0

aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

سلام بر دوستان گرامی

میهمان این هفته صندلی داغ مدیر تالار نوجوان جناب " aliasghar313 " می باشد. ضمن خوش آمد به میهمان گرامی برنامه صندلی داغ از شما دوستان ارجمند هم می خواهیم که با سؤالات داغ خود صندلی داغمان را داغ تر کنید تا در پایان برنامه به عنوان کاربری که داغ ترین سؤالات را از میهمان پرسیده است انتخاب شوید.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. چقدر وقت هست که مدیر تالار نوجوان هستید؟

3. چگونه به مدیریت تالار مذکور انتخاب شدید؟

4. پیشنهاد یا انتقادتون برای پیشرفت برنامه صندلی داغ چیه؟

5. از خوزستان چه خبر؟

شنبه 6 آبان 1391  3:32 PM
تشکرات از این پست
qodrat aliasghar313 architect0811 reza_rasekhekhoon mehdi0014 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast ravabet_rasekhoon adel_71 fatemeh313 mohammad_43 ali_81 hasantaleb iman_karbala rasekhoon_ravabet siasport23 mahdisafi javid1000 taghvimi
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

با سلام خدمت شما

1. چی شد که یک راسخونی شدید؟

2. ایا میشه هر سیستمی که در انجمن های دیگه هست رو برای راسخون مد نظر قرار داد؟

3. به قول خودتون، اگر از خواب بیدار بشید و متوجه شید که زندگیتون فیلم بوده اسم فیلم رو چی می گذاشتید؟

4.ساختن بنر  و نرم افزار رو به چه صورت یاد گرفتید؟می تونید از نحوه ساختن این موارد فیلم تهیه کنید و در اختیار راسخونی ها قرار بدید؟

5. نطر شما در مورد ملاک برتری کاربران چی هست؟ اصلا به نظر شما ملاک برتری کاربران در انجمن چی باید باشه؟ 

با احترام

شنبه 6 آبان 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 architect0811 reza_rasekhekhoon khastan_tavanestan_ast ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

نقل قول qolameali

سلام بر دوستان گرامی

میهمان این هفته صندلی داغ مدیر تالار نوجوان جناب " aliasghar313 " می باشد. ضمن خوش آمد به میهمان گرامی برنامه صندلی داغ از شما دوستان ارجمند هم می خواهیم که با سؤالات داغ خود صندلی داغمان را داغ تر کنید تا در پایان برنامه به عنوان کاربری که داغ ترین سؤالات را از میهمان پرسیده است انتخاب شوید.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. چقدر وقت هست که مدیر تالار نوجوان هستید؟

3. چگونه به مدیریت تالار مذکور انتخاب شدید؟

4. پیشنهاد یا انتقادتون برای پیشرفت برنامه صندلی داغ چیه؟

5. از خوزستان چه خبر؟

با سلام خدمت دوستان بسیار عزیزم

فکرشو نمیکردم این هفته روی صندلی داغ باشم ! از این بابت بسیار بسیار خوشحالم!

1.من علی اصغر خرم فر هستم ! 14 ساله از دزفول!! مدیر انجمن یاوران ولایت : www.yvf.ir و مدیر وب سایت گیمخور:  www.gamekhor.comsmiley

2.حدود 2 ماه و 28 روز و نصفی!

3.من خیلی دوست داشتم یه تالاری هم برای نوجوونا باشه برا همین هی به آقای نجاران میگفتم که یه تالار اینطوری بزنه ! آخرش هم یه صبح ماه رمضون ساعت 10 و 37 دقیقه زنگ زده بودم راسخون که آقای نجاران گفت مدیریت رو بدم ! من هم که از خدا خواسته اول کمی ناز کردم بعدش با جون و دل گفتم باشه!

4.برنامه صندلی داغ رو خفن تر کنیم! یه میتونیم یه اسکریپت بنویسیم براش که دوستان سوالاتشون رو راحت تر بپرسن و از این چیزا!

5.خوزستان هم خوبه! جای شما خالی ! فقط کمی گرمه! (من کلا عشق شنا هستم ! الان هم هفته پیش ...) آب رودخونمون هم که یخه! کلا کم کم داره سرد میشه! 

