0

کد نمایش عکس های تصادفی در وبلاگ

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

کد نمایش عکس های تصادفی در وبلاگ

وقتی کد نمایش جملات تصادفی در وبلاگ رو براتون گذاشتم بهتون قول داده بودم که کد نمایش عکس های تصادفی در وبلاگ رو هم براتون میزارم و در واقع درخواست یکی از دوستان باعث شد تا این پست رو به این موضوع اختصاص بدم . با گذاشتن کد زیر تو وبلاگتون عکس هایی به صورت تصادفی در وبلاگ شما به نمایش در میاد . یعنی با هر بار وارد شدن به وبلاگ یه عکس متفاوت رو مشاهده می کنید . کد رو میتونید از زیر بردارید .

مشاهده نمونه کد

پاسخ به نظرات و سوالات :

:: مهسا خانوم از پست دانلود برنامه ساخت بنر تشكر كردند و خواستند تا آموزش اين برنامه رو هم بزارم

من هم از شما ممنونم . آموزش اين برنامه رو در قالب يه كتاب PDF دارم آماده مي كنم كه همين روزا براي دانلود ميزارم تا برداريد . اما قبل از اون بايد يه قالب وبلاگ براي استفاده شما عزيزان آماده كنم و به همين دليل آماده شدن اين كتاب يكمي عقب افتاد .

:: آقا سعيد  سوال كردند كه چطور ميشه جمله مورد نظر خودشون رو تو كد نمايش جملات تصادفي قرار بدند

دوست عزيز ، براي اينكه شما بتونيد جمله مورد نظر خودتون رو تو كد قرار بديد ، من اين كد رو براتون آماده كردم كه ميتونيد از اين صفحه برداريد . اين كد همون كدي هست كه قبلا براتون گذاشتم با اين تفاوت كه اين كد چون سورس باز اين كد هست ، جاي بيشتري رو تو كدهاي وبلاگ شما اشغال مي كنه و قسمت ويرايش قالب وبلاگ شما رو شلوغ و پلوغ مي كنه .

عزيزان از اين به بعد ديگه شما بايد بگيد من چه مطلبي براتون بزارم ، چون اين روزا حسابي سرم شلوغه و اينكه خودم دنبال يه موضوع براي پست كردن تو وبلاگ بگردم ، يكمي وقت گيره و ممكنه آپ كردن وبلاگ يكمي دير بشه . اما اگه شما خودتون به من ايده بديد ممكنه سه يا چهار بار در روز وبلاگ رو آپ كنم . منتظر نظرات و سوالات خوب  و مفيد شما دوستان هستم .

یک شنبه 23 آبان 1389  2:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها