سخناني از بزرگان در مورد عقيده و اعتقاد 2
اتفاق نظر يعني اينكه همه باورها، اصول، ارزش و سياستهاي خود را رها كنيم و دنبال چيزي بگرديم كه هيچ كس اعتقادي به آن ندارد.((مارگارت تاچر
پاسخ به:سخناني از بزرگان در مورد عقيده و اعتقاد 2
چگونه مي توان جاذبه پيدا كرد؟ بيشتر سعي كنيد ديگران خودشان را باور كنند تا شما را.((دان رينالد
رهبران برخوردار از بينش و بصيرت مي دانند كه كدام نيمه را باور كنند.((جان ماكسول
زندگي براي هيچ كس آسان نيست. اما كه چه؟ بايد پشتكار و از همه مهمتر اعتماد به نفس داشته باشيم. بايد باور كنيم كه هر يك براي انجام كاري استعداد داريم و آن كار بايد انجام شود.((ماري كوري
بپذيريد كه قدرت ايمان از ترس بيشتر است.((جان ماكسول
اعتقاد يعني يقين دروني، ايمان يعني عمل بيروني. اگر عزم و اراده خود را به زبان بياوريد علاوه بر تشويق شدن، احساس مسئوليت خواهيد كرد.((جان ماكسول
در كارنامه زندگي من چيز برجسته يا درخشاني نيست، جز شايد يك مورد و آن اينكه آنچه را به انجام آن باور دارم، انجام مي دهم... و لحظه اي كه تصميم به انجام كاري مي گيرم، عمل مي كنم.((تئودور روزولت
مسلم بدانيد كه باورهاي انسان بر نگرش او مؤثر است؛ حتي اگر آن باورها درست نباشند.((جان ماكسول
خدا را باور كنيد، براي اينكه به چنين باوري محتاجيد.((ايمانوئل كانت
بچه هميشه از محيط خود، اولويتها، نگرشها و علايق و اصول اعتقادي را مي گيرد.((جان ماكسول
اعتقاد و باور ديني يكي از نيروهايي است كه بشر به كمك آن زندگي مي كند و اگر آن را به طور كامل از دست بدهد نتيجه اي جز سقوط ابناء بشري به همراه نخواهد داشت.((ويليام جيمز
وقتي براستي ايمان داري كه حق با تو است و درست مي گويي، هرگز از حرفهاي مردم نگران و ناراحت نشو!((الينور روزولت
باور من اين است كه همه كارها را خداوند روبراه مي كند و آن خداي قادر و متعال هيچ نيازي به توصيه و راهنمايي من ندارد؛ در اين صورت دليلي براي نگراني وجود ندارد.((هنري فورد
باور داشتن به كاري كه انجام مي دهيد يك مطلب است و متعهد بودن كامل به آن كار، مطلبي ديگر.((جان ماكسول