شنبه 6 آبان 1391  5:05 PM
تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon papeli ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

1. چی شد که یک راسخونی شدید؟

2. ایا میشه هر سیستمی که در انجمن های دیگه هست رو برای راسخون مد نظر قرار داد؟

3. به قول خودتون، اگر از خواب بیدار بشید و متوجه شید که زندگیتون فیلم بوده اسم فیلم رو چی می گذاشتید؟

4.ساختن بنر  و نرم افزار رو به چه صورت یاد گرفتید؟می تونید از نحوه ساختن این موارد فیلم تهیه کنید و در اختیار راسخونی ها قرار بدید؟

5. نطر شما در مورد ملاک برتری کاربران چی هست؟ اصلا به نظر شما ملاک برتری کاربران در انجمن چی باید باشه؟ 

با احترام

با سلام و تشکر خدمت دوست خوبم qodrat جان

1.من تقریبا سال 88 که هنوز کمی تجربم پایین بود توسط یکی از دوستان عزیزم با نام کاربری GraySe7en در راسخون با راسخون آشنا شدم! اون هم برای چی؟؟؟ اونوقت خیلی تو جو  وبلاگنویسی بودم اون هم بهم راسخون رو معرفی کرد! بعدش اینطوری بود که با راسخون آشنا شدم ! جالب اینه تاچند ماه فکر کردم راسخون یه سرویس دهنده وبلاگه !!

2.چرا که نمیشه!؟ به نظر من(از روی تجربه) تالار گفتگو باید اول مطلب کپی کنه که بازدید و کاربراش زیاد شن که راسخون خیلی خوبه ولی دیگه باید کلا گفتگو انجام بشه ! یکی از نقص های بزرگ انجمن اینه که گفتکوی آن چنانی نمیشه توش!

3.sleep For pc

4.راستشو بخواین این کارا رو خودم یاد گرفتم ! تا حالا تو عمرم 1 ثانیه هم کلاس کامپیوتر نرفتم! و بیشتر اوقات با سوال کردن و پرس و جو و پکوندن نرم افزار تونستم یاد بگیرم

انشاالله در اولین فرصت 

5.به نظر من ملاک برتری در هر انجمنی تعداد پست های کاربر است ! ولی در راسخون چنین نظری ندارم و نظر خاصی هم ندارم

باز هم از شما دوست عزیزم تشکر میکنم

یازهرا!

شنبه 6 آبان 1391  5:26 PM
تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon khastan_tavanestan_ast ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

بعد از جناب bivafa کدومیک از مدیرا رو بیشتر دوست دارید ؟؟؟؟؟

اگه بهتون پیشنهاد کاری بدن دوست دارید مدیر روابط عمومی بشید یا مدیر ارشد انجمن ها ؟؟؟؟

سوال بعدی خواستم بپرسم که 313 که در نام کاربریتون هست مربوط به چیه ؛ بعد یادم اومد که مربوط به 313 نفر از یاران امام زمان (عج) میشه

منم مثل همه دوست دارم نظرتون رو راجع به architect0811 بدونم ؛ انتقادم ازش کنید خیلی عالیه

دیگه چه خبر ؛راسخونو بیشتر دوست دارید یا سایت خودتونو ؟؟؟؟

شنبه 6 آبان 1391  7:03 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 mehdi0014 khastan_tavanestan_ast ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت مدیر جوان راسخونی

1- اگر همین الان بهتون بگن کجا دوست داری سفر کنی چی میگی؟ هم سفر داخلی را بگو هم خارجی را

2-اگر بهتون بگن یک پیشنهادی بدهید تا در راسخون اجراییش کنیم چه پیشنهادی میدی؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

شنبه 6 آبان 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
architect0811 aliasghar313 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast farshon ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول architect0811

سلام

بعد از جناب bivafa کدومیک از مدیرا رو بیشتر دوست دارید ؟؟؟؟؟

اگه بهتون پیشنهاد کاری بدن دوست دارید مدیر روابط عمومی بشید یا مدیر ارشد انجمن ها ؟؟؟؟

سوال بعدی خواستم بپرسم که 313 که در نام کاربریتون هست مربوط به چیه ؛ بعد یادم اومد که مربوط به 313 نفر از یاران امام زمان (عج) میشه

منم مثل همه دوست دارم نظرتون رو راجع به architect0811 بدونم ؛ انتقادم ازش کنید خیلی عالیه

دیگه چه خبر ؛راسخونو بیشتر دوست دارید یا سایت خودتونو ؟؟؟؟

با سلام خدمت دوست عزیزم 

بعد از bivafa  دوست گلم qolameali اگه هم از نظر  کاربر باشه شما!!!

مدیر ارشد انجمن ها... من از آقای نجاران خیلی خوشم میاد و خیلی دوستشون دارم پس کارشون هم دوست دارم

این نام کاربریم در بیشتر سایت ها هست! البته مذهبیا! خیلی خوب حدس زدید! این نام کاربری مربوط میشه به سال 85 که اولین وبلاگ عمرمو خواستم بزنم نمیدونستم چی بزارم گذاشتم این و تو دل کوچیک اون موقم گفتم به نیت این که یکی از یارای امام زمان باشم

آرچیتکت جون خیلی خوبن! فقط من دوست دارم باهاشون ارتباط برقرار کنم اگه میشه آیدی یاهوشونو به admin@yvf.ir بفرستن! ممنون میشم

راستش از انتقاد ها میتونم به این ها توجه کنم که دوست دارن ... هی .. کلا چیزی به ذهنم نمیاد!

در این مورد راسخون رو بیشتر سایت خودم و سایت خودمو بیشتر راسخون دوست دارم

موفق باشید

یازهرا!

شنبه 6 آبان 1391  9:19 PM
تشکرات از این پست
qodrat ravabet_rasekhoon architect0811 fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت مدیر جوان راسخونی

1- اگر همین الان بهتون بگن کجا دوست داری سفر کنی چی میگی؟ هم سفر داخلی را بگو هم خارجی را

2-اگر بهتون بگن یک پیشنهادی بدهید تا در راسخون اجراییش کنیم چه پیشنهادی میدی؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

با سلام خدمت دوست خوبم در واقع داداشی خوبم

1.در مورد سفر خارجی یه برنامه کودک از راسخون گرفته بودم Rio رفتم تو جو جزیرش البته دوست ندارم برم کلی گفتم ولی دوست دارم برم پیش کعبه نماز بخونم !!! و اما در مورد داخلی سفر به امام رضا (ع)

2.این که یه سفر بزارن تو تعطیلات و از مدیرا دعوت کنن که بیان ! اون وقت همگی با هم بریم مشهد ! و یا اینکه انجمن رو به یک تالار گفتگو تبدیل کنن!(از روی تجربه)

3.انرژی هسته ای ! حق مسلم ماست... به نظر من بعضی ها فقط حرف های الکی میزنن! انشاالله که بتونیم بهترین استفاده رو ببریم 

4.بهترین صفت به نظر من اینه که به دیگران به اندازه محبت بورزی ! خصوصا با دوستات ! و بد ترین هم اینه که اگر دوستی داری و اون دوستت یه دوست دیگه داره کاری نکنه که تو دلخور بشی ازش(حرف دل)

و بد ترین صفت به نظر من تو دنیا اینه که با بعضی دوستات تا 2 شب چت میکنی بعدش که بعد نیم ساعت ولش میکنی بره بخوابه بعدش میگی : شبت نگین دار عزیزم,شب بخیر,بای ! یه دفه صفحه مینوسته he is  offline یعنی یه ارزش بای گفتن نداریم

5.راسخون: سایتی سرشار از طراوات (روی خشبو کننده)

روابط عمومی: حلال راسخون

فروشگاه: چیز مفتی

جناب خواجه: سیتی سنتر راسخون

جناب نجاران: کسی که من خیلی دوستشون دارم

mehdi0014:یکی از کاربرایی که روم نمیشه بهشون نزدیکی کنم و گرم بگیرم

حسنه: کار نیکو در راسخون

کاربر طلایی: در تلاشم بهش برسم

موفق باشید

یازهرا!

شنبه 6 آبان 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

با سلام خدمت شما

ببخشید میشه توضیح بدین اگه یه نفر یه داداش داشته باشه که خیلی پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و بترسی که به درسش لطمه وارد بشه چیکار میکنی؟

این راسخون چه نوع آهنربای قوی داره که هر کس میاد به طرفش دیگه نمی تونه ازش جدا بشه؟

با تشکر

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

یک شنبه 7 آبان 1391  12:00 AM
تشکرات از این پست
farshon ravabet_rasekhoon aliasghar313 mohammad_43 ali_81 mehdi0014 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

1- دریک جمله راسخون روچگونه توصیف می کنید؟

2- آدرس ایمیل وانتقادتون ازبرنامه صندلی داغ چیه؟

3- نهایت آرزوی شماچیست؟

4- چه توصیه ای به نوجوانان همسن وسال خودبرای پیوستن به راسخون دارید؟

5- امکانات سایبریتون درخوزستان درچه حدیه؟

باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

یک شنبه 7 آبان 1391  8:05 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mehdi0014 fatemeh313 aliasghar313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 taghvimi
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مدیر گرامی و مهمان عزیز صندلی داغ

از اینکه یک یک کاربر راسخونی در سن نوجوانی مدیر شده باعث افتخار سایر مدیران و کاربران راسخون است .

امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شما در سایت راسخون و انجمن ها باشیم و همسفر ما در تالار همسفران شوید .

واما چند سوال :

1- زادگاهتون را به اختصار توصیف کنید ؟

2- به چه مناطقی از ایران سفر کرده اید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟

3- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....

4- نظرتون در باره :     تالار همسفران      

با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
یک شنبه 7 آبان 1391  5:43 PM
تشکرات از این پست
ali_81 mehdi0014 qolameali iman_karbala siasport23 taghvimi
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

سلام

من کوچکتر از شما هستم و خوشحالم که در سایت راسخون و تالار فسقلی ها فعالیت میکنم . البته خانواده به من کمک میکند .

1- صندلی داغ چقدر داغ است و برای اینکه نسوزید چه کار میکنید ؟

2- با توجه به اینکه سن بالایی ندارم چگونه میتوانم در انجمن ها بهتر کار کنم ؟

یک شنبه 7 آبان 1391  6:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 qolameali iman_karbala mohammad_43 siasport23 taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول fatemeh313

با سلام خدمت شما

ببخشید میشه توضیح بدین اگه یه نفر یه داداش داشته باشه که خیلی پای کامپیوتر و اینترنت بشینه و بترسی که به درسش لطمه وارد بشه چیکار میکنی؟

این راسخون چه نوع آهنربای قوی داره که هر کس میاد به طرفش دیگه نمی تونه ازش جدا بشه؟

با تشکر

سلام خدمت خواهر عزیزم

به نظر من بهترین روش اینه که بزاری بشینه پای کامپیوتر و کاراش رو انجام بده! دیگه نظر خاصی ندارمsmiley

به نظر من یه قطب آهن ربای راسخون کاربرانش و فعالیت آن ها و یکی دیگه از قطب های اون خود راسخون و محیط خوب اونه! اگه این دوتا دست به هم بدن که جذب کنن خیلی ... میشه!laugh

موفق باشید

یازهرا!

یک شنبه 7 آبان 1391  6:23 PM
تشکرات از این پست
qolameali iman_karbala mohammad_43 siasport23 taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول farshon

1- دریک جمله راسخون روچگونه توصیف می کنید؟

2- آدرس ایمیل وانتقادتون ازبرنامه صندلی داغ چیه؟

3- نهایت آرزوی شماچیست؟

4- چه توصیه ای به نوجوانان همسن وسال خودبرای پیوستن به راسخون دارید؟

5- امکانات سایبریتون درخوزستان درچه حدیه؟

باتشکر

با سلام خدمت داداشی گلم

1.راسخون سایتی پر از طراوت

2.در مورد آدرس ایمیلم متاسفانه ایمیل شخصیمو به کسی نمیدم ولی شما میتونید برای ارتباط با من به admin@yvf.ir ایمیل بزنید! تقریبا هر روز چک میکنم و انتقادم اینه از کاربرا که چرا تو برنامه شرکت نمیکنن؟؟؟ با این که سایت خیلی عضو داره ولی زیاد نمیانindecision

3.نهایت آرزوم اینه که از مدرسه که میام لپ تاپم برداشته نباشهlaughشوخی کردم دوست دارم که یکی از یاران امام زمان (عج) باشمsmiley

4.توصیه میکنم که به جای وب گردی های الکی و بی هدف کمی به راسخون بیان و از این سفره مجازی استفاده کنن!! و اما بهترین توصیه : بیا راسخون جایزه میده!!! این جمله رو من در مدرسه به کار میبرم که تقریبا الان حدود 40 نفر به همین صورت دارن کم کم فعالان راسخون میشنcheeky

5.امکانات سایبری در حد تیم ملی... حتی خانه فرهنگ دیجیتال هم داریم ولی خب بهره برداری نمیشه ! حتی 20 روز پیش کرده بودن گیم نتsurprise

موفق باشید 

یازهرا!

یک شنبه 7 آبان 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
qolameali fatemeh313 iman_karbala mohammad_43 farshon siasport23 taghvimi
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور مدیر گرامی و مهمان عزیز صندلی داغ

از اینکه یک یک کاربر راسخونی در سن نوجوانی مدیر شده باعث افتخار سایر مدیران و کاربران راسخون است .

امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شما در سایت راسخون و انجمن ها باشیم و همسفر ما در تالار همسفران شوید .

واما چند سوال :

1- زادگاهتون را به اختصار توصیف کنید ؟

2- به چه مناطقی از ایران سفر کرده اید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟

3- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....

4- نظرتون در باره :     تالار همسفران      

با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال

با سلام و تشکر خدمت داداش گلم

1.شهری سرشار از طراوت و زیبایی ! مناطقی داره که آدم فکر میکنه یه قسمت از بهشته! مثل سردشت و شهیون ! انشاالله اگه گذرتون به خوزستان افتاد به دزفول هم بیاید که پشیمون نمیشید و اما نظر شخصی بنده اینه که من عااااااااشق رود خونمون هستم ! یه پارک ساحلی داریم که بهش میگیم علی کله ! تابستونا همش میرم و شنا میکنم! کلا عشق شنا دارمsmiley

2.به تقریبا همه جای ایران سفر کردم ! از همه بیشتر مشهد رو دوست دارم! و اینکه یک خاطره: همین تابستون که گذشت با جلسه قرآن رفتیم مشهد ! من و یکی از بچه ها صبح زود که رفتیم حرم برا نماز برا برگشت بابقیه نرفتیم خونه(آخه به نظر من تو اردو نباید خواب باشه) خلاصه یه فکری زد به سرمون باهم دوتایی به یه روش مرموزانه یه پولی جور کردیم ! رفتیم ساندویچی ! خب خلاصه منتظر موندیم تا ساندویچا رو بگیره برامون ! حالا نگو یکی از بچه ها داره فیلم میگیره! خب اونم رفته فیلمو نشون بچه ها داده! تقریبا 10 دقیقه نگذشته بود که تو ساندویچی بودیم تقریبا 20 نفر از بچه ها مثل یه لشکر کاماندو ریختن تو ساندویچی و دیگه بالاخره همه یه سهمی بردن! بعدش طرف صاحب مغازه جا خورد! عصبانی شد پرتمون کرد هممون رو بیرون !laugh

3.به جایی که سفر میکنم بیشتر به جنبه های مذهبی و طبیعت توجه دارم

4.تالار همسفران انصافا یکی از تالار های فعال و خوب راسخون هست که من خودم هم ازش استفاده میکنم و در بعضی مسائل کمک کرده! و اینکه یک مدیر مهربون و فعال مثل شما دارهcheeky

موفق باشید 

یازهرا!

یک شنبه 7 آبان 1391  7:06 PM
تشکرات از این پست
qolameali fatemeh313 iman_karbala mohammad_43 siasport23 taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها