0

کد هایلایت کردن متن برای جلوگیری از کپی برداری بدون اجازه از مطالب وبلاگ

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

کد هایلایت کردن متن برای جلوگیری از کپی برداری بدون اجازه از مطالب وبلاگ

همون طور که قبلا گفته بودم دوتا کد براي اينکه کپي برداري بدون اجازه از مطالب وبلاگ کمتر بشه وجود داره و با استفاده از اين دو کد ميتونيد کپي برداري غير قانوني از مطالب وبلاگ رو به حداقل برسونيد . کد اول که همون کد منع راست کليک در وبلاگ بود ، که قبلا براتون گذاشتم و کد دوم هم کدي هست که کارش هايلايت کردن مطالب وبلاگه . با استفاده از اين کد افراد سودجو ديگه نميتونند براحتي مطالب وبلاگ رو select كرده و تو وبلاگشون past كنند . منظور از select كردن ، انتخاب متن پست وبلاگ شما با استفاده از نشانگر ماوس هست . كد رو ميتونيد از زير برداريد .

توجه : دوستان ، نياز به هيچگونه دستكاري توي كد نيست و من هم هيچ لينك اضافه اي توي كد نزاشتم و شما براحتي و بدون نگراني ميتونيد كد رو كپي كنيد و تو وبلاگتون قرار بديد و وبلاگتون رو تا حدي در برابر تعدادي دزد ، ايمن نگه داريد .

عزيزان اين پست بي ربط به پست قبل نيست . درواقع چند روز پيش يكي از دوستان از من اجازه خواسته بود تا بتونه قالب سپيد رو به ميهن بلاگ ترجمه كنه و من هم با صراحت تمام بهش گفتم كه خودم الان دارم همين كار رو ميكنم و نيازي نيست شما با اين كار ، قالب رو خراب كنيد . آخه ميدونيد دوستان ، اين عزيزي كه در موردش حرف ميزنم اصلا چيزي از طراحي قالب وبلاگ سرش نميشه و با كپي برداري از اينجا و اونجا سعي داره تعدادي بازديدكننده براي خودش جمع كنه . اما با اينكه من بهش اجازه ترجمه قالب رو ندادم ، گوش نكرد و به اين كار دست زد . قالب سپيد براي ميهن بلاگي هاي عزيز در حال آماده شدنه و به محض حاضر شدن اون رو ميزارم تا برداريد . در ضمن به سوالات تمامي شما دوستان تو پست بعدي جواب ميدم .

یک شنبه 23 آبان 1389  2:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها