0

تاپیک تخصصی پرسش و پاسخ

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

تاپیک تخصصی پرسش و پاسخ

با سلام خدمت شما کاربران

این قسمت مربوط به

1- مشاور تحصیلی می باشد شما می توانید سولات خود را با ما در میان بگذارید و ما  هم سولات شما را به آنان انتقال می دهیم

2- هرگونه سوالی که به کنکور مربوط می شود خود بنده تا حد توان به آن پاسخ داده و در صورت عدم توان آن را به مسئولین مربوطه انتقال داده و در اسرع وقت جواب سوال شما پاسخ داده می شود.

3-  با برخی استادان صحبت شده که اگر سوال درسی هم دارید با ایشان در ارتباط بگذارید که تا کنون دکتر کوچک زاده دبیر زیست شناسی به جمع اساتید راسخون اضافه شده

پنج شنبه 11 آبان 1391  8:45 AM
تشکرات از این پست
sahar22 rasekhoon_m farhad6067
sahar22
sahar22
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

پاسخ به:تاپیک تخصصی پرسش و پاسخ

سلام 

مي خواستم بدونم كه رشته ي شناور چيه؟تاجايي كه من مي دونم رشته هاي ميان رشته اي را رشته ي شناور گويند اما من شك دارم كه بشه با رشته اي بي ارتباط مثلا با علوم انساني(حالا با هر گرايشي) رشته ي شناور مثلا علوم كامپيوتر را انتخاب كرد.يعني ميشه همچين كاري كرد؟ البته يه سوال ديگرهم دارم و اون اينكه براي رشته هاي شناور بايد يه كنكور دگه داد؟؟؟اميدوار كه همين امشب پاسخ سوالاتم رو بگيرم.

از عجله ام و تكرار بي اندازه ي عبارت(رشته ي شناور)...هستم

یک شنبه 14 آبان 1391  10:07 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 farhad6067
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:تاپیک تخصصی پرسش و پاسخ تالار کنکوری ها(رشته شناور)

نقل قول sahar22

سلام 

مي خواستم بدونم كه رشته ي شناور چيه؟تاجايي كه من مي دونم رشته هاي ميان رشته اي را رشته ي شناور گويند اما من شك دارم كه بشه با رشته اي بي ارتباط مثلا با علوم انساني(حالا با هر گرايشي) رشته ي شناور مثلا علوم كامپيوتر را انتخاب كرد.يعني ميشه همچين كاري كرد؟ البته يه سوال ديگرهم دارم و اون اينكه براي رشته هاي شناور بايد يه كنكور دگه داد؟؟؟اميدوار كه همين امشب پاسخ سوالاتم رو بگيرم.

از عجله ام و تكرار بي اندازه ي عبارت(رشته ي شناور)...هستم

دوست عزیز و گرامی ! 
سلام . از اینکه گروه مشاوره ی راسخون را انتخاب نمودید سپاسگزاریم. 
سوال مطرح شده توسط شما پاسخگویی شد. 
متن سوال شما: مي خواستم بدونم كه رشته ي شناور چيه؟تاجايي كه من مي دونم رشته هاي ميان رشته اي را رشته ي شناور گويند اما من شك دارم كه بشه با رشته اي بي ارتباط مثلا با علوم انساني(حالا با هر گرايشي) رشته ي شناور مثلا علوم كامپيوتر را انتخاب كرد.يعني ميشه همچين كاري كرد؟ البته يه سوال ديگرهم دارم و اون اينكه براي رشته هاي شناور بايد يه كنكور دگه داد؟ با تشکر 

پاسخ راسخون: با سلام به شما کاربرگرامی همانطور که شما نیز ذکر کردید رشته های شناور یا ستاره دار معمولا رشته های بین رشته ای هستند.که میتوان یکی از این رشته ها را در کنار رشته اصلی دیگری برای آزمون انتخاب کرد.و توجه نمایید که برای شرکت در دو رشته حتما یکی باید اصلی و دیگری شناور باشد.حدودا 64 رشته شناور در دفترچه درج شده که بنا به علاقه خود میتوانید آنرا انتخاب نمایید.و اجباری در مرتبط بودن رشته ها نیست. کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تایید (بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی) میتوانند در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل در رشته های امتحانی علوم انسانی،علوم پایه،فنی و مهندسی،کشاورزی،هنر، دامپزشکی(بجز کد رشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک تحصیلی مشخص،در آن اعمال و در جدول رشته های امتحانی درج گردیده)ثبت نام و شرکت نمایند. بله .آزمون رشته های شناور روزی برگزار میشود که متداخل با هیچ یک از رشته های اصلی نیست.و در روزی جدا از آزمون رشته های اصلی است. یعنی اگر شما هم برای رشته ی اصلی و هم برای رشته ی شناور ثبت نام نمودید دو روز متفاوت در کنکور شرکت میکنید. موفق باشید. 

یک شنبه 21 آبان 1391  12:13 PM
تشکرات از این پست
mahdi522
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول saeedghayeni

سلام

می خواستم بدونم کد نظام وظیفه ی ما که در حال تحصیل پیش دانشگاهی هستیم هستش؟

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز

در صفحه 36 دفترچه شماره 1 ( راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1392) به مبحث نظام وظیفه عمومی پرداخته است. که بر اساس آن:

كد (4 فارغ التحصيلان و دانش آموزان سال آخر دوره متوسطه روزا نه بزرگسالان و آموزش از ر اه دور و همچنين فارغ التحصيلان دوره پيش دانشگاهي و دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه متولد سا ل 1373 و بعد از آ ن.

که شما هم مربوط به کد شماره 4 می شوید.

ضمنا دانلود دفترچه شماره 1 در قسمت اعلانات انجمن کنکور موجود است.

با تشکر

چهارشنبه 22 آذر 1391  10:51 AM
تشکرات از این پست
farhad6067
alizghar
alizghar
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 31

باسلام.

دوستم نیمه متمرکز قبول شده.معاینه ومصاحبه و....انجام داده.بادانشگاه مربوطه تماس گرفته بهش گفتن از نظر ما قبولی واسمشو فرستادن به سازمان سنجش.آذر ماهم مجددا انتخاب رشته کرد(اولویت بندی).بهش گفتن باید منتظر باشی تا سازمان سنجش اعلام نهایی رو بذاره روسایت.از نظر دانشگاه مربوطه  ، پذیرش شده.

خاستم بدونم آیا امکانش هست که افراد پذیرش شده از دانشگاه ها رو سازمان سنجش پذیرش نکنه؟ منظورم اینه  داوطلبانی که مورد پذیرش دانشگاه شدن ، امکانش هست که  مورد پذیرش سازمان قرار نگیرن؟!

ممنون میشم اگه جوابمو کامل و جامع بدین!! البته هرچه زود تر بهتر!!!!

پنج شنبه 28 دی 1391  4:33 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 farhad6067
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول alizghar

باسلام.

دوستم نیمه متمرکز قبول شده.معاینه ومصاحبه و....انجام داده.بادانشگاه مربوطه تماس گرفته بهش گفتن از نظر ما قبولی واسمشو فرستادن به سازمان سنجش.آذر ماهم مجددا انتخاب رشته کرد(اولویت بندی).بهش گفتن باید منتظر باشی تا سازمان سنجش اعلام نهایی رو بذاره روسایت.از نظر دانشگاه مربوطه  ، پذیرش شده.

خاستم بدونم آیا امکانش هست که افراد پذیرش شده از دانشگاه ها رو سازمان سنجش پذیرش نکنه؟ منظورم اینه  داوطلبانی که مورد پذیرش دانشگاه شدن ، امکانش هست که  مورد پذیرش سازمان قرار نگیرن؟!

ممنون میشم اگه جوابمو کامل و جامع بدین!! البته هرچه زود تر بهتر!!!!

با سلام خدمت شما دوست گرامی

متن کامل سوال  شما به سازمان سنجش وفرستاده شد و پاسخ سازمان سنجش به شرح ذیل می باشد

سازمان سنجش : ((با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر)).

شما جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 36 الی 026-36270033 تماس گرفته ویا از طریق سیستم پاسخگویی اقدام نمایید. ساعت پاسخ گویی تلفنی از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰ و بعداز ظهر از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۵:۳۰ بجز ایام تعطیل

شنبه 30 دی 1391  2:55 PM
تشکرات از این پست
alizghar farhad6067
cyberitx1
cyberitx1
کاربر جدید
تعداد پست ها : 1

میشه با برنامه ریزی اصولی و دقیق به تمام هدف ها رسید، مهم هم نیست چقدر زمان تا کنکور باقی مونده باشه، مهم تلاس و با برنامه بودن هست

وب سایت زیر یه پکیج جامع واسه این کار به فروش گذاشته، من که خریدم و دندانپزشکی شهید بهشتی قبول شدم

https://hadafedorost.ir

یک شنبه 5 آبان 1398  6:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها