عضو فراکسیون زنان گفت: مسئولان و خانوادههای آنان موضوع عفاف و حجاب را رعایت کنند تا بتوان این موضوع را در جامعه نهادینه کرد.
فاطمه آلیا در گفتوگو با فارس، درباره کمرنگ شدن موضوع عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: درباره همه ارزشهای اجتماعی نمیتوان به طور کلی نظر داد، عدهای حرمتها را حفظ کرده و قشر دیگری به آن احترام نمیگذارند.
وی افزود: در همه ارزشهای جامعه، ریزشها و رویشهایی داریم و بحث اعتقاد به مبانی اسلام از هنجارهای بدنه جامعه است.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: موضوع عفاف و حجاب توسط عدهای مورد بیحرمتی قرار میگیرد، البته این تعداد زیاد نیستند.
آلیا با بیان اینکه عفاف و حجاب مقوله فرهنگی است، تصریح کرد: عفاف و حجاب مانند همه مسائل فرهنگی دیگر با عملکرد سریع و ملموس جواب نمیدهد و فرهنگسازی در این عرصه زمانبر است.
عضو فراکسیون زنان گفت: عدهای از سوی گروههایی ماموریت یافتهاند تا هنجارشکنی کنند. آنها آگاهانه سعی میکنند خلاف ارزشهای جامعه را ترویج دهند و با ترویج ضد ارزشها اوضاع کشور را غبار آلود میکنند.
وی افزود: مقامهای مسئول در مقابل این افراد باید مانند سایر هنجارشکنها به صورت قانونی رفتار کنند. اگر عدم رعایت حجاب عمدی و ماموریتی است باید برخورد جدی با آنها صورت گیرد.
نماینده مردم تهران و شمیرانات در مجلس گفت: در برخی از جوانان بیحجابی براساس بیتوجهی است و در این افراد باید از راه فرهنگی وارد شد. خانواده، رسانه و تمام دستگاههای فرهنگی در این عرصه وظایفی را برعهده دارند.
آلیا با بیان اینکه باید راهکارهای ایجابی، امید آفرین و تشویقی در عرصه فرهنگ داشت، گفت: کسانی که وقار درونی و پوشش به عنوان وقار ظاهری را حفظ میکنند باید مورد تشویق و حمایت قرار گیرند.
عضو فراکسیون زنان مجلس گفت: تمام ادارات از قبیل آموزش و پرورش، آموزش عالی، فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در تقویت پایههای ارتباطی تلاش کنند.
آلیا توضیح داد: مسئولان همواره در معرض دید عموم هستند از این رو هر جا که با خانواده خود میروند رعایت عفاف و حجاب را مد نظر قرار دهند تا از این طریق تاثیرگذار باشد.
وی افزود: در حال حاضر جنگ نرم علیه زنان از طریق عفاف و حجاب در فضای سایبری صورت گرفته است و دستگاههای دینی باید از طریق فضاهای سایبری به خصوص برای نسل جوان به طور مرتب مطالب ارزشمند تولید کنند و احکام را تبیین کنند.
عضو فراکسیون زنان با اشاره به اینکه مسئولان باید ادبیات جذب کننده داشته باشند، گفت: ذات جوانان ما مذهبی است و این موضوع را میتوان در ایام سوگواری، جشن و اعیاد شاهد بود از این رو باید با زبانی مناسب روحیات آنها، در این عرصه فعالیت کرد.