0

دلیل قرمز رنگ مانیتور چیست ؟

victoryone
victoryone
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6330

دلیل قرمز رنگ مانیتور چیست ؟

سلام

چرا رنگ مانیتور من قرمز شده است ؟ وقتی که سیم مانیتور را قطع می کنم عادی میشه یعنی مشکل از مانیتور نیست مشکل از ویندوز هم نیست برای اینکه از همان اول روشن شدن رایانه قرمز میشه به نظر شما مشکل در چیست ؟ با تشکر

یک شنبه 7 آبان 1391  6:00 AM
تشکرات از این پست
victoryone
victoryone
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6330
سه شنبه 9 آبان 1391  5:59 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:دلیل قرمز رنگ مانیتور چیست ؟

اگر کابل پشت مانیتور را یه کمی حرکت بدید خوب میشه یا خود مانیتور را حرکت بدهید-همین مشکل برای بنده پیش اومد همین کارو کردم شاید جواب علمی و درست حسابی نباشد ولی من نتیجه گرفتم

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

یک شنبه 10 دی 1391  2:34 AM
تشکرات از این پست
mahanrayan
mahanrayan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 11

سلام یا از کابله یا از گرافیک یا از مانیتور

ولی بیشتر ازمانیتورمیشه

جمعه 22 دی 1391  10:38 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

دلیل قرمز شدن رنگ و تصویر مانیتور چیست ؟

دوست گرامی سلام

پیشنهاد می شود مانیتور خود را به همراه کابل های آن به سیستم دیگری متصل نمائید، در صورتی که مشکلی نداشت، ایراد از کارت گرافیک شماست، اگر در خارج از محیط سیستم عامل(قبل از لود شدن ویندوز) مشکل وجود ندارد،  می توانید نسبت به حذف درایور کارت گرافیک از سیستم عامل اقدام و پس از ریست نمودن نسبت به نصب درایور بروز آن اقدام نمائید، اما اگر در خارج از محیط سیستم عامل و در حین بوت نیز مشکل وجود دارد، احتمالا اشکال سخت افزاری در کارت گرافیک وجود دارد.

البته قبل از این موارد نسبت به بررسی کلیه اتصالات و قرارگیری صحیح ماژول ها بر روی مادربورد مطمئن شوید. همچنین می توانید نسبت به تست کارت گرافیک در سیستم دیگر اقدام نمائید که در اینصورت با استفاده از دفترچه مادربورد سیستم جدید نسبه به سازگاری کارت گرافیک با آن مادربورد مطمئن شوید(مثلا از نظر ولتاژ کارت های گرافیک AGP) در غیر اینصورت مادربورد جدید با مشکل سخت افزاری جدی مواجه خواهد شد.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

چهارشنبه 28 فروردین 1392  10:25 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mad_sbr
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول victoryone

سلام

چرا رنگ مانیتور من قرمز شده است ؟ وقتی که سیم مانیتور را قطع می کنم عادی میشه یعنی مشکل از مانیتور نیست مشکل از ویندوز هم نیست برای اینکه از همان اول روشن شدن رایانه قرمز میشه به نظر شما مشکل در چیست ؟ با تشکر

با سلام

این رو برای دوستانی میگم که این مشکل رو دارند چون پست قدیمی هستش

مشکل از کابل رابط گرافیک و مانیتوره علتش اینم که به سیمهای داخل کابل به مرور از بین میرند بخصوص به جابجایی زیاد یا تغییر جهت ها بیشتر در ال سی دی ها اتفاق می افته ضمن اینکه پیچ اتصال درست بسته نمیشه اگر این مشکل به موقع برطرف نشه می تونه کارت گرافیک شما رو نابود کنه پس کابل رو تعویض کنید حتما هم با مشابه خودش تعویض کنید

به اینها خارج نشدن برق اضافی سیستم رو هم اضافه کنید که هم از مانیتور میاد هم از برق بنده پاور با سیم به یه لوله آب یا شوفاژ ببنید جریان اضافی خارج میشه

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

یک شنبه 6 مرداد 1392  7:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها