وقتی کد نمایش جملات تصادفی در وبلاگ رو براتون گذاشتم بهتون قول داده بودم که کد نمایش عکس های تصادفی در وبلاگ رو هم براتون میزارم و در واقع درخواست یکی از دوستان باعث شد تا این پست رو به این موضوع اختصاص بدم . با گذاشتن کد زیر تو وبلاگتون عکس هایی به صورت تصادفی در وبلاگ شما به نمایش در میاد . یعنی با هر بار وارد شدن به وبلاگ یه عکس متفاوت رو مشاهده می کنید . کد رو میتونید از زیر بردارید .
مشاهده نمونه کد
پاسخ به نظرات و سوالات :
:: مهسا خانوم از پست دانلود برنامه ساخت بنر تشكر كردند و خواستند تا آموزش اين برنامه رو هم بزارم
من هم از شما ممنونم . آموزش اين برنامه رو در قالب يه كتاب PDF دارم آماده مي كنم كه همين روزا براي دانلود ميزارم تا برداريد . اما قبل از اون بايد يه قالب وبلاگ براي استفاده شما عزيزان آماده كنم و به همين دليل آماده شدن اين كتاب يكمي عقب افتاد .
:: آقا سعيد سوال كردند كه چطور ميشه جمله مورد نظر خودشون رو تو كد نمايش جملات تصادفي قرار بدند
دوست عزيز ، براي اينكه شما بتونيد جمله مورد نظر خودتون رو تو كد قرار بديد ، من اين كد رو براتون آماده كردم كه ميتونيد از اين صفحه برداريد . اين كد همون كدي هست كه قبلا براتون گذاشتم با اين تفاوت كه اين كد چون سورس باز اين كد هست ، جاي بيشتري رو تو كدهاي وبلاگ شما اشغال مي كنه و قسمت ويرايش قالب وبلاگ شما رو شلوغ و پلوغ مي كنه .
عزيزان از اين به بعد ديگه شما بايد بگيد من چه مطلبي براتون بزارم ، چون اين روزا حسابي سرم شلوغه و اينكه خودم دنبال يه موضوع براي پست كردن تو وبلاگ بگردم ، يكمي وقت گيره و ممكنه آپ كردن وبلاگ يكمي دير بشه . اما اگه شما خودتون به من ايده بديد ممكنه سه يا چهار بار در روز وبلاگ رو آپ كنم . منتظر نظرات و سوالات خوب و مفيد شما دوستان هستم .