0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

با سلام خدمت کلیه وبلاگ نویسان و کاربران انجمن وبلاگ نویسی

کلیه انتقادات، نظرات و پیشنهادات خود  در مورد وبلاگ های راسخون را می توانید در این جا مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگویی شود.

همچنین می توانید مشکلاتی را که در بخش وبلاگ های راسخون با آن مواجه شده اید را نیز عنوان کنید.

ردیف

عنوان مطلب

1

وبلاگ چیست؟

2

چرا وبلاگ راسخون؟

3

آموزش وبلاگ نویسی در راسخون

4

ساخت وبلاگ جدید در راسخون

5

وبلاگ های برتر

6

پست های برتر وبلاگ

دوشنبه 8 آبان 1391  10:23 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog ravabet_rasekhoon doctor114 shirani98 AliFanoodi sayyed13737373 siryahya
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

پاسخ به:انتقادات،پیشنهادات تالار

سلام پیشرفت وبلاگ نویسی در راسخون واقعاً عالی بوده است 

چرا از دوستان در تالار برنامه نویسی خواهش نمی کنید تا یه نرم افزار بسازند که قالب میهن بلاگ خود کار به قالب های راسخون تبدیل کنه ؟

شما می تونید اطلاعیه بدید ( حتی می توانید برای این کار هدیه هایی در نظر بگیرید )

پنج شنبه 30 آذر 1391  10:43 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi sayyed13737373
shirani98
shirani98
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 483

پاسخ به:صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

نقل قول onehamed

سلام پیشرفت وبلاگ نویسی در راسخون واقعاً عالی بوده است 

چرا از دوستان در تالار برنامه نویسی خواهش نمی کنید تا یه نرم افزار بسازند که قالب میهن بلاگ خود کار به قالب های راسخون تبدیل کنه ؟

شما می تونید اطلاعیه بدید ( حتی می توانید برای این کار هدیه هایی در نظر بگیرید )

با سلام خدمت شما مدیر گرامی

طبق صحبت هایی که با بچه های تالار وبلاگ نویسی داشتم قرار شد که نرم افزار هایی در این زمینه ساخته شود

که یکی از آن ها  ساخته شده و به زودی در این تالار برای دانلود عموم قرار داده می شود

هنر وبلاگ نویس ، خلق محتواست نه تقلید آن

تماس با من : shirani98@yahoo.com

درباره من

سعی می کنم تا حد معقول از تجربیات دیگران استفاده کنم. حد معقول یعنی نکات مثبت هر تجربه؛ که باعث پیشرفت می شود. اگر با تمام وجود تلاش می کنید، هیچوقت به خود این تفکر را راه ندهید که پیشرفت نخواهید کرد.

سه شنبه 18 تیر 1392  1:53 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi a_sadri sayyed13737373
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

باسلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه

میخواستم یک سوالی بپرسم و ان اینکه ملاک شما برای انتخاب وبلاگ برتر چیست؟من بعضا دیدم که تعداد مخاطبینی که از وبلاگ بازدید کرده اند را ملاک قرار میدهید و به نظر من درست نیست چون معلوم است که وبلاگی که 6 ماه است که ساخته شده باید طبیعتا بازدیدکننده بیشتری هم داشته باشد نسبت به وبلاگی که یک ماه است ساخته شده.به نظر من در انتخاب وبلاگهای برتر دارید کوتاهی می کنید و امار و مطالب همان ماه را ملاک انتخاب قرار نمیدهید .مانند پربیننده ترین وبلاگ ها و برترین وبلاگ ها که اصلا تغییری نمیکنند یعنی به نظرم کسی که جزء نفرات اولینی بوده که وبلاگ در راسخون ساخته برنده است هرماه حالا چه هر ماه مطلبی در وبلاگش بگذاردد و چه مطلبی نگذارد.

یک وبلاگی که بعد از وبلاگ من ساخته شده را چندین بار وبلاگ هفته معرفی میکنید ولی ...

این انتقاد را نکردم که وبلاگ خودم را مطرح کنم چون میبینم که حق وبلاگ های دیگر هم مانند وبلاگ من ضایع میشود

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 9 مرداد 1392  11:16 PM
تشکرات از این پست
amirhossian1390 AliFanoodi rasekhoon_weblog shirani98 a_sadri sayyed13737373
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول nazaninfatemeh

باسلام و خسته نباشید و با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه

میخواستم یک سوالی بپرسم و ان اینکه ملاک شما برای انتخاب وبلاگ برتر چیست؟من بعضا دیدم که تعداد مخاطبینی که از وبلاگ بازدید کرده اند را ملاک قرار میدهید و به نظر من درست نیست چون معلوم است که وبلاگی که 6 ماه است که ساخته شده باید طبیعتا بازدیدکننده بیشتری هم داشته باشد نسبت به وبلاگی که یک ماه است ساخته شده.به نظر من در انتخاب وبلاگهای برتر دارید کوتاهی می کنید و امار و مطالب همان ماه را ملاک انتخاب قرار نمیدهید .مانند پربیننده ترین وبلاگ ها و برترین وبلاگ ها که اصلا تغییری نمیکنند یعنی به نظرم کسی که جزء نفرات اولینی بوده که وبلاگ در راسخون ساخته برنده است هرماه حالا چه هر ماه مطلبی در وبلاگش بگذاردد و چه مطلبی نگذارد.

یک وبلاگی که بعد از وبلاگ من ساخته شده را چندین بار وبلاگ هفته معرفی میکنید ولی ...

این انتقاد را نکردم که وبلاگ خودم را مطرح کنم چون میبینم که حق وبلاگ های دیگر هم مانند وبلاگ من ضایع میشود

با سلام خدمت شما

همانطور که بارها در این مورد توضیح داده ایم ، ملاک اصلی برای معرفی وبلاگ های برتر ، فعالیت مستمر و پست های مفید یا فعالیت ویژه ای در وبلاگ است . بازدید یا قدمت وبلاگ تاثیری در انتخاب ندارد ، اگر به لیست وبلاگ های برتر که معرفی شده اند نگاهی بیندازید مشاهده میکنید که بعضی وبلاگ ها به تازگی ایجاد شده اند ولی بخاطر فعالیت مستمر و مفید در مدت اخیر بعنوان وبلاگ برتر انتخاب شده اند . وبلاگ شما هم با ادامه روند فعالیت مستمر حتما در آینده بین وبلاگ های برتر خواهد بود .

بخش  پربیننده ترین وبلاگ ها و برترین وبلاگ ها هم بصورت خودکار توسط نرم افزار لیست میشوند و هیچ امتیاز یا جایزه ای ندارد .

پنج شنبه 10 مرداد 1392  10:30 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amirhossian1390 shirani98 a_sadri sayyed13737373
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

آشنایی با تالار صالحین راسخونی و طرح ایجاد مباحث

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

طرح صالحین راسخونی

از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.

طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی

+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++

با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین

H . S

شنبه 26 مرداد 1392  5:38 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ضمن سلام و عرض ادب و احترام

پیشنهاد می دهم در پستی نام افرادی که ثبت نام آن ها در صندلی داغ قطعی شده است، وارد نمایید.

با تشکّر.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 25 دی 1392  4:04 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog hossein201273 sayyed13737373
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول AliFanoodi

پیشنهاد می دهم در پستی نام افرادی که ثبت نام آن ها در صندلی داغ قطعی شده است، وارد نمایید.

با تشکّر.

فرمایش شما انجام شد وتا 18بهمن یعنی تا جمعه هفته بعد تمدید شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 2 بهمن 1392  6:59 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول AliFanoodi

با تشکّر.

فرمایش شما انجام شد وتا 18بهمن یعنی تا جمعه دو هفته بعد تمدید شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

چهارشنبه 2 بهمن 1392  7:00 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog AliFanoodi sayyed13737373
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

با سلام.

کارتون عالیه.اگر قرار به انتخاب تالار برتر باشه حتما تالار وبلاگ نویسی اول میشه.کلی برنامه دارید.خیلی خوبه.من همه ی برنامه هاتونو دنبال میکنم و مطالبتونو میخونم.

مخصوصا کارگاه آموزش مقدماتی زبان HTML برای قالب سازی وبلاگ خیلی به دردم خورد .دست شما درد نکنه.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 30 بهمن 1392  1:26 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

با سلام.

کارتون عالیه.اگر قرار به انتخاب تالار برتر باشه حتما تالار وبلاگ نویسی اول میشه.کلی برنامه دارید.خیلی خوبه.من همه ی برنامه هاتونو دنبال میکنم و مطالبتونو میخونم.

مخصوصا کارگاه آموزش مقدماتی زبان HTML برای قالب سازی وبلاگ خیلی به دردم خورد .دست شما درد نکنه.

سلام آقا سید ،پیگیری های برنامه های مستمر تالار از 25دی ماه به بعد باعث پیشرفت روز افزون راسخون هست ،سعی ما برای است که تالار وبلاگ نویسی راسخون را در قبال تالارهای وبلاگ نویسی دیگری که در فضای مجازی هست وتعلیق وبی حال هست فعال وزنده نگه داشته وروز به روز در پیشرفتش کمک کنیم ،امیدوواریم رتبه برتر واول تالار های راسخون را داشته باشد

چهارشنبه 30 بهمن 1392  1:46 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام. آیا در وبلاگ هایی مانند نجوم که در مورد موضوع خاصی فعالیت می کنند تبادل لینک با وبلاگ های نامرتبط با موضوع تأثیری منفی در برگزیده شده در مسابقات وبلاگ نویسی دارد؟ ممنون

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 26 تیر 1393  10:12 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

سلام. آیا در وبلاگ هایی مانند نجوم که در مورد موضوع خاصی فعالیت می کنند تبادل لینک با وبلاگ های نامرتبط با موضوع تأثیری منفی در برگزیده شده در مسابقات وبلاگ نویسی دارد؟ ممنون

با سلام

اگر در قوانین وشرایط داوری آن مسابقه ذکر شده باشد می تواند تاثیر منفی در حین داوری داشته باشد .پیشنهاد می کنم قوانین داوری را مطالعه کنید

پنج شنبه 26 تیر 1393  10:28 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

با سلام

اگر در قوانین وشرایط داوری آن مسابقه ذکر شده باشد می تواند تاثیر منفی در حین داوری داشته باشد .پیشنهاد می کنم قوانین داوری را مطالعه کنید

باسلام مجدد. آخه وبلاگ های نجوم کم هستند. با این وجود لینک کردن وبلاگ های غیر مرتبط عاقلانه است؟ لینک کردن وبسایت ها با لینک کردن وبلاگ ها چقدر فرق داره؟ ممنون

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

پنج شنبه 26 تیر 1393  10:34 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

با سلام

باسلام مجدد. آخه وبلاگ های نجوم کم هستند. با این وجود لینک کردن وبلاگ های غیر مرتبط عاقلانه است؟ لینک کردن وبسایت ها با لینک کردن وبلاگ ها چقدر فرق داره؟ ممنون

ما در وبلاگ ها معمولا یک لینکستان داریم ویه لینکدونی :اصولا از لینکستان برای سایت ها ولیندکدونی برای وبلاگ ها استفاده می کنند،می تونید چند وبلاگ مرتبط با نجوم در فضای مجازی را لینک وهمچنین سایت ناسای آمریکا ،سایت هوافضای ایران وچند خبرگزاری مهم را لینک کنید ،همچین هم واجب نیست که حتما چندها لینک داشته باشید :همین که حدواد 5لینک انجام دهید کافیه ضمن اینکه از این به بعد فقط سوالات خود را در تاپیک اتاق ماوره تخصصی تالار بپرسید تاپیک آن در قسمت ویژه تالار موجو هست

پنج شنبه 26 تیر 1393  10:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها