0

با پسری که سربازی نرفته ازدواج کنم یا نه؟

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

با پسری که سربازی نرفته ازدواج کنم یا نه؟

سربازی رفتن،‌ برای خیلی از پسران معضل بزرگی است که بر سر راه ازدواجشان وجود دارد. معضلی که خیلی ها را نگران می کند و البته نامزدهای زیادی را با دلتنگی و اشک و آه در انتظار پایان دوره خدمت می گذارد.

مشکلات یک ماموریت 2 ساله
برخی از خانواده ها به پسرهایی كه سربازی نرفته اند،‌ دختر نمی دهند. برخی دیگر به پسرهای سرباز هم دختر نمی دهند. برخی از خانواده ها نیز برای پسر سرباز نرفته شان خواستگاری نمی روند و بعضی دیگر هم برای پسر سربازشان زن نمی گیرند. خب در این شرایط، سوال مهم این است كه آیا واقعاً نباید با پسری كه سربازی نرفته ازدواج كرد یا نه؟

اگر خواستگاری دارید كه سربازی نرفته است و نمی دانید كه چه پاسخی باید به او بدهید به این قسمت خوب توجه کنید. عموما پسرها به چند دلیل سربازی نمی روند: برخی از سربازی فرار می كنند. عده ای دلیلی نمی‌بینند كه سربازی بروند و عده ای به دلیل اشتغال به تحصیل هنوز فرصت رفتن به سربازی نداشته اند.

با کی ازدواج کنیم؟
گروه اول،‌گروه خطرناكی است و باید از ازدواج با آنها اجتناب کنید. این افراد حاضر نیستند كه خود را به سختی بیندازند و معمولاً از پذیرش هرگونه مسئولیتی سرباز می زنند و به قول معروف بی كار و بی عارند. باید توجه داشت كه هرگز نمی توان به افراد این گروه اعتماد و تكیه كرد.
آنها ترجیح می دهند یک شبه ره صد ساله را بروند و معمولا می گویند: « چرا باید سربازی بروم وقتی می توانم این زمان را کار کنم و دو سال جلوتر باشم؟ » این استدلال اگر چه منطقی به نظر می رسد اما در واقع نشان می دهد که
پسر نمی خواهد با واقعیت های موجود کنار بیاید و به دنبال فرار از وظایف خود است.

گروه دوم،‌ كسانی اند كه به دلیل شرایط كاری و خانوادگی دلیلی برای سربازی رفتن نمی بینند. بیشترین افراد این گروه را كسانی تشكیل می دهند كه به كارهای آزاد اشتغال دارند.

ازدواج با افرادی كه حاضر نیستند هرگز به سربازی بروند مشكلات زیادی در زندگی فردی و زناشویی ایجاد می كند زیرا جامعه و قانون ما برای آنها محدودیت هایی ایجاد نموده است.
طبق قوانین كشور ما استخدام و به كارگیری فردی كه سربازی نرفته به خصوص در ادارات دولتی و نیمه دولتی ممنوع است. نقل و انتقال هرگونه سند رسمی برای این افراد غیر ممكن است. مثلاً این افراد حق خرید و فروش خانه، مغازه و ... به نام خود را ندارند. حق خروج از كشور و رفتن به سفرهای برون كشوری از این افراد سلب شده است. در واقع به این افراد پاسپورت داده نمی شود.

و اما گروه سوم، كسانی هستند كه به دلیل ادامه تحصیل و پیشرفت علمی به صورت موقت رفتن به سربازی را به عقب انداخته اند كه كاملاً منطقی و درست است.

بر این اساس افراد با فرض طی سریع مدارج علمی در 23 سالگی از مقطع کارشناسی و در 25 سالگی از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل می شوند. اگر این افراد بخواهند پس از اتمام تحصیلاتشان تازه دوران خدمت سربازی را  طی نمایند و بعد به فكر ازدواج بیفتند یعنی تقریباً باید در سن 27 الی 28 سالگی ازدواج نمایند. در حالیكه ازدواج نه منافاتی با ادامه تحصیل و پیشرفت علمی فرد دارد و نه با سربازی رفتن در تضاد است.

البته زندگی متاهلی و سربازی رفتن سختی های خاص خود چون كم درآمدی،‌ سختی كار، دوری و ... را برای زن و مرد به همراه می‌آورد ولی شیرینی های زندگی مشترك آنقدر زیاد هست كه بتوان به خاطر رسیدن به آن برخی از تلخ‌كامی ها را تحمل كرد.

پس اینكه عده ای
سربازی نرفتن پسر را دلیل محكمی برای رد خواستگاری پسر معرفی می كنند، در حالی‌كه پسر به دلیل اشتغال به كار، حرفه یا تحصیل و بالاجبار رفتن به سربازی اش را به تعویق انداخته است اشتباهی بزرگ است.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
سه شنبه 9 آبان 1391  6:50 PM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 zahra_53 scorpionn architect0811 bivafa hamid_h hojat20 montazereagha hoseinh1990 siryahya Tachberdee oghab6668 alirezanabi2006 sayyed13737373
scorpionn
scorpionn
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:با پسری که سربازی نرفته ازدواج کنم یا نه؟

کاملا غلط و اشتباه است چون تو زند"ی ایندش برای اداره خانوادش دچار مشکلات زیادی میشه که تجربه من و شناختم از همچین ادم هایی نشان داده که ادامای ضعیفی بار میان که فقط بهر شکلی در فکر فرار از مشکلات هستند تا حلشون

یک شنبه 29 بهمن 1391  6:46 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa fatemeh_75 mohammad_43 hamid_h hojat20 siryahya
hamid_h
hamid_h
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 317

نباید با پسر سرباز نرفته ازدواج کرد . من خودم قبل از خدمت سربازی ازدواج کردم و متاسفانه خانواده ام سختی زیادی کشیدند .

سه شنبه 28 خرداد 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
hojat20 siryahya
adhami67
adhami67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 59

از کتاب جوان و همسرگزینی

چهارمين مانع در راه ازدواج خدمت سربازى است. طبق قانون جارى كشور هر پسرى ناچار است در سن هيجده سالگى يا بعد از خاتمه تحصيلات مدت دو سال به خدمت سربازى برود. در اين مدت از خانه و زندگى دور است و بايد مقررات نظام وظيفه را رعايت كند. بنابراين نمى تواند مخارج خانواده اش را تأمين كند و از آنها سرپرستى نمايد و به همين جهت اغلب پسران ازدواج را تا پايان خدمت سربازى به تأخير مى اندازند. و خانواده دختر هم كمتر حاضر مى شوند دخترشان را به عقد جوانى درآورند كه هنوز خدمت سربازى را انجام نداده است. در نتيجه، سنين ازدواج به بعد از بيست سالگى كشيده شده و آثار و نتايج سوء اين تأخير بر انديشوران پوشيده نيست. 
اما به نظر من مشكل مذكور نيز غير قابل حل نيست. اساس اشكال از اين جا پيدا شده كه ازدواج را به صورت امرى فوق العاده مى نگريم و به عادات و رسومى مقيد شده ايم كه انجام آنها اصلاً ضرورت ندارد. اما اگر هدف اصلى ازدواج را منظور بداريم تصديق مى كنيم كه اغلب اين عادات و رسوم و توقعات و تجملات، در نيل به هدف دخالتى ندارند و بدون آنها هم مى توان ازدواج ساده اى را برگزار كرد و به هدف نائل آمد. 
اگر خانواده دختر و پسر تفاهم و تعاون داشته باشند و پسر و دختر هم دست از توقعات و بلند پروازى ها بردارند و مسئولان اجتماعى هم در اين باره كمك كنند جوانان مى توانند در آغاز جوانى ازدواج كنند و به موقع هم خدمت سربازى را انجام دهند. چنان كه سابق بر اين، با راه حل مشكل آشنا شديد. 

«مَن اَحَبَّ اَن یَعلَمَ اَقُبِلَت صَلاتُهُ اَم لَم تُقبَل؟ فَلیَنظُرُ: هَل مَنِعَت صَلاتُهُ عَنِ الفَحشاءِ وَ المُنکَرِ؟ فَبِقَدرِ ما مَنَعَتهُ قُبَلَت مِنهُ!»؛

«هر کس دوست دارد، بداند نمازش قبول شده یا نه، ببیند که آیا نمازش او را از گناه و زشتی باز می دارد یا نه؟ پس به هر اندازه که نمازش او را از گناه باز بدارد، به همان مقدار نمازش قبول واقع شده است» (ترجمه المیزان، ج 16، ص 211)

جمعه 21 تیر 1392  5:18 AM
تشکرات از این پست
meshkat2010
meshkat2010
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 202

ممکن برای شما این طور بوده اما دلیل قانع کننده ای برای همه نیست

سلام

دوشنبه 28 مرداد 1392  6:21 PM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

اولویت یک آقای معمولی یچیزه طبیعیه

اول درس

بعد سربازی

بعدش کار و بعد از آن ازدواج است

بنظر من وقتگیر هست ولی عاقلانس

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

پنج شنبه 18 مهر 1392  1:49 AM
تشکرات از این پست
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

ازدواج با پسر سربازی نرفته بستگی به شرایط و اون پسر و شرایط اون پسر و شرایط دخترداره

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

سه شنبه 22 بهمن 1392  7:19 PM
تشکرات از این پست
mohamad_mohamad_mohammad
mohamad_mohamad_mohammad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 442

حرف شما قبول ندارم یعنی هر کسی سربازی  رفته زندگی زناشویی خوبی داره

خلیج فارس

چهارشنبه 21 اسفند 1392  8:50 AM
تشکرات از این پست
sorato
sorato
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

به نظر من اصلا ازدواج نکنید... چون آمار سرباز فراری ها بالا میره !!!

فروشگاه اینترنتی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

سه شنبه 2 اردیبهشت 1393  11:03 AM
تشکرات از این پست
ahmad96
ahmad96
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

نقل قول sorato

به نظر من اصلا ازدواج نکنید... چون آمار سرباز فراری ها بالا میره !!!

فروشگاه اینترنتی

من میگم ازدواج کنید/ چون بعد سربازی کسی دیگه مشتاق ازدواج نیست /

یک شنبه 29 تیر 1393  6:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها