من هم با نظر دوستان عزیز درباره رونق دادن به فروشگاه و تبلیغات تلویزیونی موافقم
چند روز پیش به سایت تبیان سر زدم و یه بررسی کوچیکی رو سایت انجام دادم
توی فروشگاه تبیان ؛ تنوع محصولات خیلی زیاد بود و هر نوع نرم افزاری و کالایی رو میشد اونجا دید ( که توی راسخون این مورد دیده نمیشه ولی مزیت راسخون اینه که بعضی برنامه ها و مستندها رایگان هستند که خیلی عالیه و ممنونم از راسخون)
از طرف دیگه تبیان حوزه فعالیتش رو هم گسترده تر کرده تا جایی که خدمات اینترنت ( اینترانت) میده و حتی سرور و هاست هم اجاره میده (باز هم این مورد رو توی راسخون ندیدم)
باز اگه دقت کنیم ، تبیان حتی تو زمینه کاری شرکت های نرم افزاری هم وارد شده و تولید کننده نرم افزار هم هست ( تا حالا نشنیدم که نرم افزاری رو موسسه راسخون تولید کرده باشه البته از اونجا که من تخصصم توی طراحی نرم افزار هست و به زبان های جاوا برای موبایل و سی شارپ و ... کار کردم می تونم حتی توی تولید نرم افزاری تجاری با راسخون همکاری کنم البته چندتا برنامه کاربردی رو می خوام بسازم و به راسخون هدیه بدم ولی به موقعش )
همچنین امکاناتی مثل رادیوی اینترنتی ، شبکه اجتماعی و چند زبانه بودن سایت و ... دیگه تاثیر زیادی توی تعداد مراجعه های کاربران به سایت و افزایش رتبه و حتی به نوعی تبلیغ برای سایت هم داره ( که راسخون این امکانات رو نداره و البته ممکنه با سیاست های کاری این سایت همخونی نداشته باشه و اصلا برنامه ای برای ورود توی این حوزه ها هم نداشته باشه )