0

نمایش جملات دلخواه شما ، در استاتوس بار مرورگر بازدیدکننده وبلاگ

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

نمایش جملات دلخواه شما ، در استاتوس بار مرورگر بازدیدکننده وبلاگ

امروز یه کد جاوا اسکریپت براتون آماده کردم که کارش نمایش جملات مورد نظر شما توی استاتوس بار مرورگر بازدیدکننده های وبلاگ شماست . یعنی وقتی شما این کد رو تو وبلاگتون بزارید ، جملات دلخواهتون توي استاتوس بار مرورگر نمايش داده ميشه . من تعدادي جمله رو به طور پيش فرض توي كد قرار دادم ، اما شما ميتونيد اين كد رو تو نوت پد كپي كنيد و جملات مورد نظرتون رو جاي جملاتي كه من گذاشتم ، بنويسيد . كد رو ميتونيد از زير برداريد .

مشاهده نمونه كد

توجه : دوستان ، سعي كنيد اين كد رو در قسمت <head></head> وبلاگتون قرار بديد تا اين كد زودتر لود شه و جلوه بيشتري داشته باشه . اما اگه پايين كدهاي قالبتون هم قرار بديد ، مشكلي بوجود نمياد ، فقط يكمي ديرتر لود ميشه . اگه يه وقت مشكلي تو كد مشاهده كرديد ، حتما به من خبر بديد .

پاسخ به نظرات و سوالات :

:: آقا مهدي گفته بودند كه نرم افزاري براي ساخت لوگو دارن كه همه لوگو ها رو با فرمت Tlc ذخيره مي كنه و مي خواستن بدونن كه بايد چيكار كنن تا با فرمت ديگري ذخيره كنند .

دوست عزيز ، من تا حالا با اين نرم افزاري كه شما گفتيد كار نكردم ، اما حدس ميزنم شما بايد از گزينه Save as يا Save استفاده كرده باشيد كه با اين فرمت ذخيره مي كنه . چون اين فرمت مخصوص اين نرم افزاره و اگه دقت كرده باشيد ، tlc حروف اول نام اين نرم افزار هست . شما بايد ببينيد كه در منوي File گزينه Export وجود داره يا نه و اگه وجود داشت از اين گزينه استفاده كنيد . من سعي مي كنم تا اين نرم افزار رو دانلود كنم و بيشتر بهتون توضيح بدم .

یک شنبه 23 آبان 1389  2:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها