چند روز پيش آقا پویا درخواست كدي رو كردند كه بازديدكننده وبلاگشون نتونه توي وبلاگ ايشون راست كليك كنه و من هم قول داده بودم اين كد رو براشون آماده مي كنم . براي منع راست كليك تو وبلاگ ، دوتا كد براتون آماده كردم كه ميتونيد از زير برداريد .
كد اول : با قرار دادن اين كد تو وبلاگتون ، وقتي بازديدكننده راست كليك كنه ، ۱۵۰ پيام براي اون به نمايش در مياد و به اون تذكر ميده كه نبايد اين كار رو مي كرد و بعد از تموم شدن پيام ها ، اگه بازم اين كارو تكرار كنه ، همين بلا دوباره سرش مياد . كد رو ميتونيد از زير برداريد .
كد دوم : با قرار دادن اين كد تو وبلاگتون ، وقتي بازديدكننده راست كليك مي كنه ، فقط يك پيام به اون نشون داده ميشه و درواقع هر بار كه راست كليك كنه ، همون پيام رو مشاهده مي كنه . از نظر حجم و حرفه اي تر بودن ، من اين كد رو بهتون پيشنهاد مي كنم كه استفاده كنيد . كد رو ميتونيد از زير برداريد .
يكي ديگه از دوستان به نام عارف درخواست كدي رو داشتند كه بشه با استفاده از اون كاري كرد كه ديگران نتونند از وبلاگ كپي بگيرند . اين دوتا كدي كه امروز براتون گذاشتم يكي از راه هاي جلوگيري از كپي غير قانوني مطالب وبلاگ هست و در پست هاي بعدي كدي رو براتون آماده مي كنم كه با استفاده از اون ، امكان كپي مطالب به حداقل برسه . در ضمن پاسخ تمامي سوالات و درخواست ها رو انشاالله در پست آينده همراه با يه مطلب جديد ميزارم .