0

پاسخ به آن روزنامه‌اي كه...

hananeh
hananeh
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

پاسخ به آن روزنامه‌اي كه...

ما را باش، اينها را باش، به درستي نمي‌دانم انگيزه تا كجا معنا دارد، اميد تا كجا. اعتقاد دارم براي رسيدن به هدف بايد صبوري كرد، هدف داشت اما وقتي هدف گم مي‌شود، وقتي مي بيني برخي‌ها براي رسيدن به هدف از مسير اصلي خارج مي‌شوند و بيراهه را برمي‌‌گزينند آن وقت است كه مجبور مي‌شوي به برخي از حقايق بپردازي آنوقت كه از خودت سوال مي كني نكند اين روزها روز بدي از خوبي بيشتر است درگيري، مصاحبه‌هاي خيالي، اظهار نظرهاي خيالي كه هرگز نكرده‌ام. ناسزا از زبان  مردم‌، نمي‌دانستيم كه بايد روزمان را با اين قبيل حرف‌ها شروع كنيم. البته سهم من و امثال من از حقيقت به من و ما مي‌رسد. توي كوچه، توي خيابان، بين مردم، مردمي كه تقريباً دوستمان دارند به ويژه اين كه در شرايط فعلي باشگاه استقلال تيمي پرقدرتي راهي مسابقات ليگ نهم نموده است اين مقدمه را نوشتم تا به دوستان ديروز استقلال و دشمنان امروزي استقلال توجه دهم كه نوشتن چند خط و تضعيف روحيه به اصطلاح يك روزنامه ورزشي نمي‌تواند مديرعامل و اهدف باشگاه استقلال را در جهت را به برنامه‌ها و فوتبال پاك مثل قلم‌هاي مسموم خودشان به بيراهه بكشانند.

صحبت از پژمردن يك گل نيست. صحبت از بي‌عدالتي و ناآگاهي آن قلم به دستي است كه از برنامه‌هاي آينده مديرعامل باشگاه استقلال در جهت سالم‌سازي بي‌خبر مي‌باشند، بي‌خبري آقايان تا آنجا پيش رفته است كه حسرت شكست استقلال در اولين ايستگاه به دلشان مانده است وگرنه آقايان اگر به دنبال حق و حقيقت باشند بايد بدانند كه مديرعامل استقلال در جهت خشنودي دل هواداران استقلال وزارت و رياست را خيلي وقت پيش از اين به بايگاني سپرده بود. چرا كه اهداف باشگاه استقلال و مديرعامل آن همانا مبارزه با زشتي‌‌ها و بدي‌هاي فوتبال مي‌باشد كه شكر خدا در انجام اين خواسته ما تا آخر ايستاده‌‌ايم و امروزه خداوند متعال را بسيار شاكر هستيم كه همين برنامه‌ها توانسته است شادي را به خانه‌هاي 30 تا 40 ميليون استقلالي را به ارمغان بياورد و ما لبخند را بر روي لبان تمامي استقلالي‌هاي ايران زمين به وضوح مي‌بينيم لازم به ذكر است كه قلم بايد راه‌گشا باشد نه عقده گشا به اميد پيروزي پسران آبي‌پوش در ايستگاه دوم در ورزشگاه حافظيه شيراز،‌كه انشاا... در آستانه برگزاري ديدار استقلال و فجرسپاسي شيراز با هواداران استقلال به ويژه هواداران استقلالي استان فارس و شيراز بيشتر سخن خواهيم گفت. انشاا...

notting 2 say!
دوشنبه 19 مرداد 1388  11:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها