در طول کنفرانس مربوط به نتایج مالی اپل در سهماهه آخر سال، از تیم کوک در رابطه با تبلت سرفیس پرسیده شد و پاسخ او در رابطه با تبلت جدید مایکروسافت این چنین بود: من هنوز به شخصه با این تبلت کار نکردهام، اما از آنچه در مورد آن خواندهام متوجه شدم که این یک محصول در معرض خطر افتاده و گیجکننده است.
تیم کوک با اینکه تا به حال با سرفیس کار نکرده اما براساس اطلاعاتی که در رابطه با این تبلت منتشر شده، نقد بدی را در رابطه آن ابراز داشته است.
من تصور میکنم که شما میتوانید اتومبیلی طراحی کنید که هم به خوبی پرواز کند و هم برروی آب حرکت کند، اما من فکر نمیکنم این خودرو بتواند همه اینکارها را به خوبی انجام دهد.
تیمکوک اعتقاد دارد که اپل به سختی تلاش کرده تا آیپد را آنطور که باید باشد طراحی کند، نتیجه آن هم تجربه کاربری باور نکردنی در آیپد است:
یکی از سختترین مواردی که در هنگام تولید یک محصول به آن برخورد میکنید، انجام امور در نظر گرفته شده برای آن محصول به بهترین شکل ممکن است. این دقیقا کاری است که ما با آیپد انجام دادهایم که نتیجه آن تجربه کاربری باور نکردنی در آیپد است.
او در نهایت گفت: به نظر من مردم آیپد را با رقبای آن مقایسه نموده و در نهایت آیپد را بهترین انتخاب خواهند دانست.