0

ترشى بادمجان شكم‌پر با تمبرهندى

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

ترشى بادمجان شكم‌پر با تمبرهندى

بادمجان دلمه‌ای را پوست گرفته و ریز خرد كنید. فلفل، كرفس و هویج را هم ساطوری كنید و سپس همه را داخل قابلمه ریخته و با یك و نیم لیوان سركه بجوشانید....

ترشى بادمجان شكم‌پر با تمبرهندى

مواد لازم:

 بادمجان كوچك: یك كیلو
 برگ انگور یا مو: به تعداد بادمجان‌ها
 هویج: 2 عدد 
سیر: 10 حبه
 كرفس: 2 شاخه
 فلفل سبزتند: 5 عدد
 بادمجان دلمه‌ای: یك  عدد
 نمك: یك قاشق غذاخوری
 سبزیجات معطر شامل(مرزه، ترخون، نعناع، جعفری و گشنیز): 250 گرم
 سیاه‌دانه: یك قاشق غذاخوری
 سركه انگور: یك و نیم لیتر
 تمبرهندی: 350 گرم
 پودر تخم‌ گشنیز: یك‌دوم قاشق غذاخوری
 گلپر پودر شده: یك‌دوم قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1- بادمجان را شسته از پهلو یك برش كوچك بدهید.

2- بادمجان​ها را در مقداری آب و نمك بجوشانید تا كمی نرم شوند و بعد آنها را یكی‌یكی روی پارچه نخی چیده تا آبشان كاملا گرفته شود.

3- بادمجان دلمه‌ای را پوست گرفته و ریز خرد كنید. فلفل، كرفس و هویج را هم ساطوری كنید و سپس همه را داخل قابلمه ریخته و با یك و نیم لیوان سركه بجوشانید.

4- اجازه دهید تركیب شما سرد شود و بعد داخل آبكش بریزید. البته زیر آبكش یك ظرف قرار بدهید تا سركه‌ها برای شما حفظ شود و چون در مراحل بعدی به آن نیاز دارید.

5- سبزیجات معطر را بعد از اینكه كاملا شستید و آب آنها گرفته شد ساطوری كنید.

6- سیر را هم ساطوری كرده همراه گلپر و پودر تخم گشنیز به اضافه سبزیجات ساطوری‌شده داخل ظرف دیگری مخلوط كنید و بعد با سایر موادی كه قبلا ساطوری كرده‌اید كاملا تركیب كنید.

7- داخل بادمجان‌ها را با تركیبی كه مخلوط كرده‌اید پر كنید و بعد دور هر بادمجان یك برگ مو بپیچید و داخل ظرف مخصوص ترشی‌ كنار هم بچینید.

8- بقیه سركه را به همراه تمبرهندی به مدت یك ساعت خیس كنید و سپس داخل آبكش ریخته و آن را صاف كنید.

9- در این مرحله تمبرهندی صاف‌شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت بجوشانید، بگذارید تا سرد شود.

10- تمبرهندی سرد شده را با باقیمانده سركه كه در مرحله اول آبكش كرده و آن را نگه داشته بودید مخلوط كنید و روی بادمجان‌ها بریزید.

11- این ترشی باید به مدت یك هفته داخل یخچال قرار بگیرد و بعد از یك هفته كاملا آماده سرو شدن است.

نکته:

وقتی كه می‌خواهم این ترشی خوشمزه‌تر شود 2 قاشق ترخون خشك‌شده كه البته باید به شكل برگ ترخون باشد نه پودر شده لابه‌لای بادمجان‌ها می‌ریزم. شما هم از این تجربه من استفاده كنید.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

دوشنبه 8 آبان 1391  3:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها