پاسخ به:پست های برتر وبلاگ
سلام و خسته نباشید
ممنون بابت معرفی پست های برتر
ولی خیلی دیر انجام میشود این کار !
لطفا روزانه یا حداقل هر دو روز یکبار انجام بشه !
چون پست های جدید بالا هستند و حجم مطالب هم زیاد
سپاس
با سلام و تشکر
هدف اصلی از این کار، معرفی پست ها برای کلیه کاربران است تا مطالب بخش وبلاگ ها را نیز مطالعه کنند. معمولا 2-3 روز یکبار انجام می شود.
ولی وبلاگ نویسان راسخون، خودشان باید به وبلاگ های همدیگه سر بزنند، تبادل لینک و از مطالب یکدیگر استفاده و نظراتشان را ارسال کنند.
در عین حال اگر امکان داشت، این کار را سریع تر انجام می دهیم.
بسیار کار پسندیده و خوبیه ! ادامه بدهید . . .
بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خورد
ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد
سلام
وبلاگ بنده هم سر بزنید .
همرا با تغییرات جدید
با سلام
ما همه وبلاگ ها را روزانه، بررسی می کنیم.
حتما وبلاگ پرمحتوای شما را نیز مشاهده خواهیم کرد.
ممنون و سپاس از شما
موفق باشید
خیلی هاشون جالبن.ممنون
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
ما روزانه کلیه مطالب وبلاگ های راسخون را بررسی کرده و مواردی را که تصور می کنیم برای دیگران نیز ممکن است جالب و خواندنی باشد، در این قسمت قرار می دهیم.
شما نیز می توانید با بروزرسانی وبلاگتان « مکتب عشق » در بین این وبلاگ ها قرار گرفته و از امتیازات آن بهتره مند شوید.
نکات وترفند های جالبی بود تشکر
با عرض سلام وادب خدمت شما مسئول گرامی
یه سوال داشتم اینکه قبلا هر دفه چند تا از پستهای منو به عنوان پست برتر معرفی میکردید و این منو خیلی خوشحال میکرد، ولی این دفه و دفه قبلی پستی از من نبود یا اگه بود خیلی کم اونم یه دونه، سوالم اینه که علتش چیه اگه علتش رو بدونم در رفع اون بیشتر تلاش میکنم ممنون از شما
امضا بلد نیستیم انگشت میزنیم
مشکلی از این بابت وجود ندارد و از نظر ما وبلاگ شما یکی از فعالترین و بهترین وبلاگ های موجود است. در معرفی های بعد حتما از شما لینک های بیشتری قرار خواهیم داد.
با سلام و درود خدمت شما بزرگوار
خواهشا در زمینه بهتر شدن وبلاگم کمک کنید بسیار خوشحال میشوم از تجربیات شما استفاده کنم ،چون معتقدم که تمام انتقادها سازنده است ،
و اینکه خیلی دوست دارم قالب برای وبلاگ راسخون بسازم تا برای وبلاگ های راسخون استفاده شود در اینترت هم خیلی گشتم و اطلاعات پراکنده ایی پیدا کردم اگه
وقت دارید لطفا راهنمایی ام کنید از چه منابعی استفاده کنم و چه مطالبی را باید مطالعه کنم؟
ممنون از شما
ان شاالله منابع و مطالب آموزشی در خصوص طراحی قالب به زودی قرار خواهیم داد. اینکه به نظرات و پیشنهادات توجه می کنید، نشان از ظرفیت و علاقه شما به وبلاگتان است. هر نظری که به ذهنمان خطور کند، حتما برایتان درج خواهیم کرد. موفق باشید
کار خیلی خوبیه.این طوری دیگه گلچین مطالب رو هم در دسترس داریم.