0

خواص مواد غذایی

 
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

خواص مواد غذایی

آفتابگردان‌ها سرطان را دور مي‌كنند

پژوهشگران اعلام كردند كه پروتئين كوچك موجود در دانه‌هاي گياه آفتابگردان مي‌تواند خطر گسترش سرطان پروستات را كاهش دهد.

به گزارش ايسنا، پژوهشگران استراليايي اين پروتئين مفيد را در دانه‌هاي آفتابگردان پيدا كرده‌اند.

آنها دريافتند كه اين پروتئين آفتابگردان مانع از فعاليت آنزيمي موسوم به پروتئاز مي‌شود. اين آنزيم بافت ارتباطي اطراف تومور را تخريب كرده و در نتيجه به سلول‌هاي سرطاني اجازه مي‌دهد كه به ساير نقاط بدن مهاجرت كنند.اين ميني پروتئين هم‌اكنون بازدارنده پروتئاز ناميده مي‌شود و توانايي‌هاي آن در يك آزمايش مورد بررسي قرار گرفته است.

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:20 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri aliponaki salma57 arjmand fatemeh_fnp_1997
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

كلم؛ درمان سرطان

پيش از اين فايده سبزيجاتي مثل ‌كلم و همين‌طور كلم بروكلي در مبارزه با برخي سرطان‌ها مثل سرطان ريه و روده بزرگ مشخص شده‌ بود.

اين بار هم محققان اثر اين گروه سبزي‌ها را روي بيماران مبتلا به سرطان بررسي كرده‌اند و نشان داده‌اند كه مصرف آنها مي‌تواند تا حدي از رشد تومور جلوگيري كند و همچنين سلول‌هاي مهارگسيخته را وادار كند دست به خودكشي بزنند و خودشان را از بين ببرند.

محققان دانشگاه تگزاس، اين نتايج را از مقايسه مصرف نيم فنجان گل‌كلم يا كلم بروكلي در بيماران سرطاني و نيز افراد سالم به دست آورده‌اند و مي‌گويند كاهش 29 درصدي احتمال بروز سرطان مثانه و نيز محدود كردن رشد سلول‌هاي سرطاني در بيماران، احتمالا به دليل وجود گروهي از مواد شيميايي به نام «ايزوسيانات‌ها»ست كه به وفور در اين سبزي‌ها وجود دارد.

به همين دليل محققان اين سبزيجات را هم به بيماران و هم به افراد سالم بشدت توصيه مي‌كنند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:21 AM
تشکرات از این پست
arjmand
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

طالبي و کاهش بیماریهای قلبی

طالبي با كاهش ميزان كلسترول و فشار خون، خطر ابتلاء به بيماري‌هاي قلبي عروقي را كاهش مي‌دهد.

متخصصان تغذيه معتقدند مصرف يك فنجان آب طالبي داراي 56 كالري انرژي است و احتمال ابتلاي افراد را به پرفشاري خون تا 25 درصد كاهش مي‌دهد. بسياري از بيماران قلبي به علت داروهايي كه مصرف مي‌كنند به كاهش ميزان پتاسيم خون دچار مي‌شوند و چون طالبي مقدار فراواني پتاسيم دارد در كاهش اين عارضه دارويي در بيماران قلبي موثر است

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:21 AM
تشکرات از این پست
arjmand
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

فيبر ميوه و سبزي دشمن سرطان

عليرضا ابوالفضلي در اين خصوص اظهار كرد: از آنجا كه ميوه‌ها داراي فيبر و سرشار از املاح و ويتامين‌ها هستند، بنابراين توصيه مي‌شود روزانه 2 تا 4 واحد ميوه در طول روز مصرف شود، چراكه فيبر موجود در ميوه‌ها از بروز سرطان‌هاي كولون، روده و دستگاه گوارش جلوگيري مي‌كند.

وي با بيان اين كه بيماران ديابتي بايد در مصرف بيش از حد 3 ميوه از جمله انگور، موز و خربزه محتاط باشند، توصيه كرد: بيماران ديابتي مي‌توانند از سيب به لحاظ دارا بودن پكتين موجود در آن استفاده كنند.

وي خاطرنشان كرد: ميوه سيب به لحاظ داشتن فيبر خوراكي براي پيشگيري از بروز سرطان سينه و پروستات بسيار مفيد است.

ابوالفضلي توصيه كرد: بهتر است افراد سالاد را ترجيحا با مقداري آبليمو بعد از غذا ميل كنند.

اين كارشناس در ادامه تاكيد كرد:‌ بيماراني كه ناراحتي كليوي دارند از مصرف بيش از حد موز كه داراي مقدار بالاي پتاسيم است، اجتناب كنند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:21 AM
تشکرات از این پست
arjmand
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

چاي بنوشيد تا مغزتان هشيار بماند

دانشمندان سنگاپوري طي مطالعات خود در زمينه تاثيرات چاي روي فعاليت‌هاي مغزي دريافته‌اند كه چاي براي مغز مفيد است.

اين دانشمندان اعلام كردند كه نوشيدن حتي يك فنجان چاي در روز با كاهش سرعت تحليل رفتن سلول‌هاي مغزي و نيز هوشيار نگه داشتن مغز تا سنين سالخوردگي براي مغز مفيد است.

اين مطالعات طي 4 سال صورت گرفته است. پروفسور نگ تزه‌پين از دپارتمان روانپزشكي دانشگاه ملي سنگاپور كه در اين تحقيق شركت داشته اظهار داشت كه هر نوع چاي مي‌تواند اين تاثير مثبت را داشته باشد.چاي نوشيدني ارزان و غيرسمي است كه به ميزان بسيار زيادي مصرف مي‌شود.

دانشمندان اين دانشگاه دريافتند كه كاتچينز يك تركيب طبيعي در چاي است كه از سلول‌هاي مغزي در برابر پروتئين آسيب‌رسان به مغز محافظت كرده و در نتيجه توان ادراكي مغز را حفظ مي‌كند.

گفتني است كه پروتئين آسيب‌رسان به مغز طي گذشت سال‌هاي عمر افراد در مغز آنها ساخته مي‌شود.همچنين كافئين موجود در چاي برخلاف كافئين قهوه، حاوي پروتئين طبيعي موسوم به تي‌آنين است كه اثرات جانبي معمول كافئين از قبيل افزايش فشار خون، سردردها و خستگي را خنثي مي‌كند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:22 AM
تشکرات از این پست
arjmand
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

ميوه، مانعي براي تصلب شرايين‌

محققان علوم پزشكي اعلام كردند با مصرف ميوه‌هايي مانند سيب و انگور،‌گيلا‌س و يا آب آنها مي‌توان از تشكيل پلاك‌هاي آترواسكلروز و بروز تصلب شرايين جلوگيري كرد.

به گزارش ايسنا، محققان مي‌گويند: بررسي آنان روي موش آزمايشگاهي نشان مي‌دهد؛ با مصرف اين گونه ميوه‌ها و ميوه‌هاي مشابه مي‌توان مانع از بروز تصلب شرايين شد كه خود اين كار نيز از بروز بيماري‌هاي قلبي و سكته‌هاي مغزي جلوگيري مي‌كند.

دكتر كلي دكورده از دانشگاه مون پوليه و همكارانش اعلام كردند، نخستين بار توانسته‌اند تاثير عمده و مستقيم اين ميوه‌ها را در جلوگيري از بروز تصلب شرايين ثابت كنند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:22 AM
تشکرات از این پست
arjmand
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

فلفل قرمز درد را تسكين مي‌دهد

‌فلفل قرمز گياهي محرك، مقوي و تسكين‌دهنده است.

گياه فلفل ميوه‌هاي مخروطي‌شكل و به رنگ قرمز داشته و خواص ضد عفوني كننده و تسكين دهنده دارد.

اين گياه بوته‌اي تا 1 متر رشد كرده و ميوه‌هايي مخروطي‌شكل دارد. همچنين بر اساس آخرين يافته‌هاي پژوهشگران استراليايي فلفل قرمز براي رفع بيخوابي هم مفيد است.

يادآور مي‌شود؛ محققان معتقدند مصرف فلفل قرمز به سلامت قلب و برخورداري از خوابي راحت در طول شب كمك مي‌كند. همچنين مانع از رشد تومورهاي سرطاني شده و تاثيرات شيمي‌درماني و پرتودرماني دارد.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:22 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

رنگدانه ميوه‌ها و سبزي‌ها معجون سلامت‌

يك متخصص تغذيه، ميوه‌ها و سبزي‌ها را از اركان اصلي تغذيه انسان دانست و گفت: اين گروه غذايي به دليل سرشار بودن از انواع ويتامين و عناصر معدني و دارا بودن فيبر‌‌هاي محلول و غيرمحلول در آب توصيه مي‌شوند. همچنين رنگدانه‌‌‌هاي موجود در ميوه‌ها و سبزي‌ها، معجون سلامت بشرند.

 

دكتر سيدعلي كشاورز در گفتگو با ايسنا گفت: ميوه‌ها و سبزي‌ها داراي ويتامين‌‌‌هاي C، گروه B غير از 12 B و پيش‌ساز ويتامين A هستند. همچنين عناصر معدني بويژه پتاسيم و منيزيم و به ميزان كمتر آهن و كلسيم در آنها وجود دارد. البته در سبزيجاتي نظير ريواس و اسفناج ، جذب آهن صورت نمي‌گيرد.عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: فيبر‌‌هاي محلول و غيرمحلول در آب موجود در ميوه‌ها، آب را جذب مدفوع مي‌كنند و در پيشگيري از يبوست موثرند. همچنين فيبر‌‌هاي محلول در آب، جذب كلسترول را در دستگاه گوارش كاهش داده و لذا در افراد با چربي و كلسترول بالا، استفاده از ميوه‌‌هايي مانند سيب توصيه مي‌شود.

اين متخصص تغذيه، امتياز بعدي ميوه و سبزي را رنگدانه‌‌هاي آنها برشمرد و گفت: امروزه ثابت شده است، اين رنگدانه‌ها در كاهش ابتلا به سرطان و بيماري‌‌هاي قلبي عروقي موثرند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:23 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

چاي ذهن‌تان را باز مي‌كند

نوشيدن حتي يك فنجان چاي در روز با كاهش سرعت تحليل رفتن سلول‌هاي مغزي و نيز هوشيار نگه داشتن مغز تا سنين سالخوردگي، براي مغز مفيد است. به گزارش ايسنا، هر نوع چاي مي‌تواند با تقويت سلول‌هاي مغزي در برابر آسيب‌ها براي مغز مفيد باشد.

كاتچينز تركيب طبيعي چاي است كه از سلول‌هاي مغزي در برابر پروتئين آسيب‌رسان به مغز محافظت كرده و در نتيجه توان ادراكي مغز را حفظ مي‌كند

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:23 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

تقویت دستگاه هاضمه‌با بادام

مغز بادام كه منبع غني از ويتامين E و ساير مواد معدني است علاوه بر اين كه كلسترول را پايين مي‌آورد، همچنين براساس يافته‌هاي جديد دانشمندان مي‌تواند سلامت دستگاه گوارش را نيز بهبود ببخشد.

مغز اين ميوه داراي خواص پيش باكتريايي است كه از راه تقويت تعداد باكتري‌هاي مفيد روده به بهبود وضعيت دستگاه گوارش كمك مي‌كند.

دستگاه گوارش يا هاضمه سكونتگاه باكتري‌ها در روده است. اين باكتري‌ها مي‌توانند با تغذيه از مواد پيش باكتري و يا قسمت‌هاي غيرقابل هضم مواد غذايي خود را تكثير كرده و رشد كنند.

اين باكتري‌هاي مفيد همچنين بخشي از سيستم دفاعي بدن در برابر باكتري‌هاي مضر را تشكيل داده و نقش مهمي در رشد سيستم ايمني بدن ايفا مي‌كنند.

اما براي اين‌ كه اين اتفاق بيفتد مواد پيش باكتري نياز هستند كه بتوانند از بخش فوقاني روده بدون اين‌ كه هضم يا جذب بدن شوند، عبور كنند.

اين پژوهش نشان داد كه بادام زميني نيز به‌طور چشمگيري سطح باكتري مفيد روده را افزايش مي‌دهد.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:23 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

انگور حافظه را زنده مي‌كند

تحقيقات نشان مي‌دهد، نوشيدن آب انگور به تقويت حافظه افراد مسن كمك مي‌كند.

روبرت كري كرويان از كالج پزشكي يو اس گفت، روي گروهي از افراد درباره اين كه آيا مصرف غذاها و نوشيدني‌هاي غني از پلي فنول، تاثيرات مفيدي در كاهش حافظه در افراد مسن مي‌گذارد، تحقيق كردند.

بنا بر اين گزارش، دراين مطالعه 12 نفر كه دچار كاهش حافظه زودهنگام شده بودند، مورد بررسي قرار گرفتند.

شركت‌كنندگان دراين مطالعه در مجموع 15 تا 21 اونس آب انگور نوشيدند، اين مقدار براساس وزن بدن، مصرف روزانه آب انگور يا مصرف دارو نماها طي 12 هفته داده شد.

اين گزارش حاكي است؛ محتواي كالري و شكر اين نوشيدني‌ها يكسان بود اما فقط آب انگور حاوي تركيبات پلي‌فنوليك طبيعي بود كه خاصيت آنتي‌اكسيدان و ضدالتهاب داشتند. اين پيشرفت در حافظه كوتاه‌مدت آنها مشخص شد.

اين مطالعه نشان داد. افرادي كه آب انگور نوشيده بودند در يادگيري و سير آن، پيشرفت چشمگيري داشتند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:24 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

انگور حافظه را زنده مي‌كند

تحقيقات نشان مي‌دهد، نوشيدن آب انگور به تقويت حافظه افراد مسن كمك مي‌كند.

روبرت كري كرويان از كالج پزشكي يو اس گفت، روي گروهي از افراد درباره اين كه آيا مصرف غذاها و نوشيدني‌هاي غني از پلي فنول، تاثيرات مفيدي در كاهش حافظه در افراد مسن مي‌گذارد، تحقيق كردند.

بنا بر اين گزارش، دراين مطالعه 12 نفر كه دچار كاهش حافظه زودهنگام شده بودند، مورد بررسي قرار گرفتند.

شركت‌كنندگان دراين مطالعه در مجموع 15 تا 21 اونس آب انگور نوشيدند، اين مقدار براساس وزن بدن، مصرف روزانه آب انگور يا مصرف دارو نماها طي 12 هفته داده شد.

اين گزارش حاكي است؛ محتواي كالري و شكر اين نوشيدني‌ها يكسان بود اما فقط آب انگور حاوي تركيبات پلي‌فنوليك طبيعي بود كه خاصيت آنتي‌اكسيدان و ضدالتهاب داشتند. اين پيشرفت در حافظه كوتاه‌مدت آنها مشخص شد.

اين مطالعه نشان داد. افرادي كه آب انگور نوشيده بودند در يادگيري و سير آن، پيشرفت چشمگيري داشتند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:25 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

سوپ بخوريد تا لاغر شويد

دانشمندان آمريكايي اعلام كرده‌اند، خوردن سوپ در كنار يك وعده غذايي به كاهش وزن كمك مي‌كند.

دانشمندان توصيه كرده‌اند، قبل از مصرف غذا مقداري سوپ خورده شود تا از خوردن بيش از حد جلوگيري شود.

براساس اين گزارش دانشمندان با انجام آزمايش بر روي افراد داوطلب پي بردند افرادي كه قبل از غذا سوپ مي‌خورند جذب كالري را تا يك پنجم كاهش مي‌دهند.

بنا بر اين گزارش، سوپ مصرفي خود بايد كالري زيادي نداشته باشد و مقدار كالري مطلوب اين سوپ‌ها بايد 100 تا 150 باشد.

 

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:25 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

تثبيت قندخون با مصرف تره‌فرنگي

متخصصان تغذيه بر اين باورند كه مصرف تره‌فرنگي ماند سير و پياز موجب كاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبيت قندخون مي‌شود. به گفته آنها تره‌فرنگي حاوي مقاديري منگنز، ويتامين‌هاي C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را كاهش مي‌دهد.

همچنين از خواص درماني تره‌فرنگي اين است كه فشارخون را كاهش مي‌دهد و از حملات قلبي و سكته جلوگيري مي‌كند.

تره‌فرنگي با برگ‌هايي به رنگ سبز تيره و انتهايي سفيد هستند و هر چه جوا‌ن‌تر و كوچكتر باشند، اثر درماني بيشتري دارند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:26 AM
تشکرات از این پست
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی

آلبالو مسکن تشنگی

آلبالو مسكن تشنگي است و شربت آن بهترين دارو براي افرادي است كه عطش فراوان دارند.

به گزارش ايسنا، شربت يا مرباي آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده و درمان نارسايي‌هاي كبد مفيد است.

مصرف آلبالو براي افرادي كه خارش پوستي و چربي زياد در شكم دارند مفيد و موثر است. هسته آلبالو ضداسهال و قابض خوبي بوده و ضد فشارخون نيز مي‌باشد.

آلبالو ضد مواد صفراوي، ضد حالت تهوع و ضد سنگ كليه است.

ضماد و مرهم آلبالو براي باز شدن رنگ رخساره چهره موثر و مفيد است.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 4 آبان 1391  6:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها