88 qodrat siasport23 mehdi0014 architect0811 ravabet_rasekhoon mina_k_h babak110
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول onehamed

سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟رتبه 5 زیرادرحال شکل گیری است.

به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟گفتگوی زنده که درحال حاضربیرون ازسایت انجام می شود.

روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید .همین تاپیک ویژه وهمچنین بامعرفی هرکاربرتوسط شخص امتیازی بصورت سیستمی به وی اعطاء شود.

از کدام بخش از راسخون بیشتر استفاده می کنید ؟(تکراری) تالارانجمنهای گفتگو

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.نقاط ضعف: عدم رعایت اختلاف سطح جوایزبرندگان درکلیه مسابقات. عدم فعالیت برخی ازمدیران محترم ، ضعف درجذب کاربران تازه واردتوسط مدیران وکاربران عزیز.بلاتصدی بودن بسیاری ازتالارهاازمدیرواضافه شدن روزانه تالارجدید.

وامانقاط قوت: توقع مدیران وکاربران عزیزدرموردمقوله"جایزه"، راه اندازی اتاق گفتگو(درحال انجام) و قبول وپذیرش آگهی(درآینده ای نه چندان دور)البته درمورداین دوسئوال پیشنهادات بسیاراست که دروقت دیگرخدمت خواهم رسید.

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟ پربارترشدن جوایز،کاربردی شدن تالارها، برنامه های تشویقی برای مدیران فعال ازجمله (دعوت جهت شرکت درغرفه های نمایشگاه راسخون، شرکت درهمایشهای استانی ، ملاقاتهای حضوری مدیران دردفترراسخون)

نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟ موافقم اماباجوایزباکیفیت نه بیشتراونها.

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟ راسخون نامی است که درقرآن دوبارتکرارشده ومذهبی بودن آنرامی رساند.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 16 آبان 1391  12:54 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer iman_karbala nikbakht88 siasport23 mehdi0014 architect0811 paaaak
arazahmadi
arazahmadi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 252

نمره  9.5 چون در بحث مذهبی و فرهنگی واقعا غنی می باشد مخصوصا مقالات و چند رسانه ای

سوال دوم : بهتر فروشگاه  یک مقدار تقویت بشه .بعد از فروشگاه نرم افزار ها هم تقویت بشه  بد نیست.

برای  روش ها ی جدید در کسب امتیاز  بهتره یک قسمتی راه اندازی کنید که کاربران بتونن وارد بشن و مقالاتی رو که نیاز دارند ثبت کنند بعد شما این مقالات رو از کاربران بخواهید تهیه کنند و شما هم در عوض با دادن امتیاز جبران کنید .

من خودم بیشتر از مقالات و مسابقات و انجمن استفاده می کنم.

نقطه ضعف فروشگاه

نقطه قوت مقالات وانجمن

توقع من بهتر شدن فروشگاه (اجناس خیلی کم هستند مخصوصا رایانه)

راسخون پاتوق بامرام ها

سه شنبه 16 آبان 1391  2:06 PM
تشکرات از این پست
onehamed nargese_montazer farshon iman_karbala nikbakht88 siasport23 mehdi0014 architect0811
smst1984
smst1984
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 555

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه) (تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول onehamed

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟  بین 4 تا 6

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟ فروشگاه بهتره تقویت بشه و محصولات بیشتری داشته باشه

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید . میشه مثلا با هر بار ورود  به سایت و تا یه سقف معین تو روز 5 امتیاز به امتیازات کاربر اضافه و یا اگه نظر داد و نظرش خوب بود امتیاز ویژه بدید.

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید. بخش چند رسانه ای و نرم افزار خوبه و فروشگاه میتونه بهتر شه

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟ بیشتر رو مسائل فرهنگی تمرکز داشته باشه و حتی همایشاتی برگزار کنه و کاربران را دعوت کنه!

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟ به نظر من نظر خوبی هستش میتونید منبع مشخص کرده و هر هفته تعدادی سئوال ازش طرح کنید اونم بصورت مفهومی که کاربران کتاب یا منبع رو مطالعه کنن

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟ راسخ معمولا به کسی میگن که رو کاری استوار و اصرار داشته باشه و چون واژه راسخون از قرآن استخراج شده به نطر سایتی مذهبی و البته در قرآن با علم اومده راسخون در علم و اندیشه و تفکر بیشتر در مسائل اطراف با دیدگاه الهی رو به انسان منتقل میکنه!

امیدوارم  در رسیدن به اهداف عالیه و الهی خود موفق باشید

گاهی به آسمان بنگریم تا فراموش نکنیم امیدهایی را که از آسمان به ما بسته شده...................

سه شنبه 16 آبان 1391  4:32 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 siasport23 iman_karbala mehdi0014 nargese_montazer onehamed architect0811
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه) (تاپیک ویژه ویژه)

نقل قول farshon

ضمن سلام و تشکر.
مدیر گرامی کمی متن اصلی تغییر کرد. لطفا متناسب با سوالات پاسخ دهید و مطالب اضافی را حذف بفرمائید.

بنده هم انشاالله در اولین فرصت مشارکت خواهم کرد.
موفق باشید.

سه شنبه 16 آبان 1391  5:41 PM
تشکرات از این پست
siasport23 iman_karbala mehdi0014 nargese_montazer onehamed architect0811 ravabet_rasekhoon farshon
nodestan
nodestan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 356

سوال اول : بین 8 تا 9 می دهم چون بنظ من از بهترین های این موضوع است 

سوال دوم : فروشگاه 

سوال سوم : ما بنر راسخون را در وبسایتمان قرار دهیم با هر کلیک (که تکراری نباشد ) امتیازی برای کاربر در نظر گرفته شود.

سوال چهارم : نقطه قوت سایت جوایز و مسابقات آن است ولی نقظه ضعف آن چنانی دیده نمی شود 

سوال پنجم  : انتظار دارم بخش ارسال مطلب فعال بشود 

سوال ششم : به نظر من مسابقه هفتگی عالیه بشرطی که سوالات منبعی داشته باشد 

سوال 7 : راسخون کلمه ای از قرآن است --- وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا 

سعادتمند کسی است که به مشکلات و مصایب زندگی لبخند زند. ویلیام شکسپیر

سه شنبه 16 آبان 1391  9:57 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer siasport23 onehamed architect0811 nikbakht88
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟ 2 چون یکی رو میشناسم که یه مقداری از بعضی جهات بهتره.البته راسخون از بعضی جهات دیگه بهتره

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟ انجمن مسابقات وبلاگ و...

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید . ارائه ایده برای بهتر شدن روند سایت

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید. صمیمیت اعضا، فعال بودن انجمنها و... قوت است و تلنبار شدن امتیاز ها و... از نقات ضعف است.

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟ به من اهمیت دهد و برام ارزش قائل باشد که هست.

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟مثبته و همچنین مسابقات ویژه مثل همین عید غدیر

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟ تسخیر کننده هست، نمیدونم منظورشون همن تسخیر علم هست یا تسخیر چیز دیگه، شاید تسخیر وقت کاربران در زمان وارد شدنشان به اینترنت باشد.

سه شنبه 16 آبان 1391  10:32 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 onehamed nikbakht88
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟

رتبه 2 را می دهم ، با کمی تلاش و همکاری همه راسخونی های عزیز به امید خدا رتبه 1 خواهیم شد.

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟

همین انجمن را تقویت کنیم خیلی عالی می شود و البته فروشگاه را

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.

همکاری و همدلی و همفکری بین کاربران و مدیران و مسئولان از نقاط قوت راسخون هست، اما نقاط ضعف که نمیشه گفت ولی اگر همه مدیران فعال باشند سایت بهتر خواهد شد.

توقع خاصی ندارم

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟

کی از جایزه بدش میاد، مسلما نظرم مثبت هست

از اسمش مشخصه

سه شنبه 16 آبان 1391  10:42 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 onehamed labeik_ya_khameneei nikbakht88
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

سلام

1- راسخون را رتبه 2 قرار میدم--- فعلا یکی از ما بهتره ولی پسش میزنیم

2- فروشگاه تقویت شود همه بخشها خود بخود تقویت میشوند

3- برای معرفی کاربران جدید امتیاز بدن - - کنار پستها یا تاپیکها علامت مثبت و منفی بزارن تا کاربرا بتونن امتیاز بدن

4- نقاط قوت زیاده ولی نقطه ضعفش فعلا فروشگاهش هست که انگیزه کافی را کاربران ندارن فعالیت کنن

5- احترام به کاربران زحمتکش

6- مسابقات هفتگی خیلی خوبه فقط راسخون سعی کنه از کارت اعتباری در جوایزش بیشتر استفاده کنه

7- مردانی سرسخت و کوشا، با شنیدن راسخون نمیدونم چرا اینها میان ذهنم

حسین  منی و انا من حسین

چهارشنبه 17 آبان 1391  8:39 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer siasport23 onehamed nikbakht88
jamaran
jamaran
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 135

نمره 9 انتقادم اینه1- تبلیغات کنار وبالای صفحه کمه اونو به10 تابرسونید 2-خیلی ازبرنامه های بخش نرم افزار مشکل فنی دارن وبعضا ویروسی هستند3-قسمت چند رسانه ای تعداد شخصیت های سخنرانی بیش از حد زیاده باتشکر

چهارشنبه 17 آبان 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer onehamed nikbakht88 siasport23
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول nikbakht88

نقل قول farshon

ضمن سلام و تشکر.
مدیر گرامی کمی متن اصلی تغییر کرد. لطفا متناسب با سوالات پاسخ دهید و مطالب اضافی را حذف بفرمائید.

بنده هم انشاالله در اولین فرصت مشارکت خواهم کرد.
موفق باشید.
باسلام خدمت مدیرگرامی
موارداضافه شداصلاح وپاسخ داده شد.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 18 آبان 1391  9:37 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 nargese_montazer siasport23
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام من به راسخون نمره 10 میدم

به نظر من تمام بخشها از قدرت اطلاعات بالایی برخوردار است .

بخش ضعف سایت در قسمت جوایز مسابقات است متأسفانه سایت راسخون با تعداد بالای کاربران از جوایزخوبی برخوردار نمیباشد و من از مسئولین خواهشمندم کیفیت جوایز مسابقات بالاتر باشد .

توقع من به عنوان یک کاربر سایت راسخون این است که اطلاعات در همه زمینه ها سریع بر روی سایت قرارگیرد.

من با مسابقات هفتگی مخالفم چون مسابقات روزانه باعث شور و هیجان بیشتری در افراد و کاربران ایجاد کرده و افراد هرروز با موضوع و سوالات جدید اشنا شده و به اطلاعات اضافه میگردد ولی خواهشمند است نسبت به تغییر جوایزو ارتقای جوایز مسابقات فکری بکنید .

بیشتر سایت راسخون یک فضای قرانی و معنوی و فرهنگی دارد درکنار فضاهای شادی که ایجاد میکند سایت بسیار خوبی برای دیگران ایجاد نموده است مخصوصا این تاپیک های ویژه که جدیدا راه اندازی شده جا دارد از مسئولان سایت راسخون تشکر کنم که این فضا را ایجاد تا افراد در ان به بحث و تبادل نظرپردازند مخصوصا ازتاپیک کلمات بخش جالبی بود ممون از شما و زحمات شما همکاران محترم

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 18 آبان 1391  10:04 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 onehamed nargese_montazer siasport23
alirezanabi2006
alirezanabi2006
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 258

رتبه2-چون ازبقیه کاملتره

ارسال مطلب جدید برای کاربران

مسابقات بیشتر-تعداد ورود به سایت-.............

ظاهر سایت خوبه ولی به مشاوره ها دیریااصلاجواب نمیدن-..............

پربارترشدن جوایز،کاربردی شدن تالارها، برنامه های تشویقی برای مدیران فعال ازجمله (دعوت جهت شرکت درغرفه های نمایشگاه راسخون، شرکت درهمایشهای استانی ، ملاقاتهای حضوری مدیران دردفترراسخون)

کاملا موافقم

میفهمم ی سایت مذهبیه

alireza yadollahnabi

پنج شنبه 18 آبان 1391  3:33 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer onehamed siasport23 nikbakht88
hamedmoghaddam
hamedmoghaddam
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 97

نقل قول onehamed

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟8.چون تقریبا برای تمامی سلیقه ها مطلب دارید.

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟فروشگاه

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.جا داره تنوع محصولات فروشگاه راسخون بیشتر شه.جوایز مسابقات هم دیگه خیلی تکراری شده.

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟اگر همرا با مسابقه روزانه باشه موافقم.

در این پست علاوه بر 5 امتیاز دریافتی می توانید با دادن پاسخ ارزشمند 50 امتیازهدیه  نیز دریافت نمایید.

برای ارسال پست تا 10 آذر ماه فرصت است.

پنج شنبه 18 آبان 1391  5:48 PM
تشکرات از این پست
onehamed siasport23 nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها